/spanien/barcelona/forum/23739.aspx/spanien/barcelona/forum/23739.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-02 12:42
Ämne: Rambla
Håller ....
Det är väl sâ att främst de engelska klubbarna fiskar i vârt dagis eftersom de kan skriva kontrakt med 16 âringar medan spanska lagen förbjuder detta.
Jag kan ha fel men sâ har jag förstâtt det.
Det var väl sâ Arsenal kom över Fabregas t.ex.
Om de har konkreta ambud känner de väl att de kan ställa krav gentemot Barça vilket ju är lite märkligt. Tycker att det är fel om man inte har lika villkor inom EU för detta dâ det ger olika spelregler.
Har jag fattat rätt?
Barcelona Rambla
2007-02-02 12:31
Heh, det gör bara Bojan bra att få tampas med de slaktare till försvarare som finns i Segunda B. Det kommer bara att göra honom starkare och nyttig erfarenhet. Han är redan pichichi i B-laget. :D
Barcelona Rambla
2007-02-02 12:30
Nu tror jag ju inte att Giovani har krävt något sådant. Precis som Captian var inne på så är han en ödmjuk kille med ett stort hjärta för klubben. Detta är säkert bara överdrivna rykten. Det är en sak om han är besviken över att inte få några chanser, vilket inte är samma sak som att KRÄVA speltid. Då är det ju upp till klubben och agera om man nu anser honom vara en viktig framtida nyckelspelare.

Det stämmer som tarrak är inne på. Alla Barça B-spelare kan spela i A-laget och vända tillbaka, OM de är eu-spelare vill säga. Så det är inte försent för Giovani, bara han får sitt dubbla medborgarskap.
Villarreal Ibravissimo
2007-02-02 12:18
Haha hur kan man kräva att få spela i A-laget vid 16-17 års ålder? Jag skulle vara glad bara om jag fick vara reserv varje match.
Barcelona Evička
2007-02-02 11:43
Rambla
Håller med dig. Börjar 16-17-åringarna hota med att lämna klubben om de inte får speltid i A-laget är vi ute på farliga vägar. Då har något gått snett i uppfostran av de yngre spelarna.
Barcelona tarrak
2007-02-02 11:25
Messi 10/"Eftersom Dos Santos ännu inte har eu pass så kommer han ej få spela i ligan denna säsong för igår var sista chansen."

Vad har du fått det ifrån? När han väl fått sitt EU-pass så får han väl flyttas fritt mellan A och B-lag? Att använda honom i CL-slutspelet är knappast aktuellt i år. Han måste nog matchas in i lite enklare matcher innan han är redo för de absoluta toppmatcherna. Och Bojan i all ära men han är ju bara barnet, tror att det hade gjort mer skada än nytta att låta honom spela nu. Man får också tänka på hur spelare som Guddy skulle känna när man låter de sitta kvar på bänken, bara för att låta en 16-åring utan någon realistisk chans till A-lagsspel inom den närmsta tiden gå före.

Barcelona Messi 10
2007-02-02 10:59
Eftersom Dos Santos ännu inte har eu pass så kommer han ej få spela i ligan denna säsong för igår var sista chansen. Dock vissa problem eftersom han är utlänning och hade han flyttats upp i A- laget hade han inte fått spela mer i B-laget. Mycket speltid i b-laget eller inhopp i A-laget tja välj själva han behöver spela... Jag hade dock gärna sett honom i A-laget hoppas han får några chanser i cl att stoppa in honom sista 20 vore inte helt fel mot en trött Finnan.Hoppas han får träna en del med a- laget för han är riktigt bra tycker jag. Bojan däremot som just är uttagen till u-18 får ju spela om de törs ge honom lite speltid. Varför inte ett inhopp där vi leder med 3-0 hemma för att ge honom lite blodad tand ? Vi måste ta hand om canteran. arsenal kommer krossa om något år vart är vi då med gamlingar som Gio,Sylvinho,Belletti,Edmilson,Giuly ? Kolla Madrids storstädning och de ligger hack i häl på oss. Jag är lite orolig för framtiden om vi inte ger de yngre chansen.
Barcelona Rambla
2007-02-02 10:21
Captian:

Visst är det säkert så att radioprogrammet och Sport snappat upp något litet minirykte och slått på stora bongotrumman efter det. Som alltid så hänvisar man till en källa inom klubben, yeah right.

Var är vi annars på väg när 17-åringar kräver speltid i en av världens största klubbar. Bli torr bakom öronen först.
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-02-02 10:08
Rambla/

Jag läste också det imorse. Men jag tror inte på det allt för mycket. Dos Santos pappa är en tränare i vår Cantera och hans lillebrosa är en annan sådan crack som spelar för Juvenil, om jag inte misstar mig. Hela hans familj verkar vara inkorporerad i Barca på något sätt. Att han plötsligt ska vara så krävande på speltid i A-laget verkar vara svårt för mig att smälta, speciellt då jag sett och läst flera intervjuer med honom där han verkade ha ett starkt klubbhjärta och stor förståelse och ödmjukhet för Barcas filosofi angående Talanger. Vi tog ju upp Messi i slutet av vår säsong då han var 17 år, så jag tror inte att han inte förstår det.

Plus så har han fått tidigare erbjudanden från både Arsenal och Man U. Och sticker man inte till de klubbarna så tror jag knappast att han kommer att lämna oss för Lyon.

Hur som helst så lär han förstå att han har en mycket större chans att bli proffs med oss än med alla andra klubbar i Europa (förutom då Kanske Auxerre och Ajax). Det är nämligen dessa tre lag som släpper fram flest antal talanger i a-laget i hela Europa inräknat.

Men visst så bildas det aldrig rök utan eld. Även om jag idag bara tror att detta var en lite gnista som antändes och varade i någon millisekunder.

Sedan så måste Laporta oh Txiki ha bättre vett än att bara låta honom vandra iväg.
Barcelona Rambla
2007-02-02 09:49
Rykten som dessa gör ju en livrädd. Enligt Sport så funderade Giovani Dos Santos att lämna under januarifönstret. Detta enligt radioprogrammet Els Millors på Catalunya Ràdio. Detta ska komma från källor i klubben. Det kan man ju tolka som man vill.

Han har fått flera anbud från engelska, italienska och franska klubbar. Det mest intressanta var från Lyon där han tydligen blivit lovad att få speltid. Det hela handlar inte om pengar, utan GdS anser att han inte fått chansen den här säsongen, efter att ha varit med på försäsongen. Txiki har fått honom på andra tankar och lovat att han kommer att få chansen redan den här säsongen. GdS kommer att få sitt spanska medborgarskap den här månaden och kan då flyttas mellan A och B-lag.

För tusan, slarva inte bort våra cracks från canteran.
Barcelona Evička
2007-02-02 08:36
Vad Beckham ska i USA att göra? He's got the looks. Utan filmstjärnelooken hade han knappast hamnat där.
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-02 07:43
Ämne: Ämne: Tjena b....
Myrran:
Du behöver inte be om ursäkt för din âsikt. Dessutom: Pâ din lista finns Maradona, han har spelat i Barça. Dessutom Romario, Stoichkov, Rivaldo, Ronaldo, Koeman, Cruyff, Kubala och Zamora. Barça började inte spela fotboll när Ronaldinho kom. Som culé har man en del spelare som skulle gâ in pâ vilken topplista som helst.
Dessutom hâller jag inte med om att Beckham misslyckas i spanska ligan pga man spelar mer i sidled än i England. Han har för dâlig 1:a touch och kan aldrig göra en gubbe för att fâ fler alternativ. Därför fattar jag inte heller vad han skall i USA att göra. Vem skall han passa till? Pelé som kom till New York som typ 38 âring kunde fortfarande göra tre gubbar i amerikanska ligan och smälla upp den i krysset, det behöver man inte vara ngn expert för att uppskatta.
Barcelona Evička
2007-02-02 01:07
Hoppas att det är så, han har ju en viss kapacitet den killen. Det verkar som om publiken på Camp Nou gillar honom. Åtminstone där jag satt var för ett tag sedan skreks det "bien Zambrotta" ganska frekvent.

Nu är det snart dags att gå upp så nu är det bona nit.
Barcelona tarrak
2007-02-02 00:55
FCBarcelona_/Ja och hans halvlek mot Internacional, där han skadade sig, var ruggigt bra också. Det verkar som han börjar klara av omställningen från Juve nu.
Barcelona FCBarcelona_
2007-02-02 00:35
tarrak:

Håller med dig om Zambrottas spel.
Det var underbart att se igår när han rusade fram som en raket på vänsterkanten, hade ju helt ok samarbete med Ronnie också =)
Barcelona tarrak
2007-02-02 00:06
Zambrotta samlar pluspoäng hos mig i den här intervjun där han berättar hur nöjd han är att han nobbade Real för Barça. Vidare verkar han vara väldigt nöjd med livet i det soliga Barcelona vilket man kan förstå då Turin knappast är känt för sitt fina väder. Han gläds över att Samu och Messi är på väg tillbaka och säger att siktet är inställt på Aten.

Vi får hoppas att Zambrotta fortsätter med det spel han visat den senaste tiden, då han i sina bästa stunder är fantastisk att se.
Barcelona El Capitán
2007-02-01 23:32
Tycker att Zidane har och är för den delen en mycket bättre spelare än Beckham. Säger inte det här på grund av Zinedins VM prestationer men jag ger hellre en titel till Zidane än Beckham.

Barcelona Evička
2007-02-01 22:51
Myrran
OK, men det är lite kul att snacka lite skit om ärkerivalerna också ;)
Barcelona Myrran
2007-02-01 22:48
Evicka
Joo, det är ju lite märkligt. Men tror det kommer förbättre sig nu med ny ledning för dem. För under Galacitco eran så stirra dem ju sig blinda på namn (nästan som Football Manager) istället för att fundera på om de passar in i spelsystemet och om dem klarar spanskfotboll. Om man tar Beckham som exempel så är ju engelsk fotboll mer djupledsspel och där Becks krossar skärde upp försvar som en smörkniv i smöret. Men när har kom till spanien där spelet går mer i sidled så kunde han inte använde sig lika mycket av sinna krossar. Fast finns ju ljuspunkter i spanien med Becks också, jag kommer ihåg speciellt en kross över hela planen som damp ner rakt på foten på zidane.

Ne inget mer Real snack här inne nu. Är ju dock ett Barca forum... Men brist på Barca nyheter att snacka om så :/
Barcelona Evička
2007-02-01 22:40
Myrran
Mm, det märkliga är att det där är något som verkar hända ganska många när de hamnar i Kungliga Madrid.
Barcelona FCBarcelona_
2007-02-01 22:39
Hur många en-mot-en-situationer har Beckham tagit sig ur?

Han är/var givetvis inte dålig men verkligen inte den bäste genom tiderna.
Barcelona Myrran
2007-02-01 22:37
Evicka
Tycker att Beckham hamna i total glömska efter bara någon säsong i Real. Han var verkligen en kung i Manchester men så kom han in i det äro fyllda Galactico eran och tjofs sa det där... Var väl i den härvan han var mer känd för sina reklamer etc. än sitt sätt att spela fotboll på?
Barcelona Evička
2007-02-01 22:33
Jag kan förstå att Beckham Greatest Of All Times håller på att fråga. Den gode David får ju inte spela så blir vi inte påminda om hans existens kan han lätt falla i total glömska.
Barcelona Myrran
2007-02-01 22:30
Ämne: Tjena barcafans.. Ja....
Sorry, men Beckham var en bra spelare (ja, han spelar fortfarande men Galaxy? Många som har hört talas om dem för 4 månader sen?) men världens bäste? Nej, någonsin hört talas om Zidane, Pele, Maradona, Cantona? Finns ett helt drös bättre spelare faktiskt men faktiskt glad att du tycker som du gör så inte alla är mainstream killar som säger att Ronaldinho är bästa spelaren någonsin... Han kan bli men är långt ifrån än så länge...

Ps. Sorry alla Culés om jag såra er med min åsikt om Dinho, en riktigt bra spelare...
Barcelona tarrak
2007-02-01 22:18
Beckham Greatest Of All Times/Du var här inne för några dagar sedan med exakt samma meddelande. Ingen höll med dig då, ingen håller med idag. Prova om en vecka:)
Barcelona Evička
2007-02-01 22:17
Beckham Greatest Of All Times
Självklart får du ha din åsikt, men nej, jag delar den inte.
Real Madrid Beckham Greatest Of All Times
2007-02-01 22:13
Tjena barcafans.. Jag kommer inte för att provocera, men jag vill bara höra er åsikt. Enligt mig så är David Beckham den bästa spelaren som någonsin funnits, och kommer alltid vara. Jag har svårt att smälta att han lämnar kungarna Real Madrid för Galaxy=( ... Men för mig är han och kommer alltid vara nummer 1 genom tiderna=D
Barcelona El Capitán
2007-02-01 22:11
Imorgon skall jag till Rom med min klass och jag kommer med stor sannolikhet missa Söndagens match mot Osasuna =(
Därför hoppas jag att Eto'o inte blir utagen till den matchen utan till den nästa Söndag på Camp Nou.
Då lär han ju få ett riktigt hjärtligt välkomnande.
Kommer aldrig glömma applåderna Xavi fick när han byttes in på Camp Nou förra året efter sin långtidsskada. Alltid lika trevligt!

Aja, vi "ses" om en vecka!
Barcelona Alesito
2007-02-01 22:03
tro mig vi skulle ha stor nytta av C.Ronaldo... han är en stor spelare finns bara nån som är bättre än han i dagens barca.. sån spelare kan man inte säga nej till...
Barcelona Evička
2007-02-01 22:02
tarrak/ Tack, lite skadeglädje var precis vad jag behövde.
Annons: