/spanien/barcelona/forum/23377.aspx/spanien/barcelona/forum/23377.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona RONALDINHO, ETOO, MESSI!!
2007-06-06 19:53
Jag vet att Alla vill ha Chivu, och jag vill ochså ha honom, men tror ni inte att det skulle vara enklare än att köpa nån som G.millito eller Mexes eller även Andrade!
Men jag vill 100% att Barca köper en mittback..
Jag vet inte, det är bara en Tanke!! :D
Real Madrid cannavaro #10
2007-06-06 19:52
:O om chivu går till er så kmr roma få belleti o sylvinho+en summa pengar låter intressant
Barcelona Cristocea
2007-06-06 19:29
Ride_The_Big_One//
Glad, som Culé då. Jag har aldrig bevittnat Popescu eller Hagi i Barca. Kommer ihåg min pappa när han sa så underbart de var att se de två spela tillsammans i Barcelona. Popescu var Capitano för Barcelona då.

Men ändå. Jag älskar Roma. Vill inte att Chivu ska bara försvinna så ifrån Rom. Han har köpt ett hus och sagt att hans Roma är det bästa som finns. Så det kommer känna otrolig surt som Romanista om han bara försvinner så.


PS: Ni som inte vet vem eller vilka Popescu eller Hagi var. Tycker att ni borde antingen söka efter de på Google.com eller Youtube.com
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 19:11
La Pulga

Tänk så här så länge vi har R.E.M så kommer det inte komma in nån Henry.

Verkar som om lednigen går efter att förstärka vår svagapunkt och det gör det med rätt. Det ryktas om Chivu som kan spela vänster back och som mittback, än så länge bara rykten.

Sanna mina ord det är mest åt försvars sidan vi kommer förstärka, det kommer ryktas en massa spelare sa ta de med nypa salt förren det finns nåt konkret bakom det hela.

Cristocea

Chivu är rätt så eftertraktad enligt de ital nyheterna så är Inter närmast, men tydligen så har Barca kommit in med ett matchande bud.
Som sagt litar inte på de till fullo precis men det är ögongodis att läsa sånt. En fråga hur glad blir inte du ifall Rumänen ansluter till Barca?
Barcelona Cristocea
2007-06-06 19:09
Jag vet inte om Chivu kommer lämna Roma. Vi får veta nog det mesta efter kvalmatchen när Rumänien möter Slovenien.

Barcelona La Pulga
2007-06-06 19:00
Om det nu är så att barca vill ha en sånt spelare som Henry??
Varför köpa honom som kastar massor av pengar och blir inte billig i drift.
Han vill säkert ha lika mycket i lön som R.E.M..
Frågan är skulle det inte vara bättre och sattsa på en ungre spelare som är bra kan bli bättre..
Jag tänker Afonso Alves han är underskattat spelare.Jag har sett honom spela han är snabb ala Eto'o,, han påninner mig mycket om Eto'o faktiskt...
Delarocha
2007-06-06 17:44
Är lite irriterad över att Barcá's ledning "fegar" lite vid tranfers, att de inte går in och försöker döda transfern tidigt genom att göra klart med spelaren, å andra sidan gäller det ju att kolla runt o se vad man behöver och verkligen känna att man betalat rätt pris.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 17:03
Är så van att se han dirigera från den centrala delen av backlinjen hehe.

Om det stämmer så är det grymt bra av ledningen att agera på en så pass talangfullmittback/ytterback.

Jag är fortfarande lite småsur över att vi inte ens gjorde nån effort att landa Mascerano, landar vi Chivu istället så förlåter jag dem hehe.


Lita på att jag kommer läsa intensivt i Romas hemsida ikväll.

Barcelona Rambla
2007-06-06 16:56
Hehe, :D

Du glömmer att Chivu även är bra som vänsterback och har en härlig vänsterfot.

Har läst ett internetrykte där det stod att enligt rumänsk radio så har Barça snabbt gått in och bjudit över eller åtminstone matchat Inters pris när det gäller lön och det Roma vill ha.

Detta är ju allt för vagt för att tas på allvar men man kan ju alltid hoppas lite. På Romas forum så kan man läsa att Chivus framtid kan komma att bestämmas senare i kväll.
Barcelona Den magiska trion
2007-06-06 16:56
Kul att Kviborg förlåter Poulsen och menar att det inte är något speciellt när han sågar Ronaldinho för pungsparken som knappt nuddade.. Undrar vad han skulle ha tyckt om det var så att Ronaldinho slog någon i magen och Poulsen sparkade nån i skrevet. Förmodligen skulle han förlåta dansken och såga våran stjärna..
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:52
Rambla

Haha snacka om att Walter.s(Muren) aktier sjönk till inters varma och sköna bänk.

Det är ju typiskt här trodde man att vi skulle få Abidal till en realistisk billig summa,
så dyker kräken upp och ska driva upp priset förjävligt.
Om priset är uppsatt till €20m så kan de ta han som du sa vi siktar in oss på den centrala delen av backlinjen. Exakt vad jag hade i tankarna:D, vi hänger på in i det sista fastän vi aldrig tänkt ge så pass mycket för Abidal och gör nån slags avledande affär med Roma angående Chivu.

Fantisera på du bara jag är redan uppe bland molnen och kastar teorier hej vilt. :D
Barcelona Rambla
2007-06-06 16:36
Ride:

Lägg där till att Inter säkert blandar in Walter Samuel, du vet han som skulle vara en mur hos marängerna. :D

Se det så här. Nu när de vita asen ger sig in i jakten på Abidal så lär Barça dra sig ur för eller senare då Lyons president kräver €20m för honom. Aulas är en stenhård förhandlare, lika jävlig som del Nido, så han lär inte backa en tum. Madrid som har för vana att betala överpris för sina spelare lär säkert svälja betet. Låt oss då vara med ända in på mållinjen och pressa upp priset. Min tanke är då att vi snor åt oss Chivu istället.

Man kan väl få fantisera lite? :D
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:22
Rambla

Intresann teori :D, ska Roma göra en Lazio dvs sälja deras bästa försvarare till ett av milano lagen?

Hade de varit Perotta det handlat om istället för Pizarro hade dealen till Inter varit avklarad. Pizarro känns för mig en mindre viktig spelare så som Roma spelar är den stora kreatören Totti och ingen annan. Om Roma beslutar sig för att sälja Chivu tror iallafall jag att det blir utomlands.

Spekulationer härjar villt mannen. :D
Barcelona Barça-Ronnie10
2007-06-06 16:22
Hoppas verkligen att Chivu kommer. Han hade vart en drömmvärvning, han har ju en riktigt bra teknik och så är han rätt ung plus att han också kan spela vänsterback. Det enda negativa är att han är väldigt skadebenägen.
Barcelona Rambla
2007-06-06 16:08
Ride:

Jag antar att de hellre skulle göra det ja. Roma äger ju tydligen 50% av Pizarro och Inter 50%. Säkert vill Inter locka med den andra halvan i utbyte mot Chivu + pengar. Troligtvis så jagas nog inte Pizarro av andra klubbar men är ändå viktig för Romas spel, så honom kan de säkert köpa loss längre fram ändå. Kan Barça matcha lön och försäljningsumma så säljer säkert Roma hellre honom utomlands.

Nåja, endast spekulationer från min sida. :)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 16:04
Rambla

Det heter ju Silly season därmed en massa rykten Key word "RYKTEN". Så länge vi har vår R E M tror jag inte Barca köper in nån stor stjärna på anfalls fronten. Med vår nuvarande ledning så tror jag starkt på att de går efter våra svagheter.
:D

Om Barca matcher Inters bud säljer de väl Chivu till Barca än till en av deras konkurrenter väl?

Låt oss hoppas att Roma ledningen resonerar på det viset.
Barcelona Rambla
2007-06-06 15:58
Henry till Barça? Zzzzzz...jag orkar inte ens älta det ämnet. Som Barça sagt klart och tydligt Vi jagar inte honom oavsett vad spansk och brittisk press skriver. Endast om han själv går ut officiellt att han vill lämna Arsenal agerar Barça. Ni kan vara försäkrade om att Henry känner till detta. I dagsläget får vi anta, oavsett vad Cesc sa i en radiointervju igår, att Henry inte har några andra planer än att forsätta i Arsenal. Case closed. :)

Smårykten om att Barça gått in och gett både Chivu och Roma ett bud som är bättre än vad Inter förhandlat om. Roma kan tydlingen inte matcha hans lönekrav. Vi får se om detta rykte har någon substans.
Barcelona Sóm més que un club
2007-06-06 15:52
Ämne: Åker till barcelona ....
Spain: Kolla pâ LITE fotboll blir nog svârt. Det lär bli en STOR match detta veckoslut med derby och hög insats för Barça. Det kommer troligen att bli nästintill fullt men du kommer att kunna köpa en biljett svart utanför arenan, om du inte vill försöka ordna det hemifrân i förväg. Lycka till!
Real Madrid Spain
2007-06-06 15:42
Åker till barcelona med flickvännen på fredag och tänkte att vi skulle kolla på lite fotboll när man ändå är där. Hur går man lättast tillväga för att få biljetter? Har hört av bekanta att det inte ska vara några problem att köpa svart utanför arenen på matchdag, stämmer detta ?
Barcelona Gabriel
2007-06-06 15:16
Barcelonito

JO!

Det är absolut en farlig chansning, jag håller ed. Jag tycker inte det köpet är nödvändigt. Tror precis som dig att det inte går att ställa upp med dessa 4 fantastiska anfallare samtidigt pga att balansen i laget skulle försämras. Dessutom är det inte värt att riskera dålig stämning i laget pga att nån inte tål att bli utbytt. Henry närmar sig 30-strecket och börjar få sina bästa fotbollsdagar räknade.

Petrucci

Lugn, för mig personligen får ni gärna behålla eran Henry, vi behöver honom inte.
Barcelona Abbe_
2007-06-06 15:12
Ride_The_Big_One(6)

Använd gärna punkter och kommatecken så det blir enklare att läsa.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-06-06 15:07
Messidinho 10

Abbondonsier lr vad han heter var inte bra i målet, men allt ska inte lastas på han alg spelarna var före backarna på alla fasta situationer. Överskattning månne?
Barcelona Barcelonito
2007-06-06 14:49
John Petrucci

Ja vi vet att du är Arsenalfan... men inse verkligheten nu. 1. Wenger har sagt att han har varit tveksam om han ska fortsätta i Arsenal nu när Dein har hoppat av. 2. Fabregas sa igår att han kanske lämnar Arsenal om Wenger och Henry är osäkra på framtiden. Tydligen har han märkt det i klubben? 3. Henry har sagt att han va nära att skriva på för Barca förra säsongen, Nu är det likadana scener som förra säsongen när Dinho och Eto'o som är nära vänner till Henry kommenterar övergång igen. Kanske vet de något? 4. Det finns källor angående Fabregas och Wengers uttalanden. Så det är inget jag hittar på. 5. Som sagt, Jag diskuterar det med Barcafansen, Hade jag velat diskutera det med dig så hade jag kommit in på Arsenals sida. POÄNGEN ÄR VAD TYCKER BARCELONA FANSEN: ÄR DET INTE EN FARLIG CHANSNING?

Petrucci, Ge dig nu...
Barcelona Messidinho 10
2007-06-06 14:41
Fan va dåligt av Argentina att släppa in 3 mål! på fasta situtaioner mot algeriet. Men Skönt att Messi visar att han e i form genom att göra 2 mål :)
Spanien John Petrucci
2007-06-06 14:40
Barcelonito//

Värst vad du var insatt i vad som pågår bakom kulisserna hos Arsenal. Finns inget som tyder på att Wenger skulle lämna klubben på grund av Deins avhopp och Fabregas har kontrakt till 2011. Att Fabregas skulle ha nämt att hans framtid i klubben är osäker på grund av på grund av de sakerna du nämde vet jag inte vart du fått ifrån. När dessutom sakerna du säger mest är nonsens så blir det än mindre trovärdigt. Alltså finns där ingen meningsfull poäng med dina spekulationer kring vad som skulle hända om Henry kom till er eftersom det är ett helt osannolikt scenario, men det är klart att du kan ju fortsätta och spekulera kring det om du orkar.

Så nu har jag fått avreagera mig efter balen igår.
Barcelona Luça Toni #30
2007-06-06 14:39
Henry är alltid Henry kommer han så klart jag välkomnar honom med öppna armar spelare i hans kaliber är alltid bra att ha i barca, men om han inte kommer så kommer jag ju inte gråta över de asså..
Delarocha
2007-06-06 14:36
Om de är så diviga samtidigt som de säger att det vore enormt kul att Henry kommer hit kan de ju nästan dra?... Vi roterar ju med Iniesta, Xavi, Deco och Edmilson. Kan inte de också acceptera lite konkurrent?
Barcelona Barcelonito
2007-06-06 14:34
hahaha... jag förstår dig, men hur ska Rijkaard våga dra en startelva utan Eto'o? Han blir ju galen när Rijkaard byter ut honom i 85:e minuten. Ingen av Ronaldinho, Eto'o och Henry skulle acceptera detta. Man riskerar att förlora dem till andra lag säsongen efter isåfall.
Delarocha
2007-06-06 14:29
Barcelonito...
Varför kan vi inte behålla samma taktik och rotera runt spelarna??? 3 av 4 kan ju spela både ytter och anfall av de 4... Då kan väl nån av de 4 bänkas varje match? Tror nog alla kan tänka sig vila 1-2 matcher lite då och då. Messi är fortfarande ung, relativt skadebenägen, Ronaldinho har varit utbränd i år och Eto'o har Afrikanska mästerskapen... Varför kan vi då inte ha en 4:e att rotera dessa 3 platser på? Ser jag inte som något problem. Hellre det än att de 3 vi har nu är de enda kapabla spelarna vi har... Så fort nån av de 3 är skadade nu får vi sätta in en jävla soppa på nån position. Funkar inte...
Barcelona Barcelonito
2007-06-06 14:28
John Petrucci

Visst har han gjort det... Men det var ju före händelsen med avhopp från styrelsen och osäkerheten kring Wengers framtid. Dessutom så sa ju en annan stjärna (Fabregas) att han e osäker på framtiden i Arsenal pga. just de saker jag nämnde. Men det va inte poängen med det hela... Utan om han kommer så kanske det blir helt misslyckat. Jag vill inte att han kommer numera. Men en del av mig vill se de 4 spela tillsammans. Fantastic Four... Herregud va många smeknamn de skulle få :D
Annons: