/spanien/barcelona/forum/23517.aspx/spanien/barcelona/forum/23517.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Delarocha
2007-06-04 19:02
Tycker inte köpet av Henry är ett dugg onödigt, då har vi 4 riktigt bra forwards varav 3 är kapabla till att spela både i mitten och på kanterna. Det gör det bara enklare att rotera mer, sen kan vi ha gudjohnsen, bojan o giovani som back-up, perfekt ju.
Barcelona T#11
2007-06-04 18:23
Henry ska sitta på bänken om han kommer, för ingen av REM kan han peta och dåligt om man ska börja byta spel system bara för att alla ska kunna spela tillsammmans. Köpet blir bara onödigt.
Barcelona Daninho_7
2007-06-04 17:17
Personligen väntar jag på att senaste dagarnas Henry-debatt som blossat upp åter igen, ska ta lite fart!

vore ju omänskligt om han gick till Barca (med abidal och ett par till!)
Barcelona Iago Falqué
2007-06-04 15:22
Rambla

Menar Stoichkov att Iago Falqué att ska spela A-lagsfotboll


Tacksam för svar
Barcelona kalle7
2007-06-04 15:06
Gillade idén med sammarbetet med Ajax. Att de får spela a-lags fotboll på hög nivå är mycket bra.
Barcelona Rambla
2007-06-04 14:52
Lite rykten och skvaller:

* Marseille är intresserade av att köpa loss vår lille fransman Ludovic till nästa säsong. Han har ju kontrakt ännu en säsong. Sen tidigare har även Lyon visat intresse.

* Enligt Gabriel Heinze så slåss Barca och Madrid om hans namnteckning. Han säger också att ett beslut tar han först efter Copa America i sommar. Själv tror jag inte att Heinze är något förstaval för Barca med tanke på Abidal-ryktena. Dessutom, tror knappast att ledningen vill vänta så långt in på sommaren på ett svar.

* Rykten säger åter igen att den vite cirkusdirektören Calderon är övertygad om att fånga en viss liten kanin från Barcelona skulle få fansen i Madrid att jubla. Samtidigt som han skulle få nöjet att lura Barca på en spelare. Hur nu en spelare som Barca inte längre vill ha kan ses som att dra rivalerna vid näsan?

* El Mundo Deportivo skriver att Barcelona och Ajax är på väg att ingå ett sammarbetesavtal. Det sammarbetet skulle bla innebära, att tränare från klubbarna skulle få utbyta erfarenheter i respektive kubb, även spelare och medicinsk personal. Unga lovande talanger från La Masia kan bli utlånade till Ajax för att få erfarenhet av seniorfotboll. Spelare som Bojan, Giovani och Marc Crosas kan eventuellt spela för Ajax nästa säsong. Ajax sportchef van Geel har även visat intresse för Ezquerro och Motta. Låter lovande.

* Enligt italiensk media förbereder Milan ett bud på Samuel Eto'o. Tanken är att man ska försöka få Barca till att gå med på byta honom mot Gilardino, som enligt rykten vill lämna Milan. Ja och så liten nätt summa i mellan då också så klart. Vad är sannolikheten att Laporta nappar på det budet? Jag skulle inte ens ge det någon procentchans, möjligtvis någon promilles. Ska vi säga 0.01 promille?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-04 14:07
Delarocha

Jo klart liverpool har jag jemförde det med våra änglar i mittfält då jag anser att deras spelstil passar Xabi mer.

Gabriel

Hehe okej det respekterar jag och vi kan bara avvakta och se han in action då jag tror han joinar klubben any min now.

Han verkar gilla madrid dessutom kolla länken.
:D
Barcelona Barcelonito
2007-06-04 13:53
Jojjje

Deco kommer att stanna och man behåller alla de tre på den positionen. Som sagt Txiki sa idag att Barca inte kommer att värva nån på den platsen, eftersom vi redan har de tre. Iniesta kommer nog att spela mer än Xavi och Deco nästa år men Deco behövs verkligen i Barca. Deco har i sin tur förbjudit sin agent att prata med andra klubbar o sagt att han kommer att stanna.
Diego tycker jag e bra men som sagt vi behöver ju inte nån där. Att Barca e ute efter Xabi så betyder det att man vill ha en tvåväggspelare, samma sak gäller De Rossi och Yaya Toure. Det är en sån klubben vill ha verkar det som... Kan det va så att Marquez och Xabi eller nyförvärvet som kommer ska dela på den platsen beroende på motstånd o hemma o bortaplan? återstår o se....

Iago Falque

Det verkar bli lån ett eller två år. Iaf så länge Stoichkov sitter...
Barcelona Rambla
2007-06-04 13:49
Iago:

Du kan vara lugn, du ska inte säljas. Blir det något så är det endast ett lån. Vi säljer inte en sån pärla som samtidigt har ett så stort culé-hjärta. :)
Barcelona Iago Falqué
2007-06-04 13:43
Rambla

Angående Iago Falqué är det lån eller Övergång??

Tacksam för svar Kolla Länktips
Barcelona Jojjje
2007-06-04 13:36
Har följt snacket angående Xabi Alonso´och jag måste säga att jag tror också han kommer få det tufft i Barcelona. Drömmen hade istället varit att man från Barcas håll lyckades med det omöjliga och värvade De Rossi.
Är det någon som vet hur det ligger till med Deco? Snackades ju om att han eventuellt skulle lämna för ett tag sen. Kanske inte vore så dumt ändå, tycker nämligen personligen att Iniesta är bättre. Självklart behöver man sedan minst ytterligare en spelare på samma position, lösningen heter Diego och spelar till vardags i Werder Bremen. Det är helt klart en utav Europas allra mest intressanta spelare.
Sen så skulle vi också behöva en mittback. Chivu är mitt förstaval, återstår att se vilket Barcelona ledningens är.
Barcelona Rambla
2007-06-04 12:49
Kung Benítez©:

Eto'o är inte till salu. Xabi Alonso däremot förhandlar just nu med Barcelona. Det är bara en tidsfråga.

Dina hypotetiska egenpåhittade siffror verkar heller inte stämma överens med verkligheten. Benitez är enligt engelsk press beredd att betala €40m + Xabi för Eto'o. Ja, här använder vi hellre euro som valuta. Men för din skull då, det är ca £27,5m.
Barcelona Barcelonito
2007-06-04 12:19
aaa inte för att jag tror att siffrorna stämmer men Eto'os försäljning är inte ens tänkbar i Barcelona.
Men idag har Txiki gjort klar för alla att med Iniesta, Xavi och Deco så kommer inte Barcelona att köpa en spelare på den positionen. Så ska man ta Xabi ryktet som falskt också? Jag tycker inte att han ska få pivoterollen då alla andra som har ryktats med klubben på sistone är klart bättre deffensiva spelare. Txiki sa idag att Lampard kommer inte till Barcelona.
Mallorca Kung Benítez©
2007-06-04 11:57
Tjena på er!

Om ni ska köpa Alonso får ni antingen punga MYCKET pengar eller att vi köper Eto´o för ska vi säga £20M + Alonso.

Tror att vi säljer Sissoko till Tjuventus och då lär inte Rafa vilja sälja Xabi.
Barcelona Gabriel
2007-06-04 11:55
Haha jag är snabb på att dissa spelare och det har hänt förr. Bl.a när Eto'o och Deco köptes, även Henkeså visst hoppas jag att mina "dissningar" gentemot Xabi Alonoso ändras till hylningar om han blir Barçaspelare. Du kan mycket väl ha rätt, men fortfarande, enligt mig så är han för dålig defensivt och Xavi & Iniesta är bättre passningsspelare. Därför anser jag att han inte håller för Barça.
Barcelona Edmilson
2007-06-04 10:26
lite lösa rykten nu om Heinze till Barca eller Real i framtiden.

Står på fotbollkanalen.se
Delarocha
2007-06-04 08:40
Ride_the_big_one, är inte Liverpool's mittfält rätt spelskickligt?
Barcelona fcb_10
2007-06-04 08:33
vart kan man läsa att xabi och henry är nästan klara och abidal
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-04 02:18
Gabriel

Haha jag tänkte mest på att hans spelstil skulle passa barca galant därmed skulle hans spel höjas några nivåer därav skulle dina hyllningar komma fram. Inte att du skulle ogilla han enbart för att han spelar i pool im offended and hurt by that statement =/.

Vi har inte sett det bästa utav Xavbi i ett spelskickligt mittfält kommer hanna passa in som handen gör i den mest sliskigaste handsken(timothy dalton som bond)
Barcelona Gabriel
2007-06-04 01:56
Ride_The_Big_One(6)

Hahaha så med andra ord tror du jag "trashtalkar" honom bara för att han är Liverpool-spelare och inte Barcelonaplayer? Tänk efter!
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-04 01:40
Spelvändning och krossbollarna som Xabi besitter är verkligen något utöver det lilla extra. Dessutom smäller han till så det ryker om det och stark i kroppen dock är han ingen match för Xavi och Iniesta på småytor samt kortpassning spelet men jag ser Xabi som en tillgång.

Men smaken är som baken.

Gabriel

Inte lär du väl trashtalka Xabi om han väl ansluter sig till barca truppen? var ärlig nu.:D
Barcelona Gabriel
2007-06-04 01:23
Rambla

Angående Kristoffer Kviborg: Vi alla vet hur han är, skit i honom!?

Personligen hoppas jag att Henry stannar i Arsenal dels för att han börjar åldra till nu och knappast har många år kvar i toppen och dels för att han nobba Barça förra sommaren. Då får han stå för det och stanna kvar i loserlaget-Arsenal. Dessutom behövs han inte, så länge Ronaldinho och Eto'o stannar vilket de båda har gått ut och sagt att de vill göra. Enligt mig går det inte att spela med Ronaldinho, Eto'o, Henry och Messi på plan tillsammans eftersom det behövs balans i laget också, just därför tycker jag att ett sådant köp blir som att kasta iväg viktiga pengar på fel spelare när vi redan har Messi.

När det kommer till Xabi Alonso har jag tidigare sagt att jag tycker han är överskattad och inte tillräckligt bra defensivt för att spela med oss. Det är inte Xavi eller Iniesta heller, men de är bättre passnigsspelare än Xabi Alonso enligt mig så det kompenseras i slutenda. Nu påstår jag inte att Xabi är en urusel passningsspelare, det vore naivt från min sida. Men allt jag påstår är att vi har spelare som fyller den rollen redan, det bästa vore att köpa en en riktigt stark defensiv spelare. Det pratas om Yaya Touré. Jag har ingen aning, behöver se mer från honom. De Rossi vore en dröm, men knappast att det händer.

Med Zambro & Abidal nästa säsong på kanterna, dvs om Abidal värvas vilket jag tror på, ser kantspelet oerhört intressant ut.

Enligt mig behövs en ny mittback (Milito) en ytterback (Abidal) en mittfältare (?). Kanske en anfallare, men det är sista prio enligt mig.
Barcelona Duda
2007-06-04 01:17
Såg på Finland - Serbien igår. Javier Clemente, som tränar Serbien, har typ "kopierat" vårat 4-3-3 system. Finland kanske inte är det bästa landslaget, men Clemente och Serbien skötte matchen riktigt bra, Jankovic från Mallorca fick spela på högerkanten och gjorde ett snyggt mål, sen hade dom någon defensiv mittfältare som var riktigt grym, tror att det var Kovacevic, som spelar någonstans i Frankrike. Den största skillnaden var väll att Clemente inte hade någon Ronaldinho i laget :)
Real Madrid King_raul
2007-06-04 00:56
Ronaldinho vill egentligen spela dragspel!
Barcelona diiinhho
2007-06-04 00:45
gerrard blir helt uppsnurrad av R10 !
Real Madrid King_raul
2007-06-04 00:26
Hur nära är Henry & Xabi er egentligen? Mkt speck om det nu i a f.

Las Palmas culé hasta la muerte
2007-06-03 23:29
Eto´o nätade med Kamerun idag också. Han gjorde 2-0 målet i matchen mot Liberia. Dock så reducerade Liberia men det kom inte längre än så. Skönt att Samu stänker till ett mål idag, aldrig fel för självförtroendet! =)
Barcelona Rambla
2007-06-03 23:09
Tänkbara mittfältare till nästa säsong:

Deco, Xavi, Iniesta, Xabi Alonso, Yaya Touré

Ser inga problem med det. Xavi och Iniesta har aldrig tidigare gnällt om de någon match får starta på bänken och det lär knappast en nykomling som Yaya Touré göra. Med så många matcher under en säsong, lägg där till skador och avstängningar. Eto'o och Touré till ANC i februari. Nog behövs det bredd i truppen och bör inte bli några problem.
Valladolid Magnito_perez
2007-06-03 23:07
vem har sagt att derossi skall bänka Deco och Iniesta?

Så jävla bra är väl knappast de rossi.
Delarocha
2007-06-03 23:04
Vi säger om Barcá får in De Rossi, vad hade Rijkaard tänkt ska hända med Iniesta och Deco?
Ska nån av dem få flytta till andra breddgrader? De lär ju inte tycka om att få sitta på bänken mer eller mindre hela tiden...
Annons: