/spanien/barcelona/forum/23399.aspx/spanien/barcelona/forum/23399.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Lukas.RP
8/11/2007 18:33
Nästan lite komiskt att vi diskuterar nya anfallare med det överflöd på den punkten vi har, men säljer vi Guddy och någon till där uppe så kan vi få stora problem i vissa matcher.Om skador inträffar osv, det är ett faktum.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
8/11/2007 18:33
Ämne: Om Gudjphnsen går nu....
Jag tror inte Zaragoza skulle släppa ännu en av deras bästa spelare.
Barcelona Myrran
8/11/2007 18:30
Om Gudjphnsen går nu i sommar och vi ska köpa in ett nyförvärv så borde vi rikta blickarna mot Diego Milito, som är van med det spanska spelet, levererar när han spelar oftast och han skulle troligen inte klaga på bänknötandet. Sen är ju hans bror redan i Barca också.
Barcelona Vampíro
8/11/2007 18:16
Lite onödigt om man säljer Gudjohnesn och sen köper en anfallare för att ersätta honom. Guddy har en säsong bakom sig och han har redan anpassat sig till Barças spel. Medans en ny anfallare hade behövt ett år för att komma in i laget och då är det lika bra att behålla Gudjohnsen. Det hade också varit svårt att hitta någon som skulle accepterat bänken. Gudjohnsen har ju redan sagt att han vill slåss om en plats i startelvan.

Men mardrömmen hade endå varit om man säljer Guddy och bestämmer sig för att behålla Santi eller Maxi.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
8/11/2007 18:03
Vår gamle Geovanni gjorde mål i sin debut för Svennis när Man City mötte West Ham borta. Riktigt kul för en gammal blaugranaspelare. Efter att ha sett West Ham kan jag nästan garantera att det nu kommer ett bud på Guddy efter helgen. Tror dessvärre att han kommer dra till London igen. Vi lär få igen de €12m vi betalade för honom. Det känns nästan som om vi behöver en ersättare, en spelare för framtiden och som accepterar bänken. Som flera varit inne på, Henry är ett osäkert kort så här i början av säsongen. Han behöver tid på sig för att uppnå full fysisk status. Ja, och vad händer om Messi eller Samu blir skadade igen? Det känns lite väl tunnt med två canteranos som fortfarande är tonåringar och verkligen saknar erfarenhet.
Barcelona Karlssoooon
8/11/2007 18:00
"Till och med den 31 augusti kan allting hända. Situationen med Arjen är under spekulation och det ligger en del sanning i det som sägs. Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer" säger José Mourinho till den brittiska tidningen The Independent.

Real Madrid vet alltså att Robben vill lämna Chelsea och att Mourinho mer eller mindre inte räknar med dennes tjänster längre i London, därav vill Real Madrid inte möta Chelseas krav på 40 miljoner Euro.haha jag tycker herr Kviborg analyserar saker och ting väldigt objektivt och korrekt ;)
Barcelona Karlssoooon
8/11/2007 17:49
Ämne: Har aldrig haft myck....
Jag tror inte Rijkaard och herrarna enbart ser Guddy som en anfallare. Fördelen med honom är att han kan spela på flera positioner. Jag kan inte komma på någon mer i truppen som kan spela forward/mittfältare. Sedan ger Gudjohnsen alltid allt han har och det är en inställning som är obetalbar. Jag anser att har han sagt att han vill stanna och slåss för en plats i 11an så ska man låta honom stanna. För det innebär ju att han är medveten om den begränsade speltiden som kan komma, men trots det vill han stanna. Jag har kommit att gilla Eidur riktigt mycke nu under försäsongen faktiskt. Klart han ska stanna
Lukas.RP
8/11/2007 17:29
Haha, kollar på Kalmar-Göteborg på TV4. De visade nyss bilder på Glenn Hysen som stod i GBG klacken omringad av massa fans som stod och hoppa runt honom och sjöng: "Alla heter Glenn i göteborg". :D

Till Guddy.
Han är väldigt viktig mot lag med tunga och stora backar, något som våra ynglingar inte klarar av. Han är också en riktig målgörare.
Barcelona Rambo~
8/11/2007 17:23
Ämne: Guddy kämpar och sli....
Mm det är sant. G2S och Bojan tror jag inte kommer komma någon vart mot de stora cl lagen. Speciellt om vi ligger under. Vi alla minns ju Guddy mot liverpool ;)
Lukas.RP
8/11/2007 17:14
Guddy kämpar och sliter alltid hårt. Om skador inträffar krävs mer än två hungriga och kvicka canteros. Det krävs en hel del rutin i vissa matcher, något ynglingarna inte besitter.

Säg att Messi skulle skadas, samtidigt som Eto'o är på Afrikanska mästerskapen, och vi har sålt Guddy. Då har vi rejäla problem.
Barcelona lagkapten
8/11/2007 17:07
Har aldrig haft mycket till övers för denne Guddy. Kanske är det för att han kom från Chelsea eller för att han missade gyllene lägen i sitt första el clasico, vad vet jag. Jag ser honom mer som en offensiv mittfältare men tydligen ser Txiki och resten honom som en anfallare. Och på den positionen har han inget att hämta. Jag har inget emot att islänningen stannar men kan Barca få tillbaka det man betalade för honom eller mer, kanske man ska ta chansen.
Barcelona Vampíro
8/11/2007 17:07
Det skulle vara tråkigt om Gudjohnsen lämnar efter bara en säsong. Han är bra att ha i matcher där man behöver täppa till och han klagar aldrig när han sitter på bänken. Ett bra exempel är i El Clasico hemma förra säsongen, han kom in och matchbilden ändrades. Han spelade nästan på två positioner mittfält/forward och då kunde Messi och Ronaldinho gå ut på sina kanter.

Men om han nu lämnar betyder det att våra enda reserver blir Bojan, Giovani och en av "Fantastic 4". Tänk om Ronaldinho och Eto'o blir skadade (knock on wood) då står vi där med Messi, Henry och två tonåringar. Det är ju en möjlighet för Bojan och G2S att visa upp sig rejält men det kan också sätta för mycket press på dem. Men Txiki och Rijkaard har säkert en plan och jag litar på att dem gör det rätta för laget.
Barcelona ShiDen
8/11/2007 17:05
Det är både bra och sorgligt att Guddy lämnar. Tycker att det är bra för honom som spelare för han kommer troligen inte att få mycket speltid (det vet han) ju med dos santos lysande försäsong. Men det jag tycker är sorgligt är att man känner att guddy vill stanna i barcelona och prestera...kanske killen har hjärta för klubben?
Lukas.RP
8/11/2007 16:40
Tror ni Guddy kommer röra på sig inom kort?

Fan, jag som ville att han ska stanna!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
8/11/2007 16:02
Ylli, vem har lurat i dig att Barcelona har en stor skuld. Du kan i länktipset läsa om den ekonomiska rapport vicepresident Sorriano presenterade för några veckor sen. Ett litet utdrag:

Healthy debt

The club is also moving in the right direction in terms of its
bank debt, which has fallen from 68.5 to 39.8 million, with 28.7
million euros being returned this season. The debt was as high as
92.5 million in the 2003/04 season (55% of this season’s income)
and is now down to just 14% of annual income.

Soriano has said that “this is a healthy debt and we are in
much better and more relaxed situation now”.


Alltså "bara" €48m i skuld vilket ett proffs på ekonomi anser vara hälsosamt för en klubb av Barças format. Bara under den förra säsongen så betalade klubben tillbaka hela €28,7m av skulden vilket är oerhört bra.

Ta tex Madrid som ett exempel, de som har så mycket pengar enligt alla, Calderon sa för inte så länge sen att klubben hade ca €270m i skulder.
Lukas.RP
8/11/2007 15:59
Ylli

"Los 4 fantastico" kommer inte vara på plan tillsammans ofta, hur mycket du än hoppas på det.

En troligare startelva är:

----------Valdés----------
Zambro--Puyol--Rafa/Milito--Abidal
----------Yaya Toure-------------
-------Deco-------Xavi/Iniesta---
--Messi----------------Ronaldinho
----------Eto'o/Henry----------

Man kommer rotera i laget, inte använda alla stjärnor samtidigt.
Sedan så är Yaya värvad för startelvan, och jag är ganska säker på att han kommer starta dem flesta matcherna, precis som nu på försäsongen.
Barcelona Messi_CE_Iniesta
8/11/2007 15:58
hmm, tror så här på mitten:

----Toure------Xavi----
------Ronaldinho-------

sen Messi, eto'o och henry
Real Madrid Jangis
8/11/2007 15:58
Ylli//

Ser ju lite väl offensivt ut men funkar det så blir det tufft för oss i Madrid. Ska inte Yaya in i startelvan??
Fick för mig att han skulle rensa undan alla problem där i mitten. Och att detta är ert problem med alla dessa mittfältare av absoluta världsklass
Barcelona Meley
8/11/2007 15:57
Tror nog mer på Yaya Toure. Behöver en stark spelare i mitten. Det har vi lärt oss från förra säsongen!
Barcelona Ylli
8/11/2007 15:52
Ämne: Måste bara säga att ....
Giovanni är en väldigt lovande spelare.
det jag tror Rijkaard ska köra iår är.

--------------Valdés------------
Zambrotta--Puyol--Milito--Abidal
--------------Xavi--------------
----------Deco----Ronnie--------
---Messi-----------------Henry--
------------Eto'o---------------
Lukas.RP
8/11/2007 15:50
Argentinho

Du, inklusive alla andra här inne är lika imponerade. :D
Kommer nog ske någon form av rotation, men Bojan och Dos Santos kommer nog inte få allt för mycket speltid. Dem kommer troligtvis matchas in, som man gjorde med Messi.
Real Madrid Argentinho
8/11/2007 15:47
Måste bara säga att Giovanni imponerar STORT. Att han som tonåring(?) kan komma in och glänsa med sina mål när man har spelare som Henry, Ronnie, Eto'o osv som konkurrerar med han gör mej oerhört imponerad. Han kan verkligen bli nåt stort. Undrar bara hur det blir med speltiden när det redan finns "Los 4 Fantastico". Någon som har någon idee hur Rijkaard kommer spela med alla 5 (inkl Bojan)?
Barcelona Ylli
8/11/2007 15:42
har någon tänk på detta?

Alla undrar varför vi ens behövde Köpa Thierry Henry. Att det bara kommer bli begränsat med speltid för någon av våra stjärnor.
men om man tänker efter så kan man kanske klura ut sanningen. Det jag tror att själva meningen med köpet är att kunna spela In Henry i laget under en Säsong och så att laget ska vänja sig med Henry's Närvaro och byta ut honom mot ROnaldinho dom flesta matcherna. för hur länge har Milan inte velat köpa våran ROnnie. plus så Har Klubben ett stort Lån som dom måste betala av. och 1 miljard för ROnaldinho låter inte så dåligt för mig eller För Barcelonas Styrelse.
För Ronaldinho är som varenda Barca anfallare igeom tiderna bara här för att göra Några underverk sen flytta. Det lämnar oss med Henry.
och det e verkligen inte dåligt. för tills henry slutar har G2S och Bojan kunnat komma in i Barca's Spel och hunnit samla på sig erfarenhet för att dom ska platsa i Start 11an.

Peace!
Barcelona el Flaco
8/11/2007 15:38
Lukas.RP//

Hehe, du hann före. Sköna bilder.

Lukas.RP
8/11/2007 15:23
Lite sköna bilder från matchen idag, många glada miner!
Barcelona Messi_CE_Iniesta
8/11/2007 15:21
Finns det ingen sida där det står lite om matcherna, målskyttarna mm.?
Atlético Torres-
8/11/2007 15:21
När spelar ni er första match?? mot vilcka??
Barcelona Messi_CE_Iniesta
8/11/2007 15:11
a precis, fick inte heller igång streamen.

Hade varit kul att se, specielt jonathan dos santos!
Barcelona Barcelonito
8/11/2007 15:10
Eurosport visar ju inte Barcelona U-19 idag. Någon som vet hur man tittar på matchen annars? För att Tvants kanalen på Rojadirekta funkar tyvärr inte.
Lukas.RP
8/11/2007 15:08
Messi_CE_Iniesta

Den började 14.40 va? För den går inte på Eurosport och jag får inte igång någon stream, finns dock bara en genom TVants. Jaja, inte livsviktig match.
Annons: