/spanien/barcelona/forum/23827.aspx/spanien/barcelona/forum/23827.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
6/3/2007 00:18
Ämne: vilken position spel....Mittfältare, till höger. Lite av en ytter.
Barcelona Rambla
6/3/2007 00:18
Oavsett vilket så kan man inte ge utvisning utan straff eller i sämsta fall indirekt frispark. Var ska muren stå då? På läktaren?

Nej jag såg inte varningen, men enligt EMD så tog han den med en tanke bakom. :D
Barcelona Golazo de Messi!
6/3/2007 00:17
Jag tycker att det var sjukt bra beslut av dommarteamet att döma 0-3 i matchen!! Det ger bra signaler till alla att man inte kan göra hur som helst.

Så dom pantade, alkoliserade, pundaridioterna till "supportrar" fattar att det straffar sig att hålla på och leka vilda västern!

Jag vet om att ni kommer säga; "varför ska en hel nation få lida p.g.a. att EN person springer in i och försöker slå till dommaren". Visst, den här gången så var det kanske bara en random supporter som sprang in, men det är inte första gången något sånt händer och i de flesta fallen är det faktiskt de riktigt "supportrarna" som ställer till det.

Mycket bra beslut. Att jag är svensk gör dock bara beslutet ännu bättre;)
kerzhakov
6/3/2007 00:17
vilken position spelare Iago Falqué?
Barcelona Gabriel
6/3/2007 00:10
Rambla

Såg du varningen som Xavi tog? Helt klart en tanke bakom den!
Barcelona Gabriel
6/3/2007 00:10
Rambla

Tro inte att jag försöker rättfärdiga sånt betéende, då är du ute och cycklar! Det enda jag menar är att det inte är en målsituation och ingen farlighet, inget som hindrar en spelare från att göra mål. Därför, utvisning och avstägningar men inte straff.
Barcelona Rambla
6/2/2007 23:49
Xavi fick gult kort och är avtängd i nästa match mot Liechtenstein. Han återvänder nu till Barcelona. Bra för oss, bra för Spanien då Liechtenstein knappast är något större motstånd. Dumt att riskera ett gult kort i den matchen.
Barcelona Rambla
6/2/2007 23:46
Gabriel:

Om du slår ner en spelare i straffområdet med knytnäven. Varför ska det då inte vara straff? Kan det bli mer solklart?
Barcelona Gabriel
6/2/2007 23:41
tarrak

Hehe, sure kunskap får jag aldrig nog av. Hur som helst, jag vet fortfarande inte hur reglerna är så kan någon göra det klart för mig. Är reglerna sånna att det ska vara straff när Poulsen boxar honom i straffområdet? Om reglerna är sånna tycker åtminstonde inte jag att det är rätt, mer rätt med utvisning och avstägning. Men men.

Och när det kommer till den andra "regeln" att ge Sverige vinsten, tycker jag även det är felaktigt. Som sagt, att ge Sverige straffen (om reglerna är sånna) hade varit bättre.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
6/2/2007 23:38
ZARM

Ja, både du och jag såg att Messi klarar av även den rollen (Maradona-rollen allstå), sedan om han borde spela i samma position i Argntinas landlag som i Barca är en annan sak. Basil (Argentinas-tränare) ville bara spela honom på ett annat sätt. Jag har faktiskt för mig att central rollen är Messis favorit position, han har sagt det i en intervju. Han spelade även i den positionen under U-20 Vm i Holland för två sommrar sen. Där vann han Guldbollen och Guldskon, han var helt enkelt fenomenal i den turneringen. Så kanske är den rollen den ultimata för Messi, men i Barca har han en helt annan roll. Hos oss ska Deco, Ronaldinho, Xavi och Iniesta fördela bollar (även om Messi kanske är minst lika bra).

Rambla

Ja, jag stod också och lyssnade på den snubben, riktig underlig kommentator :)
Barcelona ZARM
6/2/2007 23:34
Rambla, jag håller helt och hållet med dig om kommentatorn. Jag trodde jag skulle bli knäpp under U17 mästerskapet som visades på eurosport. Kul var dock att han nästan enbart pratade om bojan i varje match som spanien spelade.
Barcelona Evička
6/2/2007 23:33
Rambla
Kollar just på det - tomte var ordet :)
Barcelona tarrak
6/2/2007 23:32
Gabriel/Haha! Av någon anledning känner jag att jag måste förklara min "kunskap". Anledningen är att det skrevs en hel del om hur desperata Leeds-supportrar försökte rädda klubben från en avgörande förlust som skulle skicka dem till tredje-divisionen.

Sen håller jag med dig om att det är tråkigt att enskilda supportrar ska få avgöra såpass mycket. Det rätta hade nog varit att låta Sverige slå straffen direkt, men när uppehållet blev så långf var det nog bäst att blåsa av matchen.

Kontentan av detta är dock, att allt har gått enligt reglerna och en eventuell protest från något av länderna är dödsdömt.

Barcelona Rambla
6/2/2007 23:31
EM-kvalen och andra landskamper visas som sammandrag nu på Eurosport. Ja, om ni kan stå ut med fjanten som är kommentator. Vilken tomte. :D
Barcelona ZARM
6/2/2007 23:29
Ämne: Rubén

Tevez var m....Jag såg en del av Argentina matchen och jag undrar om det verkligen är lyckat att ge Messi en plats bakom anfallarna. Nu spelade han utomordentligt bra men jag skulle hellre vilja se honom i samma position som i barca.
Barcelona Rubén
6/2/2007 23:26
Captian Fabuloso Cave Of Hair.

gracias..:D
Barcelona tarrak
6/2/2007 23:23
Ghazza/Varför inte ersätta Rijkaard med Antoine då? Jag tror säkert att han skriker högre och oftare än holländaren. Jag tillhör inte Lagerbäcks fanclub, men jag tror inte att man hittar vinnare hos Mediamarkt. ;)
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
6/2/2007 23:23
Rubén

Tevez var målskytten, men Messi var bäst på plan (enligt mig, men även tidningen sport).

Deco var också het, såg nyss smmandragningen och det främsta som gick framåt åt Portugal låg vårt spelgeni bakom. Ser ut som att hans formkurva pekar uppåt :)
Barcelona Gabriel
6/2/2007 23:21
tarrak

Antagligen är du mer "allmänbildad" när det kommer till fotboll eftersom du tom har koll på vad som hände med en Leeds-match. Och det ger jag dig. Som sagt, är reglerna så här, så suger dem.
Barcelona Rubén
6/2/2007 23:21
vet ngn vem som gjorde argentinas mål?
Barcelona tarrak
6/2/2007 23:18
Gabriel/Jag förstår inte riktigt hur du kunnat missa dessa regler? Det var väl bara någon vecka sedan som Toulosse tilldömdes segern när Nantes supportrar rusade in på planen och om jag inte missminner mig hände detsamma när Leeds fans försökte stoppa en match tidigare i vår. Get with the program. Sverige och Spanien går till EM och sen lever alla lyckliga, förutom en och annan smörrebrödsätande Dansk Folkeparti-röstande Flemming. :)
Barcelona Ghazza
6/2/2007 23:16
tarrak,

Nja, främst för att han har det Lagerbäck saknar, lite jävlar anama. Huruvida hans fotbollsmässiga kunskaper står sig gentemot Lars håller jag dock osagt... :)
Barcelona Gabriel
6/2/2007 23:11
Spelar ingen roll. Visst straffa danskarna, men varför ska Sverige ges 3 poäng? Om sånna är reglerna så suger reglerna. Sen vet jag inte hur det är med regelverket angående Poulsens boxning, om det är straff eller inte. Om reglerna säger att sånt ger straff så borde Sverige gått ut och tagit straffen. Däremot tycker jag att reglerna isånnafall suger, utvisning och inget annat enligt mig!

Och att Spanien BÖR klara av Nordirland är irrelevant i detta sammanhanget!
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
6/2/2007 23:11
La pulga var inte bara på G ikväll, mer utav MVG. Utför en riktigt bra match, satt och zappade mellan den och mitt landslag (rumänien) och av det jag såg så var han mycket bra (inget ovanligt med honom alltså) :)

Jag tycker domaren i Sverige-Danmark matchen gjorde det bra, han blev ju slagen (!!!). Sådant uppförande måste bara bestraffas. Vad händer med Spanien? Egentligen ska detta resultat inte spela någon roll, spanien ska nu defenitivt kunna gå förbi NordIrland, jag tror helt enkelt att de inte håller hela vägen.

Det är bara att ta det lungt alla spanjorer här, ni kommer till EM.
Barcelona tarrak
6/2/2007 23:10
Ghazza/För att han är tjock, tysk och bjuder på bra rubriker i tidningarna?

För övrigt tycker jag att landslagsfotboll blir alltmer ointressant iom att spelarna först och främst visar sin hängivenhet till klubbarna som betalar deras löner. Därför väljer jag att glädjas av att ärkeculén Xavi fick göra mål. Jag tror att hans nästa säsong kommer bli spektakulär.
Barcelona Ghazza
6/2/2007 23:06
Det är som jag alltid har sagt. Sverige skulle må bra med Peter Antoine vid rodret!
Barcelona ZARM
6/2/2007 23:05
Är det någon som vet vad som händer med de kort som blev utdelade under matchen? Läste att Elmander hoppas på att det gula kortet han fick inte ska gälla. Visst är det kul att Xavi gjorde mål ikväll:)
Barcelona Puyol_Saviola
6/2/2007 23:02
Rambla

Word!
Barcelona Rambla
6/2/2007 23:01
Jag älskar bara Blaugrana. :D

Visst, kul om Sverige går till EM-slutspel, men sen vet vi ju hur det går där med Lagerbäcks pinsamma coaching.
Delarocha
6/2/2007 22:57
Hade det varit ett felbeslut att ge Sverige straff om den hade gått i mål också?...
Varför påverkade detta Spanien?... Dem får la ta och vinna sina matcher. Jag gillar Spanien och hoppas enormt mycket på dem i EM. Dock så borde Spanien klara av att gå till EM för egen kraft utan att vara beroende av att Sverige vann över Danmark.
Annons: