/spanien/barcelona/forum/23934.aspx/spanien/barcelona/forum/23934.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2007-04-18 15:59
Beguiristain:

Jag vill minnas att han redan har 100% på sitt varumärke.

Lönen är kanske inte högre. Som du är inne på kan det handla om högre bonusar plus ett långvarigt kontrakt. Vi snackar ändå 7 år, då är han 34 år. En stor risk att skriva så långa kontrakt enligt mig.
German Burgos
2007-04-18 15:58
Rambla//

Strålande! Tack för infon!
Barcelona Beguiristain
2007-04-18 15:57
Så vitt jag vet så har Barca ett lönetak, om Ronaldinho har förhandlat fram ett nytt kontrakt så handlar det i sånna fall om högre bonusar eller alternativt mer procent på han varumärke. Men en högre lön handlar det knappast om.
Barcelona Rambla
2007-04-18 15:54
German Burgos:

Det är nog ingen risk för att matchen flyttas, eftersom precis som du är inne på så är ju Barcelona ute ur CL.

Biljetter köper du utan problem på arenan, då det med stor säkerhet inte kommer att helt fullt. Vill du istället köpa biljetter på förköp, så går det bra att göra det i någon av alla de Gaixa-automater (Bankomater) du lär springa på ute på stan.

Det hotellet ligger nära Camp Nou, så du har nära till centrum (ca 2-3km). Ta metron, linje 3, och du är snart inne på huvudstråket La Rambla. Den är sevärd om någon. Högst upp på Ramblan har du sen Placa de Catalunya. Där ifrån är det rätt så nära till La Familia Sagrada, som bör ses (länktips). I andra ändan av La Rambla har har du Columbus-statyn och hamnen.

Mycket nöje!
Barcelona Rambla
2007-04-18 15:41
A.F.N:

Du har helt rätt där. Marca och AS skriver nästan dagligen att en affär är mycket nära mellan Milan och Ronaldinho. Det är klassiskt från deras sida att försöka skapa oro i Barça-lägret när de ligger efter i ligan. Italiensk media citerar självklart dem sen.
German Burgos
2007-04-18 15:39
Hallå där!

Tänkte höra mig för med er Barcafans om några saker innan jag åker ner den 27:e maj till Barcelona. Jag har läst "Guide till Camp Nou" men vill höra om en del andra grejer.

1. Det står på er sida att Barca möter Getafe hemma den 27:e maj. Är det ett spikat datum, eller händer det, som i England, att matcher flyttas p.g.a. allsköns ting? Champions League stör ju inte längre iallafall, och ni ska ju tydligen möta Getafe i Copa Del Rey oxå?

2. KAN man köpa biljetter på förköp? Eller är det ingen idé? Antar att en match av den här "kalibern" (Getafe) inte orsakar trafikstockning precis, men är den bästa rekommendationen att köpa biljetten innan matchen utanför arenan?

Hade varit väldigt tacksam för svar på dessa frågor! Skall dessutom bo på hotell "Silken Diagonal", finns det något sevärt i närheten?

Tjo!
A.F.N
2007-04-18 15:37
Ämne: Ämne: Kan tän....
@ Rambla

Nu är det väl inte bara de italienska medierna som pushar på. Även Kvibors favoritblaskor Marca(stavning?) och AS har väl skrivit några löpkilometer om ämnet?;)
Barcelona Rambla
2007-04-18 15:35
Ämne: Kan tänka mig att Ba....
Äsch, faktiskt inte. Det är ingenting man tar på så stort allvar. Den här våren har Ronaldinho ideligen ryktats till Italien. Mest beroende på att italiensk media hela tiden pushar på med "nya" uppgifter. Tidigare så skulle Messi till Inter. Senast igår Deco till Inter. Eto'o ska till Liverpool kunde man läsa i brittisk press. Snart har vi inget lag kvar om man ska tro alla påhittade rykten. Vad tror folk egentligen? Att Barcelona är en klubb som har för avsikt att sälja av sina största stjärnor? Knappast!

Byte emellan? Förstår inte, hur menar du då?
A.F.N
2007-04-18 15:34
Ämne: Kan tänka mig att Ba....En stor skillnad som du dock måste ta i beaktning är att Milanledning bara klargjort sitt intresse för Ronaldinho och att dom tydligen är rätt desperata efter hans signatur, medans Real ledning vid flera tillfällen gått ut med att Kaká i stort sett är klar för Real. Vilket är två helt olika saker!

Sen tror jag personligen att det inte kommer bli någon övergång, då Ronaldinho och de Assis bara utnyttjar situationen för att fylla på Ronaldinhos redan överfulla lönekonto.
Barcelona M79
2007-04-18 15:19
Kan tänka mig att Barcafans är lika trötta på Milanledningen som Milansfans är på Realledningen.

Undra hur ledningarna hade reagerat på ett byte dom emellan?
Barcelona Rambla
2007-04-18 15:16
Svaret finns närmare än man kan tro. Se länk!
Barcelona Born In Barcelona
2007-04-18 15:14
Någon som vet var cup matchen i dag sänds? Om ingen kanal kanske på Internet?
Barcelona Rooga
2007-04-18 15:06
Jag håller med Rijkaard till 100%
Barcelona Rambla
2007-04-18 13:58
Ok, nu ser det verkligen ut som om Ronaldinho kommer att stanna i Barcelona. Klubben och spelare är överens om att förlänga kontraktet till 2014. Det kommer att ordnas efter säsongen.

Fler saker som talar för att Ronaldinho blir kvar åtminstone det här decenniet ut:

Barcelona och den brasilianska klubben Porto Alegre FC har slutit ett sammarbetesavtal. Klubben ägs sedan 2005 av ingen mindre än Roberto de Assis, Ronaldinhos bror och agent.

Sammarbetet innebär bla att Barça kommer att ha första tjing på spelare och talanger i klubben. Roberto de Assis har sen tidigare bestämt att klubben ska spela i Barcelonas blåröda färger. De ska eventuellt även ha Barças klubbmärke på bröstet. Dessutom kommer Barça att göra turnéer i Brasilien och spela träningsmatcher mot Porto Alegre.

Till sist. Roberto de Assis med familj, fru och två barn, kommer att flytta till staden Barcelona. Sonen Diego som är 12 år ska in på La Masia. Han har tydligen riktigt bra teknik. Kanske inte så förvånande då han är Ronaldinhos brorson. :D

Det verkar som att Berlusconi kan fortsätta med att vifta med sina sedelbuntar och sina uttalanden i media. För är det någon som på allvar tror att Ronaldinho väljer att gå till Milan, när hans brors familj väljer att bosätta sig i staden Barcelona? För att inte tala om hans brorson som kommer att spela för Infantil på La Masia.
Barcelona Smogen
2007-04-18 12:59
Ämne: VET NÅN OM BARCA VIS....
GiovanniDosSantos_FCB:


Nu är det ju lite sent, men kollar man på "startsidan" står det ju alltid var och när matcherna sänds.
Väldigt bra och enkelt att hitta!
Barcelona barca_and_me
2007-04-18 12:47
härligt match ikväll hoppas barca vinner och det kommer de att göra 3:0
Barcelona Cheno
2007-04-18 12:39
Vad säger ni? Agenter är ett oheligt släkte.
Barcelona Messi 10
2007-04-18 09:40
Tror det kan bli riktigt skoj ikväll med sköna anfallet Eto`o. Saviola samt Messi. Saviola och Messi har ett underbart samspel och det ska bli kul att se dem tillsammans i en hel match. Getafe är ingen lätt match men förhoppningsvis så spelar inte pato Getafes målis som varit fantastisk i år då ges mer chans till Barca. Kan knappt bärga mig till klockan 21 får väl hålla tillgodo med toppmötet i Italien ; )
Barcelona GiovanniDosSantos_FCB
2007-04-18 08:57
VET NÅN OM BARCA VISAS PÅ SPORTEXPRESSEN ELLER TV4 + IDAG SVARA SNABBT SKA TILL SKOLAN ?
Barcelona Barcaaa10
2007-04-18 01:20
Vem har skrivit det där ? 4-4-3 har man börjat spela me 12 man eller ?
Barcelona giovani
2007-04-18 00:32
Många saker man kan säga om Guily men filmare var fick d det ifrån ?

Jag har alldrig haft något emot Guily på bänken det finns många för och nackdelar, men jag tycker att det som mest av allt ger laget är chansen till variation i spelet. Det är alltid viktigt att han spelare i ett lag som är annerlunda även om annerlunda betyder en spelare som har väldigt mycket sämre teknik än dom andra.

Det sjuka är att om Guily kunde börja få sin avslut till att vara så grymma som dom var i Monaco så skulle han varit en av dom bästa för hans samspel med Ronaldinho är helt otrolig. Det är ju ingen hemlighet att Ronny skapar otroligt många chanser tack vare att Guily är en riktigt grym djupleds spelare.
Barcelona Rambo~
2007-04-18 00:06
Hade Guily varit lite segare tror jag att hans teknik hade hängt med. Han är helt enkelt för kvick för sin tekniskaförmåga. Men men jag tycker att han e grymm på att bredda spelet skulle han bara träna sina inspel skulle jag inte ha någonting emot att ha honom på bänken, han kan vara en bra förebild för våra ungdomstalanger.
Barcelona marcus
2007-04-17 23:04
Delarocha

Samtidigt har inte Saviola visat upp att han på något sätt kan runda sin gubbe igenom sin överskattade och "bländande" teknik. Han ser mest ut att snubbla fram. Och ja. Jag har alltid gillat Saviola. Han var min förste store idol i barca :)

Att teknik inte är allt är väl den store Denilson det bästa exemplet till.

Guily kämpar alltid, breddar spelet, och spel utan boll är väldigt bra. men framförallt så klagar han aldrig!

Självklart är han inte en tillräckligt bra spelare för att ha en fast plats i startelvan. Men det har han inte iheller. Och ser 10 gånger hellre honom än Ezquerro eller ett nyförvärv som sedan börjar klaga om speltid. Nej.. Jag har bestämt mig för att försvara den lille. Men jag har också skrikit efter att han skall lämna. Se det positivt?

Tänk på att Fransmannen kom direkt ifrån monaco som spelade väldigt bra då. han ska ha en eloge och förtroende för att visa sådan respekt
Delarocha
2007-04-17 22:50
Personligen har jag inga problem med att Saviola stannar då jag anser att han är en fullt duglig kantspelare som faktiskt har teknik till skillnad från Giuly. Giuly måste vara den sämsta spelaren tekniskt sett som spelat i Barcá på många år. Han får bollen, springer rakt fram och sen trillar/filmar eller spelar bak den. Lyckas inte ens dra den i sidled eller nåt. Bedrövligt.
Barcelona T#11
2007-04-17 22:23
om zigiz kommer måste guddy, saviola o ezquero bort plus att maxi kommer tillbaka så jag tror inte det blir så mycket av det
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 22:20
Criff /

Du verkar precis som Rambla inte uppfattat vad det var jag syftade på :P

Det var vad ni tyckte, alltså bara spekulationer, inget jag har hört bara lite tankar och ja ville höra vad ni tyckte... men alla verkar fatta fel och tror jag har läst att dinho ska till milan, MEN om det nu kanske skulle bli så ( spekulationer ) så frågade jag också vem ni trodde skullle ta över som den store.

Själv tror jag ronaldinho blir kvar nåra år och messi kliver fram när han passerat 20 och väl det...

Men inget neggo om ronaldinho, han är min personliga förebild och kommer nog alltid vara det.

Och nej, ja skulle nog inte passa som tränare i Barcelona, fast jag hade nog inte ändrat så mkt i formationerna om jag vore Frank!
Barcelona Myrran
2007-04-17 22:19
Il Phenomeo

Ja, dos Santos det var prat om att han och hans bror skulle få spanskt medborgarskap nu i april tror jag så han blir inte heller något problem.
Real Madrid Il Phenomeo
2007-04-17 22:16
Myrran.

Ja men glöm inte att Dos Santos kanske ska tas upp i A-laget snart, och han är en icke-EU spelare. Sedan så tror jag inte Ronaldino fått sitt spanska pass än.
Barcelona Myrran
2007-04-17 21:49
Duda
Det är bara Eto'o som är icke eu-spelare nu för tiden tror jag, för Ronaldinho har väl fått sitt spanska pass om jag inte har fel.
Barcelona Duda
2007-04-17 21:16
Zigic är ju en icke-eu spelare. Kvoten är väll fylld redan?

Det skulle förvisso vara en bra värvning, just huvudspelet i anfallsväg är väll en utav våra svaga punkter.
Annons: