/spanien/barcelona/forum/23589.aspx/spanien/barcelona/forum/23589.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-02-14 15:20
Ämne: Ronaldinho har kontr....
Ok! Ahh, jo, Ronaldinhos bror, Roberto, är väl den enda ledande länken till Milan skulle jag tro med tanke på Oliveira som har han som agent.

Föressten så får jag inte kläm o varför inte Etoó spelade i söndags? Vägrade han och isåfall varför? Eller behövde han värma upp mer med tanke på hans knäe?

Nja, Motta i startelvan. Jo kanske hans tur nu =)
Barcelona Rambla
2007-02-14 15:16
Ronaldinho har kontrakt til 2010. Soriano gick nyligen ut med att det inte är någon brådska med att förnya/förlänga det. Det kommer att ordnas tids nog. Även Ronaldinhos bror har sagt det samma. Det är ju brodern som av media och kritiker beskyllts för att försöka få till ett nytt kontrakt genom att hota med USA och Milan.

Idag så var träningen försenad någon timme. Det berodde säkert på att man haft ett möte i omklädningsrummet och diskuterat saken. Det roligaste annars under kramkalaset var Thiago Motta som tydligen hoppade, dansade runt och klappade händerna när de två kramades. Vilken medlare då.

Mottas belöning blir väl en plats i startelvan mot Valencia? :D
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-02-14 15:09
Ämne: Säger inget annorlun....
Att Ronaldinho inte skrivt på ett nytt kontrakt eller erbjudits ett nytt tror jag inte alls är ett tecken på att han skall byta klubb. Han nuvarande kontrakt går ut 2014 om jag inte har helt fel?

Hans lön är redan tillräckligt hög skulle jag tro om han nu inte är en girig jävel, vilket jag tror alla hoppas och tror han inte är.

Däremot är det faktiskt lite skrämmande att så mycket rykten om klubbbyte till Milan funnits i flera år nu fortfarande finns kvar. Får ofta en känsla av att rykten som inte försvinner har lite substans i sig. Henry till Barca var ju faktiskt på gång på riktigt, efte mycket, mycket rykten.

Men hoppas gud är snäll och SNÄLLA Ronaldinho byt inte klubb! Personligen skulle jag bli helt förkrossad om Ronaldinho skulle lämna Barca.

Visca Barca.

Btw. Bilden på Ronaldinho och Etoó är helt underbar att skåda.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-14 14:42
Rambla

Jag talar nog för alla när jag säger att vi uppskattar allt tid du lägger ner för att lugna massan.

:D

Visca el barca visca el catalunya
Barcelona Sóm més que un club
2007-02-14 14:28
Gott att se. Det känns som att det är högt till tak i klubben och att det finns plats för ett och annat.
Barcelona El Capitán
2007-02-14 14:21
Säger inget annorlunda! Trevligaste bilden på länge.
Men det skulle nog aldrig hända att Rijkaard eller Laporta för den delen skulle låtit Barça gå igenom månadens schema med ett lag i dispyt.

Idag bevisade klubben att man inte är ett Real Madrid :)

Jaja, men det här "såret" kan även sitta kvar säsongen ut och lika väl påverka "silly season" till sommaren. Men vi får hoppas att det går så bra som möjligt.
Angående Ronaldinho och hans Barçalämnande:
Jag förnekar inte att chansen finns för ett eventuellt klubbbyte nästa säsong för vår magiker, men jag tror inte att det kommer bli Chelsea. Om Káka drar till Real är det nästan säkert att Milan lägger fram ett jättebud på Dinho. Sedan att inte Dinho har erbjudits/skrivit på för ett nytt kontrakt i Barça kan vara ytterligare ett bevis på att vi inte får se honom här nästa säsong.

Aja, allting har sitt slut och jag har hellre en ny taggad ytteranfallare än en omotiverad Dinho.
En spelare skall aldrig enligt mig spela i en klubb när han känner att han vill komma bort.

Jepp, men nu ska jag lira FM! :D Vann förövrigt med 4-0 på Camp Nou mot Chelsea i kvartsfinalen i CL. 0-1 sedan på Stamford men jag visade Mourinhos avskum var skåpet skulle stå :]
Barcelona Rambla
2007-02-14 14:17
Samu på radio idag:

Han vägrade spela för att han behöver mer än 15 min för att värma upp och han var inte redo när Rijkaard ville ha in honom.

Sen sa han också att Rijkaard borde inte ha sagt på presskonferensen att han inte ville spela.

Han förklarar också att han tar illa vid sig när de antyder att han skulle vara en självisk person.

När någon frågade om han är olycklig och vill lämna Barça, skrattade han högt. :D
Barcelona r.10
2007-02-14 14:16
Om jag har uppfattat det rätt så är problemet löst ?
Barcelona João Pinto
2007-02-14 14:05
Underbar bild, den värmer gott! Är övertygad om att även Rijkaard och Etoó kommer dra ett sträck över det här så vi kan fokusera på Valencia och Liverpool istället...
Barcelona Rambla
2007-02-14 14:01
Smogen:

Nja, varför skulle han hitta på det? Alla socios i klubben har rätt att säga sitt och anmärka på om inte klubbens stadgar och regler följs.

Laporta förlorade ju på detta sätt ett helt år av sin mandatperiod. Varför skulle han själv ordna det. Nu satt han bara 3 år och får endast sitta i ytterligare 4 år. Om du menar att han skyndade på sista före datum, så förstår jag vad du menar. :)
Barcelona Smogen
2007-02-14 13:51
Ämne: Smogen:

Vill inte....
hmm...jusst det ja. Nu när du säger det minns jag något med en domstol. jo, det som var saken var väl att det var två Barca fans som gått till domstol för att få till ett presidentval. Laporta hade tillträtt någon dag innan han skulle som president och eftersom man räknar fr.o.m. ett visst datum blev det dags igen ett år tidigare än tänkt.
Saken är väl att det misstänktes starkt att det var Laporta själv som ordnat det här med domstolen.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-14 13:48
Underbar bild låt oss hoppas att den sprider harmoni :D
Barcelona Rambla
2007-02-14 13:43
Smogen:

Vill inte leka besserwisser på något sätt, men det var en domstol som beodrade Laporta och klubben att utlysa presidentval till ett visst datum. Har åtminstone för mig att det var så.
Barcelona Smogen
2007-02-14 13:39
förresten, bilden på Eto'o och en skrattande Ronaldinho är det bästa jag sett på väldigt länge! Värmer gott i Barca hjärtat. Nu hoppas jag bara få se en likadan bild på Rijkaard och Eto'o.
Barcelona Smogen
2007-02-14 13:38
Rosell hade nog tänkt ställa upp i ett presidentval. Men Laporta skyndade ju plötsligt på presidentvalet med 6 månader eller något, och gjorde ett val med någora veckors förvarning bara. Ställde Rosell fullständigt som kände att han inte skulle kunna ordna en ordentlig kampanj på den korta tiden. Han uttalade sig istället med att säga något liknande "för Barcas bästa väljer jag att inte ställa upp med detta korta varsel"....absolut inget citat utan ungefär vad jag själv minns.
Han kommer nog tillbaka inför nästa val igen...

hmm.....nu kommer säkert någon att rätta mig vad gäller exakt citat, exakta tidpunkter etc. men ungefär så gick det till.
Barcelona Rambla
2007-02-14 13:30
Nog för att det var uppseendeväckande med Samus uttalanden och att media gottar sig i det. Ser ingenting konstigt med det, det får man räkna med. Men Hallå, som om det är första gången klubben har stora egon som uttalar sig kontroversiellt. Spelare som Rivaldo, Romario, Stoichkov, Schuster, Cruyff och Maradona bara för att nämna några. Eto'o är som en fjärt jämfört med dessa spelare och allt de ställde till med under sin tid i klubben.

Ibland säger en bild mer än tusen ord. :D
Barcelona The Dynasty (2004 - ?)
2007-02-14 13:29
Skönt att Eto'o och Ronaldinho lagt det bakom sig men faktum består endå att det pågår ett krig inom Barca mellan Laporta och Rosell. Vilka konsekvenser detta kan få för klubben får tiden döma...
Vet förresten någon varför Rosell inte ställde upp i presidentvalet förra året? Har han något stöd alls bland medlemmarna?
Barcelona Samuel_Etoó#9
2007-02-14 13:25
Cape//

Så mycket som ja förståt det så gick Ronaldinho fram och Kramade om Eto´o.

Så ja hoppas verkligen att allting är bra! För det går inte att tänka sig Barcelona utan Etoó eller Ronaldinho..
Barcelona Cape
2007-02-14 13:20
Samuel_Etoó#9

Är det sant att Ronaldinho och Eto´o har snackat ihop sig nu? Om allt detta stämmer är det ju väldigt skönt. Fan va media alltid ska förstora upp allting man blir fan sur... :S
Barcelona Christian_17
2007-02-14 13:19
har ni läst real madrids redaktion har skrivit att etoo kan vara på våg till real somett rykte;) hahaa dom e ju bara för mycket är reals redaktion ett par 12åringar:S
Barcelona Samuel_Etoó#9
2007-02-14 13:16
Fan va skönt om det är sant att Ronaldinho gick fram till Etoo på träningen!

Ronaldinho visar gång på gång att han inte är bara en fotbollspelare utan även en Lagkamrat,kompis ja allt i ett!

Skönt nu får fan Rijkaard visa vilken stor tränare han är genom att prata ut med etoo :)

Forca Barca!
Barcelona Mr Barca
2007-02-14 13:14
Nej jag tycker att Real starkt ska överväga sända dokusåpan Real Live. Tänk vilka intriger vi fått se. Kanske kan vidarebefodra tanken till våra kära vänner på andra sidan forumet....:-)
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-14 13:12
Rambla

Broder de vill värva flera medgångs madrid supporters så därmed denna silly season.
:D


Håller med att folk fokuserar på helt andra banor.
Barcelona Rambla
2007-02-14 13:08
LOL!
Real Madrids redaktion tar verkligen priset när det gäller Silly Season. Wake up! För det första är Silly Season över för den här gången!

Även om nu Barça skulle vara beredda att sälja Samu, vilket knappast är troligt så länge Laporta sitter som president, vad är det som säger att de skulle låta honom gå tillbaka till Real Madrid? Nada! Calderon med sin pinsamma sportdirektör i släptåg kan ställa sig först i kön bäst de vill, någon Samu lär det inte bli.

Det många tycks ha missat är den största orsaken till att Samu blivit så upprörd och förbannad.

Det är när hans känslor för klubben och hans "commitment" för barçatröjan ifrågasätts. Det fick honom att explodera. :D
Barcelona II Barça II
2007-02-14 12:55
Det bekräftas från olika håll, Ronaldinho gick fram till Eto’o och kramade om honom under dagens träning. Nu ska bara Rijkaard och Eto’o prata ut och då är "dramat" över.

Visca El Barça!
Barcelona barca dani
2007-02-14 12:35
perfekt gubbs verkar som ialla fall ronnie o etoo e vänner, dem gick till varrandra under dagens träning och kramade om varran. verkar bra nu kanske. bara o titta frammåt nu!
Barcelona Cule-10
2007-02-14 12:32
underbart :D !! för er som inte förstår, så handlar det om att ronaldinho gick fram till etoo under dagens träning och kramade honom.. och nu får vi hoppas att allt är bra.
Nu ser vi fram emot valencia matchen..
R.E.M is baaaaaaaaack !! :D
Barcelona BRC
2007-02-14 12:27
Tror inte det kommer hände så mycket. Hela historien kommer självdö mer eller mindre.

Ser det inte som någon omöjlighet att R.E.M startar nästa match och då är allting glömt.

Att sedan vilja sälja Etoó at för mig en gåta hur man kan vilja om man nu säger sig vara Barca fans.
Han är en utmärkt ambasadör för klubben.
Barcelona Ride_The_big_one
2007-02-14 12:02
King_raul

Ingen överraskning där inte :D
Njut av denna bagatell för varenda cule njuter av real dokusåpa madrid vardagligen.


Står fast vid att median/supporters av alla slag är de som blåser upp detta större än vad det är!

Löjligast måste ändå vara madrid fansen(självgoda pajas) hehe,vi ses på nou camp när eto gjort minst 2 mål.
:D
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-02-14 10:43
Rolledinho/

"håna Eto gärna för min del."

Det där var skamligt sagt! Att ens kunna uttala sig så om en spelare i vårat lag, speciellt en med så mycket klubbhjärta som Eto'o. Det där var äckligt sagt.

Och fuck no att C.Ronaldo hellre ska komma in på Eto'os plats. Vad är det med vissa cules är ni helt jävla hjärntvättade, eller bara medgångsfans. Kommer ni inte ihåg allt Eto'o gjort för klubben. Det här är ingenting, om det här ska irritera er på ett sådant stort sett att ni skulle villja byta ut honom mot Drogba(!!!!) och C.Ronaldo(!!!!) så kan ni inte ha hejat på Barca mycket länge.

Argentinarna kommer aldrig att sluta älska Maradona, oavsett alla problem han hade. Och det var seriösa problem. Det är supporterskap.
Annons: