/spanien/barcelona/forum/237.aspx/spanien/barcelona/forum/237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-21 12:28
Alla har ju sin syn på hur fotboll ska spelas och jag som inte tycker som du, tycker också så som du, att du ska skärpa dig och höja nivån.
Barcelona Josep Guardiola
2017-04-21 12:20
Perfekt lottning! De möter atletico och börjar hemma, fördel Atletico som inte är lika mentalt svaga i ett dubbelmöte. Sen möter de Juve i finalen, perfekt. Mycket nöjd!
Barcelona Romelu Umtiti
2017-04-21 12:19
Atletico - real Juve -Monaco i semi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meneysuarez91011
2017-04-21 12:19
Hoppar innerligt Atletico Madrid mosar Real! Atletico - Juventus hade varit en intressant final!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-04-21 10:46
@Soko:


Kolla repriserna igen. Han tar knappt ett felbeslut under hela matchen. Han kommer flera gånger förbi flera Juve spelare för att sen finna sig ensam i straffområdet utan alternativ. Flera gånger försöker han även vägga med Suarez och Messi och gå på genombrott men får inte tbx bollen då dessa står på hälarna och mister i sina boll mottagningar. Kolla Neymars highlights. Han är hårt uppvaktad av 2 ibland 3 Juve spelare i varje situation men tar sig förbi eller blir foulad varje gång. Enda felbeslut ett han tog va när han dribbla av 2 spelare på kanten och fick skottläge ur snäv vinkel som han avlossa upp på läktaren. Med Suarez till det närmsta fri inne i straffområdet vilt vankades. Annars va han outstanding hela matchen och den som ville mest i barca.
Barcelona Soko
2017-04-21 10:19
@FCB_Messi:

Nej, problemet är att Neymar spelar för sig själv, behåller bollen för länge och tar till slut ofta felbeslut..
Barcelona LennyRomario
2017-04-21 10:17
@El Pistolero #9:
Om du bara visste, jag tog det längre än så. Den har legat på sin plats i hyllan (och i mitt hjärta) ända sedan jag slutade sjätte klass. Men nu tog jag fram den - min vita Michael Jackson handske. Moonwalk, masken, robotdansen. Jag gjorde dem alla. Firade till och med en cigarett, vilket senast också var ungefär i sjätte klass. På den tiden skulle man lära sig att ta halsbloss genom att på inandning säga "pepparkaka". Klarade man det - ja, då var man en man och redo för vuxenlivet. Det gick till och med rykten om att Mikael Bjurström i 9A hade fått handla på systemet efter att ha klarat två "pepparkaka" på ett bloss. Jag klarade det inte den här gången heller, men det tog ändå inte helt död på min glädje. Men "I sommar", "nästa sommar". Det är för långa väntetider! Det är som när man satt med sitt 33.6 K modem och skulle titta på bilder på... konst. Såklart. Konst, inget annat. Så tryckte man på thumbnailen och väntade och väntade och väntade. Efter 3 minuter såg man hårfästet. Efter 10, ja då såg man hela pannan. Grymt för den som gillar pannor, men frustrerande för oss andra. Man vill se och veta nu! Dessutom, det kanske blir så att Barto låter sin Vice-president ta över och inget förändras. Ungefär som när man väntat i 20 minuter och inser att bruden... jag menar konstverket, är ful! All denna väntan helt förgäves......
Barcelona Katalano
2017-04-21 09:35
Ribohn Fan

Hade du använt korrekt svenska och ett komma istället för en punkt så hade du insett att det visst var en oneliner du skrev.

Rakitic är ju bara ett exempel på spelare, det hade lika gärna kunnat vara Iniesta, Alba, Rafinha osv. "Rakitic är aldrig bra att passa"? Nu får du ju skärpa dig och höja nivån. Rakitic är en del av laget som alla andra. Han är inte alls så dålig som du vill få det till. Vi spelar inte med en man mindre när Rakitic är på planen.

Och där lyckades du återigen snegla in på ditt eviga spår om att vi spelar 442 utan någon högerkant eftersom Messi inte håller sin kant.
Barcelona Katalano
2017-04-21 09:24
neymar JR || Cillessen #1

Ja, visst är det så och jag blir lika frustrerad varje gång. Vi är ett lag med 11 spelare på planen som tillsammans ska vinna matcherna, det är inte 3 st mot 11 motståndare. Detta tycker jag talar för att den spricka som det talats om ibland i laget verkar stämma.
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-21 09:21
No! Det var Two-liners. En mindre än din. Rakitic är aldrig bra att passa! Ett större problem är att vi bara har en uppspelspunkt och det är Neymar. Alla lag överbelastar våran vänsterkant, där det blir väldigt mycket folk att spela sig igenom. Hade vi haft en högerkant och eller central punkt att spela upp bollen på, iställe för alltid på Neymar, då skulle också ytorna bli större för Neymar
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-21 09:15
Katalano Det värsta är att det är så det har sett ut. Rakitic har varit ofta fri i boxen och MSN har ignorerat honom. Visst lämnar kroaten mycket att önska men hans djupledslöpningar in i boxen är världsklass. Han avslutar i klass som Neymar och Suarez ändå så varför inte bara passa bollen till honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-04-21 09:09
@Ribohn Fan:


Jasså, du skulle alltså inte ta i beaktning om Rakitic är i ett bättre läge än Messi när du slår den passningen? Om Rakitic håller på att löpa sig fri medan Messi står hårt uppvaktad av motspelare? En fruktansvärt dålig one-liner du slänger fram.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-21 08:53
Katalano Han söker enbart Messi, även Suarez visar frustration gentemot Neymar ungefär varenda match. Suarez måste dock gå på diet nu, lucho har slarvat med deras fysik för länge nu. Pep hade aldrig tillåtit det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-21 08:47
Skulle jag välja på att passa Messi eller Rakitic. Skulle mitt val vara ganska enkel.
Barcelona Katalano
2017-04-21 08:36
FCB_Messi
neymar JR || Cillessen #1

Sen Suarez kom till Barca så tycker jag att det är just smarta löpningar som utmärkt honom. Både för att sätta sig själv i läge, men också för att skapa utrymme åt Messi och Neymar. Vi har dock sett mindre och mindre av dessa löpningar på sistone.

Ett problem med Neymar är att han i alltför hög utsträckning söker passningen till Messi. Det är ganska ofta en annan mittfältare tar fina löpningar och befinner sig i bra lägen utan att få bollen just för att Neymar envisas med att passa Messi.
Barcelona FCB_Messi
2017-04-21 08:21
Problemet med Messi och suarez är att det är för jävla dålig rörelse på dom när Neymar har bollen . Det var flera sekvenser där Neymar kom igenom 3-4 spelare men fortfarande inte kunde spela till någon . Suarez rör sig mycke, men dumt och onödigt känns det som . "Smarta löpningar" är en väldigt viktig attribut hos en anfallare. Tycker Paco är bra på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-04-21 07:12
[QUOTE=El Pistolero #9]There are strong rumors Bartomeu will step down as Barcelona president to focus on his family businesses, unclear if this summer or next. Från Rafael på Twitter. Kanske därför det går så långsamt med nya tränaren? Kan tänka mig LennyRomario göra robotdansen när han läser detta rykte. [/QUOTE] Vore lite tråkigt faktiskt, tycker trots allt att Bartomeu har gjort det bra. Hans vision om att göra Barcelona mer global som klubb är nog nödvändigt för att fortsätta vara i toppen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-04-21 06:57
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-21 00:53
There are strong rumors Bartomeu will step down as Barcelona president to focus on his family businesses, unclear if this summer or next. Från Rafael på Twitter. Kanske därför det går så långsamt med nya tränaren? Kan tänka mig LennyRomario göra robotdansen när han läser detta rykte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-21 00:23
Fast när Suarez spela i Liverpool så spela de en väldigt Barçainfluerad fotboll och där var han i särklass bäst i hela PL. sanslösa siffor den säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-21 00:08
Katalano Hur många löpningar tog han mot Juventus? Man kände inte igenom honom alls, och var faktiskt den störste besvikelsen. Han har ju sett rätt så dålig ut senaste tiden, tyngre än vanligt. Fotbollen vi spelar nu gynnar Suarez dock, men fotbollen vi fans vill att vi ska spela kommer inte gynna Suarez. Har för mig att t om han själv har varit inne på det och var en osäkerhet för honom innan han skrev på för Barcelona. Målvakts frågan ska faktiskt tas upp, Ter stegen är ute ur alla turneringar nu mer eller mindre. Skall inte cillessen få stå nu och komma i form inför cup finalen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-04-20 23:57
neymar JR || Cillessen #1

Kommentaren om Suarez och djupledsbollar var främst med syfte på matchen mot juventus. Messi lägger annars mängder med bollar för Suarez att jobba med.

Angående Ter Stegen så förstår jag ironin, han spelar ju op den enda plats i laget där man verkligen inte kan skylla på Lucho. Och visst har MaTS varit en besvikelse enligt mig när det handlar om att just stoppa bollen från att gå in.
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-20 23:46
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Det är exakt en sådan tränare vi behöver den här tiden! Han har ju verkligen ett öga för att hitta talanger. [/QUOTE] Kan bara tänka på Oscar Garcia, men ledningen är som dom är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 23:41
Vilka straffar mellan besiktas-Lyon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 23:38
El pistolero Det är exakt en sådan tränare vi behöver den här tiden! Han har ju verkligen ett öga för att hitta talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-20 23:36
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Rashford är ju lätt den bäste talangen England har fått på evigheter. [/QUOTE] Och tänka sig att om United inte haft Van Gaal så hade han aldrig varit i förstalaget nu. "Galningen" våga satsa på talanger mer än någon annan. Tacksam för att han våga satsa på Puyol, Xavi bl a en gång i tiden. Bayern Munchen bör också vara tacksamma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-04-20 23:35
Jag kanske borde börja oddsa innan den här säsongen är över känner jag.

Alla lag, tränare som jag inte tål vinner och vinner.

Nu t.ex Mourinho!
Vad är er typs? Sluta kolla på dessa tror jag är det rätta.
Alltså, helt sjukt! Hela säsongen. Nu bojkottar jag dessa matcher framöver.

Barcelona FCB_Messi
2017-04-20 23:34
Soko Fanns en skribent här inne som hette Enkos förut . Allt är hans fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-04-20 23:26
Usch vem såg Zlatans landning? Ser ut som att korsbandet gick av.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 23:23
Juste ja den jäveln finns med, själv föredrar jag rashford ändå haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: