/spanien/barcelona/forum/2353.aspx/spanien/barcelona/forum/2353.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Junta Dimision
2015-11-19 18:29
Guillem Balague har gjort en hypotes över vilka Barcelona och Real spelares egenskaper den ultimata fotbollsspelaren ska ha, läsvärd. Rambla Personligen tycker jag att Castilla har en väldigt medioker trupp med spelare som är lite för gamla för att spela där, så jag tycker det är svårt att döma hans förmåga utifrån det. Han var ju nära på att skriva på för Bordeaux istället för Castilla och där hade man nog kunnat se prov på hans förmåga istället för i Castilla. Måste säga att jag blir väldigt förvånad om Rafa Benitez sparkas vid El Clasico förlust då det är hans blott andra förlust på hela hösten. Hela den anställningen var dock väldigt konstig från hela början med tanke på att han var timmar ifrån att skriva på för West Ham. Om han nu sparkas såpass tidigt så blir det antagligen för att han har tappat omklädningsrummet.
Barcelona påfågeln
2015-11-19 17:18
Vampiro: Munir eller Messi. Verkar som de försöker mörka lite hur väl han återhämtar sig, men jag få känslan av att Messi kommer att spela, och då är det mycket möjligt att han faktiskt startar, även om jag personligen tycker att det räcker att låta honom avgöra sista 30. Fast ser nu att the cameroonians skriver att Messi och Rakitic verkar starta på bänken. Och i så fall håller jag med om att det är bättre att starta Munir istället för att spela dubbel-pivote, även om Busquets i den offensiva rollen kommer att övervägas.
Barcelona Rambla~
2015-11-19 16:33
@Junta Dimision:
Det kanske låter klyschigt jag vet, men det är bara en känsla jag får. Kollade och läste en del under förra säsongen när han tränade Castilla. Tyckte inte han imponerade speciellt. Jag kan ju så klart vara helt ute och cykla. Han kanske är grym som tränare som växer med uppgiften. Det får framtiden visa.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-19 16:23
Rambla

Hur kommer det sig om man får undra? Personligen har jag ingen särskild uppfattning än huruvida Zidane är en bra tränare eller inte, men han är en stark profil och en naturlig ledare.
Barcelona the cameroonians
2015-11-19 16:22
Presskonferens med Iniesta - engelska kommentarer. LIVE från 16.15
Barcelona Rambla~
2015-11-19 16:18
@enkos:


Jag bara hoppas på att Zidane ska ta över som tränare för RM. Ser honom som en rätt så medioker tränare faktiskt.
Barcelona Junta Dimision
2015-11-19 16:06
FIFA-turnering mellan några av våra spelare :). Trodde Arda skulle vara bättre med tanke på att han inte har så mycket att göra om dagarna.
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-11-19 15:17
Test
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-11-19 14:24
Enkla - AB kom ju med en lista över vilka sekten hade på sin lista. Spanien var ett av dom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-19 13:49
Spanska medier uppger att Zidane kan bli Reals nästa tränare om nu Real förlorar El clasico mot Barcelona då Benitez kommer få sparken En annan nyhet som As skriver är att Perez ör redo att släppa iväg Penaldo om man lyckas värva Aguero
Barcelona Vampíro
2015-11-19 13:13
It's expected Rakitic, who is recovering from a calf injury and who trained normally yesterday, will start on the bench on Saturday. [md] Blir det Munir på Bernabeu? Fuck...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-19 13:07
Ointressant reklam må jag säga.
Barcelona Zanovic
2015-11-19 13:04
Intressant statistik må jag säga. Lär bli en kul match!
Barcelona ElRaval
2015-11-19 12:54
Jag hoppar inte på anti-alves tåget. Är övertygad om att han höjer sig ett par snäpp i stormöten som detta.

Barcelona Liunil Masse
2015-11-19 12:13
Startar Masche som pivote så är matchen förlorad innan den börjat tyvärr. Lucho snälla va inte så dum...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-11-19 11:13
the cameroonians

I denna match ser jag värdet i att ha Sergio Roberto på innermittfältet oavsett vem som tar högerytterpositionen. Masken och Busken ihop på mitten funkar helt enkelt inte och vi tappar för mycket av tempot. Just mot Real där de spelat otroligt dåligt och defensivt på slutet så värdesätter jag just ett starkare spelande mittfält.

Vem som isåfall ska spela högerytter vet jag inte, Munir ligger då närmast till hands, men jag undrar om inte Adriano skulle kunna ta den positionen med lite mer defensivt ansvar också.
Barcelona the cameroonians
2015-11-19 10:46
Det verkar som att både Messi och Rakitic kommer starta på bänken, vilket såklart är förståeligt med tanke på deras skadesituation.

MEN.

Det betyder ju Mascherano kommer spela som pivote och S. Roberto som falsk winger eftersom jag aldrig kan tänka mig att Lucho startar med Munir i ett el clásico, väl.

Mascherano i all ära, men någon pivote i ett tremanna-mittfält är han inte, i alla fall inte i Barcelona. Om vi ska ha någon vettig chans att vinna matchen måste Busquets spela på sin vanliga position och inte som interior. Det skulle bjuda in Real till att spela mer aggressivt & offensivt och lättare kunna sätta press på vår försvarslinje. Detta i sin tur leder till att publiken kommer haussa fram laget än mer.

Även om detta i sin tur kan skapa stora ytor för omställningar är jag rätt övertygad om att vi förlorar mer än vi vinner på det.

Sergio for pivote!
Barcelona enkos
2015-11-19 10:04
@Barcelonistas:

Spanien är väl inte med och angriper som Frankrike gör så tror inte det blir något även om Frankrike gärna vill nu blanda in alla länder och begärde hjälp fast de inte behöver det... Nu visade sig att matchen mellan Tyskland och Holland ställdes in utan grund då inget hittades även om man först hävdade var en full bil med sprängmedel. Nu utnyttjar högerextremister situationen och skälva kommer att skapa kaos bara för att skylla på terorister för rasister är desperata över alla flyktingar att det är deras enda sätt att få stopp
Barcelona enkos
2015-11-19 09:58
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:

Omröstningen var tänkt att stänga imorgon. Men skulle Penaldo göra ett tap in och ett på straff då öppnas omröstningen igen för då blir han plötsligt bäst i världen.. för vissa räcker det ibland en match
Barcelona Soda Popinski
2015-11-19 09:02
Ruben Baron! Tack för dina fantastiska krönikor du skriver.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-19 07:51
Med tanke*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-19 07:45
Tyvärr håller han den oftast allt för länge, och brukar sätta sina medspelare i problem Nej Alves var riktigt bra defensivt förr, hans aggressiva spelstil och snabbhet gav honom fördelar. Enkelt att tänka på hur fantastisk offensiv han var/är (fåtal gånger per säsong) Men det var inte många som kom förbi honom på den tiden. Men det allra största problemet med Alves från start på lördag är Marcelo. Med tänk på hur fantastisk kreativ/finurlig han är så kommer Alves gå bort sig grovt. Tyvärr så har Marcelo varit hotet vi inte har kunnat neutralisera senaste mötena Hur ska vi kunna ha kontroll/kreativitet på mittfält när det måste täcka upp för försvarare som inte gör sitt jobb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2015-11-19 07:32
Alltså visst, Alves är kanske inte världens försvarsmässigt bästa ytterback, men det har han aldrig varit heller. Om man inte ser vad Alves tillför när Barca har boll så har man missat något. Brassen är bättre på att hålla i bollen än Rakitic, och med Xavi borta från högerkanten är Alves livsviktig för att kunna ge Messi tid att hitta yta. Alves gör mer nytta än skada. Det är alltid ett hate-train som pågår. Folk sågar spelare bara för att det är trendigt här inne. Förut var det Roberto och Suárez, nu är det Alves.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-11-18 23:16
Men han kommer nog att bli bättre när Messi är tillbaka, åtminstone offensivt. Lucho älskar aggressiva spelare och i den kategorin får man väl placera Dani.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2015-11-18 23:15
[QUOTE=Liunil Masse]the cameroonians Rätt konstigt det där att Alves är en av Luchos favoriter. Killen kan inte försvara längre för fem öre då han tappat sin snabbhet som rädda honom innan. Han måste vara den som drar på sig mest frisparkar i vårt lag? Offensivt då, Nä han bidrar inte med något där heller, bara en massa bollkladd och långsamma rörelser som ofta resulterar i bolltapp. Det är skrämmande dåligt att han inte bidragit med en enda poäng denna säsongen. Vad fan bidrar han med är frågan? Roberto är så mycket bättre. Kan inte hitta en större svaghet hos honom som HB. [/QUOTE] Håller helt med, enda som talar för Alves fördel är att han höjer sig i stora matcher. Men hellre en Robertodinho på uppgång mot Cristiano, än en Alves på nedgång mot Christiano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-18 23:11
the cameroonians Rätt konstigt det där att Alves är en av Luchos favoriter. Killen kan inte försvara längre för fem öre då han tappat sin snabbhet som rädda honom innan. Han måste vara den som drar på sig mest frisparkar i vårt lag? Offensivt då, Nä han bidrar inte med något där heller, bara en massa bollkladd och långsamma rörelser som ofta resulterar i bolltapp. Det är skrämmande dåligt att han inte bidragit med en enda poäng denna säsongen. Vad fan bidrar han med är frågan? Roberto är så mycket bättre. Kan inte hitta en större svaghet hos honom som HB.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-11-18 22:58
Skulle inte förvåna mig om matchen avbryts pga "terrorhot" om Barça tar ledningen. Allt är möjligt med Perez vid rodret.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-11-18 22:06
Btw, förlängdes röstningstiden för ballon d'or efter Zlatans 3 mål i kvalet? Eller är Blatter upptagen med marknadsföring av Ronaldos video? :D juste han sitter typ i fängelse...
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-11-18 22:01
Få se om Valdes gör en de la Pena och skriver på för Espanyol. Är äventyret slut för vår bästa målvakt någonsin? Om han har fått avsmak och kommer tillbaka till Barcelona med en eftersmak av misslyckande så har Van Gaal lyckats förstöra en av de starkaste personligheterna i dagens fotboll. Det är dock bara han själv som kan avgöra om han har misslyckats med tanke på alla konstiga omständigheter sen han lämnade.

Det han gick igenom som ung i Barca var nästan värre, han kämpade sen skiten ur sig tills han blev bäst. Kanske har hans personlighet speglats av det, han tog aldrig nåt för givet i sin karriär och lämnade laget innan han blev som Iker i Real.

Jag förlät de la Pena efter ett tag för att han lämnade till Espanyol men aldrig för när han lämnade till Lazio. Säger mer om mitt "hat" till Lazio kanske. Men Valdes är redan förlåten om han skulle välja Espanyol. All lycka och god hälsa Victor.
Barcelona Barcelonistas
2015-11-18 21:57
Bara jag som är trött på att all världens fokus är på terrorn i världen? Känns som fotbollen drabbats på nått sätt. Ett Clasico stundar men jag har inte den där "längtar" känslan alls. Snarare oro. Tänk om nått händer under Clasicot?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: