/spanien/barcelona/forum/23280.aspx/spanien/barcelona/forum/23280.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito
2007-05-31 22:10
men den e väl fel? de visar ju inte matchen eller?
Barcelona tarrak
2007-05-31 22:10
Gabriel/Jag håller med om Edmilson! En av dem stora hjältarna förra säsongen, men tämligen medioker denna. Att han har mage att gå ut och snacka på det här viset med två matcher kvar gör mig så fruktansvärt arg. Han får gärna sticka så fort säsongen är slut om det nu är hans önskan, men lite klubbkänsla är väl inte för mycket begärt.

Jag önskar Edmilson all lycka i framtiden. Lyckas man inte ta en självskriven pivoteplats i Barça i konkurrens med Motta och ett gäng ompalompier, så kan man behöva det om man ska trycka sig in på Milans mittfält.
Barcelona Rambla
2007-05-31 21:59
Där finns stream. Ni behöver TvAnts.
Barcelona ZARM
2007-05-31 21:57
Ämne:

jag har för mig ....
Messi4life, Det stämmer, han är anfallare.
Barcelona Smogen
2007-05-31 21:43
fasen, är det ingen vettig (eller ovettig) kanal som visar matchen? inte för att jag bryr mig så mycket, men kunde vara kul att se lite grann...
Barcelona Messi4life
2007-05-31 21:41


jag har för mig att vazquez spelar i anfallet.

e inte helt säker.
Barcelona Gabriel
2007-05-31 21:31
Vad fan håller Edmilson på med? Det är två matcher kvar i ligan och han håller på att gnälla i press angående speltid och pratar hejvillt om Milan, idiot! Räcker det inte att psykningar kommer från Madrid!? Ska han hålla på sådär så kan han lika gärna dra till Milan, han håller ändå på att åldras nu.

Sen vill jag verkligen inte ha Xabi Alonso. Tycker han är enormt överskattad, framför allt som passningsspelare. Både Xavi och Iniesta är bättre passningsspelare, och så jävla bra defensivt är han inte heller för att någon ska övertala mig om att han platsar in i Barça. En spelare jag hade älskat att se i Barça är Essien, men den drömmen lär knappast gå in. Sen har vi Dani Alves, men samma sak gäller honom - tyvärr. Abidal är dock ett bra köp om det går in. Hoppas på Gabi Milito också.

Att flytta upp Bojan och Dos Santos är underbart. Palacio har jag aldrig sett spela så jag kan inte uttala mig. Men jag har bara positiva känslor och vibbar inför säsong 07-08.
Barcelona Rambla
2007-05-31 21:30
Iago:

Inte helt säker på alla spelarna. Orlandi vet jag är en vänsterback/vä-mittfältare. Sastre och Busquets är mittfältare. Jag tror att Victor Vázquez är högerback men är ej säker.
Barcelona Iago Falqué
2007-05-31 21:23
Rambla

Jag undrar villken positioner dem här talangerna spelar på Víctor Vázquez,Orlandi,Sastre och Busquets

Tacksam för svar
Barcelona Barcelonito
2007-05-31 21:22
Sylvinho, Giuly, Saviola, Ezquerro tror jag är säkra för flytt. En av Motta eller Edmilson lär också lämna.

AlexC

Under 3 dagar har Bocas president gjort 2 intervjuer och båda gångerna har han sagt att Palacio kommer att gå till Barca den 1:a Juli och att de är överens. Många fotbollssajter har denna intervju uppe.
Barcelona Gaucho 10
2007-05-31 21:06
Är det någon som har hittat en stream till matchen idag?
Barcelona Gaucho 10
2007-05-31 21:06
Är det någon som har hittat en stream till matchen idag?
Barcelona Captian Fabuloso Cave Of Hair.
2007-05-31 21:05
Óm nu Palacio köps (vilket nästan är färdigt), Bojan, Dos Santos tas upp, och Abidal spås allt närmare oss. Vilka blir då killarna som drar? Det måste vara en hel del på anfallsidan.

Henry tror jag absolut inte kommer, speciellt inte på Eto'os bekostnad (med tanke på den relation Eto'o och Laporta har).

Carlitos kan jag nu stryka över min drömvärvningslista och det verkar som att jag nästan kan göra det samma med Alves. Tror nästan det blir Abidal i slutändan.

Så de som antagligen drar blir: Ezquerro (tack och lov), Saviola (nu säkert) och kanske "Ludo". På backen så tror jag att det blir Sylvinho då Rijkaard föredrar Gio och Abidals spelstil liknar Gio:s (i mitt tycke). Då väntar jag bara på att en mittback drar. Hoppas på Thuram, marquez kan visa så mycket mer nästa säsong. Han måste bara intala sig som alla andra i truppen att: "Nu är det en ny säsong, nu kan jag börja om från noll"

Hoppas Laporta öppnar plånboken för Gabriel Milito, eller Cristian Chivu.

Edit: Såg att någon ville ha länken till Palacio snacket, det pryder Sports första sida (och har gjort så hela dagen). Det är Bocas vice-president som sagt att man nått ett avtal med Barca angående Palacio, då är det väll nästan färdigt?
Barcelona AlexC
2007-05-31 21:00
Ämne: Verkar som om Palaci....
Det blir så oerhört mycket tydligare om du anger källor till respektive uttalande.

Tack!
Barcelona Iago Falqué
2007-05-31 20:56
Rambla

Jag undrar villken positioner dem här talangerna spelar på Víctor Vázquez,Orlandi,Sastre och Busquets

Tacksam för svar
Barcelona ZARM
2007-05-31 20:40
ojdå, läste just att reklam inte är tillåtet. ber om ursäkt.
Barcelona Barcelonito
2007-05-31 20:38
Verkar som om Palacio e klar för Barca trots allt. Hoppas bara att det inte blir som Maxi Lopez = Bortkastade pengar. Köpa en spelare för att han ska spela för andra lag...
Nu verkar det som om Palacio och Dos Santos ska vara backup åt REM. Å andra sidan så verkar Abidal också komma till Barca så vi kan mer eller mindre glömma Dani Alves. Tror inte att nån kan buda över Chelsea som behöver en högerback.

Alonso sägs vara nära Barcelona också. Det tror jag stämmer men jag vet inte om det e rätt person för Barca. Iaf inte om man ska ha honom som Pivote.

Nu åtestår väl bara en mittback? Får se hur det kommer gå.
Barcelona ZARM
2007-05-31 20:34
Ämne: Det är mycket prat o....Det gick inte så bra:( Nu funderar Barca på om de ska försöka få Ronaldinho att bli avstängd i matchen mot nastic istället för matchen mot espanyol.
Barcelona Rambla
2007-05-31 20:34
Besked idag, 1 match avstängning står fast. Nu försöker Barça att få avstängningen flyttad till matchen mot Gimnástic, vilket knappast lär gå igenom.

Laporta har bjudit in Inter till detta års Trofeo Joan Gamper i augusti. Det sägs att Inter tar tillfället i akt och försöker förhandla om Deco, Eto'o och Messi som de är intresserade av. I italiensk press sägs det att Barça skulle vara intresserade av Viera och Adriano. Haha, vilken fräckhet. De blir inbjudna och börjar genast planera förhandlingar med Barcelona. :D
Barcelona M19.
2007-05-31 19:59
Det är mycket prat om Ronaldinho, är det fastslaget hur det blir ännu? Menar med avstängningen.
Delarocha
2007-05-31 19:58
Någon som har någon statistik kring Barca B? Hur många mål gjorde Bojan i år?
Real Madrid Paco Buyo
2007-05-31 19:14
Ämne: Tack Paco

Det är ....
Enligt Marca ar det Wenger som ar initiativtagare. Skit samma.

Att lasa de har nyhterna ar som att tugga tuggummi, inget annat. Jag tog upp det eftersom andra medier tydligen hade citerat en (formodligen pahittad) nyhet fel och sa rullar det pa...
Delarocha
2007-05-31 19:12
Är det 25 miljoner + Henry för Eto'o eller tvärtom?
Barcelona Rambla
2007-05-31 19:07
Tack Paco

Det är alltså enligt Marca Arsenal och inte Barcelona som är initiativtagare. Intressant.
Hm, rättigheterna, det innebär ju Arsenal vill köpa Eto'o men att Henry är en enskild förhandlingssak mellan klubbarna. Ungefär som att Barça har första tjing.
Real Madrid Paco Buyo
2007-05-31 19:03
Rambla:
Apprapa fraga tidigare idag om vad som egentligen stod i Marca igar.
Jag har tidningen har nu och citerar: "(Arsenals) bud ar nastan 25 miljoner Euro samt rattigheterna till Henry" (min oversattning). Det var alltsa som jag trodde. Trovardigheten ar en helt annan fraga.
Barcelona Rambla
2007-05-31 19:03
Minns ni för några veckor sen, då vi var oroliga för att Man U eller Chelsea skulle sno Gai Assulin. Framför allt Man U hade givit ett stort bud. Det har tidigare skrivits i Sport, hur mycket det nu går att lita på, att Barça redan i December gjorde klart med Anderson. För en tid sen kunde man läsa att Laporta minsann skulle ta sig ett snack med engelska klubbar som försöker fiska talanger i La Masia.

Det kan ju vara så att Laporta sagt åt Man U, att ta ni Anderson men ge fan i våra talanger. Ta det för vad det är, men man kan aldrig veta. :D
Barcelona ZARM
2007-05-31 18:57
Barca vill tydligen köpa Rodrigo Palacio. Rambla, tack för infon.
Barcelona Rambla
2007-05-31 18:56
Saviola lär dra vidare till någon klubb som är villig att betala hans lönekrav. Någon framtid i Barça lär han inte ha trots att han blivit erbjuden ett kontrakt. Detta har han själv antytt, även om han inte vill nämna klubb eller land. Innan Copa America vill han ha ny klubb klar.

Det sägs att Marc Valiente, Marc Crosas och Olmo lånas ut till klubbar i la liga. Detta och faktum att Bojan och Giovanni flyttas upp till A-truppen sänder en signal till canteran att man visst satsar på sina talanger trots att Barça B haft sämre resultat denna säsong.
Barcelona EsCúle
2007-05-31 18:55
Tja tja!

Någon som har koll på vart(om) man kan följa dagens match i Copa Catalunya? Tack på förhand!
Barcelona Rambla
2007-05-31 18:46
Yestevez:

Det jag är ute efter är följande. Domarna ska säga ifrån på skarpen långt tidigare, om det så kräver ett gult kort, att sådant beteende inte accepteras. Vet försvarare vad som gäller så lär de inte fortsätta sparka på motståndarnas hälsenor. Istället går det för långt och spelare ger igen, som Ronaldinhos fula eftersläng. Hade Belengeur fått en tillsägelse tidigare, så hade situationen antagligen aldrig uppstått.


Varför ska vi ha ett stängt forum? En samlingsplats för invärtes beundran? Usch och fy. Ignorera pappskallarna så blir allt så mycket enklare. Jag har lärt den läxan åtminstone. ;)
Annons: