/spanien/barcelona/forum/23562.aspx/spanien/barcelona/forum/23562.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Nemo
7/18/2007 00:11
ForcaBarcelona// Lite kasst att hacka på en enskild spelare. Senast jag kollade så var fotboll ett lagspel.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/18/2007 00:09
Trevligt med nyblivna fans (gissar jag) som hatar spelare i det egna laget.

Fy fan!
Barcelona ForcaBarcelona
7/18/2007 00:01


Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/17/2007 23:48
Ska vi gissa för att agenten dealat med Madrid bakom ryggen på honom? Inte första gången de är inblandade i sådant. Låter bra om han stannar en säsong i Holland, så ansluter han lagom till nästa säsong.
Barcelona Holländaren
7/17/2007 23:43
Ajax har stora problem med att hitta anfallare, så om han lånas dit kommer han få en hel del speltid även om han kanske inte kommer vara ordinarie. Dessutom får han Ajax-träning.

Royston Drenthe har tydligen sparkat sin agent. Har inte hört varför men Real Madrid känns väldigt långt borta. Han stannar nog i Feyenoord.
Barcelona Kamelen
7/17/2007 22:45
Allt är nu klart med Ludo. Klarade läkarundersökningen samt skrivit på kontraktet. Barça får €3.2M samt eventuellt €1.2M i prestationsbaserad bonus.
De extra €1.2M betalas ut förutsatt att AS Roma når Champions League dem kommande tre åren.
Barcelona Crosas
7/17/2007 22:26
Är väldigt intresserad av hur det ser ut med Motta nu och var han ryktas försvinna, hade vart kul å se han i City under Svennis=) någon som har koll hur det ser ut med Ezquerro å Belletti om vi håller kvar dom eller inte???
Barcelona Afr3M
7/17/2007 22:18
Hans morsas kompis var på en aik match en gång då han fick gå ner på planen vid halv tid.. han fick typ skjuta en boll så fanns det afficher som man skulle träffa! han träffade bästa priset som var en resa för två perosner till barcelona och kolla på barca-milan! och som överrasking så fick han den men han var madrid fans så han gav den i 40års present!
Barcelona el Flaco
7/17/2007 22:14
Afr3M//

Var fick din kompis tag på den tröjan?
Barcelona Afr3M
7/17/2007 22:11
Grabbar här kommer nått alla här vill se;)
min kompis morsa fick en barca tröja när hon fyllde 40 år och det är inte vilken som helst utan en barca tröja från 1937!
kan visa bilder senare!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/17/2007 22:09
Det är precis även jag funderat över. Ajax om några är ju kända för att ge unga talanger chansen, men det är deras egna talanger det. Varför skulle de måna om att just Bojan fick speltid och utvecklas? Jag tror också att han kommer att stanna och flyttas upp till a-truppen. Där kan han få träna med de andra stjärnorna och få speltid i cupen.
Delarocha
7/17/2007 22:06
Angående en diskussion längre ner om Bojan.
Frågan är hur mycket mer speltid han får i Ajax jämfört med i Barcá. Han kommer ju inte få spela från start i Ajax heller så då anser jag att man lika gärna kan hålla honom kvar i Barcelona. Kan ju inte vara kul att som 17 år få flytta till ett land man inte kan ett ord av språket och bo ensam utan kompisar för att sedan kanske få sitta på bänken största delen av säsongen.
Barcelona T#11
7/17/2007 22:04
Hur blir det med spelaren från b-laget som gjorde bra ifrån sig i copa catalunya om drenthe kommer , hmmmm.....
Barcelona da_silva
7/17/2007 21:29
nemo// Håller med dig helt!

Angående Drenthe så ror jag inet att han kommer denna säsong, men mkt möjligt till nästa.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/17/2007 21:23
Laporta: "Eto'o no está en venta"

Jag tror att Laporta är slite svag för Samu, eller vad tror ni? :D
Se bild!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/17/2007 21:20
Nu vet jag inte hur bra denne Drenthe är förutom några klipp från U21-Em men jag litar på Holländarens omdöme här.

Det är faktiskt inte helt fel att tänka på nästa säsong när det gäller ny vänsterback redan nu. Sylvinho som backup denna säsong kanske duger, men tänk om Abidal åker på en längre skadad då? Jag tror, om nu Barça är intresserade på allvar, att de faktiskt tänker lite framåt i tiden när det gäller Drenthe. De är knappast så intresserade att de går in i något budkrig mer för än att höja priset lite.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
7/17/2007 21:16
el Flaco

Hade en sån deal gått igenom hade det inte varit första gången de överbetalat för en yngling.


:D
Barcelona el Flaco
7/17/2007 21:12
Barcelonito & Ride The Bige One //

En sak som hade varit roligt är om vi blandar oss in i bud kriget för att få Madrid betala ytterliggare 30 miljoner för en yngling. Hahaha.
Men sån tur är att vi har en mognare ledningn nu i Laporta & Co. Gaspart hade säkert erbjudit 5 miljoner per år i kontrakt.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
7/17/2007 21:09
el Flaco

Förstår sj inte hysterin kring Drenthe, jag tvivlar på att de flesta sett han spela. Madrid fansen vill ej se han i Barca och vice versa är min teori till denna stora hype.

Killen kanska har alla medel för att bli världlsklass, men det är alldeles för tidigt och det är alldeles för lite han visat för att hamna i nån storklubb denna sommar.

Jag tror att det är ytterst få som verkligen sett han spela, Holländaren är nog en av dem. Talang eller inte är det verkligen rätt att köpa in han nu?, vi har ytterbackar av klass och rutin i form av Zambrotta och Abidal.
Barcelona Barcelonito
7/17/2007 21:08
el Flaco

hehe helt rätt. Folk snackar som om han e världens bästa back. Samma människor skulle såga honom totalt om det visade sig vara en vanlig eller misslyckad värvning.

Barcelona el Flaco
7/17/2007 20:55
Börjar bli ganska trött på allt snack om Drenthe. Precis som en okänd, oprövad, 20-åring kommer avgöra ligan. Jag bryr mig inte om vilket lag han hamnar i. Vår trupp är tillräckligt stark som den är just nu. Onödigt mycket hype om en spelare som 99% av alla i svenskafans inte vet ett bajs om.
Real Madrid robert_kaka
7/17/2007 20:26
ja kanske det men min kompis sa te mig att ja ska skriva är!! då skrev ja här så börja du hoppa å mig o säga att vi i reals forum borde veta det,barca har ju också gett sig in i leken om du inte visste!!
Barcelona haslaren
7/17/2007 20:24
Ämne: Men herregud en komp....
inget illa menat bara undrade. som jag tänker borde real veta bäst om du förstår vad jag menar
Real Madrid robert_kaka
7/17/2007 20:22
Men herregud en kompis te mig råka vara barca-fan så han sa att ja ska skriva HÄR!! får man inte fråga eller?
Barcelona haslaren
7/17/2007 20:20
Ämne: hur blir det med dre....
Varför kommer du till oss och frågar om drenthe ska till er. De borde väll ni på real forumet hålla reda på eller??
Real Madrid robert_kaka
7/17/2007 20:10
hur blir det med drenthe? någon som vet? han skulle ju väl gå te real madrid!!
Barcelona Mes Que Un Club!!!
7/17/2007 19:59
kan nån snälla säga varför alla hatar Rossel och gaspart?
själv vet jag inte om dom är bra eller dåliga men jag har läst att många inte gillar dom..
Tacksam för en "detailed" svar av vad dom gjorde i Barca och varför dom var dåliga, själv tror jag att dom var dåliga men vet faktiskt inte varför :D
Barcelona Holländaren
7/17/2007 19:54
Ämne: el Flaco; ange källa....
"Holländaren; om du inte kan göra analyser av vad Rijkaard säger och gör efter vad som sker på fotbollsplanen kan du aldrig ha en åsikt om något vad det gäller Rijkaard (eller någon tränare över huvudtaget) - eller hur mycket direktkontakt har du med "mister"? "

Då gäller det alla. Ingen vet vad Rijkaard sagt i omklädningsrummet. Ingen vet alla taktiska detaljer i Barcelonas spel, utom spelarna och tränarna själva då. Att träna ett lag är så mycket mer än startelvor och byten.

Det är dessutom sorgligt att du verkar hysa någonslags stöd för Sandro Rosell. Den killen är sjuk i huvudet.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/17/2007 18:53
Valdés:

Ok, jag medger att jag var lite difus och otydlig. Jag var inte ute efter att jämföra honom med Gaspart på något vis. De värvningarna du nämner som Rosell stod för, kan varken jag eller någon anna culé begklaga sig över, absolut inte. Det jag menade var, att med Rosell vid rodret så är jag rädd för att det hade koncentrerats allt för mycket på att värva brasilianskt. Även om han var duktig på att värva hit spelare som Ronaldinho, Deco och Edmilson så verkar han ju haft svårigheter med att sammarbeta med resten av ledningen.

Du ville ha en källa på där Sandro anser att Ronaldinhos cykel var slut efter 3 år och borde redan ha sålts efter VM förra året. Varsågod, här är den. Lite lustigt att han inte kunde ha kläckt ur sig det redan då, utan väljer att vädra sina åsikter först nu när det talas om lite fiasko att man tappade ligan till Madrid.
Barcelona el Flaco
7/17/2007 18:47
Valdés//

Jag läste Rosell intervjun i Mundo Deportivo för ett par veckor sen (orkar tyvärr inte leta fram den, du får helt enkelt lita på mig). Det är inte heller konstigt att intervjun hölls med Mundo, då det är den tidningen i Katalonien som vairt mest anti-Laporta sedan denne blev president (SPORT ska då vara mer på Laportas "sida"). I intervjun säger han att som vän skulle han inte sälja Ronaldinho men som direktör hade han gjort det och även sålt Eto'o efter hans utbrott under våren.

Jag gillar verkligen inte Rosell. Han tror att han är någon viktig person i barcelonas historia trots att han bara var där i två år. Viktiga personer är såna som Johan Cruyff , som har varit en del av Can Barca i över 30 år.
Annons: