/spanien/barcelona/forum/23954.aspx/spanien/barcelona/forum/23954.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Atchoo
2007-03-06 23:29
Rambla: Det förstod jag mycket väl men det hindrar väl inte mig från att svara?
Jamie_Carragher
2007-03-06 23:29
Ghazza//

Visst, det är lättare att skapa chanser när ni har tre försvare bara. Men borde inte ni då skapat ännu fler kanske?
Ni brukar många gånger spela briljant anfallsfotboll, under våra 2 möten gjorde ni inte det. Det betyder inte att liverpool stod i knät på sin egen målvakt..vi skapade mängder med chanser idag, och var värda MINST ett mål i första. Vi skapade även en hel del chanser mot er på Camp Nou. Ni har mycket boll, men att säga att ni står för bländande anfallsfotboll och vi för "tokförsvarande" sätt över våra 2 möten är helt fel.
Mycket boll är inte synonymt med bra anfallsfotboll, man ska göra något vettigt med allt bollinnehav också
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-03-06 23:28
Ämne: Ämne: Ok, min....
Möjligt att pinsam var fel ordval, men för det fattar jag inget?
Etoó var inte bra, och verkar du inte kunna acceptera. Även om han varit borta 5 mån så skall han kunna prestera bättre i en sån här match.
Eusebio
2007-03-06 23:27
Till nästa säsong måste vi förstärka truppen. Jag vet att jag låter som en riktig maräng när jag börjar snacka värvningar direkt efter en motgång, men grabbar som Oleguer och Valdes håller inte.. Jag gillar båda skarpt, men ska vi återta tronen som världens bästa klubb får vi nog lägga lite kosing på ett par nyförvärv..
Barcelona Rambla
2007-03-06 23:27
Atchoo:

Min replik var knappast till dig, utan fjanten som skrev tidigare.

Sen kan man också se det så här. Det kanske var tur för er att ni mötte Barça nu den här säsongen när egentligen ingenting stämmer. Form är en färskvara, dessvärre så har inte Barcelona tagit med sig den form man hade efter CL-vinsten i våras. Hade varit intressant att sett ett möte mellan lagen då. Men men, Barça kommer tillbaka. Var så säkra.

Självklart är detta inte Liverpools fel, utan ska man kritisera någon får det ju bli Barça för att försäsong och säsongsplanering inte har varit optimal.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-03-06 23:26
Måste säga till dig Criff att du inte verkar ha mycket till hjärna.
Håll diskussionerna på en bra nivå istället för att skriva med väldigt aggresiv ton. Liverpool var värda segern, inget snack.

Barca sög, ärligt. Och skyll inte på att Liverpool var bra. Barca ska kunna spela mycket bättre. När viljan då inte finns hos spelarna måste vi kunna kritisera dom utan att du skall hoppa på mig och säga att jag skall byta lag.

Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-03-06 23:26
Liverpool försvarade sig. Dom gjorde det mycket bra och har bara släppt in 2 mål de senaste 12 matcherna (rätta mig om jag har fel). När R E eller M mötte boll var alltid 3 spelare i hasorna. Men vi gjorde det ännu svårare för oss genom att slarva i passningsspelet, huvudspelet och främst försvarsspelet.
Vi förlorade 2-1 hemma och det avgjorde det mesta. Det var en verkligen snöplig förlust och den matchen var ett MÅSTE ifall man skulle avancera. Vi har varit för nonchalanta de senaste 3 veckorna. 3 matcher har vi förlorat med 2-1 och idag räckte inte 1-0 till avancemang. Upp till bevis den sista tredjedelen av säsongen. Barca spelar knappast till 100 % av sin kapacitet och jag ser ingen vilja hos flera spelare. Ligavinst och cupvinst är ett måste annars är denna säsongen misslyckad.
El Clasico denna helg. Upp till bevis Blaugrana !
Real Madrid Madridista 4ever__ RAMOS
2007-03-06 23:26
Synd att Barca åkte ut så tidigt..Allt lika trist när ett Spanskt lag åker ut ur CL! Barca ledningen borde kanske tänka på att byta ut han Valdes o köpa in riktig målis!
Barcelona Rambo~
2007-03-06 23:26
Jävla Liverpool fans, NI FÖRSVARADE ER JÄVLIGT MYCKET! det var fan 10 man på eran planhalva i princip hela matchen , det ända ni gjorde när ni fick bollen var att skjuta den mot mål som idioter.
Barcelona Ghazza
2007-03-06 23:25
Jamie_Carragher,

Det krävs inget geni för att veta att Pool kommer skapa chanser då vi kör 3-4-3, eller hur? Vi chansade, det gick inte. Det var allt eller inget från Rijkaards sida. Matchen kunde säkerligen bli en tät 0-0 match men det skulle bara gynnat er.
Barcelona Criff
2007-03-06 23:24
Ämne: Ok, min besvikelse ä....
Ja du ska ha ett påhopp om du kallar Eto pinsam, det är pinsamt uttalaande utav dig. Bara genom det uttalandet förstår jag att du inte förstår något.
Spanien Atchoo
2007-03-06 23:23
Rambla: Otur för er att fotboll inte spelas med skosnören då...

Får annars tacka för en mycket trevlig och underhållande matchserie. Tycker (givetvis) att det bästa laget gick vidare och är mycket stolt över att vi slagit ut Barcelona. Våra första 45 minuter idag är strålande och 9-0 i avslut efter 25 minuter hade jag inte kunnat drömma om.
Jamie_Carragher
2007-03-06 23:22
Criff//

som sagt 10-1 i målchanser, 2 ribbträffar, Puyol räddar på målinjen, ni skapar absolut ingenting.
Vi tokförsvarade oss inte, ni lyckades inte skapa något, det var tack vare en hög press och ett jäkla slit. Inte för att vi stod med 10 man i straffområdet

EDIT: 17-7 blev den totala skottstatistiken..tokförsvarde..jojo.
Barcelona Criff
2007-03-06 23:21
Ämne: Tack för god match. ....
Alltså alla ni som säger att ni är bättre än Barcelona, spela normal och offensiv fotboll mot oss och vinn över oss så ska ni få kronan. Men alla lag som vinner över oss spelar tokdefensiv fotboll och vinner på kontringar och misstag i vår backlinje. Spela ut oss, styr spelet, gör någonting som får oss på knä så är ni bättre än oss. Tack.
Jamie_Carragher
2007-03-06 23:19
Criff//

Tokförsvarade oss?
Man kan vända på det, ni försökte också försvara er i stort sett hela första 45, men vi spelade betydligt snabbare och lukrade upp erat försvart flertalet gånger. Det misslyckades ni med, därmed ser det väl ut som vi försvarde oss, men att vi tokförsvarade oss och ni stod för den offensiva fotbollen är ju helt fel. Faktum är att man kunde tro att det var liverpool som behövde vinna med 2-0 efter första 45, och egentligen skapar ni bara 2 målchanser under 90min.
10-1 i målchanser säger en hel del efter första 45. Sen givetvis, backar vi hem eftar att ni gjort 0-1, självklart. Men jag tycker vi spelade en positiv fotboll och stod för den underhållande biten i den här matchen iaf.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-03-06 23:19
Ok, min besvikelse är påtaglig. Men jag hade faktiskt förväntat mig mer av Etoó. Han löpte inte speciellt mycket. Vart fanns den viljan som han visade mot Bilbao? Visst, Liverpool är ett helt annat motstånd men löpningarna fanns inte där.

Ronaldinho tycker jag man skall kunna kritisera. Jag brukar inte inte kritisera Ronnie men om han nu som ni säger, inte fick många bollar att jobba på så måste han väl röra på sig, hitta andra ytor. Ni vet och tycker väl också att han är som bäst när han löper, dribblar osv.?

Hela laget saknade viljan tycker jag. Vi vet ju hur j*vla bra Barca kan vara och då måste vi ju kunna kritisera dom när dom spelar så här.

Criff//
Tack för påhoppet. Varför ska jag hejja på ett annat lag för att jag kritiserar dom? Bara för att jag hejjar på Barca måste jag ju inte hylla dom hela tiden. Fattar jag inget heller? Bara för att jag inte tycker samma som dig så fattar jag inget? Du kan inte ärligt säga till mig att Ronnie och Etoó var bra idag. Därför kritiserar jag dem. Spelar Etoó som han gör idag, borde han inte äns vara med i truppen enligt mig. Och han har varit skadad länge, jag vet, men då borde han inte spela från start om han uträttar så här mycket, d.v.s NOLL.

Jag älskar Barca, glöm inte det, men med den kapaciteten dom besitter måste vi kunna önska mera. Därför kritiserar jag dem.
Barcelona Meley
2007-03-06 23:19
Evièka

Jag har ingenting för mig så ska nog läsa lite där nu, tack för tipset :)
Barcelona Rambla
2007-03-06 23:19
Dani och Ghazza:

Vi ska inte skylla ifrån oss, men i ärlighetens namn så har vi inte varit riktigt bra på hela säsongen. Stundtals har det blixtrat till men det har varit alltför sällan. Det hela började redan med den dåligt planerade försäsongen med Amerika-turnén. Laget kom hem 3-4 dagar före supercup-finalen mot Sevilla. Hur fasiken ska man kunna vara mentalt och fysiskt förberedd på stenhård match då? Sevilla hade legat och laddat flera veckor inför den matchen, de körde praktiskt taget över oss i den matchen. Vi hängde inte med varken fysiskt eller i bolltempo.

Sen har det bara fortsatt resten av säsongen. De flesta spelarna har sett ut att inte vara i fysisk topptrim. Ofta har vi gnällt på dålig rörlighet, avsaknaden av den höga press som var så framgångsrik förra säsongen. Jag tycker personligen att truppen som helhet inte har räckt till i år. Nog för att det finns kapacitet och kunnande, det vet vi, för inte fan blir spelare helt plötsligt dåliga från en säsong till en annan.

Vi får komma igen, det är bara att ta nya tag nu.
Barcelona Evička
2007-03-06 23:18
De är roliga i marängforumet. Nu skäller de på varann för att somliga är glada för att vi åkte ur CL. Är man nedstämd kan man alltid få en viss uppmuntran av att läsa där.
Krönika Evasive Action
2007-03-06 23:16
Böjer mitt huvud av respekt för hur ni tar förlusten.

Man kan inte vara bäst, och ni är ett sämre lag än för bara ett år sedan. Utan skador på nyckelspelare hade det kanske varit en annan sak, men som det har sett ut stundtals den här säsongen håller ni inte lika hög klass i år. Kanske är det även en smula mättnad som smyger sig in.

Det är ju oerhört jämt i Europatoppen. Jag tvivlar på att något av dom bästa 12-13 lagen har mer än en 60-40 edge på något av dom andra.

Jag tror att det t.o.m. kan gynna er att fokusera enbart på ligaseger, det är något LFC tyvärr inte kan göra i år.

Väl mött!
Eusebio
2007-03-06 23:14
Jag förstår inte varför nötterna i Viasat-studion sitter och klankar ner på Rijkaard? Han är väl för fan den enda i Barça som gör sitt jobb? Vi är tvingade att göra mål, och då är det väl bara att satsa framåt. Jag hade förstått kritiken om han satt in en fembacks-linje och lirat tjongbollar, men nu? Nej, all respekt till Rijkaard som vågar lira med en tre backslinje..

Barcelona Rambla
2007-03-06 23:13
Dalundh:

Kul kille du. En hel fotbollsvärld vet, ja förutom DU då kanske, att Barcelona har mer talang spelare för spelare än vad liverpoolspelarna har i sina skosnören. Det är inte vårt år i år, ingenting konstigt med det. Hur var ni förra året tex? Inse att man inte kan lyckas i CL varje säsong. Speciellt inte när två av de viktigaste spelarna varit bort flera månader pga skador och spelet inte riktigt har stämt under hela säsongen.

Istället för att komma in här och häckla oss, så kan du väl dra till ditt eget forum och fira där istället. Fjant!
Barcelona Evička
2007-03-06 23:12
Ämne: Lyssna på fyllot Ral....
Ja inte lär han bli sparkad i morgon i alla fall.
Barcelona michabos
2007-03-06 23:11
Är ett STORT Liverpool-fan, men f-n vilket svagt hjärta ni gav mig i slutet! Hade Eto'o varit bättre matchtränad hade vi inte fixat det! Lycka till i La Liga! Ro hem den nu!
Jamie_Carragher
2007-03-06 23:11
Tack för god match. förstår att det känns tufft för er just nu..
Sätt över 2 matcher, är min uppfattning, att vi var värdiga att gå vidare. Första 45min. spelade vi faktiskt lysande, och det sättet vi spelade på då har ni inte visat upp en enda gång under dessa 2 möten. Ni ryckte upp er en aning i 2:a och efter målet var det mycket boll, men få farliga chanser.

Önskar er iaf. lycka till i La Liga, hoppas ni tar hem det. Trevligt med att se att våra 2 lag iaf. kan sköta sig efter slutsignalen, vore pinsamt om det blivit som Valencia - Inter exempelvis..


YNWA
Barcelona Dani
2007-03-06 23:10
Rambla,

Ok att våra mittfältare blev pressade så fort de kom i närheten av en boll, men då gäller det att ta löpningar för att öppna upp ytor åt medspelarna. Så pass stillastående som de stundtals spelade, går inte att spela på den här nivån - det gör det alltför lätt för försvararna.
Barcelona Ghazza
2007-03-06 23:10
Rambla,

Men håller du inte med mig om att så här har det sett ut under väldigt många matcher? Valencia borta etc. Lag backar hem och vi tvingas rulla i backlinjen eftersom spelet är låst där uppe. Vad kan Rijkaard göra?
För vi behöver verkligen en backup-plan då det ser ut så...
Valencia roo-roo
2007-03-06 23:09
Skönt att vi (Liverpool) synd att Barca är ute, kör över Real nu med eran positiva fotboll.
Barcelona Meley
2007-03-06 23:09
Jag vill VERKLIGEN ha kvar Rijkaard som tränare. Inget snack om saken. Lite bättre försäsong och så sen tar vi det nästa år.

Visca el Barca
Barcelona Rambla
2007-03-06 23:09
Lyssna på fyllot Ralf Edström på Tv. Han tror att Rijkaard kommer att få sparken. Jisses Ralf, mannen med koll. Fick han inte sparken säsongen han kom då precis allt gick åt h-e, varför skulle han få det nu?
Annons: