/spanien/barcelona/forum/23401.aspx/spanien/barcelona/forum/23401.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Myrran
2007-06-02 15:17
La Pulga
Haha jo så kan man tänka. Men jag tror inte att Barca vill sälja någon ur REM. Det är bara att tidningar skriver om de mest attraktiva spelarna i världen för att skapa rubriker, du ser ju hur många ur Barca som sägs vara på väg bort.
Barcelona La Pulga
2007-06-02 15:03
Myrran:
Med tanke om alla rykte om Eto'o.
Vad jag menar är varför skulle dom sälja någon av dom,när dom har bästa snitt i hela Europa.
Barcelona Myrran
2007-06-02 14:54
Kapten11
Det är inte att Lampard vi har hög lön, han anser själv att han ska ha lika bra lön som de med mest lön i Chelsea dvs. Ballack och Svejtchenko. Om han kommer till Barca kräver han väl lika stor lön som de som tjänar mest.
Barcelona Myrran
2007-06-02 14:52
La Pulga

Vad då "Varför skulle Barca förstöra för sig själva?" ? Det står att REM har det bästa genomsnittet i hela Europa, det gör mest mål på per match alltså.
Barcelona Kapten11
2007-06-02 14:46
Men vilken klubb skulle ge Lampard en högre lön än Chelsea? Knappast Barça..
Särskilt inte när vi inte är i direkt behov av honom.
Därmed inte sagt att han inte hade tillfört en hel del..
Barcelona La Pulga
2007-06-02 14:41
The Barça forward line made up of Messi, Ronaldinho and Eto’o has the best averages of any attacking trio in the major European leagues.

Och detta är fakta!!!
varför skulle Barça förstöra för sig själv?


Barcelona Myrran
2007-06-02 14:28
Rambla
Jo klart de har rätt att skriva va de vill. Brukar faktiskt tycka det är bra skrivet av dem och underhållande J&J listar men jag var bara tvungen att reagera när dem säger att Eto'o är iskall "bara" för han har gjort 12 mål (?) denna säsong.
Barcelona Rambla
2007-06-02 14:04
Ämne: Villareal redaktione....
Det är väl inget att hänga upp sig på? Två småkillar som inte fick plats på Arsenals-redaktion, så det fick ta "jobb" på Villarreals dito istället. Alla har rätt att skriva vad de vill. Om de vill överdriva, dra sina egna slutsatser eller vad det nu må vara, är det bara att respektera och låta det vara.
Barcelona Myrran
2007-06-02 13:35
Villareal redaktionen har gjort något fel känns det som. "De gula var knappast överlägsna eller välförtjänta vinnare, men när man har en styck Forlán uppe på topp kan det mesta hända. Två nya mål ifrån uruguayanen som den här säsongen har gjort 15 ligamål på bortaplan. Eto'o liknar en eskimå i jämförelse." Citat från senaste J&J listar. Jag vet inte hur många matcher Forlan har spelat men det borde väl vara mer än vad Eto'o har gjort denna säsongen? Och troligen har Eto'o en högre målsnitt per match än Forlan så varför känns Eto'o som en eskimå?
Barcelona JAG
2007-06-02 13:01
Någon som vet mer om Andersson affären och Barca? Gled han ur händerna på oss? Visst har Man Utd betalat kanske överpris men det pratades om bivande Ronaldinho och att Txiki hade förkontrakt. Någon som vet bättre?
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:56
Ämne: haha... kan inte va ....
Han har sen han kom tillbaka från skadan gjort 13 mål (12 i ligan) på 15 matcher. Då ska vi ändå komma ihåg att han slarvat bort en hel del målchanser. Kanske lite hårt att hävda han slarvat, det är bara naturligt att timing och skärpa inte finns där riktigt ännu efter att ha varit borta i 5 månader.
Barcelona Barcelonito
2007-06-02 12:52
haha... kan inte va kul o sitta avbytare för Eto'o. Killen blir ju förbannad när han byts ut :D Och framför allt så har han högst lägsta nivå bland alla anfallare i världen. Han är aldrig ALDRIG dålig. Så länge jag kommer ihåg så har han inte spelat en enda dålig match i Barcelonatröjan. Vem skulle sälja en sån pärla? :D Släng Henry, Nistelrooy, Villa, Torres o Rooney i väggen. Eto'o e överlägsen
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:48
Ämne: Ämne: Det rol....
Status Quo. Alltså är han fortfarande avstängd 1 match, mot Espanyol. Vilket nog inte lär ändras. Vi fixar det ändå, Deco såg het ut mot Getafe efter det att Ronaldinho blivit utvisad.
Barcelona M19.
2007-06-02 12:45
Ämne: Det roligaste exempl....
Instämmer.
Men Rambla, kan jag bra få befogat vad det är som gäller med Ronaldinhos avstängning?
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:42
Det roligaste exemplet var ju nu i veckan, när Real Madrids mediamaskin beodrade ut självaste Raúl att hävda i en intervju att Samuel Eto'o inget hellre ville än att komma tillbaka till Madrid trots att han hamnade i Barcelona.

Samuel Eto'o som i Barça:
- gör mål som ingen annan
- skriker Cabron ihop med fansen
- kysser klubbmärket
- kämpar tills han stupar
- bråkar med alla som talar illa om Barça
- uppmanar laget att visa "cojones"
- den som först springer fram för att fira lagkamraters mål, även ända ner till Valdés
- vägrar att bli utbytt

Fortfarande någon som betvivlar Eto'o hängivenhet och inställning? :D
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:34
King_raul:

Man kan tom höra honom säga det med egna ord i denna intervju. Trots det så spelar det tydligen ingen roll, tidningar och speciellt andra lags fans som här nedan kommer alltid att hävda "Ja, men vad ska han säga när säsongen ännu inte är slut". Indirekt vill de alltså insinuera att Samuel är en lögnare. Vi fans väljer ju att tills motsatsen bevisats att han talar sanning. Vi vill fortfarande inte tro att alla andra gör en Figo. :)
Barcelona Barcelonito
2007-06-02 12:27
Efter bråket ínom laget kunde han ha sagt att han lämnar. Men istället kom han tillbaka efter skadan o nu e han lagets stora ledare efter Puyol. Eto'o tar mest ansvar i laget just nu. Och får mest beröm och support på arenan. Aldrig att killen lämnar Barcelona.
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:27
M19.

Ryktena om Henry är troligtivs bara spanska tidningars (i det här fallet Barcelona-baserad) tragiska försök att göra en höna av en fjäder. Allt baseras på brittiska tidningars skriverier att Henry är missnöjd med Arsenals satsningar, att de inte vinner något bla bla. Barcelona har offentligt inte sagt något om att de jagar Henry, tvärtom. De jagade honom förra året, och säkert var det så att han länge funderade på att ta steget och gå till Barcelona men i slutändan valde han att stanna i Arsenal och skriva på ett nytt kontrakt. Laporta gick ju själv ut och sa att han respekterade hans beslut och beundrade hans lojalitet mot Arsenal.
Atlético carlan
2007-06-02 12:23
Barcelonito//

Tror inte att Etoo kommer att lämna men i vilket fall så hade det varit jävulskt osmart av honom att säga något annat än att han stannar....iaf nu innan säsongen är över
Real Madrid King_raul
2007-06-02 12:20
Borde väl räcka för att lägga Eto´o spekulationerna på hyllan ett tag i a f.

Barcelona M19.
2007-06-02 12:18
Hur pass hårt skall man ta artikeln på El Mundo idag? Om Henry ? Rambla vad tror du?

OCH.. hävdes Ronaldinhos avstängning?
Barcelona Barcelonito
2007-06-02 12:18
carlan

Det e ju det han gör... Hur många gånger har Eto'o inte sagt att han kommer att stanna? Och ändå så pratar Ancelotti o Galliani och på andra sidan Benitez om honom med olika tidningar. Inter gör samma sak med Messi. Milan gör det också om Ronaldinho och Zambrotta.

Milan verkar ju vilja köpa hela Barcelona. De förnedrar nästan deras egna spelare :D a ni e bra o vann Champions League men vi vill köpa hela Barca o peta er.
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:16
carlan:

Jaså? Samu har konstant sagt att han inte vill lämna Barça. Hur svårt ska det vara att begripa det? Snarare är det väl så att Benitez går på vad tidningar skrivit, speciellt engelska som hela tiden hävdar att Ronaldinho och Eto'o fortfarande bråkar och inte tål varandra. Vi som ser matcherna ser ju motsatsen.

"In my heart I have three fans - firstly those of Cameroon, secondly those of Mallorca, and thirdly Barça.

"I can only thank all the Barcelona fans, and the day they think I am unable to give them what they expect, I will leave.
Atlético carlan
2007-06-02 12:08
Rambla//

Du ska nog inte tro på allt som skrivs i tidningar, om det nu vore så att Rafa var efter Etoo så finns det säkert en anledning, tror du att han ens skulle försöka om det vore 100% klart att han stannar i barca nästa säsong?
Barcelona Rambla
2007-06-02 12:04
Barcelonito:

Den Fifa-regeln är det ingen ännu som utnyttjat. Det är mindre troligt att Lampard skulle göra det, han hade om han nu lämnat säkert sett till att Chelsea fått bra betalt. Jag tror dock inte att han lämnar, det där är bara skriverier precis som med Eto'o. Båda säger klart och tydligt att de inte vill flytta på sig trots det så skriver tidningar tvärt emot.
Real Madrid King_raul
2007-06-02 11:52
Ronaldinho i intervju med en tvspels-tidning:

IGN: You've said that you have FIFA competitions with your friends...

Ronaldinho: I do. They come to my house and we'll have some dinner, then spend the rest of the night playing FIFA. It can get quite heated.


Hade varit helt sjukt kul som EA fifa fan att vara där och spela!

edit: ni kan läsa hela intervjun här.
http://sports.ign.com/articles/793/793651p1.html


Barcelona Barcelonito
2007-06-02 11:48
Engelska tidningar skriver idag att det är säkert att Lampard lämnar för Barcelona. De klarar helt enkelt inte av att betala så många höga löner samtidigt om han nu ska förlänga. Och han är inte längre med på Chelseas hemsida för att presentera tröjan som han har gjort i 4 år. Ballack, Drogba, Robben och Terry är bland dom som finns med där...

Hans kontrakt att köpa ut kommer att kosta klubben som vill köpa honom 9 milj. Pund.

snack igen... men det är troligt att han kanske lämnar. Förstår inte vad tröjpresentationen har med saken att göra riktigt :s låter lite löjligt :D
Men det är som Eto'o just nu... Vad han än gör o inte gör verkar betyda att han ska lämna klubben enligt tidningarna.
Barcelona Rambla
2007-06-02 11:35
Jisses, Benitez verkar ha fått dille på Eto'o. Hur fan vore det om skiten kunde visa lite respekt och inte störa klubb och spelare när de är inblandade i en tät och spännande ligaspurt. Dessutom, varför jaga en spelare som inte vill lämna klubben han tillhör. Ge upp för tusan och vänd dig till någon mindre klubb och jaga dess spelare.
Barcelona Tan
2007-06-02 09:26
Såg tyvärr inte matchen i förrgår utab har bara sett målen. Av det lilla jag sett och vad jag läst härinne verkar denne Orlandi vara en intressant spelare. Även om han är relativt oprövad naturligtvis. Är det någon som vet lite mer om honom?
Barcelona kalle7
2007-06-02 08:22
HAHA! Ok, jag tycker att det är helt rätt att Barca ligger före real madrid. Men 38:a är väl lite hårt. =)
Annons: