/spanien/barcelona/forum/23743.aspx/spanien/barcelona/forum/23743.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ride_The_big_one
2007-04-17 16:29
Rambla

Jag tror det är en blandning av dålig koncentration och otur när det gäller edm säsong hittils, min teori är att missa vm pågrund av skada har satt sina spår i edm!
Han ser inte spelsugen ut vem kan klandra honom lägg till att han aldrig hinner komma till form pågrund av skadorna. Att edm inte sett bra ut iår så finns det en massa orsaker jag zoomar in på suget han inte har efter alla skador därmed slappnar man av vilar inte som man ska mer skador läggs till.

Mot Villareal får Marques forsatt förtroende då vi behöver nån som smäller till och levererar bollen till änglarna Xavi/Iniesta/Deco som får äran att transportera bollarna vidare.

Vill du förresten träna magen lite med ett gott skratt?

Jag rekomenderar kviborgs senaste artikel, killen är så enögd att det är pinsamt löjligt!
Jag tycker han borde börja skriva artiklar för aftonbladet han har ju alla medel för att lyckas i amatör blaskan.
Barcelona Rambla
2007-04-17 16:11
Cue.barca:

Du får tro vad du vill. Jag tyckte det såg ut som att det enligt dig redan var klart att han lämnar. Något jag inte håller med om helt enkelt. Jag tror att han stannar, att han själv vill stanna.


Edmilson skadad, borta ca 2v. Helt otroligt hur hans säsong har sett ut. Har inte spelat på ett tag, trots det skadar han sig.

Guily och Sylvinho ej uttagna till morgondagens match mot Getafe. Sen tidigare är även Ronaldinho, som kör eget rehabprogram för att komma i form, och Motta som är skadad borta. In i truppen istället Ezquerro och Oleguer. Jippi!

Till sist något att skratta åt. Inter sägs ha lagt ett bud på Deco som de ser som den som ska ersätta Figo. Budet är på €6m. Barcelona har inte uttalat sig officiellt, det sägs dock att €20m är vad man värderar honom till. Sorry Inter, men vi dumpar inte iväg spelare till er som Real Madrid. :D
Barcelona T#11
2007-04-17 16:02
Cue.barca

det verkar som om du vill att ronaldinho ska till milan. isåfall så tänker du inte klart.:S
Barcelona João Pinto
2007-04-17 16:00
Dinho måste stanna i Barca och det kommer han att göra också. Hans finess och geniala passningar är livsviktiga för Barca. Jag kan hålla med om att han sett lite mätt och oengagerad ut, men då är det bättre att ta in hungriga spelare med vinnarskalle på andra positioner.
I dagsläget finns det ingen som kan ersätta Dinho. Gio dos Santos behöver minst ett år till, minst...
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 15:40
En sak till vill jag säga om ämnet dinho slytt till milan...

Till nemo som säger att jag inte ska dra upp en sån diskusion igen...

Men herregus ett forum är till för att duskutera saker och ting inte för att säga : ooh ronaldinho var kung ikväll han är bäst..

Skärp er!
Barcelona Cue.barca
2007-04-17 15:37
Rambla, detta var inte om ditt senaste inlägg men det handlar om flytt till milan för dinho..

Jag vet mycket väl precis som du och alla andra att han inte är sold eller att han har sagt att han kommer flytta.
Men enligt mig vore det en bra lösning, han har länge varit den stora stjärnan men det är trotsallt dags för en ny att komma fram ( ja syftar på messi ).

Men något som ja tror du missade är att jag frågade alla er andra här på forumet vad ni tror, eller så förklarade jag väl fel, detta är bara spekulationer...

Så ja säger som du bli inte så upphetsad :P
Barcelona Et0
2007-04-17 14:46
skönt uttalande av Laporta
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 14:18
Ämne: Beguristain. Är det ....Delarocha
Hur många av real värvningar de 3 senaste åren har varit lyckade? Själv kan jag inte se någon, möjligen Ramos.

Att de ligger så nära oss har inget att göra med värvningarna, de hade presterat lika bra med halva startelvan full av Castilla spelare. Det är istället vi som spelat sämre iår.
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 14:08
En annan anledning att inte värva dyra världsspelare är att klubben fortfarande har en stor skuld som kom till under Gasparts fantasifulla värvingar typ (petit och ovemans 300 mile i sjön). Hitintills har Laporta och ledningen lyckats sanera lite av den men om vi ska köpa in dyra spelare så kommer skulden aldrig att betalas av.
Delarocha
2007-04-17 14:05
Beguristain. Är det bättre att köpa billiga spelare då som antagligen är billiga för att de inte lyckas? De dyra spelare är ju oftast dyra av en anledning. Idiotiskt att tro att man kan hålla sig i världstoppen genom att köpa billigt eller ingenting samtidigt som andra lag köper dyra spelare. Real har köpt för över 1 miljard väl? De ligger ju bara några poäng bakom oss. Det är nog dags att ta fram lite pengar iallafall, om vi vill satsa på både liga o Cl i framtiden.
Barcelona Beguiristain
2007-04-17 13:54
Många här som vill köpa in en världsspelare eller två. Jag tycke dock inte att man ska slösa pengar på någon som man i förväg inte vet ifall det blir succe eller flopp.

Barca har en historia full av misslyckade värvingar av världsspelare. De barca spelare som varit världsspelare har i de flesta fall inte blivit det förrän de kommit till klubben.

Däremot är det få världsspelare som kommit till barca och levt upp till förväntningarna.
Barcelona Rambla
2007-04-17 13:52
Det är inte så konstigt att det ryktas om Zigic till Barcelona. En av anledningarna är nog den att han var ju med om att sänka Real Madrid i helgen. Nåja, han fick åtminstone med sig Cannavaro i sitt fall. :D

Jag har svårt att se den värvning gå igenom. Frågan är om vi ens köper någon anfallare. Allt handlar nog om hur det blir med Guddy och Saviola skulle jag tro.
Atlético zoran
2007-04-17 13:41
Det är mycket rykten kring Zigic just nu, en kille som funderade på att sluta med fotboll för bara några säsonger sedan.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-04-17 13:29
kerzhakov

Finns ingen som helst sanning i att barca gjort klart med zigic,tribalfootball är i samma klass som aftonbladet!
Delarocha
2007-04-17 13:25
Jag tycker det är dags för Barcá att lägga ut mycket pengar på värvningar för en gångs skull. De Rossi, Dani Alves, Robben, Milito och kanske en riktigt bra anfallare. 2 backar, 1 central o en högerback är av högsta prioritet. Sen vill jag enormt gärna se nya yttrar. Ta upp Bojan och Giova, sälj Ezquerro, Giuly, Gudjohnsen.
kerzhakov
2007-04-17 13:19
finns det nån sanning i att barca snart gjort klart med zigic? (se länktips)
Barcelona Cheno
2007-04-17 12:02
Håller med signaturen Valdes i det mesta han säger. Vi behöver mindre individualister och fler som vill skita ner sig och kämpa då det går dåligt.
Barcelona Cheno
2007-04-17 12:00
Stålar borde istället läggas på starka stabila mittbackar istället för mer offensiv kraft. Laget är inte starkare än dess svagaste länk.
Barcelona Gabriel
2007-04-17 11:57
Man blir sur när det kommer till Dani Alves eftersom man nästan är helt säker på att Barça aldrig kommer ge så mycket för honom som Sevilla vill ha, som jag dessutomt tycker han är värd och man borde göra. Vi är för snåla helt enkelt och det är störande att man måste behöva se honom försvinna till något annat lag. Hade Rosell varit kvar nu är jag helt säker på att Dani Alves hade värvats inför nästa säsong!

Diogo och X.Alonso? Jag gillar ingen av de värvningarna! Diogo är en seriekiller som borde bli utvisad varenda match han spelar! Och Xabi Alonso är överskattad, håller inte som def.mittfältare, är inte lika bra som Iniesta och Xavi när de kommer till passningsspelet och är inte värd de pengarna som han kommer att kosta!

Om det hade varit upp till mig hade jag sålt en hel del spelare för att få lite extra pengar, bl.a Giuly, Gudjohnsen, Thuram osv. Tycker inte de håller. Andra som inte håller längre är Gio, Ezquerro. De finns även andra som jag inte ser ha någon större framtid med oss som Edmilson men de går inte att göra sig av med alla eftersom de blir svårt att hitta ersättare för alla dessa spelarna direkt, så han och Marquez lär nog få stanna.

Dani Alves och Gabriel Milito hade varit mina prio om jag fick bestämma. Sen har vi Bojan Krkic och Dos Santos som kan ta Giulys och Ezquerros plats i anfallet.
Barcelona João Pinto
2007-04-17 10:41
Jag håller med Messi 10, mycket krut bör läggas på Alves. En riktig vinnarskalle, det skulle vara ett nyttigt tillskott i Barcatruppen. Vi har Deco, men annars tycker jag att det kan vara lite dåligt med det.
Skulle det inte bli Alves så är Emanuelson som sagt intressant. Ung, hungrig, löpvillig och slår bra inlägg. Han är dock ingen Alves...
Barcelona barca_and_me
2007-04-17 09:58
jag tycker att alves har visat bra form den här säsongen men man vet aldrig hur det med hans form i nästa säsong. Istället tycker jag att vi borde köpa Abidal som passar mycket bättre i barca baklinjen
Barcelona Messi 10
2007-04-17 09:00
Alves är prio 1 sedan skulle jag även gärna se Ajax vänsterback Emanuelsson. Men vill vi ha in lite vinnarskalle och göra laget bättre tänk er Alves och Messi på samma kant ! han är eller borde vara vår prio 1
Barcelona Nino Brown
2007-04-17 01:58
Daniel Alves MÅSTE värvas till sommar.VÄRLDENS bästa högerback i världen utan tvekan.Eller vad tycker ni?
Barcelona Rambla
2007-04-17 00:05
Kamelen:

Missade du hans underbara instick till Saviola?

Det fanns alternativ, men kanske lite för dålig rörlighet. Dessutom så är det svårt att slå bollar på djupet när nästan hela Mallorca sitter i knäet på Moya i målet. Barças eviga sidlespassningar är ju just för att försöka locka upp motståndare på Camp Nou, de flesta lag har lärt den läxan och avvaktar dessvärre. Det behövs nya idér från Frank, Johan och Eusebio.
Barcelona Valdés
2007-04-16 23:58
Efter Xavi´s entré skapade vi EN ordentlig målchans. Han är en duktig passningsspelare, och var i den här matchen minst lika bra som Iniesta och Deco, men det säger inte så mycket eftersom så gott som alla passningar slogs i sidled eller bakåt då det inte fanns någon i djupled att slå passningar till - för det saknades anfallsalternativ.
Barcelona Kamelen
2007-04-16 23:51
Xavi satte ju igång spelet från Barças sida rejält. Han visade återigen vilket underbar passningsspelare han är trots att han inte slog några direkt avgörande passningar. Så lugn och behärskad. Det var lite väl mycket soloräder innan Xavi byttes in.
Barcelona Rambla
2007-04-16 23:49
Valdés:

Du har antagligen rätt. Det var väl egentligen något man fick för sig när Saviola och Xavi kom in, och det var nog det första intrycket att det blev mer rörlighet. I det här skedet av matchen så hade ju Mallorca flytta ner i stort sett hela laget utanför straffområdet.
Barcelona Valdés
2007-04-16 23:44
Rambla; Visst är Xavi är en större kreatör än Marques på samma position men jag tycker ändock inte att hela matchbilden förändrades iom det bytet, spelet var i det närmaste precis lika temposvagt och chansfattigt under hela matchen. Vi borde ha spelat med fler anfallare betydligt tidigare.
Barcelona Rambla
2007-04-16 23:34
Ämne: Franks byten förändr....Att Xavi byttes in förändrade väl ändå matchbilden, det måste du väl hålla med om? Annars håller jag med angående Belletti. Gudjohnsen borde ha varit det bytet istället.
Barcelona Valdés
2007-04-16 23:32
Juanito; Jag tycker inte att Franks byten förändrade matchbilden utan det var ett tur/slumpmål som gjorde att vi vann. Belletti borde fått stanna kvar på bänken, istället borde en fjärde anfallare bytts in.
Annons: