/spanien/barcelona/forum/23707.aspx/spanien/barcelona/forum/23707.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La Pulga
2007-06-10 09:50
Messi är GOOD!!!!!!!!!!!
Han gör som han vill misstycker ni om detta så ni kan dra till er Puerta del sol.
Här inne försöker vi hålla hög nivå på vara inläggen.
vi ser det Messi gör och vi älskar det.
Det är inte så svårt att älska ett geni med en så hög fotbolls IQ..
Barcelona Woods
2007-06-10 09:49
Vad har ni alla som kommer in och börjar moralpredika för syfte med det? Vill ni lära oss barça-fans vad som är rätt och fel på en fotbollsplan? Att vi måste "rättas" till så att vi själva inte tar med handen i nästa korpenmatch, bara för att våran "idol" gör det? Nej, vad vinner ni på att fördöma Messí här? Annat än att skapa irritation hos oss barça supporters och bidra till en negativ diskussion? Ni får tycka vad ni vill om Messí. Men varför måste ni lufta eran ilska här? Det skapar bara irritation..
Athletic Ottar
2007-06-10 09:40
Jag kan inte annat än känna vämjelse över att ens någon kan försvara det Messi gjorde. Vissa verkar vara av den uppfattningen att fusk är acceptabelt av den anledningen att andra spelare fuskar, vilket är skrämmande.
Real Madrid Akram
2007-06-10 09:30
Reflex är inte rätt ord. Älskade Messí innan gårdagen, en av mina favoritspelare trots tröjan han bär. Nu är han inget annat än en fuskare, i klass med Maradona som ni så ständigt jämför honom med. Nu väntar jag bara på att få höra om hans drogberoende.

En viss Mourinho sa en gång att Messí är en fuskare, då sa jag att Mourinho var en avundsjuk tölp, nu är jag redo att hålla med honom.
Real Madrid sp4rky
2007-06-10 09:19
Ämne: MESSI vilken spelare....
HAHA har du verkligen sett händelsen överhuvudtaget? killen boxar ju för tusan in bollen så den ändrar riktning annars hade målvakten tagit den. Jag kan inte fatta att vissa här verkligen försvarar händelsen och börjar jämföra med andra incidenter som Real spelarna har gjort. Messis grej var dum det hoppas jag att alla är överens om. Bara för att man hejar på olika lag betyder det inte med automatik att åsikterna måste vara helt tvärtom.
Barcelona La Pulga
2007-06-10 09:12
MESSI vilken spelare han är nu älskar jag honom ännu mer...

förra veckan nickade Nistelrooy ner bollen med handen till Romas som gjorde mål....

vad kan det vara för skilland på fusk och fusk.. det som messi gör är lika mycket fusk som när man filma till sig straffar..

Det som är så unik med Messi är att han först försökte möta bollen med foten när den ändrade riktningen så hoppar han för att nicka och när han inte nådde fram som lite som han är så kommer in handen av reflex,allt detta inom loppet av ett par sekunder....

Det bara synd att inte Eto'o sätta dit sin chans man sånt är fotbollen ibland vinner man ibland förlurar man och ibland ett oavgjort känns det som förlust...

Barcelona El Comandante
2007-06-10 07:42
Var langesen jag skrev har och nar man ser vilken kvalitet inlaggen haller sa minns jag varfor...

Messis mal var 100% med flit, nar han forstar att han inte kommer att na bollen med huvudet tar han beslutet att sla in den med handen istallet. Varken forsta eller sista gangen det gors ett "fuskmal" i fotboll...

Men alla ni forstandshandikappade madridistas som fordomer Messi, kom ihag att eran alskade Raul gjorde precis samma sak mot Leeds 2001...

Men kan ju vara svart att komma ihag for nagon som inte var fodd nar det hande...
Real Madrid ohcihc
2007-06-10 04:55
Spärrad /Red
Real Madrid King_raul
2007-06-10 04:15
oOk!,
Så du hatar "de vita" för att ni bara gjorde ett fuskmål? Räckte inte hela vägen.
Patetisk "positiv vinkel" av säsongen lilla du.
Rambla VAR ÄR DU!?

Real Madrid Ningún cerebro
2007-06-10 04:06
Ämne: Zergio Ramoz

Hade....
Är du helt dum eller? En advokat får ju inte ljuga eller fuska på något sett, vilket Messi gjorde
Real Madrid Zand
2007-06-10 04:03
Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anledning att jag skrev är att vissa Barca fan är så dumma och vill framställa Messis mål som "inte meningen att dra upp handen och boxa in bollen i mål"

hur dum får man vara ?
sen att någon skriver en novell om att messi mål var en omedveteten handlig gör saken bara roligare.

vi får se vem står som segrerar den 17
Barcelona Messiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2007-06-10 03:26
Zand/// Du måste tänka på att det finns folk som kan läsa vad du har skrivit... MEN om du e man skriver du det på svenska....har du så lågt nivå...
Barcelona oOk!
2007-06-10 03:26
Kom just hem... å det enda jag kan säga är att det enda positiva med denna sägongen är att den ger mig ännu mera hat mot de vita asen..... må de brinna i...
Real Madrid King_raul
2007-06-10 03:21
Delarocha,
"fulaste uttrycket som finns"
Brukar inte ni vara sofistikerade här inne? Att klaga på Hala Madrid är som att klaga på Visca Barca, Aupa Atleti, Aupa Getafe, Amunt Valencia, Aup Bilbao osv.
Oleguer = äkta kärlek.

Real Madrid Zand
2007-06-10 02:44
Messi_Ronaldinho

du behöver inte skriva en dagbok om målet.
jag kommer ändå inte att byta åsikt.

kerem be quzi dajki Barca
Mallorca Ruud van Nistelrooy #?
2007-06-10 02:41
Ämne: For stupid Zand :
....
Dagens roligaste inlägg hittills! Kan inte sluta skratta =)

Inte medvedet? Du måste vara hemligt förälskad i Lionel Messi eller något!Alla ni andra, ni får ju hoppas på att vi krigar på lika bra som mot Sevilla igår. Då finns det faktiskt en uppenbar chans att vi kan plocka en poäng på Bernabeu, även om Real Madrid kommer att vara heltaggade!
Barcelona Nemo
2007-06-10 02:32
Zergio Ramoz

Hade inte du gjort det?

Nu ska jag dra ett exempel. Ja, klockan är över 12 och jag kanske borde hålla käften. Men försök att hänga med nu

Om X misshandlar Y, och Y polisanmälar X. Och X hamnar inför domstol. Ska inte då Xs försvaradvokat försvara X så gott han kan? Ska inte han då försöka få domaren att se det ur ett helt annat läge. Och om nu domaren frikänner X - då är det väl knappast Xs fel utan domarens fel som inte dömde rätt?

Och ni kan prata om moral och normer hur mycket ni vill - jag kan förstå Messi, jag hade nog gjort samma sak.

...men jag hade nog inte velat vinna en liga på det sättet.
Real Madrid Zergio Ramoz
2007-06-10 02:24

Messis mål var mer än medvetet. Kolla aftonbladets bilder, han har hela näven öppen och boxar inte in den han KASTAR in den.

Det otrevliga är att messi firade mål medveten om det.

Hala la liga ... nöjd Delarocha ;) ?
Barcelona Nemo
2007-06-10 02:24
Chivus agent säger att Chivus planer är att lämna Rom. Kan vara något för Barca? Laporta, agera nu!
Barcelona Nemo
2007-06-10 02:23
Messi_Ronaldinho

Messis mål var medvetet, han insåg att han inte skulle nå bollen med huvudet så han tog till med handen istället. Jag såg det, du såg det, alla i Espanyol såg det, domaren såg det inte, Messi vet också vad han gjorde.

Känns som sorgens dag, men de var ändå väntat. Den här säsongen har varit en jäkla upp och ner. Och när Madrid gör ett mål i 90 minuten, medan vi släpper in ett mål - då är det liksom klart. De summerade hela säsongen.

Vamos, vi ses nästa säsong :-)
Delarocha
2007-06-10 02:16
Skriver du Hala Madrid här inne bara för att jävlas med oss eller? Vi vet ju mycket väl att du gillar Madrid så varför inte bara lägga ner med det dummaste, löjligaste och fulaste uttrycket som finns.

Messi_Ronaldinho... Angående frisparkar o hörnor. Sant som du säger, Barcelona har ju INGEN som kan utmana på hörnor... Marquez nån gång ibland men har inte sett ett hörnmål i år...
Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-06-10 02:12
For stupid Zand :

MESSIS MÅL VAR INTE MEDVETET. !

När spelare hoppar upp i luften tar dom upp händerna bredvid huvudet automatiskt. Messis mål skedde inom en bråkdels sekund då bollen ändrade riktning och han försökte nå den. Han blundade vilket man kan se på repriserna när han nickade och försökte träffa den med huvudet men han missade och samtidigt som att kroppen förflyttar sig framåt kommer bollen automatiskt på hans hand vilket gör att den slår i handen och går in i mål. Hade Messi slappnat av handen hade bollen inte kommit långt men man spänner händerna när man går upp och nickar. Om man varken spänner kroppen, armar eller händer i nickdueller riskerar man att bli skadad.

Maradonas mål var verkligen medvetet då han hoppade upp och gjorde en piruett samtidigt som han boxade in bollen ovanför sitt huvuds höjd. Jag hoppas trots allt att det var medvetet oavsett min kritik här uppe. Varför ? För att Messi är den nye Maradona.

OBS! Kallar du MESSI för skam kan du lika gärna kalla MARADONA för skam. Okunskap från din sida helt enkelt och ingen logik i det du säger. Messi är världens största talang idag och vi lär inte se någon bättre på ett BRA tag framöver.

Sedan kan vi nästan ta för givet att RMD vinner La Liga nu men vi vet ändå att av våra mål så är ca 80 % spelmål och resten Ronnies frisparkar eller straffar och några undantag (ett par fasta situationer). Det är mycket bra och hade vi varit lika bra på fasta situationer som RMD hade vi vunnit säsongen redan i vintras. Men nu är det som det är.

Hoppas på att Guily, Deco, Oleguer, Thuram, Saviola, Gudjohnsen och en ytterback till lämnar Barca efter säsongen för att ge plats åt nya, yngre och bättre spelare.

Nu när Beckham och Roberto Carlos lämnar RMD tror jag inte att dom vinner nästa säsong . Det kan jag garantera för att Beckham har varit guld värd nu i slutspurten. Varför ? Jo, fasta situationer.

/ Messi Ronaldinho
Real Madrid Robson10
2007-06-10 02:11
Alla snackar om att Real har tur och att Real har haft flyt med att vända matcher, men jag håller inte riktigt med, den här mentaliteten de fått är en vinnarmentalitet och det här flytet är mästarflyt. Ni vann ligan de föregående 2 åren med all ära, hats of för det men i år kan man inte säga att ni har haft otur, det är så att Mr Capello har fått ordning på sina grabbar, alla förstår varandra nu och det kommer bli riktigt jämt nästa år i och med att Sevilla kommer vara bra samt Barcelona om Ronaldinho kan få ihopp det med Etoo och Messi. Ni hade inte flyt i år, men vi hade, det är så ett lag vinner, en mästare måste ha flyt för att kunna vinna!

! HALA MADRID !
Delarocha
2007-06-10 02:02
Självklart hör inte ett mål med handen hemma på fotbollsplanen men det är mycket annat som inte heller gör det. Offside mål som döms i varje omgång är ju egentligen enligt regel mer eller mindre lika fel, att filma till sig straff detsamma. Inget av detta bör tillåtas, men jag kan säga som så. Ett Barcá fan hade INTE klagat på om vi vann titeln på Messi's mål och ett Real fan hade inte klagat på om Ruud Van Hästrooy hade gjort detsamma och därmed skjutit titeln till Madrid. Så partiska är båda lägren
Barcelona Kamelen
2007-06-10 01:45
Zand

Vadå vem? Det var en hypotetisk fråga.
Barcelona Evička
2007-06-10 01:45
Fascinerande att just Real Madridfans ondgör sig över att något är oärligt och dessutom har mage att kalla andra för "smutsiga".

Kamelens fråga är högst befogad. Vad är värst - att filma sig till en straff, få en motspelare utvisad och sedan göra mål på straffen, eller att göra mål med handen?
Real Madrid Zand
2007-06-10 01:40
Kamelen

öh? vem ?
du är arg och ledsen över resultate, men hur kan du ens skydda messis beteende ? målet var oärligt och smutsigt och ingenting annat.

Enough
Real Madrid NiKKE
2007-06-10 01:38
tycker barca har förtjänat de två föregående titlarna...men i år tycker jag faktiskt att real fötjänar titeln...pga deras enorma arbets insats och slitande på planen...rätt mig om jag har fel.
Delarocha
2007-06-10 01:36
Mer rättvist på nåt sätt då Barcá får skylla sig själva. Har visat en enormt lojhet hela säsongen tyvärr... Många spelare verkar knappt bry sig.
Real Madrid NiKKE
2007-06-10 01:34
Tjena grabbar i barca...visst är det snöpligt att ni släpper in ett kvitteringsmål...MEN..tycker det är lite förtjänt eftersom messi gjorde mål med handen.
Annons: