/spanien/barcelona/forum/2345.aspx/spanien/barcelona/forum/2345.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca3# BIGPUN
2016-01-22 20:02
Stor chans att Gonzales Gonzales kommer döma våra matcher igen, stora matcher såklart.. för att försöka stoppa oss så mycket som möjligt
Barcelona Deulofeu
2016-01-22 19:52
Halilovic inleder matchen på bänken ikväll, då blir det på spåret istället på tv.

Vilket lag han förfogar över nu Eusebio klass på många positioner.

Måste säga att en sak har han gjort rätt vilket anfall de har.Hoppas på tidigt inhopp av Alen och att Abelardo får behålla jobbet. Minns när han nätade mot AIK i slutet av 90- talet jag var nästan ensam som skrek ut min glädje på arenan he he.

Trevlig kväll cules
Barcelona Smogen
2016-01-22 19:34
Synd att Neymar missar morgondagens match, men det är väl bara att slänga in S.Roberto istället. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-22 19:06
Tydligen har Valencia kryssat mot ett rejält reservbetonat Las Palmas på Metalla under gårdagen.


Helt plötsligt framstår det som ett misslyckande att vi tog en endaste poäng mot dom...
Barcelona neymar JR
2016-01-22 18:58
Lika bra att han får lite vila han med
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-22 18:57
Official: Neymar has thigh muscle discomfort and is not available for the game against Malaga tomorrow #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-01-22 18:54
[1/2] Squad (vs Malaga): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Alves, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Busquets #fcblive [2/2] Squad (vs Malaga): Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Sandro #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-01-22 18:34
Inte alls förvånad över att Neymar inte kan spela imorgon pga skadekänning. När såna rövhåll till domare ska döma våra matcher så blir det så här. De får ju göra nästintill allt mot våra spelare. Först Messi med skadekäning, nu Neymar. Vem är nästa på tur efter matchen imorgon mot Malaga? .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-22 18:32
Mido Ifall han inte är skadad borde han åtminstone få börja på bänken. Malaga är inget blåbärsgäng direkt. Det är en väldigt tuff match.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2016-01-22 18:27
[QUOTE=Ronaldinho10yElfenomeno9]Är det 100% säkert att Neymar missar matchen imorgon? Är truppen till morgondagens match uttagen? [/QUOTE] Tror inte att han är skadad,, risken att bli avstängd till AT. M är stor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2016-01-22 18:23
Är det 100% säkert att Neymar missar matchen imorgon? Är truppen till morgondagens match uttagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2016-01-22 18:19
How Ronaldinho Introduced Lionel Messi to Kobe Bryant

Fan vad man saknar Ronaldinho!
Barcelona Barcelonistas
2016-01-22 18:18
Dålig och överskattad är två helt olika saker. Med tanke på alla hyllningar Zizou får där väldigt många håller han som historiens bästa spelare ja då är han grovt överskattad. Men en dålig spelare var han inte tillhörde en av världens bästa på sin position.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-22 18:14
[QUOTE=Flavía]I tider som denna, så är det onekligen väldigt roligt att blicka tillbaka vad marängerna skrev när vi inte hade Neymar och Suárez tillgängliga. Jag kan väl dra några exempel på vad jag menar: - Puyol är slut. - Xavi är på rejäl nedgång. - Iniesta kommer också snart att vara på nedgång. - Barcas mittfält kommer att bli medelmåttigt efter Xavi. - Anfallsalternativen hos Barca är icke-existerande utan Messi. - Barcas era är slut, vi kommer att bli nummer 1. Blah, blah, blah.... Med tanke på FC Francos registreringsförbud, så är jag mycket glad att Cristiano kommer stanna för dom i ytterligare 1-2 säsonger. Jag vill att han ska sitta vid första raden och skåda när Neymar lyfter upp Ballon d'Or utmärkelsen och att vi vinner La Liga framför FC Franco vid samma period. Cristianos facit under sina 7 säsonger i FC Franco: 1 La Liga and 2 Copa del Rey. Och samtidigt finns det vissa människor som på fullt allvar tycker att han förtjänar att nämnas i samma andetag som Messi. [/QUOTE] Ps. Han snubblade ju också in en Cl-titel, men ändå..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
2016-01-22 18:13
[QUOTE=Barcelonistas]Bosketts - så att skriva att Zidane är överskattat historiskt är att bryta mot reglerna? Du bryter mot reglerna i och med att du tar upp gamla inlägg som jag tidigare skrivit. Du gör ju mig till ett diskussionsämne när du gör så. [/QUOTE] Det var ju ett himla ältande om hur dålig Zidane är, enough..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-01-22 18:10
Bosketts - så att skriva att Zidane är överskattat historiskt är att bryta mot reglerna? Du bryter mot reglerna i och med att du tar upp gamla inlägg som jag tidigare skrivit. Du gör ju mig till ett diskussionsämne när du gör så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-01-22 18:04
@Gabriel:


För att tillägga: tester har gjorts och en skada har uteslutits. Neymar har känningar i baksida lår, aka hamstring discomfort. Dessutom har han 4 gula kort och hade kunnat riskera att missa matchen mot Atlético nästa vecka.

Allt enligt Sport.
Barcelona Andresito
2016-01-22 17:58
Mdawg

Det är dåligt med det när det gäller Barcelona. Klubben har ju en officiell Snapchat som du säkert sett. Utöver det så är det endast Sergi Roberto som jag vet har en publik Snapchat som Neymar. Kaptoum från B har också en sådan.

Kan tänka mig att Neymar säkert kommer dra med sig en och en annan lagkamrat. Med tanke på Piqués aktivitet på alla andra sociala medier lär det inte dröja länge innan vi kan följa honom också.

Och vill du följa en ex-Barcaspelare och se minutlånga Snaps så är Alex Song väldigt flitig på att lägga upp videos på när han sjunger och bilder för att visa sin dagliga klädsel Tchakap-style.

Roberto: sergiroberto
Song: a.song17
Neymar: ene_jota
Kaptoum: wil-jau5
Barcelona Gabriel
2016-01-22 17:47
Neymar har tydligen känningar och missar därför matchen mot Malaga. Not good!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-22 17:46
@the cameroonians:


Fast, hade vi inte köpt Cesc till att börja med så hade vi haft ännu mer pengar för Neymar...
Barcelona the cameroonians
2016-01-22 17:43
Apropå Thiago Alla vet väl att han såldes för finansiera köpet av Neymar. Huruvida det med facit i hand var rätt, tja därom tvista de lärde...
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2016-01-22 17:25
I tider som denna, så är det onekligen väldigt roligt att blicka tillbaka vad marängerna skrev när vi inte hade Neymar och Suárez tillgängliga. Jag kan väl dra några exempel på vad jag menar:

- Puyol är slut.
- Xavi är på rejäl nedgång.
- Iniesta kommer också snart att vara på nedgång.
- Barcas mittfält kommer att bli medelmåttigt efter Xavi.
- Anfallsalternativen hos Barca är icke-existerande utan Messi.
- Barcas era är slut, vi kommer att bli nummer 1.

Blah, blah, blah....

Med tanke på FC Francos registreringsförbud, så är jag mycket glad att Cristiano kommer stanna för dom i ytterligare 1-2 säsonger. Jag vill att han ska sitta vid första raden och skåda när Neymar lyfter upp Ballon d'Or utmärkelsen och att vi vinner La Liga framför FC Franco vid samma period.

Cristianos facit under sina 7 säsonger i FC Franco: 1 La Liga and 2 Copa del Rey.

Och samtidigt finns det vissa människor som på fullt allvar tycker att han förtjänar att nämnas i samma andetag som Messi.
Barcelona Katalano
2016-01-22 16:27
Ralle
Enkos
Papillon
Gabriel

Jag instämmer helt klart med Gabriel i detta. Thiago var tillsammans med Isco och Mario Götze de största talangerna på marknaden vid tillfället vi sålde Thiago. Hade tito och ledningen visat förtroende för honom så hade han med största sannolikhet stannat kvar. istället valde klubben att ta in Cesc Fabregas på just den positionen som Thiago konkurrerade om och där han dessutom gjorde ett fantastiskt jobb. Man gav sedan Thiago så lite speltid att hans klausul slutade gälla vilket borde ge er en hint om bristen på förtroende som han fick.

Jag klandrar inte Thiago för att han lämnade utan jag förstår honom. Klubben slarvade verkligen bort hans talang och det är jag fortfarande besviken över. Jag såg verkligen fram emot att se Thiago spela och såg honom som vår nästa stora mittfältsstjärna.

I dagens uppställning så skulle han kunna ta en plats bredvid iniesta på mittfältet och när Iniesta lägger skorna på hyllan skulle han ta över denna position. Jag kan inte se någon annan mittfältare idag som skulle kunna fylla Iniestas skor lika bra som just Thiago.
Barcelona Mdawg
2016-01-22 16:23
Andresito

Nu tänker jag inte bara på dig utan även övriga på forumet som känner att de håller på informationen, men eftersom du senast nämnde ett inlägg med detta så riktar jag det främst som ett svar till dig.

Sitter du, eller någon annan, och håller på någon fler snapchat än just Neymars? Skicka gärna här i forumet (eller i PM). Är intresserad, och tackar inte nej till möjligheten att få en bättre inblick i våra spelares privata liv, så man "lär känna" vissa av dem lite bättre.

Tack på förhand!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-01-22 16:19
Hade en liten tanke.

Är det bara jag som tycker att det är bra för Barca att spela emot jobbiga, tuffa lag som Espanyol och Atletic B nu? Laget får verkligen kriga för var enda cm?

Malaga är också en sån lag med. Helt sjukt, när de möter Barca! De spelar för liv och död. Hoppas Messi är tillgängliga imorgon. Det var längesen tog all 3 poäng på borta plan mot Malaga.

Det är inte läge att bränna tusen chanser imorgon.
Är redan nervös nu.

Barcelona Gabriel
2016-01-22 16:09
Papillon Kan verkligen inte hålla med dig om att det var Thiagos egna fel. Hur tänker du där? Du kan liksom inte göra den jämförelsen mellan Thiago och Bartra, det funkar inte. Bartra sitter inte ens på hälften av så mycket talang och potential som Thiago som fotbollsspelare och det är därför jäkla mycket enklare att välja kvar och försöka kämpa till sig en plats i Barcelona när de andra alternativen med största sannolikhet hade varit Levante, Getafe, Betis eller något liknande för killen. Thiago var vid den tidpunkten Europas hetaste mittfältstalang och alla Europas storklubbar stod i kö för hans namnteckning medans Barcelona bara valde att skita fullständigt i killen. City, United och Bayern slogs om honom där valet tillslut föll på Bayern pga Pep som personligen kontaktade honom. Vad tror du hade hänt med Bartra om Pep tog kontakt med Bartra OCKSÅ och lovade honom speltid och utveckling under hans ledarskap. Jag vet inte vad du tror men mycket säger mig att Bartra hade lämnat - eller kanske inte just då men hade situationen varit idag så hade han sagt "dueces" till sin Barça karriär det kan jag lova dig. Och vadå Rafinha förlängde? So what? Thiago förlängde också hans kontrakt nån gång där vid 2011 om jag inte minns fel och då var Thiago i en liknande situation som den Rafinha har varit i. Om klubben hade visat lika lite förtroende för Rafinha som Tito gjorde för Thiago så hade Rafinha sagt "dueces" han med. Jag vet inte i vilken värld du lever i men i den riktiga världen så kan inte en fotbollsspelare med den talangen och potentialen som Thiago sitter och sagt på tillåta sig själv ruttna bort på en bänk när han har andra erbjudanden från stor klubbar som lovad honom speltid under deras projekt. Det där har inget med hjärta och göra. Thiago svek knappast Barcelona, det var Rosell/Barto juntan samt Tito som svek Thiago. Nu skrev jag inte detta för att på något sätt mena på att vi borde köpa tillbaka Thiago, den tiden är förmodligen förbi oss och jag har accepterat det men jag försökte make a point till Liunel Masse och det var därför jag öht nämnde Thiagos namn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-01-22 16:06
Live, presskonferens med LE. Översättning live till engelska också.
Barcelona Ralle
2016-01-22 16:02
@koeman92:


Thiagos 24 € var bra med pengar på den tiden för en spelare som inte hade slagit igenom fullt ut. Plus att han ville gå. Då är det bara att släppa.
Barcelona enkos
2016-01-22 15:55
@Liunil Masse:

alla väntar den sista dagen för att försöka pressa priset
Barcelona enkos
2016-01-22 15:54
vem skulle Thiago petat idag?
Annons: