/spanien/barcelona/forum/23487.aspx/spanien/barcelona/forum/23487.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito
7/21/2007 20:35
Rambla

schuster av alla borde inte börja prata om Barcelona. Det har nog mycket att göra med hans utgång från Barca. Sen dess har han alltid velat sänka Barcelona. Men är medlem för att det är en del av hans liv säger han.

Men vet du vad jag misstänker?
Jo, Du kommer ihåg att Real förra säsongen fick för sig att de KAN vinna ligan. Då började hela Cirkusmadrid prata skit i media om Barcelona. Från Calderon till Casillas och deras avbytare.

Nu misstänker jag att i o med Barcas heta värvningar och Reals misslyckande att värva Kaka, Fabregas och många fler, att de vill börja redan från försäsongen att sätta den pressen på Barca. Redan nu har han alltså börjat snacka skit om Barcelona. Det lär fortsätta...

Barca borde kanske gjort samma sak när man vann mot dem med 3-0 borta och förnedrat och snackat skit om Real i media. Men dock har vår president klass liksom våran tränare.

Desperata kommentarer från Schuster....
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 20:23
Barcelonito:

Ganska kul att Schuster nästan i sin första intervju på tradionellt marängvis också genast måste säga något negativt om Barcelona och deras värvningar. Där han var så säker på att Henry bara kommer vara negativt för Barça. Ingen klass och värdighet som vanligt.

Laportas härliga replik. De vita blir nog gärna påminda om att deras tränare är socio hos rivalerna. :D

"On the subject of Madrid, Laporta offered a salute to Bernd Schuster, the new coach at the Bernabeu. Schuster has famously played for both of Spain's biggest clubs and famously has retained his Barca membership card despite being boss at Los Merengues.

Laporta said of this, "He's trainer of Real Madrid, with whom we have a fierce rivalry, but also a mutual respect. It satisfies me that he's kept his membership card."

Barcelona Barcelonito
7/21/2007 20:16
Jag kan fortfarande inte glömma Emersons kommentar idag :D Så jag måste skriva det igen:

"We did not win the championship this year, it was Barcelona that lost it."

haha... Lika rolig varenda gång :D Dröjer länge innan hela Madrid känner sig som vinnare igen.
Barcelona Captain Fantastic!
7/21/2007 20:13
Rambla

Jo tack, det var nog bara väldigt få som du sa, jag tycks dock inte ha funnit någon på Bojan och G2S, förhoppningsvis så ser man några imorrn.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 20:05
Det finns ju bilder på dem, bla på officiella websiten och även här. Kanske inte lika många bilder bara.

Alla sju canteranos får följa med till träningslägret i Skottland nästa vecka.
Barcelona Captain Fantastic!
7/21/2007 20:01
Barcelonito

Ok, då förtstår jag, jag antar att det samma gäller Bojan. Då måste det ha varit så att fotograferna aldrig fångade några bilder på de.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 19:59
Nya skatteregler i Portugal satte stopp för Maxis lån till Sporting. Det blev för dyrt för dem att betala hans lön, trots att de antagligen bara skull betala 1/3 av den. Han har ryktats till Marseille.

Både Giovani och Bojan var med på träningen idag. Giovani ingick i den grupp som fick gå igenom medicinska tester idag (se länk). Även nya målvakten Olazábal, Marc Valiente, Marc Crosas, Jesús Olmo och Dimas var med under dagens träning.
Barcelona Barcelonito
7/21/2007 19:47
Maxis lån blev inte av för att Sporting inte ville betala tillräcklig del av hans lön. Men det e långt kvar tills fönstret stänger. Tror att Barca säljer honom till den första intresserade klubben. Hehe även om han inte alls har spelat många matcher i Barca så vet jag inte varför jag tycker om den killen. Det kan ju vara för hans mål och gesten mot Chelsea :D

Dos Santos är i Barcelona och tränade. Han kommer att ingå i truppen nu så han offeciell A-lagsspelare nu. Han är avbytare till kantspelarna dvs. Messi, Ronaldinho och ev. Henry. Hoppas bara att hans medborgarskap fixar sig snart, så även Ronaldinho och Eto'os.
Barcelona Captain Fantastic!
7/21/2007 19:46
Kamelen/

Jo, att Maxi var påväg till Sporting visste jag, jag hade till och med för mig att den dealen redan var färdig. Gissa min förvåning då jag sedan ser Maxi på träningen med alla andra :)

Börjar nästan tro att vi kommer att ha kvar honom även denna säsong, jag har inte läst om något annat lags intresse. Kanske bra trotts allt i slutändan då vi kan bredda truppen än mer...
Barcelona Kamelen
7/21/2007 19:35
Maxí vart ju på väg till Sporting på lån och det snackade om att de skulle betala 30% av hans lön under tiden han är där. Vad är det för jävla deal? Tror knappast han har någon större framtid i Barça-tröjan så varför säljer man honom inte? En annan idé är att låta han stanna så att han kan kämpa om en plats. Dock lär han väl inte hamna högt upp på forwardrankingen.
Barcelona Captain Fantastic!
7/21/2007 19:02
Glömde tillägga i mitt förra inlägg. Vad händer med Maxi? Blir han något Saviola-liknande fall där han inte kan lämna pågrund av att ingen klubb vill köpa honom? Det kan vara bra att bredda truppen med honom och köra honom i de lite mindre matcherna (han brukade aldrig klaga på speltid), men samtiigt så måste vi ju betala ut hans lön...
Barcelona El Culé
7/21/2007 18:46
Ämne: Är det någon som har....
Mycket fina Barcelona bakgrunder för er som är interesserade.
Barcelona el Flaco
7/21/2007 18:35
Spike Lee är även en god vän till Henry så det har säkert också spelat in.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
7/21/2007 18:28
Rambla

Spike lee gillar fin fotboll :D, han sågs ha på sig Arsenal tröjan under inspelningen av insider med denzel.

Kan man klandra killen?

:D
Barcelona Captain Fantastic!
7/21/2007 18:25
Vad har hänt med Bojan och G2S? De finns inte med på någon utav de bilder Sport lagt upp. Var de med på träningen idag eller var det bara taskig fotografering, som valde att basera alla bilder med Henry, Ronaldinho och Eto'o inkluderade i varenda en?

Jag kan förstå om G2S inte är med, då han just kommit tillbaka från Kanada, men Bojan har ju vilat från erbjudande till spel i nästan varenda spanskt-landslag, bara för att vara iform för försäsongen.

Riktigt grymma bilder alla postat här annars. Jag ser att Iniesta blivit av med den lilla färg han hade för någon vecka sedan, han är tillbaka i gammalt gott slag :D
Barcelona Klint
7/21/2007 18:22
Ämne: har någon barca hymn....
Jupp jag har den. Men vetifan hur jag ska skicka den till dig.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 18:20
Först Snoop Dog och nu Spike Lee som culé. ;)
Villarreal barcafillan
7/21/2007 18:17
Ämne: Är det någon som har....
www.lionelmessi.org

fett många feta bilder
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 18:15
Ämne: Är det någon som har....
Där hittar du lite wallpapers, säkert också några på Messi.
Barcelona Barça idag, imorgon och för alltid
7/21/2007 17:52
Ämne: Här är en video på H....
Barcelonito:

Här är en video från Ronaldinhos presentation :) Den är så klart inte alls relevant, men det är kul att se hur extremt glad han var!
Barcelona r.10
7/21/2007 17:40
Härligt att se alla Cúles igen :)

Nån som har video på träning idag?
Barcelona Barcelonito
7/21/2007 17:27
Trots att 4-5 spelare från ungdomslaget va med på träningen med A-laget idag så säger Rijkaard framför allt att det kommer att vara mycket viktigt år för just Dos Santos och Bojan. Med tanke på spelarmaterialet han har så får nog Bojan och Dos Santos tillräckligt många inhopp för att utvecklas tillräckligt snabbt. Tänk bara när Eto'o går till Afrikanska Mästerskapen så blir det bara Guddy som kommer före dem. Om han nu gör det. Truppen kommer att bestå av 23-24 spelare enligt Rijkaard.

Annars så ser man Crosas, Olmo, Marc Valiente, Olazabal och Dimas som viktiga spelare att satsa på.
Barcelona Lionel Messi.19
7/21/2007 17:24
Är det någon som har snygga bilder på Messi, som man kan ha som wallpaper?

Tack på förhand!

Forza Barça Y Lionel Messi
Barcelona Alex#11
7/21/2007 16:12
har någon barca hymnen i denna version men bara låten?
Barcelona Alex#11
7/21/2007 16:10
har någon barca hymnen i denna version men bara låten?
Barcelona PILMA
7/21/2007 15:44
Wow Top ten dribblings Ronaldinho gaucho on the Link.
Barcelona Klint
7/21/2007 15:22
Alltså att ens komma in hit och försöka jämföra Sevilla mot Barca måste kännas som dött lopp redan på förhand. Så varför kommer du hit din amöba? Spärra idioten kanske?
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
7/21/2007 15:17
Sevilla FC:

Kan du inte diskutera på en normal nivå är det lika bra att du lämnar forumet. Skriva att spelare suger är inget vidare konstruktivt. Fortsätter du med dina meningslösa inlägg lär du bara bli spärrad. Dra till Sevillas forum istället, där kan du skriva hur bra Sevillas spelare är.
Barcelona r.Hyder
7/21/2007 15:17
Sevilla FC

Haha!

Ska vi börja jämföra spelare nu? Lönlöst då alla vet att vi har bättre spelare och ett bättre lag än er. Hade vi spelar i UEFA-Cupen hade vi förmodligen vunnit också, men vi spelar den största tuneringen; Champions Leauge. Vi får se hur det kommer gå för er nästa år.
Sevilla Sevilla FC
7/21/2007 15:12
Spärrad!
Annons: