/spanien/barcelona/forum/233.aspx/spanien/barcelona/forum/233.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Yellow cake
2017-03-04 12:33
Mascherano är snickaren iaf!! En snickare med ovanlig känsla vill jag dock tillägga
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-04 12:20
Vem städar då? Haha! Busken som extra knäcker?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Yellow cake
2017-03-04 12:06
Gillade ändå liknelsen ni gjort, men jag väljer att se det såhär: På Chalmers startades för ca 10-12 år sen en ny utbildning Arkitektur och teknik, 300 hp, som skulle sammanlänka arkitekterna med ingenjörerna, innan fick man förlita sig på att arkitekterna med erfarenhet kunde lösa problemen alternativt Väg-och-vatten-/byggingenjörerna fick lösa problemen. I den nya utbildningen fi.ck man både en examen i arkitektur samt en i väg-och-vatten Iniesta är arkitekten, S.Busquets har en civilingenjörsexamen i väg-och-vatten, och Xavi hade såklart den examen i Arkitektur och Teknik och behärskade båda.
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-04 11:29
@The Reporter 2.0:
Varför skulle inte Ronaldo vara med? Skadad?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-04 10:49
Iniesta70 Från välorganiserad firma till en förskola så det håller jag med om. Dock så ska han kunna städa upp här med även om det krävs mer från honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-03-04 10:36
NeymarJR

Ja, men en sak kan vi vara överens om, att Buskens arbetsplats inte riktigt är den samma.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-04 10:20
Barcelona have decided not to sign a right-back. The club don't think it's worth the cost and have told that to Luis Enrique. [sport] Detta är vad vår tränare har att jobba med!!!! Iniesta70 Du underskattar städgummans roll haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-03-04 10:17
NeymarJR

Hahaha! Jag har suttit och väntat på att du skulle kommentera mitt ingenjörs snack:)
Visst har du rätt i det du skriver, men att kalla Busken för endast städgumma, nja, det håller jag inte riktigt med om.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-04 10:07
Iniesta70 Lägg ner xavi var ingenjören och iniesta arkitekten och busken städgumman. Utan rena skrivbord och arbetsplatser hade inte iniesta och xavi kunnat göra sina arbeten. #buskenxclean
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-04 02:57
Så... När är det aktuellt att ta Culén Dembele från Dortmund tycker ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-03-04 00:32
Real utan turgubben Ronaldo, morata och bale imorgon. Spelbolagen vill locka med cirka 1.70 i odds. Tror mycket väl på poängtapp mot ett formstarkt Eibar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-03-03 19:30
Cules Tack. En ryggdunkning sitter såklart aldrig fel, speciellt i dessa "mörka tider" när Barcas spel får en att ta till fulwhiskeyn även när vi vinner. Det intressanta/sjuka är att det tas fram finwhiskey när ärkerivalerna tappar poäng. Fan, då går jag minsann och lägger mig med ett leende på läpparna med ett harmonisk humör, höjer veckopengen till arvingarna och skickar min bättrehälft på thailändskmassage o kliver ut i hundvädret med jyckarna som om att vi hade vunnit en trippel med Tiki-Taka som recept! Nja, blir väl lätt cynisk o grinig när vi har en Bartomeu som är en förklädd Perez. Fan, lika bra att byta till Trocadero. Blir lite lugnare här hemma då... Neymar JR Busken är ju för tusan utbildad ingenjör. Han vet väl inte hur man moppar och skurar:)
Barcelona Davids3
2017-03-03 19:20
"Problemet" ifall valet föll på Sampaoli, är att förväntningarna på honom skulle vara upp till skyarna bland oss fansen. Jorden hade vänts upp och ner vid förlust eller en knapp vinst mot ett bottenlag på hemmaplan. Jag ser det framför mig.
Skulle vara för mycket press på honom, sen om han känner av det är en annan femma.
Skulle vi däremot få en tränare som Valverde, som jag vet mycket lite om men som verkar vara helt klart duglig, så skulle inte ovan "problem" existera.
Barcelona Culés
2017-03-03 18:45
En snabbt, kort inlägg här bara, jag vill uppmuntra dig Iniesta70 att fortsätta med dina inlägg, dom får mig och många andra här på forumet att skratta till och känna igen oss i din tillvaro. Det var allt, men positiv kritik kan aldrig bli för kort eller snabb, även om det bara är ett simpelt tack! Nu jävlar snor vi den här ligan av marängerna!! Vaaaamos!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-03 18:41
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Vi borde ta in honom redan till kommande säsong. [/QUOTE] Det finns mycket vi bör göra som pantade ledningen inte gör. Blir väl Sampaoli eller Valverde i sommar, vilket är ok.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-03-03 17:58
Vi går onekligen mot en oerhört spännande vår. För mig är ligaracet helt öppet nu, så nära 50-50 man kan komma. Real Madrid har fortfarande en match mindre spelad och kan som bekant vid vinst där gå upp i en tvåpoängsledning, men annars tycker jag att ganska många faktorer talar för att vi återigen lyfter bucklan.

Något jag älskar att göra vid den här tiden på säsongen är att gå igenom spelschemat och väga de olika för- och nackdelarna för klubbarna. Vi har i de fyra nästkommande matcherna i tur och ordning Celta Vigo på hemmaplan, Deportivo uppe i Galicien, Valencia på Camp Nou och Granada på bortaplan. Dessa fyra matcher ska utan tvivel vinnas och vi ska ha tagit 12 nya pinnar när dessa veckor är förbi. Gör vi det är chansen stor att vi inte bara leder tabellen med fördelen av att ha en match mer spelad utan också gör det "på riktigt". Real Madrid har under samma period en oerhört tuff match borta mot ligans nästbästa hemmalag, Athletic Bilbao. Inte bara det, jag tror även att morgondagens möte med Eibar kan bli rejält svårt mot ett rätt så underskattat och svårspelat motstånd. I synnerhet när de saknar några nyckelspelare.

Allt som allt så är den enda riktigt svåra bortamatchen vi har kvar El Clasico den 23:e april. Det är naturligtvis matchen som kommer att fälla en stor del av avgörandet. Det är knappast att sticka ut hakan att påstå att vinnaren i det mötet tar ett otroligt stort kliv mot ligatiteln. Man kan argumentera för att matcher mot Malaga, Espanyol och Las Palmas är lag man ska se upp med men det är ändå lag jag tycker vi ska kunna klara av i en slutspurt. Real Madrid har en hyfsat liknande svårighetsgrad på sitt spelschema, möjligen något tuffare. Utöver redan nämna möten spelar man också mot Atletico, Sevilla och Valencia hemma. Vi har Valencia och Sevilla av de lagen, också på hemmaplan. Valencia tycker jag att både vi och Real ska klara av hemma, men hur man hanterar matchen mot Sevilla blir naturligtvis också avgörande, Sedan får vi hoppas att Atletico ställer till det för stadsrivalerna. Vi möter också Villarreal väldigt sent in på säsongen.

Nu hoppas jag såklart att vi går vidare mot PSG men man ska ändå kunna utgå ifrån att vi åker ut. Då finns det inga ursäkter längre. Den i princip bästa elvan med några få ändringar ska alltid spelas och vi ska gå all in på ligaguldet. Nu har jag inte ens nämnt Sevilla som en konkurrent om guldet men det ska sägas att de har ett ännu tuffare schema än de båda giganterna. Risken är stor att de torskar båda bortamatcherna mot oss och Real och då är det kört för deras del. Kort sagt ska det mycket till för att de ska stå som slutsegrare i maj, även om de ska ha enorm cred för sin säsong och inte ska räknas bort. Ska man peka på en särskild nyckel som avgör hela tillställningen går det inte att komma ifrån El Clasico. Vinner vi på Bernabeu vinner vi ligan, det är jag faktiskt tämligen övertygad om. Det kan tom räcka med kryss. Hursomhelst går vi en mycket spännande vår till mötes.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 17:29
El pistolero Vi borde ta in honom redan till kommande säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-03 17:28
Neymar JR Du nämnde Oscar Garcia innan ju, ser nu att han ryktas att bli Valencias tränare nästa säsong. Barça next om han gör det bra i Valencia några säsonger? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 17:01
Iniesta70. En gång i tiden kunde busken både moppa och skura och få vår planhalva att skina. Dock får städgumman städa i en förskola nuförtiden, alldeles för långsam i arbetet för att hinna med allt innan dagens slut. Övertid? Hell No helg nu ju...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta70.
2017-03-03 16:43
Guldjakten är i full gång och nu inför sluttampen blir det lite svårare att reparera misstag och snedsteg. Så tungorna rätt i mun och rätt sko på rätt fot, till att börja med... Så länge jag slipper se vårat Kamikaze liknande "passningsspel" i och utanför vårt straffområde så får man väl vara hyfsat nöjd. Spagettivästern som utspelar sig på egen planhalva lär jag få leva med resten av säsongen, så är det. Att Busken och Iniesta jobbar inom "FCB städ service" utan att ens kunna sopa eller skura det får man väl också leva med., tja, ibland så har ju i allafall Iniesta lyckats sopa skiten under mattan och dolt smutsen för stunden. Grabbarna får helt enkelt kavla upp ärmarna och skita ner sig med karaktär helt enkelt. På vårt pluskonto så har vi ju en trio av tvättäkta spagettivästern hjältar där framme, som likt Bud Spencer o Terence Hill drar snabbare än de flesta bad guys. Som huvudrollsinnehavare har vi ju alltid Messi himself som likt "Clintan" kan ta sig an ett helt lag(löst) och ändå stå där som en vinnare när krutröken har lagt sig Vad har då marängerna att svara med i sluttampen av guldjakten.? Nja, först och främst så har marängerna blivit både tuggade och trampade på den senaste tiden, så tror nog de smakar ganska beskt just nu. Ärkerivalernas, med kronärkerivalen i fronten, lever på groteskt mycket inlägg till de brutalt duktiga huvudspelarna man lyckas skrapa fram till straffområdet i slutet av matcherna, kryddat med ett gäng straffar. Sen slår man sig för bröstet för att man lyckats remotada ner ett gäng från Las Palmas,och det slutar med att man kom undan med en hel poäng och tappade ledningen i ligan till ett Barca som fortfarande letar identitet och form på alla gräsmattor dom beträder. Det handlar om vad vi gör i våra matcher. Vår trio där uppe kommer leverera. Så håll Kamikaze liret runt mittcirkeln och dra en tåfjutt vid behov till stjärnorna där uppe på Milkyway, tja, då vinner vi ligan. Ärkerivalerna kommer slå tusen inlägg innan ligan är klar, det kommer tyvärr inte räcka till en skinande guldpokal. Marängerna blir utan guld. Vi vinner dubbeln. Rakitc skriver på för fyra nya år och samtidigt så får La Masia montera ner ett par mattesalar. En marionettdocka till tränare som snyggar till spelet lite grann med hjälp av ett par inköpta stjärnor. Roberto på läktaren med Denis. Men vår guldpokals hög växer.
Barcelona S.Eto'o
2017-03-03 16:08
Valverde har tagit Espanyol till Uefa cup final samt tog Bilbaos Enda stora titel på 33 år när han krossade Barcelona i super cupen med 5-1.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-03 15:42
Kan vi hoppas på en uppryckning imorgon i ligan ?
Real möter en svårspelad Eibar borta utan Ronaldo, Bale och Morata medan vi har Celta hemma med ordinarie lag ?
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-03 14:38
Barcelonistas Är du framme med big Sam igen? Haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2017-03-03 14:23
Fuerza Sen om man ska jämföra deras spelidé så passar Sampaoli oss betydligt mer än Valverde.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-03-03 14:23
Ja det är klart hehe.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-03-03 14:18
Barcelonistas Menar du Sam Allerdyce, "Big Sam"? Om det är han du menar så antar jag att du är ironisk haha :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-03-03 14:14
Jag har alltid gillat Sam amadice tycker han är en bra tränare och han har för det mesta gjort ett bra jobb i England. Vad tycker ni om Sam Amadice som tränare?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-03 13:38
Passningsmappar Sevilla - Athletic i länktips. Athletic det bättre laget igår enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2017-03-03 13:38
Sampaoli känns given för mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JUSSI BJÖRLING
2017-03-03 13:36
Valverde är inget dåligt val, men att missa chansen som kommer med Sampaoli får man bara inte göra.
Annons: