/spanien/barcelona/forum/2363.aspx/spanien/barcelona/forum/2363.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2015-07-01 22:27
el Flaco har tyvärr rätt. Den här valkampanjen handlar än så länge nästan bara om värvningar. Barto och Laporta jagar bara cracks istället när fokus borde läggas på de institutionella problem klubben faktiskt har. Sorgligt men sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-01 22:19
Barto försöker hindra laporta värva pogba genom att bränna pengar Barto ville åt pogba men misslyckades (tack raiola) nu vill han endast göra livet surr för laporta. Då
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-01 22:06
Ok, tro vad ni vill men ta och räkna på vad Arda kommer kosta, transfer + lön (ska vi gissa på ett 4-års kontrakt?). Tror ni efter det att Pogba fortfarande kommer värvas? Om Laporta har en deal färdig med Pogba och Raiola är det då så konstigt att Barto tillsammans med Braida misslyckas med den värvningen? Mitt under valkampanj och allt. Nä just det. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-07-01 21:41
Jag skulle hellre köpa en mittback av högsta klass än köpa Arda
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 21:41
[QUOTE=Rambla~]Blaugrana91 Nej det betyder ingenting förutom att Barto vill visa alla att han visst försökte värva Pogba för stora pengar men att Juve inte ville sälja. Det kallas för att plocka poäng inför valet. Lägga ett bud trots att man vet utgången innan det läggs. [/QUOTE] Möjligt, men jag tror det finns ett konkret intresse från vår sida. Och nej en värvning av Turan blockerar inte en värvning av Pogba nästa år, Iniesta blir inte yngre och Turan fyller 29 år. Pogba värvas som ett framtidsnamn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-07-01 21:39
Uefa vill straffa Barcelona för att man visade katalanska flaggor i finalen i Berlin
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-01 21:38
Alltså om pedro ska säljas så o le vill ersätta honom med arga så är det knas!. Arda är en fantastisk spelare i mitten o väldigt begränsad ytter. Glöm kontringar ifall han är ytter gubbar.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-01 21:33
Rambla

Kan det inte vara så att man betalar en del nu och en del nästa sommar för Pogba i och med att det är först då han kommer? Det borde vi ju ha råd med även ifall Arda nu kommer.
Barcelona Rambla~
2015-07-01 21:22
Blaugrana91 Nej det betyder ingenting förutom att Barto vill visa alla att han visst försökte värva Pogba för stora pengar men att Juve inte ville sälja. Det kallas för att plocka poäng inför valet. Lägga ett bud trots att man vet utgången innan det läggs.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-07-01 21:18
Jag tror inte vissa förstår riktigt. Värvas Arda blir det ingen Pogba, simple as that. Dessutom, vad händer om Laporta till slut vinner valet? Blockar han värvningen? Aldrig tidigare har interimledningen tillåtits värva spelare under ett presidentval. Vad har förändrats nu? Tillåter ens klubbens stadgar det? Är det legitimt? Inte för att Barto och hans junta brytt sig on vad som är legitimt tidigare och det har ju som alla vet fått följder med kommande rättegång. Vad händer om Barto fälls i den och får skaka galler? Då blir det nytt kaos och ett nytt nyval måste till. Fast Barto har kanske tänkt styra klubben via sin vicepresident? Inget nytt att en vice tar över liksom. :P Sånt här måste ju de valberättigade socis som går till valurnorna och rösta tänka igenom ordentligt. Vill de verkligen att klubben ska gå igenom något sådant?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 21:17
[QUOTE=1.70-ligan ]Arda och pogba wtf? Tror inte det.. Och är inte alls sugen på Arda [/QUOTE] Nja allt tyder ju på det, klubben har haft ett första officiellt mötte med Juve där vi slängt upp €80M på bordet, tyder väl på att vi vill ha spelaren? Och Arda tycks ju klubben jobbat på sedan innan på begäran av LE.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 21:00
[QUOTE=1.70-ligan ]@barcastuff: Barcelona and Atletico sources say deal on Arda Turan has not yet been closed. Agent says he hasn't been in touch with Barcelona. [ser efe] [/QUOTE] Haha Barca och Atletico förhandlar och agenten vet ingenting?? Låter konstigt det hela.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 11-9-10
2015-07-01 20:56
Gabriel Folk tar ju bara ut hans kvaliteer under matcher med atletico. Och är det någon som hindras av simones taktik är just arda Han är en fantastisk lirare som kan agera komplement till anfallet samt mittfältet och tillräckligt bra för att konkurrera om en startplats Åldern och vad lucho har tänkt sig gör mig tveksam, men så är väl pedro påväg ut i januari om jag inte har fel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2015-07-01 20:56
@barcastuff: Barcelona and Atletico sources say deal on Arda Turan has not yet been closed. Agent says he hasn't been in touch with Barcelona. [ser efe]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona WalterWhite
2015-07-01 20:52
Ser inte vem Arda ska peta... Kommer han i Januari då?
Barcelona Gabriel
2015-07-01 20:37
Det ryktas alltså starkt om att Arda Turan ska vara klar för Barcelona och efter att ha läst folks åsikter här inne kring detta samt av att ha lyssnat på min brors tankar så känner jag bara att det står sig klart att väldigt många underskattar Arda som fotbollsspelare. Personligen tror jag att han hade passat in strålande hos oss m, det är en spelare jag gillar som erbjuder mycket till mittfältsspelet vad gäller teknik, bollbehandling och passningsspel samtidigt som han även är en kämpe defensivt. Om det stämmer att det är Lucho som bett om den här värvningen så kan jag faktiskt förstå honom då jag tror det är en spelare som hade kunnat bli väldigt nyttig för oss. Sen är jag väl ganska så förvånad förvisso att Arda isånnafall ska vara redo att sitta halva säsongen på läktaren i väntan på att transferbanen ska upphöra, framför allt när han är 28 år gammal och borde vilja spela så mycket fotboll han bara kan nu innan det är för sent. Men mig gör det inget. Skulle det nu visa sig att Arda blir vårat nästa nyförvärv skulle jag välkomna honom med öppna armar. Sen tåls det väl att sägas att det trots allt är helt sjukt att Barto och hans armé tillåts köpa spelare på det här sättet innan valet är klart. Det är dock en helt annan diskussion och jag är helt emot det, kortfattat. Men Arda som fotbollsspelare välkomnar jag hur som helst.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2015-07-01 20:29
Arda och pogba wtf? Tror inte det.. Och är inte alls sugen på Arda
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-07-01 19:59
L'Equipe: PSG no longer limited to a €60m budget, selling to buy not absolutely necessary
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-07-01 19:56
Kröjf

Jag hoppas du noterade min lilla blink-smiley på slutet av meningen som du citerade och förstod vad jag menade med den. Däremot har jag absolut noll förståelse för hur man kan vilja att Bartomeu ska sitta kvar efter allt han och Rosell har ställt till med.

Men det är väl som Liunil Masse säger: Realfans.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 19:49
Summan för Turan sägs ligga på €35M för övrigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 19:45
Både MD och Sport går ut med att Arda Turan är klar, blir enligt dem officiellt inom några timmar. Turan denna sommar och Pogba nästa då?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-07-01 19:20
Mascherano14# Förmodligen Real fans som röstar på Bartomeu :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-07-01 19:20
Former (2001-2008) Barcelona youth player Iago Falque (25) has joined Italian club Roma, on a one-year loan from Genoa Wow, nån som kommer ihåg honom? Märkligt hur många som väljer att lämna La Masia men ändå är det väl bara Fàbregas som har lyckats. Har dock för mig att det var LE som skickade iväg Falque en gång i tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2015-07-01 18:34
Vilket fantastiskt mästerskap U21-killarna har gjort. Det här laget är fascinerande. Det finns egentligen ingenting som sticker, varken tekniskt eller taktiskt. Man är knappast bättre än motståndarna när det gäller teknik, passninsgsspel, spelet med boll helt enkelt, och man har inte taktiskt manövrat motståndarna. Men det som är speciellt är lagets karäktar. Det här visade varenda fotbollsintresserad att ingenting är omöjligt när omklädningsrummet är i harmoni samtidigt som man krigar för varandra. Det här laget är inte ett lag, utan ett LAG. Då kan man uppnå sina drömmar. Jag är extremt stolt över laget och hoppas Sverige går till en ljus framtid framöver.

Chile-Argentina i final... Ganska väntat. Jag tycker att Chile började riktigt svagt och pirrigt de första 20 minuterna, alltså innan utvisningen på Zambrano och man spelade ett spel som man inte har spelat tidigare, förutom premiärmatchen möjligtvis. Jag var förvånad över att se antalet felpassningar, fel löpningar och fel teknik i att erövra bollen. Men man kom igång efter utvisningen men då blir det ''lättare'' att komma igång, fysiskt men framförallt psykiskt. Sampaoli måste se till att de första 20 minuterna bara var en föreseelse och att det inte upprepas för när man möter spelare som Messi och Aguero så kan man bli rejält straffade. Samtidigt förstår jag nervositeten när man spelar framför sin hemmapublik och sitt folk, det blir ännu mer känslor involverad.

Argentina gjorde en klart mycket bättre match än tidigare och för varje match som har gått så har man blivit bättre. Det är mer rörelser och det är en bättre presspel men långt ifrån på samma nivå som Chile. Argentina är ett ganska odisciplinerad lag som börjar pressa hårt i början men som blir nonchalanta ju längre matchtiden tickar och det har inte och göra med trötthet utan ren nonchalans. I semfinalenerna så tyckte jag att Argentina gick framåt ett steg medans Chile gick ett steg bakåt. I mina ögon så finns det inget lag som är favoriter. Ett stort cred till Paraguay och framförallt Peru som gjort ett fantastiskt mästerskap.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 18:32
[QUOTE=the cameroonians]Blaugrana91 Att Juve inte vill säljakan ju bero på andra faktorer än priset. Till exempel att de inte vill förhandla med icke förtroendevalda personer, eller att agenten sagt att spelaren inte vill flytta i nuläget. Eller för att de redan har en deal med någon annan klubb. [/QUOTE] Ja, eller att dem inte vill sälja denna sommar helt enkelt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-01 18:15
Blaugrana91

Att Juve inte vill säljakan ju bero på andra faktorer än priset.
Till exempel att de inte vill förhandla med icke förtroendevalda personer, eller att agenten sagt att spelaren inte vill flytta i nuläget.

Eller för att de redan har en deal med någon annan klubb.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 17:50
[QUOTE=the cameroonians]Marotta: "Yes, we received a 80mi euros offer for Pogba, but we will not sell him". [/QUOTE] Nya uppgifter hela tiden, vi ska absolut inte höja något bud.... €80M är redan för mycket.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-07-01 17:48
Sport har som sagt gått ut med att Pogba är klar till 2016. Får ju tas med en nypa salt då det är Sport, men med tanke på att direktörerna är med på bild tillsammans så bör ju mötet ägt rum allafall. Hade ju helst föredragit att han anslöt redan i januari, men bättre än inget så klart. Är det någon som läst något ang. summan? €80M har ju det spekulerats kring, inte ska väl vi betala Juve redan nu? Sen verkar det ju trots allt som att vi försöker få in Turan också, lär ju kosta €35M-€40M. Blir en dyr sommar trots att inga spelare faktiskt ansluter....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-01 17:46
Marotta: "Yes, we received a 80mi euros offer for Pogba, but we will not sell him".
Barcelona the cameroonians
2015-07-01 17:23
@Rambla~:


Det menar du inte... ;

Eusebio Sacristán: "La Masia is not in a crisis. Players keep getting promoted. The club has a model and they stick to it

Det var därför jag undrade om inte Laporta druckit cava till frukost. Ridå ned.
Annons: