/spanien/barcelona/forum/23776.aspx/spanien/barcelona/forum/23776.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca__-
2007-02-22 00:35
Valencia är ganska likt liverpool i spelstilen, förutom att jag tycker att det är att roligare att se Valencia spela en Liverpool.

Barcelona giovani
2007-02-22 00:35
Barca__- ... Jag menade inget sånnt. Jag mena det jag sa. Det fanns inte ett enda ögonblick under matchen där jag tänkte shit va grym grej eller shit va grym tackling osv... jag såg inget av dom som varken imponerade på mig offensivt eller defensivt. Jag såg en Sissoko som skapde mer frisparkar än nån anna jag sett och det anses vara bra defensivt, ok då säger jag om det är vad logiken säger folk. Det jag såg idag var tillfäligheter inget annat. Visst kan man vinna matcher på tillfäligheter det är väll inte första gången, men det är också en annledning till varför jag inte är lika orolig för borta matchen som jag brukar vara under en sånn här situation.
Amish
2007-02-22 00:33
Det finns väl egentligen inget lag som inte ställer upp så mot Barcelona på Camp Nou. Valencia gjorde det väl till och med på sin egen hemmaplan, men jag skulle ändå inte kategorisera Valencia som ett bottenlag.
Amish
2007-02-22 00:32
giovani,
Nej, jag både förstår och accepterar att du inte tänker ge dig in i en diskussion där du har så uppenbart fel.
Barcelona Barca__-
2007-02-22 00:31
Amish //

hah, inte alltid! spanska ligan har väldigt hög lägsta nivå jämfört med andra ligor i Europa, så Barca skulle självklart kunna förlora mot ett Bottenlag i La Primera på Camp Nou. Giovani här nere menar, enligt min uppfattning, att Liverpool ställer upp som bottenlag i Spaninen gör på Camp Nou, dvs defensivt och gå på kontringar. Men absolut inget fel med det, vad ska man göra då, mot ett lag som Barca? Tkr samtidigt att det är trist att fotbollen har blivit lite för smart ibland, vilket är tråkigt på ett sätt men kul på ett sätt
Barcelona giovani
2007-02-22 00:30
Amish ... har ingen som hällst annledning och gå in i diskutionen, som jag sa vissa kommer ta illa men det skulle jag inte kunna bry mig mindre om även om jag försökte.
Barcelona barcalover 3
2007-02-22 00:29
vi har så jävla bra spelare men samtidigt har vi sämsta ersätarna i anfallet..Guddy har absolut inte vissat den klassen han hade i chelsea..saviola hade lite flytt när han gjorde 7 mål på 4-5 matcher..men annars e han hur dålig som hälst..och giuly han vill ja inte ens se i nån korp lag , snubben borde nog lägga av me fotbollen ,skandal asså. ezquero är som nån ballerina.OHHH vi behöver nya anfallare
Barcelona Valdés
2007-02-22 00:29
Rambla; Jag missuppfattar inte alls Dig men Du väljer tyvärr att fortsätta förneka verkligheten.

Enligt mig förlorade vi idag pga av individuella misstag av Valdés, Belletti samt Marques. Och det går inte att vinna matcher på den här nivån om man gör sådana misstag. Jag är jätteintresserad att höra hur skulle Du vilja förklara förlusten?
Barcelona KeLLeFeNi
2007-02-22 00:26
Jag håller med er angående Valdes, man ska inte anklaga honom för mycket, okej han hade inte sin bästa kväll idag, han fick ju inte speciellt mycket hjälp av försvaret heller. Men han har faktist räddat oss många gånger denna sässong!
Amish
2007-02-22 00:26
giovani,
Så Liverpool var som ett bottenlag i La Liga...men brukar inte Barcelona kunna vinna mot bottenlag i La Liga?
Barcelona Rubén
2007-02-22 00:25
Giovani, känns som att vi e inne på samma spår.
Barcelona Barca__-
2007-02-22 00:24
Rambla //

Jag trodde faktiskt aldrig att han skulle saknas så mycket. Men som du säger, diciplinen och den taktiska delen är viktig.

Men en tränare som riijkaard måste väl endå ha lärt sig någonting av ten caté ? och framför allt, spelarna själva!
Barcelona Rubén
2007-02-22 00:23
En grej jag inte förstår på detta forum,
Vi säger oss vara så J**la mycket bättre än t.ex. Real Madrid, men är det inte lite pattiskt att börja tjata om en ny målvakt efter 2 misstag, Hur bra har inte Valdes varit tidigare?..Likaså marquez, visst bänka honom men som ni säger han var kung tillsammans me Puyi förra året och nu i söndags så var han i mitt tycke skitbra åtminstone i första halvlek, eller? Bänka motta och edmilson upp me rafa som pivote in me Thuram som mittback ihop med Puyol, varför spela med Zambrotta på vänster hela tiden? han är väl bättre på högern? ge Gio en chans han spelade upp sig innan han vart petad.

Det jag menar är att det är inte spelarna det är fel på, vi har inte samma inställning på våra storstjärnor (t.ex. ronaldinho och deco) och vi kan inte längre spela likadant som vi gjort n i flera år vi måste hitta på något nytt eller åtminstone ha ett högre tempo på bollen det kan bli lite mycket "gåfotboll".

Till sommaren, möjligtvis en ny vänsterback eller höger om man spela Zambrotta som vänster.
och en bättre back-up till Eto'o...
Barcelona giovani
2007-02-22 00:23
Here we go again, finns en annledning till varför man inte skrivit här på ett tag och det beror på att fansen som vi har här är så mycket medvind på att det är sanslöst. Jag hoppas innerligen att Barca spelarna inte är lika stora mesar som supporterna. Vad som behövs nu är karektär och vilja Inte klagomål. Det är en match kvar det är inte över och jag tror på dom allihop. Barca är alltid bäst under press och det kommer att visa sig mot Liverpool borta.

Liverpool all ära men jag tycker dom har inget absolut noll inte ens bra försvarspel. Ett tur mål och Barca tappade sitt spel det var allt. Visst vissa Poll fans kommer bli sura men i första halvlek var som om Barca spela mot ett bottenlag i Spanien och det var inte på grund av deras defensiva spel utan dom berodde på att dom kan inte spela fotboll dom har ingen som en kallas spel, inte ens defensivt utan dom är bara där, och det kommer visa skillnaden på borta plan.

Jag har alldrig varit med om ett Barca som gett upp till o med i cup matcher där dom legat nder med 3 mål sen första matchen och detta kommer inte vara någon skillnad på!
Barcelona Evička
2007-02-22 00:19
abelardo
Jisses, jag trodde Valdés var färdigdiskuterad. Hur många misstag för man göra? Vänd på det! Hur många har han gjort den här säsongen? Inte något innan nu. Så blanda inte in ligan här. Där har han varit totalt oklanderlig.
Valencia Morientes #9
2007-02-22 00:19
Josep Guardiola /

Jag hoppas du skämtar?
Barcelona The Dynasty (2004 - ?)
2007-02-22 00:18
Inledningsvis vill jag påpeka att Liverpool gör en bra match, lagom tillbakadraget men visar endå vilja att gå fram vid vissa lägen då de lyckas skapa press på Barca. Grattis, ni vann relativt välförtjänt.
Vad gäller Barca kan man säga att vi spelade väldigt bra i ca 30 minuter. Det påminde mig om Bremen matchen och jag kände mig ganska trygg på en vinst ikväll. Då (efter ca en halvtimme) börjar vi tappa fokuseringen och släpper taget om matchen, Liverpool tar inte över kommandot men lyckas endå få ett kvitteringsmål. Jag känner att 2-0 kändes mer logiskt efter 1:a halvlek än 1-1, men vad kan man göra? Belleti missar markeringen i en fast situation, något som verkar vara ett återkommande mönster denna säsong då vi förlorar.
I andra halvlek är vi helt frånvarande och lyckas inte vaska fram någon press på 'Pool; Messi är blek, Dinho blir utraderad, Saviola tar inte de chanserna han får. 2-1 målet kommer efter en rad slarviga tabbar från försvaret, med Marquez onödiga bakåtnick perfekt serverad till Bellamy (?) som passar vidare till Riise som kan panga in den i nätet. Ännu en miss av Marquez denna säsongen men jag vill även rikta en del kritik mot övriga i försvaret för brist på kommunikation (de kunde ha sagt till Marquez att han inte hade Bellamy i ryggen). Därefter har vi ingen fantasi eller flyt i anfallet, bara en rad misslyckade inlägg. Inför returen vill jag se Thuram i mittlåset istället för Marquez som vi istället flyttar upp på pivotepositionen (alt. Edmilson). Förhoppningsvis är Etó'o tillbaks då med matchträning och förhoppningsvis har Messi fått i sig mer matchträning. Det är INTE över än...
Barcelona Rambla
2007-02-22 00:17
Ämne: abelardo/Vad det gäl....
Bara att instämma. Frågan är om vi inte legat efter toppen tom om inte Valdés varit så stabil? Hitintills ska väl tilläggas då.
rocksteady
2007-02-22 00:16
Hur skulle det vara om ni på en svensk internetsida med vill jag lova homegent svenska besökare kunde skriva på svenska istället för rumpnissespråk?

Ni vinner för övrigt på anfield så oroa er inte. Liverpool är egentligen ett sällsynt dassigt gäng men som då och då får oväntade krafter för en kort intensiv stund, ungefär som en epileptiker.

Barcelona Meley
2007-02-22 00:16
Evièka

Det hade varit bra. Men nu får vi istället gå runt på två olika ställen och representera vårat hjärta.
Barcelona tarrak
2007-02-22 00:16
abelardo/Vad det gäller Valdés så är jag av motsatt uppfattning. Hade det inte varit för räddningar som mot Sociedad och hans totala avsaknad av misstag så hade vi legat på samma poäng som Madrid. Valdés, Puyol och Iniesta har i mina ögon varit bäst i Barça den här säsongen.
Barcelona Evička
2007-02-22 00:14
Meley
Hade vi bott närmre varann kunde vi ha gått ihop med våra tröjor, för jag kommer som sagt att bära min också.

Allvarligt, vem ska ha pivoterollen? Vi har i sanningens namn inte någon som håller för närvarande. Och vågar vi verkligen tro att REM ska börja funka, känns lite optimistiskt tycker jag nog. Men kanske är det jag som är alltför pessimistisk. Lätt hänt en kväll som denna.
Barcelona Meley
2007-02-22 00:14
"2) valdes, hmmm, man ska inte sparka på en som ligger, men hur många misstag får man göra. Visst han gör många bra räddningar också, men hade vi haft casillas och rm valdes hade vi varit minst 10 poäng före rm i ligan. "

Okej var verkligen tvungen att påpeka det där innan jag går och lägger mig. Vi ska tacka Valdes för att vi ligger etta. Hur många gånger den här säsongen har han inte räddat oss? Han har varit riktigt bra, och nu gjorde han några tabbar. Så överdriv inte, snälla!
Barcelona Rambla
2007-02-22 00:13
Barca__:

Jag tror att det ligger mycket i att Ten Cate saknas faktiskt. Inte just för den taktiska biten, även om säkert han också hade stor del i den. Framför allt så hade han en väldigt stor respekt bland alla spelarna. Har läst att han minsann kunde ryta till ordentligt när spelarna tappade fokus eller höll på och fjantade sig om nu senaste med Eto'o och hela den soppan.

Kanske är det lika bra att åka ur CL, slicka såren, och lägga full fokus på ligan den här säsongen och så kommer vi igen till nästa säsong? Jag vet inte, man kan spekulera tills man blir gråhårig. Det finns nog ingen dundermedicin som ger resultat omedelebart.
Barcelona abelardo
2007-02-22 00:11
Vad vi behöver öva på och vilka som måste visa mer:
1) fösvara oss mot långa inlägg över zambrotta!! Han blev överspelad minst två ggr ikväll varav ett ledde till mål. samma visa mot chelsea hemma vid sista målet av drogba. När ska vi (zambrotta) lära sig av sina misstag
2) valdes, hmmm, man ska inte sparka på en som ligger, men hur många misstag får man göra. Visst han gör många bra räddningar också, men hade vi haft casillas och rm valdes hade vi varit minst 10 poäng före rm i ligan.
3) Marques. jag var på Camp Nou och tittade på barca-racing för 10 dar sen och han var INTE bra då som pivote (även om han fick höga betyg i tidningarna av bara farten), och inte ikväll. tyvärr.
4) spela smart, som mot milan och chelsea förra året. Hur många gånger ska vi gå i fällan mot defensivt spelade lag som liverpool, valencia och Atl.Madrid för att lära oss...?
5) var är Ronaldinho mot dom stora lagen i år?
6) fantasin i 2a halvlek?

trist kväll. hoppas på underverk om 2 veckor.
Barcelona Barca__-
2007-02-22 00:09
säger fortfarande bara ten caté!.. få tbx honom !
Barcelona Meley
2007-02-22 00:09
Jag mår så dåligt, går inte att beskriva. Ska försöka kommer över det här. Ska bära min barcelona tröja, för oavsett vad som händer kommer jag alltid älska dom.

God natt!
Barcelona tarrak
2007-02-22 00:09
Rambla/Ja, Motta har klart och tydlig bevisat att han inte funkar som backup, då han antingen är nervös och försiktig eller bränner på och skövlar allt i sin närhet, när han väl får chansen. Han verkar vara en skön kille, men han kommer aldrig att bli en världsspelare.
Barcelona Evička
2007-02-22 00:02
Tompa
Jag är med på det. Det var inte Valdés dag och det var inte någon annans heller. Men nästan ett års suveränt spel försvinner inte för det. Victor reser sig till nästa match, det gör inte Marquez, därför är jag med på att vi bänkar honom - och Belletti.
Barcelona Rambla
2007-02-22 00:02
Valdés:

Jag tror du missförstår mig. Reinas så kallade misstag blev ju just inga misstag då de inte resulterade i något. Hade vi gjort 1-2 mål på de situationerna så kan jag lova dig att det hade snackats lika mycket om Reinas misstag som det görs om Valdés nu. Strunt samma, vi släpper det nu. Valdés var ingen höjdare i kväll, där är vi eniga.
Annons: