/spanien/barcelona/forum/2349.aspx/spanien/barcelona/forum/2349.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Smogen
2015-10-28 12:26
[QUOTE=Flavía]Jag kan nästan lova att detta kommer aldrig att ske. Om Barcelona ska spela i Ligue 1, så bör även Espanyol göra det med. För att inte tala om de andra katalanska lagen som måste ingå i det franska ligasystemet. [/QUOTE] Samtidigt skulle Barca i Franskaligan vara lösnibgen på deras största problem. Nämligen att PSG gjort det till en enlagsliga. Inte omöjligt att man skulle utöka lugan med 2 lag så att (nästan)alla blir nöjda. Nu skulle ju Spanska ligan tappa för mycket pengar om Barca lämnade, så lär ju inte hända ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-28 11:46
Måste och måste, kan räcka med att enskilda klubbar söker/får dispens
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-28 11:24
@Barclasico:

Jag kan nästan lova att detta kommer aldrig att ske. Om Barcelona ska spela i Ligue 1, så bör även Espanyol göra det med. För att inte tala om de andra katalanska lagen som måste ingå i det franska ligasystemet.
Barcelona neymar JR
2015-10-28 11:10
@barcastuff: Former (2013-14) Barcelona assistant Rubi (45), sacked by Valladolid (2nd div) in June, has been appointed as coach of Liga team Levante Fan vad kul!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-10-28 11:06
Liunil Masse Sampaoli eller Paco Jemez hade jag velat se hos oss när Luchos tid tar slut hos oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-28 11:03
Kröjf är inne på det men jag skulle vilja göra en förändring Messi-busken-iniesta Men Messi skulle ha tagit rollen från iniesta då hans dribblingar och slutprodukt är för bra för att inte utnyttjas. Sedan låt iniesta agera à la xavi, pga hans rörlighet samt speluppfattning. Iniesta har alla attribut för att klara av xavi rollen, just nu är problemet taktiken och hans förmåga att vilja behålla bollen för länge Ett sådant här mittfält hade vi rullat varenda lag som finns. Kommer i brallan av tanken bara, speciellt vilka man ändå hade framför det mittfältet med Ney-suarez-arda Alla 3 är rivhästar i presspelet och kreativa nog för att producera Enda problemet försvaret... Där behövs det förstärkning bland mittbackarna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-10-28 10:31
Gabriel Det sorgliga i sammanhanget är ju att vi faktiskt har spelare som skull kunna få fart på spelet igen. Ett återkommande mantra är att Xavi fattas för att få ihop ekvationen. Det beror i mina ögon på att vi blivit hemmablinda. För den rollen är som klippt och skuren för ingen mindre än Messi. Jag tror dessutom att det är en tidsfråga innan han får axla densamma, när explosiviteten i löpsteget sakta avtar. Men varför låta himlen vänta? Låt sen Arda Turan bli Lionel Messis nya lekkamrat på högerkanten. Han har ju redan en på den vänstra i Neymar, som visat att även en brasse kan spela på "one touch" med briljans då det sydamerikanska tandemparet zickzackat sig genom motståndarnas straffområde. Och Luis Suárez må varit under isen ett tag. Men att han är en ekvilibrist på "one touch" när han väl får till det, vet alla som följt honom. Och att Inesta har mycket mer att ge om han får tillbaka sin position och uppgift högre upp i plan är jag övertygad om. Busquets skulle utan tvivel närma sig sitt gamla jag igen om det högintensiva presspelet och ständigt två passningsalternativ via Tiki Takans trianglar, togs till vara på nytt. Ja, det finns mycket mer att säga men jag stannar där. Vad väntar vi på? Bättre tider? Dessa kommer definitivt inte att kunna köpas för dom pengar vi eventuellt får för en utförsäljning av exempelvis Samper. Så mycket vet vi väl?
Barcelona Gabriel
2015-10-28 09:51
Kröjf Vilka tider! Vågar man någonsin hoppas på att vi får se den fotbollen igen, och isånnafall i vår klubb? För i nuläget verkar det så avlägset att tom drömmar känns otillåtna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjf
2015-10-28 09:40
neymar JR

Jag har redan förstått. Det är musik i sig vi ser utspelas. Och dom som tänker i termer av "possesion" i åsynen av denna blixtrande anfallsfotboll, ja dom om några borde skämmas. Tiki Taka är tvärtom antitesen till självändamålsenligt bollinnehav.
Barcelona neymar JR
2015-10-28 09:32
Kröjf Det där är inte fotboll utan en symfoni i sin allra finaste skepnad för oss fotbollsfantaster Sätt på klassisk musik (Beethoven) och den videon så förstår du!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2015-10-28 09:30
Det bästa ännu så länge är att trots skador och dålig form på många spelare leder vi både ligan samt champions league. Det viktiga är att vi inte tappar mark för snart kommer Arda som är sjukt spelsugen samt även Vidal och då kan vi äntligen rotera lite och sätta in bra spelare.


Är sjukt sugen på att se de bägge i laget de har tränat länge för detta och bör kunna komma in hyfsat bra direkt.
Barcelona Deulofeu
2015-10-28 09:28
Xavi är saknad Iniesta går inte längre att känna igen inte många av spelarna har gått framåt och nyförvärven har inte hållit klassen undantaget Neymar samt Suarez.

Det sjuka är ju att vi har Samper som är både Xavi och Busquets i ett.

Hoppas man kan hitta en stream till ikväll för mittfältet vi förväntas ställa upp med är sevärt och då ryktas det om att Samper har Xavi rollen ; )

Intressant att se Sandro i den centrala rollen upp till bevis nu Munir tycker jag för stunden ser lite bättre ut.

Hoppas på Ter Stegen i målet och att våra inte så ordinarie backar tar chansen ikväll.

Mest hoppas jag på en kanonmatch av Samper men det är inte omöjligt av han överglänses av Kaptoum som är en mycket sevärd spelare också ; )
Barcelona Kröjf
2015-10-28 09:08
För dom lever i tron att alla sporter inklusive fotboll är under konstant utveckling och hela tiden förfinas till det bättre samt blir snabbare och snabbare, kan det vara bra att med jämna mellanrum påminna sig om hur det såg ut "förr i tiden". Suck.
Barcelona Liunil Masse
2015-10-28 00:31
Sampaoli (Chile coach) “Messi is a player who makes a big difference when he's committed to a project.”

Sampaoli: “I'd love to coach Messi. He's impossible to beat when he's excited and emotional about a project.”

Sampaoli, en riktigt bra tränare som jag gärna ser i Barca när Lucho tackar för sig.

Barcelona Jax12
2015-10-27 22:22
Nej tack till franska om möjligheten skulle finnas att spela i Serie A. Inte för att jag är nån fantast av italiensk fotboll men känns som en mer passionerad liga med fler klassiska storlag och mittenlag än franska. Känns väl si så där upphetsande att möta Troyes, Guingamp och Bastia vecka efter vecka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona GauJon-10
2015-10-27 22:00
Thiago Alcantara säger bara herregud! Bayern riktigt sjuk trupp! Just nu Costa å Robben på höger flanken!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-10-27 21:28
Arsenal blir uppsmiskat av onsdagslaget i ligacupen. Två riktigt fina mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-27 21:19
@Dinho:


Discovery äger rättigheterna till Copa del Rey, men de verkar inte behaga sända några matcher från denna omgången.

Däremot sänds matcherna via Youtube i 17 länder runt om i världen, dock inte i något nordiskt land.
Barcelona Dinho
2015-10-27 21:15
Sänds Barca någonstans imorgon?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2015-10-27 21:08
regnig tisdag kväll mot Stoke Barca hade aldrig vunnit där hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-27 20:41
Satan i gatan vilket golazo av Douglas Costa!
Barcelona koeman92
2015-10-27 20:38
@Barclasico:


Dock ska man ha i åtanke att nationalistpartiet Front National med Marine Le Pen i spetsen är på frammarsch i de franska opinionerna, och dessa har öppet uttryckt att de är emot att icke-franska lag ska få spela i deras liga, Barça inkluderat. Blir Katalonien självständigt kommer vi därför att vara på j*vligt hal is om vi inte har minst 2-3 alternativ.
Barcelona Shanghai
2015-10-27 20:32
Hellre att spela i franska ligan än fuskligan där Real Madrid gynnas sen de grundades. Alla vet om vad Real Madrids styrelse håller på med. Simeone sade det bäst för han har upplevt det både som spelare och tränare. @barcastuff: Simeone (coach Atletico): "After 1 Liga in 7 years, they're preparing for Madrid to win it next year. It'll be tough for others to win" [as]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-10-27 20:27
Real Madrids "Pablo Escobar" mutar kroatiska förbundet med att inte tillåta Modric bli uttagen medan Rakitic blir det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-10-27 19:24
France prepared to accept Barça in Ligue 1 It appears that the Catalan nationalist cause has found an overseas ally. French Prime Minister Manuel Valls has opened the doors to the French League to the Catalan giants. (Marca) Franska ligan? Ja tack!.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-27 18:31
Kröjf

Tack! Det är alltid kul att dela med sig av det man läser, och ännu roligare blir det när jag får lovord tillbaka - och detta trots att jag slarvar en del med stavning och grammatik i jakten på att hitta tiden till att skriva, haha ;-)

Jag ska göra det jag kan för att fortsätta på samma sätt, men ibland kommer "livet" och "vardagen" emellan. Men kärleken till fotbollen och framför allt historierna bakom människorna i den kommer alltid att ge mig kraft - så någon återhämtning i det avseendet behövs inte!

Lycka till med din egen återhämtning!
Barcelona Junta Dimision
2015-10-27 17:56
@Kröjf:

Co-signar detta till 200%.
Barcelona Kröjf
2015-10-27 17:25
the cameroonians

Sicken klippa du är!! Förstklassig bevakning av Qatar - affären. Och sen på det en eminent skildring av under vilka villkor spelarna i lag som Villanovense lever under. En kort novell som trots sitt format fångar så oerhört mycket av vardagen, för fotbollsspelare som är beredda till snart sagt vilka uppoffringar som helst, för att få en möjlighet att spela fotbollen dom älskar. DET är kärlek. Men jag hoppas du tar dig tid för återhämning, för forumet har inte råd med att förlora dig och din enastående insats dag ut dag in, morgon som kväll. TACK!

Barcelona Liunil Masse
2015-10-27 14:17
Kaptoum-Gumbau-Samper Detta mittfält vill jag se. Hade ju varit nice att se Kaptoum och Samper tillsammans som CMs, varning för show! Och Gumbau får gärna tysta sina haters (även jag) genom att visa att han är den nya Zidane :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-27 13:52
Visst behöver han vila men samper ska inte bli en truppspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: