/spanien/barcelona/forum/23295.aspx/spanien/barcelona/forum/23295.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca___
2007-10-01 16:45
tjena ... jag är ett nytt barca fan så jag vill bara hälsa på alla er här jag har mycket att lära mig av er
Barcelona Nordinho
2007-10-01 16:44
En detalj: Förra säsongen spelade vi med R:E:M: i anfallet, och nu med HIM
Barcelona ShiDen
2007-10-01 16:43
Den där NINA LJUNG FREDMAN är verkligen en skojjare. Kvinnan försöker bara vara rolig och göra narr av ligan och framställa spelare och lag som pajas. Inte bara för att jag är en cule men att mena att 4-1 mot zaragoza är icke godkänt är lite sjukt, rent av dumt !!!
Real Madrid Mohammed
2007-10-01 16:38
Ämne: Shi:

Varsågod, bi....
Klockren bild Rambla. Den som målat det röda strecket måste verkligen ha ett synfel av allra högsta grad. Som sagt en svårbedömd situation, men jag tycker att Robben är offside. Det är alltid svårt för domarna att avgöra när bara en del av kroppen är offside, i detta fall halva överkroppen.
Barcelona Gambler ♣
2007-10-01 16:07
Länktips!

Tablå på veckans matcher om någon behöver.
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
2007-10-01 16:00
Jabbe
Självklart!
Barcelona Jabbe
2007-10-01 15:50
Xaviiiiii(Antonio Puerta)

Kan jag få en länk på deet ?
Barcelona Rambla
2007-10-01 15:37
Hörru Jabba the Hut,

vad eller vem som är ett skämt råder det nog delade meningar om. Acceptera att människor har andra åsikter, speciellt om sådana banala saker som vilken fotbollsspelare de föredrar. Det är inget att bli upprörd över.
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
2007-10-01 15:35
Grabbar läs det här och njut!

På tisdag kan Ronaldinho återigen finnas med på planen med Barca, och han säger att han aldrig tvekat om sin framtid.- Inte Chelsea eller Milan. Jag vill stanna i Barcelona - det är min önskan, det är Ronaldinhos önskan, säger han till El Mundo.- De (ryktena) har stört mig eftersom jag har varit här i fem säsongen nu och jag har alltid uppträtt på samma sätt. Det har stört mig, men det är normalt - livet är inte alltid underbart, förklarar brassen.De många ryktena kring Ronaldinho har inte minst berott på att han missat de senaste matcherna, vilket många medier kopplat samman med hans uteliv. Brassen vet dock hur han skall svara på kritiken.- Jag är nöjd eftersom mitt liv kretsar kring mitt arbete och jag kommer att ge mina svar på planen.
Barcelona Montjuïc (D.E.P. PUERTA)
2007-10-01 15:34
Jabbe

"saken är den att perfektion tråkar ut mig, det är det och det är allt. Och som vi konstaterade igår, min culékompis och jag: man kan beundra Messi, men man behöver inte gilla honom."

Hon gillar alltså inte honom för att han är för perfekt. Om man nu kan vara "för" perfekt, är man perfekt så är man la så bra som det kan bli.
Men jag förstår hur hon menar, förstår inte du?
Jag tror inte hon tycker att Messi är sämre på plan än Kun. tror du?
Barcelona Montjuïc (D.E.P. PUERTA)
2007-10-01 15:17
Jabbe

Lugn, hur kan det Nina skriver få dig att bli så arg? Har du verkligen så mycket energi att du kan lägga ner det på vad en människa väljer?!?!
Shit, väx upp!
Barcelona Rambla
2007-10-01 15:13
Shi:

Huruvida det är offside eller inte spelar mindre roll. Jag personligen kan inte med säkerhet säga vilket. Låt oss sluta älta det var min poäng. Vi kan vara överens om att säsongen är lång och att det kommer att sväras över flera domslut från båda håll innan den är över.
Barcelona Jabbe
2007-10-01 15:09
HUR FAN KAN MAN VÄLJA KUN FÖREN MESSI HELT OFATTBART
Barcelona Shi
2007-10-01 15:06
Ämne: Shi:

Varsågod, bi....
Om din bild stämmer så håller jag glädeligen med dig att det är offside.
Barcelona Rambla
2007-10-01 15:04
Shi:

Varsågod, bilden är till dig. Kanske vi kan dra ett "streck" över den här historien om offside eller inte nu? Nu kanske även du inser att man kan rita lite hur man vill på en bild, som dessutom inte är tagen från rätt vinkel i förhållande till situationen. Kanske läge för lite självrannsakan innan man dumförklarar andra?
Siempre Futbol.
2007-10-01 14:56
Shi:

Ja, synd att inte alla är lika bra som dig.
Barcelona Shi
2007-10-01 14:48
Ämne: Trodde jag aldrig sk....
Äntligen en person som tänker innan han spyr ut sin en massa skit som inte stämmer.
Barcelona HolmOslo
2007-10-01 13:54
Nyhetsuppdatering från NorskeFans.com
http://www.norskefans.com/spania/barcelona/artikel.asp?id=9005

Dom behöver allhjälp dom kan få med att få igång forumet. Hjälp gärna till:
http://www.norskefans.com/spania/barcelona/forumthread.asp
Barcelona Savve
2007-10-01 13:23
Hoppas verkligen att Milito kan spela och Touré inte tar längre tid än 4 v på sig att komma tillbaka.

Oleguer-Thuram-Puyol-Abidal känns inte alls säkert som försvar. Om Puyi hade varit i matchform hade det känts mycket bättre men i nuläget känns det lite halvdant. Såg lite ringrostig ut i veckan, helt naturligt med skadeuppehållet. Efter 1-2 veckors matchande lär han vara tillbaka på en bra nivå, den normala skyhöga nivån kanske tar lite längre. Dock lär han ju säkert bevisa mig fel i min oro, tvivla aldrig på kaptenen. Om det är någon som kan komma tillbaka och vara säkerheten själv efter en längre skada är det han.

Marquez som DM har jag inga problem med, gör sällan bort sig där. Men jag vill inte se Xavi (med Deco och Iniesta vid sidan om) där mot de fysiskt starka om än formsvaga tyskarna.

För övrigt kul att en spelare som är slut enligt många gör hattrick, men det var säkert bara en tillfällighet och han lär väl aldrig mer göra mål igen. ;)
Barcelona Saman.
2007-10-01 12:51
Myrran

Herregud det där är helt ologiskt. Du kan inte dra en fyrkant bara så där då den nedersta vänstra hörnet är närmare planens mitt än den övre vänstra kanten av din fyrkant som är längre bort. Detta för att kameran filmar snett inåt från höger till vänster.

Länk

Titta på bilden på den hemsidan och tänk dig att det du ser filmar en kamera i verkligheten. Och om vi säger att hörnen på den nedersta gröna linjen till höger är vars en spelare i kanterna. Då ser det ut från din vinkel att den nedersta högra "spelaren" är offside när de egentligen är i linje med varandra. Detta för att du ser det i fel vinkel.

Ursäkta mitt flummiga inlägg men läs igenom det noggrant så förstår ni nog. Basic geometry.
Barcelona Gustaf
2007-10-01 12:28
Någon gång i december har jag för mig. Han har var varit skadad så mycket på sistonde så han har själv sagt att han absolut inte ska stressa.
Barcelona FCB10
2007-10-01 12:06
Tja! cules.

Någon som vet när Edmilson kommer tillbaks? ;)
Barcelona Gustaf
2007-10-01 11:38
Ja Atléti blir nog tuffa som vanligt. Senast var det visserligen inga problem men de kommer nog bara vara extra taggade efter den pinsamma överkörningen på hemmaplan. Det har ju dessutom hittat formen. Rafa lär ta Touré plats och det känns väl ändå rätt tryggt. Han kan den rollen.

Men nu är det Stuttgart som gäller först. Blir väldigt spännande att se vad mister har för planer för Ronaldinho. Iniesta har ju gjort det grymt bra där måste man säga. Tänk er att slänga in en fräsch Roni med 25 min kvar mot sega tyskar, kaxigt. :D
Barcelona Klint
2007-10-01 11:36
Ganska sjukt egentligen med alla skador och skavanker vi har haft på spelare så här långt under denna säsong. Ronaldinho, Messi, Eto'o, Zambrotta, Puyol, Marquez, Gudjohnsen samt nu då Yaya Toure och Milito. Det är nästan hela ordinarie startelvan som har varit mer eller mindre skadade under loppet av en månad. Ändå så har vi inte förlorat en enda match så här långt och det tyder på både bredd och stryka i truppen.
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-01 11:07
Ämne: Bilder kan man manip....
Dessutom verkar det ibland som att ett taskigt ligafacit ibland gör att cup-spelet löser upp knutarna frân ligan. Skulle inte förvâna mig om Stuttgart lyfter sig rejält.
Hoppas att vi är pâ târna rejält.
Barcelona Rambla
2007-10-01 10:55
Bilder kan man manipulera hur som helst. Oavsett vilket ska inte ett tveksamt offsidemål för Madrid ältas i all evighet här på forumet. Även vi har domarna med oss i vissa matcher, så vi är de sista som ska klaga. Eller så har vi helt odugliga linjemän som i matchen mot Levante. Jag räknade till minst 5 helt galna avblåsningar, vilket kunde ha resulterat i ett par mål till för Barcelona.

Det är väl ändå typiskt att vi alltid ska få viktiga spelare skadade när det är dags att möta Atlético. Med Yaya på plan i sin vanliga form så hade vi kört över dem på Camp Nou. Nu är jag mer tveksam, när både Yaya och Zambrotta ska ersättas. Det kommer att bli nervöst med Oleguer på högerbacken. Fast med forsatt toppform på Messi och Iniesta ska det kunna gå vägen ändå. Hoppas att Henry kan fortsätta skapa lägen och nu börja sätta dem också. Då kan det bli roligt till helgen.

CL i morgon ser ju bra ut på förhand. Vi har bra form medans Stuttgart inte precis har rosat marknaden. Trots det så är jag orolig. Tyska lag på bortaplan ska inte underskattas och det krävs en rejäl arbetsinsats från samtliga i laget. Själv är jag nöjd med ett oavgjort resultat.
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-01 10:36
I alla efteranalyser igâr pâ spansk TV, TVE, la Sexta os.v. var alla ense om att det var offside med ngn halvmeter. Pâ TV repriserna sâg det annorlunda ut än detta foto, vet inte om fotot är manipulerat.
Det spelar däremot ingen som helst roll. Madrid fick sina tre poäng och det var inte tur för det är inte första gângen man blir utspelade men kommer hem med poängen. Vi fâr ocksâ domslut med oss billigt ibland liksom alla storlag. Getafe har inte heller otur för man har spelat alla sina matcher bra men bollfan mâste in mellan stolparna.
Igâr lyfte sig Atleti rejält och sâg bra ut. Klar kandidat till de fyra CL-platserna och fortfarande ser man att de kan bli bättre.
Las Palmas Pio pio
2007-10-01 10:04
Nu till något annat. Ronaldinho har gett ut sin första intervju efter den s.k. skandalen - åtminstone om man skulle tro den engelska och svenska pressen. Han uttrycker i intervjun att han ska stanna i Barcelona och vill spela i Camp Nou när ombyggnaden är färdig. Sedan så så är pärlan av intervjun följande: "Johan Cruyff säger att en fotbollsspelare inte kan leva på gamla meriter? Han fortsätter att leva på gamla meriet." Sedan det allra viktigaste är nog att han ska svara alla kritiker på fotbollsplanen och inget annat.
Barcelona Myrran
2007-10-01 09:57
Trodde jag aldrig skulle göra det här men ja, nu går jag i skottlinjen för Shi och sin Robben offside bild. Nu har jag t o m lyft upp offside linjen en bit, kan vara max 20 cm i verkligheten. Är Robben offside nu då? Okej att min linje (den blå fyrkanten) inte är parralell med mittlinjen men den är icke parralell åt fel håll om kan säga så. Robben va inte offside.
Real Madrid Robson De Souza aka Robinho
2007-10-01 09:52
Snälla barcafans, varför går ni in på vårt forum och skämmer ut er för?
Jag kan medge att det var lika mycket offside som inte offside på vårt mål igår, domaren kan antingen fälla eller inte göra de. Och igår gjorde han de inte, nästa gång fäller han istället det vet ni också innerst inne.

Sen att vi spelar dåligt mot getafe igår kan ingen säga annat om, men jag tror och rättare sagt vet att vi inte gick in med 100% inställning i denna match utan tänkte mer på Lazio matchen.

Lycka till i cl och snälla skäm inte ut er en gång till det blir så pinsamt för er.

Edit, Alltså Cúles kan du äns kalla dig barcafan? Du är faktiskt riktigt patetisk på vårt forum och det tycker nog ungefär 90% av alla Barcafans också.
Annons: