/spanien/barcelona/forum/23682.aspx/spanien/barcelona/forum/23682.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito
2007-05-30 03:04
Nina... Jag ville sluta läsa efter bara några meningar men valde att läsa färdigt för att kunna säga lite av sanningen till dig.

1. Ta en titt på dekumentären om hans liv så ser du om han är samma kille eller om han ångrar sig. Du får ett tydligt svar där: Jag är överlycklig och har tur att jag får uppleva en dröm.

2. Ett varumärke som säljer Platina måste ha bevisat många saker för att bli vald till den bästa. Du drar upp Volvo och Mc Donalds. Jag jämför Ronaldinho med Ferrari och Jamie Oliver. De har förtjänat att kallas det bästa. Namnet säljer utan att behöva göra ett skit numera. Det gör även Ronaldinho. Varför? för att han har i folks ögon bevisat att han hör hemma hos Pele, Maradona och Zidane. Du får honom att se ut som en dålig spelare som alla har förstorat. Det hade du inte sagt om Raul?

3. Målet var inte offside. Om 2 spelare är ensama mot en målvakt och spelaren som får passningen är bakom den som slår den, så e det inte offside. Lär dig reglerna innan du skriver om dem och det läggs på SF:s förstasida gumman.

4. Jämför situationen med Beckham. Under alla år har han inte vunnit nåt med Real. En spelare som var van att vinna nåt varje år. Men Real köpte honom istället för Dinho för att han var större marknadsmässigt. Vad hände då? Jo, Ronaldinho bevisade vem som är den bästa spelaren och gjorde sig själv känd som världens bästa. Att han är kanske den fulaste gör det bara bättre för att Beckham sällan ses kicka boll i hans reklamer. Utan se bra ut. Ronaldinho leker sig själv in i folks hjärtan.
Eller har ni glömt allt nu när Beckham har varit bra 6 matcher på 3-4 år?

5. Ska vi prata om särbehandling och kommentarerna efter Getafe matchen? Särbehandlingen kommer inte från Ronaldinhos marknadföring. Det är pris för att han sällan gör något dumt och är en bra människa. Ta istället sånna som Real Madrid som av en händelse som hände mot Racing, bygger upp dramatiska scener med ledare, sportchef, tränare och spelare som säger att domarna har varit orättvisa mot dem. Och nu efter den matchen så har vi sett gång på gång sett Real få domsluten med sig. Senast borde t.ex Nistelroy och Carlos bli avstängda för hands respektive tröjdragningen som va störande o se framför ögonen på domaren. Carlos skulle få sitt andra gula då. OCH NU KOMMER DU OCH DISKUTERAR RONALDINHOS SÄRBEHANDLING FÖR ATT ALLA ÄLSKAR HONOM? OCH ATT EFTERSNACKET STÖR DIG? välkommern in i gruppen. Sen så har inte det med Dinhos röda kort blivit så stor som du vill få det till... Skärp dig, hur tänker du? hur ser du på reals äckliga lekar hit o dit?

6. Nu vet du några saker; du ska skriva om reals problem nästa gång. Du ska titta på Ronaldinhos dekumentär. Du ska tacka Ronaldinho för att han är underhållande (så mycket som du drömmer om att nån i Real skulle bli). Du ska lära dig offside reglerna ;)

Ha det bra
Barcelona Jay-z
2007-05-30 00:12
Golazo de Messi! // Så du vet den där Nina ljung är en riktig gris maräng i själen. Inte för att Real spelar bra men för att becks spelar där. Det dära med Atl.madrid är BAJS helt enkelt.
Barcelona Jay-z
2007-05-29 23:58
King_raul // Alltså har du inget eget forum att vistas i. Inte för att jag har något i mot att du är här. Men erkänn att dom flesta i erat forum är en aning barnsliga. Förstår dig du är alltid välkommen hehe ;)
Barcelona T#11
2007-05-29 23:44
Golazo de Messi!

bra skrivet, tyckte om det. Du borde skriva krönikor för barca :)
Real Madrid King_raul
2007-05-29 22:49
Rambla,
just det den LILLA fjanten.
Självklart ser jag hellre Soldado på topp men inte till priset av en skada för någon annan.

Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-05-29 22:15
Simáo

Jo självklart men du måste vara realistisk också ska vi spränga vår budget för 1 spelare?

Aj synd att Torres är skadad stort avbräck för atletico, nu får nog petrov ta sig an ansvaret som forward dåra nästintill aguero.
Barcelona Rambla
2007-05-29 21:56
Ja visst är det tråkigt för el Niño och trist att det hände.

Eller så kan man skriva som den lille fjanten på marängforumet som tyckte att det var bra han skadade sig så att Soldado får chansen istället. :D
Real Madrid King_raul
2007-05-29 21:52
Ämne: Jaha då har Ramos sk....
Vad man ska säga? Trist att det hände såklart.

Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-29 21:48
Jaha då har Ramos skadat Torres. I värsta fall är ligaavslutningen körd för Torres... Vad ska man säga?
Barcelona Golazo de Messi!
2007-05-29 21:37
Tycker att artikeln "Bilden av Ronaldinho" är överdrivet klyschig...
För det första, så är det tack vare Ronaldinho att Barca ens hängt med i toppstriden. Så jag förstår inte varför alla pratar om en dålig(?!) säsong? Dinho har inte alls spelad dåligt denna säsongen, snarare så har han spelat mindre överlägset!
För det andra så tycker jag inte att en Atl. Madridfan kan ge den objektiva bilden på en barcaspelare, eller en realspelare för den delen.
Jag, som barcafan, tycker inte alls synd om Ronaldinho, alla har sina dåliga säsonger, det är hur normalt som helst. Han har ändå redan visat varför han är så stor inom fotbollen.
Dessutom är det självklart att en spelare som Ronaldinho kommer att skapa mycket uppståndelse runt omkring sig, helt enkelt för att han är bäst!

Det kommer, nästa säsong!
Visca Barca!
Barcelona Nemo
2007-05-29 21:05
Nina. Jo, men jag förstår inte riktigt vitsen med den krönikan. Vilken bild vill de skapa...?

Barcelona är dåliga (?) en säsong och då ska Ronaldinho slaktas. Senast jag kollade så var fotboll ett lagspel.

Nu förstår jag varför du ogillar Barcelona... 0-6 :-)
Barcelona kalle7
2007-05-29 21:03
okej :) Hur brukar det gå till när man fixar biljetter till el classico. Blir det utsålt direkt när spelschemat till nästa säsong kommer eller kan man ta det lite lugnt? Funderar nämligen på att se Barca - Real nästa säsong.
Barcelona Rubén
2007-05-29 20:59
kalle7,

till en början mycket bra, inte jätte mycket folk dock (ca 65 000) men när domaren satte igång med sin idioti så kom den värsta visselorkanen som jag varit med om....säger bara pobre cito till den svartklädda..

haha

men var de ngn som visste hur man laddar ner matchen?
Barcelona kalle7
2007-05-29 20:54
Rubén hur va stämningen på matchen? :)
Zaragoza Nina (Red.)
2007-05-29 20:53
Nemo och Ghazza, det där handlar mer om säsongen som pågår just nu.
Det finns en mer utförlig förklaring om man klickar på den lilla röda tröjan.

Allt jag skrivit om Real Madrid har inte alls varit positivt. Tvärtom. Krönikan innan den om Ronaldinho handlade om de paranoida madridistas som alltid antar att alla är emot dem. Tidigare har jag skrivit om den störda organisationen bakom klubben.
Den senaste tiden har dock utvecklingen i R.Madrid varit intressant att följa.

Att jag ogillar Barcelona är bara en missuppfattning. Jag ställer mig kritisk till den bild av sig själva de försökt skapa. Vad jag skrev i Dinhokrönikan var (om vi läser mellan raderna) att jag tycker synd om honom för den hyp som omger honom och inte tillåter honom att vara människa. Jag skrev att han när han blir utvisad inte blir utvisad på samma villkor som andra. Med det menar jag att det förstoras upp när det är han. Att han får mer press på sig. Han har en bild, ett sken, han måste behålla. Och det måste vara förbannat jobbigt.

Om det är något lag jag håller på mer än de andra är det Atlético Madrid.
Barcelona Simáo
2007-05-29 20:51
Ämne: Simáo

Lite heads....
Ride_The_Big_One(6)

Jo jag vet de men jag sa "närmare" 30år. Man borde tänka mer långsiktigt. lr vad tycker du?
Barcelona Rubén
2007-05-29 20:47
Tjaa, jag fick ju med mig 3 poäng hem som jag lovade...( för er som inte fattar vad jag snackar om så lovade jag att ta med mig 3poäng hem då jag skulle ner o se matchen)

nu undrar jag om någon vet vart man kan ladda ner hela matchen för jag vill se den som vanligt me..:)

någon slags länk eller något vore underbart...
tackk på förhand
Barcelona Nemo
2007-05-29 20:42
Nina. Du verkar ha dina sympatier hos de vitklädda iaf :-)

Ghazza. Det hade varit något att bita i :-)
Barcelona Ghazza
2007-05-29 20:41
Nemo,
In disguise är väl att ta i. Av det jag har läst så har Nina gått ut med att hon just håller på Madrid, men kan också uppskatta andra klubbar. Skulle dock vara roligt med en Culé på El Vestuario, för att skaka om det lite ;)
Barcelona Myrran
2007-05-29 20:37
Gabriel

Ett tips för att slippa sånna saker som Ronaldinho krönikan är att kolla vem som har skrivit saken innan. Jag har hittat de skribenter jag gillar och ogillar så ibland struntar jag helt enkelt att läsa för det inte är värt det. Villareal och Atletico redaktionerna brukar ofta ha bra saker samma sak med Sporting Lissabon på Europa sidan.
Zaragoza Nina (Red.)
2007-05-29 20:37
Nej, det är hon inte.
Barcelona Nemo
2007-05-29 20:34
Gabriel. Vad förväntar du dig? Hon där Nina är en Madrista in disguise. Ronaldinho har en dålig (?) säsong och han pekas ut värre än någon annan. Har inte hela Barcelona varit under förväntan det här året?

Äsch, hon är bara avundsjuk för att Madrid har Robinho och inte Ronaldinho. :-)
Barcelona Gabriel
2007-05-29 20:22
Uräskta mig men fy fan va dålig artikeln om Ronaldinho var, "vår bild av Ronaldinho". Helt värdelös. Orkar inte ens gå in på varför, men den var helt sjukt dålig.
Barcelona Rambla
2007-05-29 20:11
Ämne: Rambla

Angående ....
Vi kan säga så här. Hade Barça varit intressrade så hade han nog redan skrivit på. Saken är nog den att han inte anses behövas tillräckligt mycket i dagens trupp enligt Txiki och Rijkaard. Sneijder får då nöja sig med Valencia, där han lär hamna. :)
Barcelona Iago Falqué
2007-05-29 19:58
Rambla

Angående Wesley Sneijder kommer han att komma till Barca ellr kommer han gå till en annan storklubb ellr är han nära Barca ??

TACKSAM FÖR SVAR
Barcelona Rambla
2007-05-29 19:57
Ämne: Inte så förvånande. ....
Vadå? Gimnástic ska Barça slå med eller utan Ronaldinho så skadan är redan skedd. Den viktiga matchen är ju den mot los pericos. Enligt rapporter fick han lindrigare straff just för att hans eftersläng inte ansågs så aggresiv och för att han tagit emot en massa smällar själv just innan. Man kan inte klaga på rött kort och 1 match dessvärre. Han borde ha hållt huvudet kallt där, dock lätt att säga i efterhand.
Barcelona T#11
2007-05-29 19:54
Ronaldinho sköt en frispark i stolpen mot A.Madrid
Barcelona Barcelonito
2007-05-29 19:50
Inte så förvånande. Ja va nästan helt säker på det. De vill knappast "avgöra" ligan och låter dem va ifred så mycket som möjligt. Kanske hade vart annorlunda om det hade varit i början eller mitten av säsongen. Men det ska mycket till för att Barcelonas bästa spelare ska bli avstängd resterande matcherna när ligaguldet hänger på det.
Barcelona Rambla
2007-05-29 19:44
Ronaldinho blir avstängd i en match, han missar Espanyol. Tydligen så var Medina Cantalejo på Barças sida. Hör och häpna!

Ibland lönar det sig att överklaga. :D
Barcelona Rambla
2007-05-29 19:33
Iago:

Han har ryktats till Barça under en längre tid. Han är tydligen innermittfältare. Ärligt talat vet jag inte om hur nära det är att han kommer. Det känns som en onödig värvning. Det finns redan en supertalang som är brasse i canteran som kommer att bli nästa stora playmaker i Barça. Thiago Alcantara, se länktips.
Annons: