/spanien/barcelona/forum/2346.aspx/spanien/barcelona/forum/2346.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Flaco
2015-07-04 13:03
Trots att jag hade velat se Laporta vinna valet har jag blivit besviken på valkampanjen än så länge rent generellt. Det har mesta dels handlat om pajkastning mellan Laporta och Bartomeu och med en förvaltningsjunta som klart favoriserar den sistnämnde kandidaten. Lägg även till såpan med Pogba och andra spelarnamn som har cirkulerat och det har mer eller mindre förvandlats till en cirkus som inte gynnar klubben. De gångerna Laporta har pratat om sin eget projekt istället för att fokusera på Bartomeu och Pogba tycker jag det har sett intressant ut och med folk som Abidal och Cruyff som backar upp hans kandidatur ser det oerhört lovande ut. Dessvärre har medierna valt att mestadels bevaka kriget mellan Jan och Barto, vilket innebär att kandidater som Benedito, som också känns som en seriös kandidat, har fått väldigt lite uppmärksamhet i tidningarna. De resterande kandidaterna, t.o.m. mindre.
Barcelona the cameroonians
2015-07-04 09:39
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Ja, det finns en risk att än fler talanger försvinner.
Adamas entourage har sagt att spelaren föredrar att lämna på lån nästa säsong. Det lär ju finnas en hel del klubbar som skulle vilja knyta honom till sig.Visserligen har han en hel del att utveckla taktiskt, men hans speed och teknik är inget som växer på träd precis.

Anledningen att han inte gått före Munir är att Lucho värdesätter Munir´s rörelsemönster och fotbollshjärna mer än Adamas dribblingar.
Den absolut största anledningen till att han inte får spela stavas Messi. Högerytter-positionen är ju liksom vikt åt loppan och han vilar aldrig.

Sen fick han faktiskt en chans i år, han gjorde ju till och med mål i den matchen - mot Huesca i Copa del Rey, precis innan juluppehållet.

Hade älskat att se Adama i ett 3-4-3 den dagen Messi går ner på en mittfältsposition.
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-04 03:38
^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^

svaret min vänt är tyvärr lucho. samma sak med, munir. vrf förtjänar han en plats i a laget men inte sandro, deulofeu eller dens suarez. munir fick inte ens gå igenom b lage utan raka vägen till a laget och dom gångerna han lirat i b laget så var han katastrof. men ändå så är han i a laget men inte adama o dom jag nämnde.

vill bara påminna alla om en grej. minns ni när sanabria krävde a lagspel o valde att inte förnya?. vad gjorde sandro då när han oxå hade klubbar efter sig, jo han förnyade o valde att satsa på klubben i sitt hjärta och kolla hur vi behandlar han idag. alla hans inhopp har varit klasser bättre än munir. och kolla hur lucho o klubben behandlar snubben. hur tror ni han känner sig idag?

barto och lucho enligt mig är d värsta som kan hända la masia. men jag vill ändå ge chansen till lucho älskar den mannen(spelaren).

som sagt hoppas lucho motbevisar mig blir det bästa för la masia någonsin men tyvärr ser det mörkt ut. hans bedömningar hittils är knas! när det gäller val av spelare.

vi har gjort en FANTASTISK säsong o Lucho ska självklart ha cred för det. men ska vi vara ärliga o ta av oss våra barca glasögon och måste inse att vi haft mycket tur också. stora stunder av säsonger så spelade vi inte alls bra och leo räddade oss och många klagade på taktiken då. i CL Psg och bayerna saknade dom allra viktigaste spelarna i laget och ändå var det låst till leo fixade det (bayern).


det jag försöker säga och självklart inget att ta ifrån vårt lag och 100 % förtjänade allt vi vann. men nästa år kommer vara 10 ggr svårare. o har vi spelare som munir istället för adama, deulofeu, sandro. kan skada oss. dom här killa kan iaf göra sin gubbe. dom är inga världstjärnor nej men dom har visat nånting iaf, man vet lixom vad man får... lucho har väldigt mycket att bevisa nästa år, vad gör vi mot ribery o robben nästa år? vad gör vi mot ett fullt psg lag som nu dessutom får värva fritt? elr real i el clasco, den där halvtimmen på camp nou var bland det värsta jag vart me om dom senaste 10 åren. dom frågorna har jag inte fått besvarade utav lucho och ni som jämför han med pep snälla lägg ner för mig klasskillnad från dagens barca o peps barca ingen ide att jämföra. peps barca förändrade hela världsfotbollen. statestik, antalet gjorda mål o bla bla bla. pep roterade sönder laget så fort titeln säkrades typ bara talanger som spelade dom matcherna. torska hemma mot mallorca typ haha. och jag säger snälla tro inte att hatar lucho, nej det gör jag inte men jag tycker bara att han itne är bra för vår framtid o vill se mer taktiska triumfer...många kommer att hoppa på mig nu säkert men det är min åsikt och vad jag tycker. och nej jag är inte bortskämd jag har varit cule sen 97 och minns att gaspar tiden var som ett svart moln över hela mitt liv, tills ronaldinho räddade oss.

ni får ursäkta svenskan här har dygnat plus några öl o shots för mkt hehe, men hoppas ni förstår vad jag menar.

visca barca y luis enrique
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-04 02:50
Någon som har åtminstone en liten, liten förklaring varför Adama Tr inte har fått känna på några matcher i A-laget säsongen som gick?

Någon?
Det stora frågan är inte om Barca kommer att slarva bort utan när.

Helt otroligt, man borde vara lycklig att vi tog trippel (Har glömt det nästan när man har fått läsa den här förbannade president valen som aldrig kommer).
Barcelona Liunil Masse
2015-07-04 01:31
Varför vägrar Bartomeu ställa upp i debatter? Om han nu inte gjort något fel som han alltid påstår så borde det inte vara något problem? Hade varit skit roligt och se Bartomeu bli fullständigt slaktad, jävligt synd att han är en mes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-07-04 01:01
Det sägs att Freixa lyckats uppnå antalet signaturer som behövs för att ställa upp i valet, detta enligt Lucas Resende på twitter.
Barcelona Liunil Masse
2015-07-04 00:22
Vinner Bartomeu så är vi körda, Verkligen körda. Det är skrämmande vilken jävla idiot det är! Kan lika bra stänga ner La Masia om Bartomeu vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2015-07-03 23:10
@FCB_Messi:


Vad har Pastore rökt på?

Har sett alla matcher i COPA, är Messi som levererar varje skön pass till Pastore. Pastore skjuter vid minsta lilla chans. Det enda bra pass Messi har fått av Pastore var den mot Paraguay då Messi tog lite för länge tid på sig att avsluta.

Måste tillägga att Pastore har spelat bra ändå. Bra löpningar, box to box stilen. Han tar med sig spelare så att Messi hamnar med mindre äb fyra gubbar mot honom.

Barcelona the cameroonians
2015-07-03 21:56
petersays

det är mycket man kan ifrågasätta bland dessa kommentarer.

Att han inte pratar om strukturen och hanteringen av akademin är ett.

Att han tycker att man ska prata mindre om la Masia ett annat.

Vi ska vara stolta över vår akademi!

Samtidigt ska vi se till att ledarna och tränarna formar spelarnas självbilder och värderingar så att de inte flummar ut och får Napoleonkomplex.
Barcelona petersays
2015-07-03 21:43
"Det är ibland ett misstag att låta dem både träna med A-laget och göra debut i vänskapsmatcher och Copa del Rey" Den här delen har jag svårt att förstå. Vill han göra klyftan mellan b-laget och a-laget ännu större? Visst visst, jag förstår att det ibland känns onödigt att vissa spelare tränar med a-laget men aldrig får chansen utan lämnas utför truppen eller blir sittandes på bänken - men att de får chansen i "mindre viktiga" matcher kan ju aldrig vara dåligt. Ska de ha någon chans måste de få visa vad de går för med a-laget i högre grad än de får i dag.
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 21:35
Bartomeu har idag svarat lite mer ingående på kritiken angående la Masia och framför allt B-lagets degradering och misslyckande den gångna säsongen; "Något har hänt med Barca B den här säsongen, och det är inte bra. Kanske var de för unga och många trodde att de redan var världsspelare när de i själva verket är delaktiga i en utvecklingsprocess" "Felet ligger dock inte hos spelarna, utan hos klubben som, ibland överdrivet, haussar upp dem och tror att de redan är färdiga produkter" "De kan inte bli cracks redan vid 18- eller 19-års ålder även om man gjort bra prestationer" "Det är ibland ett misstag att låta dem både träna med A-laget och göra debut i vänskapsmatcher och Copa del Rey" "Det är vårt fel, vi sålde la Masia som den bästa akademin och som en referens för stjärnspelare, misstaget var att vi var alldeles för publika med det meddelandet (vilket påverkar spelarnas självbilder)" "Vi måste inta ett mer diskret arbetssätt och undvika att bli alldeles för transparanta och prata mindre när det kommer till akademin och ungdomsfotbollen" Kul att han i alla fall går lite längre i sin analys än att som tidigare bara konstatera att "la Masia fungerar".
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 21:23
@Blaugrana91:


Förmodligen på grund av att dessa företag inte vill bli indragna i en valkampanj och att eventuella redan överenskomna avtal inte ska äventyras.

Självklart måste det komma mer konkreta bevis från Benedito senare i valkampanjen, men varför spela ut alla sina kort redan. Han behöver en wow-faktor om han ska lyckas.
Barcelona Blaugrana91
2015-07-03 20:40
the cameroonians Visst bör vi se oss efter andra alternativ för tröjsponsorn, men lika konstigt är det att Benedito säger sig ha 5 företag som alla betalar mer, varför har vi inte hört vilka dessa är och vad dem betalar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 20:20
Efter att förlorat Bobby Adekanye (en av de ungdomar som inte tillåts spela för Barca pga transfer-banen) till Liverpool ser det ut som att även Cadete A´s och Spaniens U16-målvakt Inaki Pena är på väg till England och Man United.

Eftersom han fyllt 16 kan han nu skriva på proffskontrakt och som ni vet är de engelska klubbarnas lönesiffra upp till 10 ggr större än den an vanlig 16-åring får i Barcelona och Spanien.

Inaki rankas som akademins bästa målvakt, och med Lara och Ondoa på väg ut från klubben så vore det synd om klubben tappade ytterligare en målvakt.
Nu är det upp till Roura och ledningen att övertala honom att stanna.
Barcelona FCB_Messi
2015-07-03 20:13
Kan sätta mitt liv på att Hazard inte har mer dribblingar än Messi ! Jag har sett var o varannan match med Chelsea. Det enda Hazard gör är att springa längs kanten ner mot hörnflaggan . Som de flesta gör på Fifa. Kallar dom det för dribbling så kan jag förstå statistiken .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-07-03 19:59
Tack så mkt för infon the Cameroonians! Du är en klippa här inne! Håller oss uppdaterad med all möjlig info! Keep up the good work! Trevlig sommar önskar jag alla här inne! Gick av jobbet precis. 4 veckors semester väntar. Härliga tider!!!!! PS hoppas att Barto får livslång semester!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 19:56
Efter gårdagens Youtube-hälsning från världens största transportfack där man bad medlemmarna att inte rösta på en president som ville förlänga sponsoravtalet med Qatar gav Bartomeu idag följande besked;

Klubben tittar fortfarande efter alternativ, men faktum är att Qatar Airways gav oss möjlighet att växa ekonomiskt. Medlemmarna kommer att avgöra (vilken sponsordeal som ska gälla), inte klubbledningen.

Visst är det konstigt att Benedito hittat 5 alternativ men att Bartomeu, Faus och den tillförordnade ledningen ff behöver leta för att ens hitta ett som är av samma "dignitet" som Qatar..? Ska vi gissa på att de inte kommer hitta något om de vinner valet?
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 19:30
Loco Lucho

Troligtvis är det så att den tekniska ledningen tagit fram och jobbat med ett antal namn på mittfältare man ansett vara passande för klubben.

När man sen i april diskuterade namnen med Lucho gav han sitt OK till ett par av dessa - och där ingick inte Gundogan.

Läkarundersökningen hade förmodligen bara att göra med att man ville förvissa sig om spelarens status innan man gick in i en eventuell förhandling.
Dock är det lite skumt att man tillåts föra detta för Dortmund, men den tyska klubben insåg väl att man skulle kunna få bra betalt från Barcelona för en spelare som uppenbarligen hade för avsikt att komma hit om erbjudandet kom på bordet.

Angående lönekravet som det ryktas om när Ilkay var på tapeten för ett par PL-klubbar så var det €10 miljoner/år och inte 12 som en del verkar tro.
Hur som mycket för en spelare som kanske inte gått rakt in i startelvan!?!
Barcelona Loco Lucho
2015-07-03 18:44
@NoGo™ :


Tror dock inte det hade något med skadan/ryggproblemen att göra då man har värvat in en spelare som man redan hade vetskap om att han skulle missa hela säsongen...

Är det något som kan stämma så är det ryktet om lönekraven, fast om man nu visste att han krävde så hög lön varför gjorde man överhuvudtaget medicinska tester? Hade det varit problem med lönen så hade de inte gått igenom medicinska tester utan tappat intresset redan vid förhandlingsbordet...

Barcelona Federer
2015-07-03 18:43
Montoya till inter.
Barcelona enkos
2015-07-03 18:42
Att Hazard har fler dribblingar än Messi visar bara hur svårt det är att lira i den överskattade ligan Pl
Barcelona NoGo™
2015-07-03 18:35
@Loco Lucho:
Jag antar att klubben ville kolla om han blivit kvitt sina ryggproblem eftersom han haft stora problem med det! Som en sorts pre medical, ser inget fel med det. Sen hade ju Gundogan tydligen orimliga lönekrav som också spelade in så. Kanske därför han stannade i Dortmund då ingen klubb var/är villiga att matcha den lön han kräver. Edit: Montoya är klar för Inter på lån! En säsong och kan förlänges till två om han spelar ett visst antal matcher första året!
Barcelona Loco Lucho
2015-07-03 18:33
@KiNg-PuYi:


Riktigt pinsamt! Hoppas verkligen att detta bara är ett rykte... Skulle dock inte chocka mig om detta stämmer, Bartomeu är ett riktigt svin!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 18:27
Loco Lucho

pinsamt och lågt ifall det stämmer
Barcelona Loco Lucho
2015-07-03 17:57
Although he already underwent medical tests, Barcelona in the end ruled out signing Gundogan because Luis Enrique only wanted Turan. [md]

Så respeklöst om detta stämmer...
Barcelona LeoMessi
2015-07-03 17:47
Adama har även fått nöta lite bänk ;) Messis dribblingar känns alltid så mycket farligare då det alltid leder till något. Många andra spelare dribblar men det leder oftast inte till något då dom dribblar tills dom förlorar bollen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 17:33
Adama, del 2
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 17:32
@Barclasico:


Adamas prestationer den gångna säsongen, del 1.
Barcelona the cameroonians
2015-07-03 17:26
Bartomeu har ännu inte meddelat (han vill inte att valet ska handla om namn...) vilken person som kommer att bli sportchef, även om han påstår att han kommer gå tillbaka till det traditionella arbetssättet.

Samtidigt fortsätter Braida att snacka om tiden efter valet, vilket borde innebära att Barto kommer fortsätta med den tekniska ledningen i stället för en sportchef.

Härligt att han vill fortsätta med Braida som misslyckats med det enda uppdrag han hade - att värva Pogba. För vad annars har han gjort, lite köpoptioner på övervärderade brassar (Gerson) när vi redan har Rafinha.
Man kan ju undra vad som händer med brassespanjorens kontrakt som går ut nästa sommar...
Barcelona KiNg-PuYi
2015-07-03 16:49
Barclasico

som lucho verkar loska haha. hoppas han får en plats i a laget i år ifall pedro säljs fan. vi har för tunt anfall. 3 spik start o 2 talanger som hoppar in grymt!. även om jag inte tror på munir hehe (hoppas han motbevisar).
Annons: