/spanien/barcelona/forum/23250.aspx/spanien/barcelona/forum/23250.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2007-05-16 18:00
Även om jag normalt avskyr los percios så kan jag inte låta bli att ha sympatier för dem i kväll. Det känns konstigt. :D
Nåja, de förtjänar verkligen finalplatsen. De ska även ha all heder för att de nästan skrällde mot Madrid.
Barcelona Sóm més que un club
2007-05-16 17:54
Tja dâ är frâgan var man skall lägga sina sympatier ikväll. Det är inte helt kosher att bli periquito (Espanyol) för en kväll i hardcore-culé bibeln men det känns nästan som att man unnar de en vinst, hade de vunnit i helgen skulle jag lätt gjort det.
Del Nido fâr det hursomhelst att vända sig i magen med sitt självbelâtna anlete.

Tror ocksâ att Marquez kommer tillbaka, har haft ett tufft âr med tanke pâ det ansvar han tar i Mexikanska landslaget. Känns som en mellansäsong för vâr Kaiser.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:51
Messi och Marquez har ännu inte bestämt sig för om de ska spela Copa America.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:49
Självklart ska vi värva en mittback till. Eller som i Abidals fall, en spelare som klarar båda positionerna. Även om jag hellre satsar på en riktigt mittback istället. Gabi Milito är drömmen, men nog för dyr. Nu rycker både Juventus och Liverpool i honom.
Barcelona Evička
2007-05-16 17:45
Jag tror i och för sig att Márquez är tillbaka oi god form nästa säsong, men en back-up skadar inte.
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:42
Rambla
något säger mig att vi inte har råd o vänta på o se om han gör det... vi måste ha en mittback till bara...
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:42
Rambla

Det vet jag att han gör...men ändå..jag tycker vi borde faktikst värva som sagt en ung till där back....och gärna en vänsterback om det går...

Offensivt....hmm...som man säger på italienska..Tutto Bene!!

Behövs ingenting!!
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:40
Något säger mig att Rafa Marquez kommer tillbaka i gammalt gott slag till nästa säsong. :)
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:40
Valencia värvade ALexis idag.. Förstår inte vf Barca låter alla talanger gå till Valencia
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:37
Rambla

Madrid är Madrid, vi är Barca...TACK O LOV!!!

Men de kan gärna varva Materazzi...

Nej jag tycker inte vi behöver aggresivitet i backlinjen men vi behöver faktiskt en bra mittback..just nu har vi ju bara en..PUyol...och kanske den gamla Marquez..men helst vill jag ha en till ung....och bra

Visca Barca
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 17:36
Barcelonito

Precis som du säger så känner vi inte personligen Eto´o och Messi och det är just det jag menar vi känner ju inte Materazzi heller. Vad vet du om vilka politiska idéer dessa tre personer här? Vi kan inte döma dessa herrar eftersom vi inte har nån aning om hur han tycker och tänker. Vem vet, Materazzi kanske är kommunist och inte fascist som du skrev...Onödig diskussion, men det verkar som att du inte riktigt förstod vad jag menar. Sportsligt vill jag som sagt inte ha Materazzi dels för hans fotbollskvaliteér och dels för hur han uppför sig på fotbollsplanen och mot andra spelare.
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:31
Fast å andra sidan. Kan Madrid värva spelare som Gravesen så är väl allt möjligt även i Barcelona. :D
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:30
Materazzi är inget för Barça. Gammal och kommer bara att bli sämre och mättare på fotboll.

Vi behöver aggresivitet på mittfältet framför allt, inte i försvaret. Det räcker med en aggressiv Puyol i backlinjen. Så länge han slipper springa från kant till kant och täcka upp de misstag de andra backarna gör.

Värva Joey Barton medan ni ändå håller på;-)

Kom du inte på något roligare?
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:26
spärra mierdan här nere...
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:22
Barcelonito un poaint..... One point to Barcelonito....


Bra sagt men jag kommer ändå hålla på dem!!! Men jag håller med dig fullt ut..... Förutom hans politiska åsikter...hmm har aldrig gillat honom och kom ihåg grabbar VI ÄR MER ÄN EN KLUBB

VISCA BARCA
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 17:19
culé hasta la muerte

Vi känner inte Messi och Eto'o heller personligen. INte snackar alla om deras udda beteenden? så där har du fel... Han har visat sitt rätta jag... Barcelona e min passion, som sagt jag e medlem i klubben o flyttar dit snart... Men Kommer han till Barca skulle jag inte bry mig så mycket om vi vinner nåt tills han lämnar... För att jag älskar Barcelona för dess historia och inte titlar..
Barcelona Taherinho
2007-05-16 17:05
Asså om det är mittback vi behöver som jag tycker att vi gör så finns det väl åtminstone 50 bättre än Materazzi för vårt kära Barca...

Jag vill också ha unga spelar men som är bra...Exempel Chivu(han kanske inte är jätteung men ändå), Mexes, Heitinga från Ajax....mm Det finns väl ganska många....Italienare i spansk stil och i Barca...hmm det funkar väl inte jättebra tycker jag.....


Visca Barca
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 17:02
Barcelonito

Populär? Nä, precis som du säger så skriver man precis vad man tycker! På gott och ont! Men va f*n, allt kan inte hänga på en spelare om man älskar klubben lr inte..Jag menar att heja på F.C. Barcelona är för mig en livsstil, inte f*n skulle jag ändra på detta för en spelares övergång. Som jag sa innan, jag är inget större fan av Materazzi (behöver vi agressivitet vill jag ha Zapater till pivote rollen!).. Men sen ska man inte döma en persons politiska åsikter dessutom en person som varken du lr jag känner personligen. ;-)
Barcelona Rambla
2007-05-16 17:01
Om detta Materazzi-rykte stämmer, jag har också läst det i spansk press, då undrar jag verkligen vad det tagit åt herrar Txiki och Rijkaard. Med sin spelstil och med den nivå spanska domare håller (man får ju knappt peta på motståndare) så skulle han vara avstängd mer än halva säsongen. Lägg där till att han en bit över 30 år. Vad tillför en sådan spelare? Bara för att han är aggresiv så ska man köpa honom eller? Det finns väl många andra, yngre spelare som är på väg upp i sina karriärer som också är aggresiva.

Usch och tvi om detta ens fortsätter att vara ett rykte. Bort med Txiki i sådana fall, börjar starkt tvivla på hans kompetens.

Sen så har det bland fans i Barcelona höjts röster för att Luis Enrique ska tas in som assisterande coach till klubben. Tänk er honom sätta en fotsula i baken på Ronaldinho och co i omklädningsrummet när de agerar slött och oinspirerat på planen. :D
Barcelona Simáo
2007-05-16 16:51
Ämne: Grattis att ni har e....
SergiiiioR

För tillfället tycker jag att Kaká har bäst form och presterar de bästa spelet, men att vara "världens bäste" är inte bara nåt man blir efter några snygga mål.. man måste prestera hela tiden för att hålla den nivån. Ronaldinho har under de senaste 2 åren haft en nivå som ingen vart i närheten av men till slut så kommer även hans svacka.I slutändan är de hur många stora titlar man har vunnit som visar spelarens storhet. Visca Barca..
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 16:46
Jag försöker inte göra mig populär här med mina inlägg.. skriver vad jag tycker... Materazzi har enligt många tränare och spelare fascistiska beteenden och åsikter. Jag skulle inte sluta älska Barcelona som klubb men skulle inte se en sån spelare i ett lag som står för motstånd till fascismen...
Las Palmas culé hasta la muerte
2007-05-16 16:43
Materazzi är inte heller min favorit.. Men han har gjort en del mål i år..Och som Marca skriver så lär han tillföra en del agressivitet som kanske saknats i gänget i år..Som sagt skulle inte heller vilja ha han i Barcelona. Men sluta hålla på vårt kära lag för detta är väl lite väl drastiskt Barcelonito? ;-)
Barcelona kalle7
2007-05-16 16:41
Skönt att höra hur du stöttar ditt lag i alla väder Barcelonito.
Barcelona PILMA
2007-05-16 16:41
du är du inte catalunya's fans
Barcelona Barcelonito
2007-05-16 16:39
Barca intresserad av Materazzi???
skulle han spela för Barca skulle jag sluta hålla på dem tills han lämnar klubben..
Barcelona PILMA
2007-05-16 16:16
SergiiiioR

för mig är det RONALDINHO som bättre
RONALDINHO är en rutin man
ronaldinho har teknik
vilket är kaka inte kan !
vi bryr oss inte om ni vill köpa loss han ?
men alla har sina åsikter!!!

VISCA EL BARCA Y RONNIE CONTRA EL ATM...
Barcelona Taherinho
2007-05-16 16:15
SergiiiiiioR

Ronaldinho är enligt mig, världens KLART bästa fotbollsspelare. Inte för att han är alltid bäst och varje månad och vecka bättre än alla andra inklusive Kaka och C. Ronaldo, utan för att när han är riktigt bra kan ingen jämföra sig med honom även om de andra skulle vara i sina livs form.

Dessutom är våran Dinho nästan alltid bra när det gäller, och även om han har en dålid dag där han inte löper lika mycket eller vad som helst så brukar han alltid leverera ändå. I form av frisparkar MAGISKA passningar eller sina tekniska nummer som enligt mig lyfter inte bara han utan hela laget. Man kan alltid spela bollen till honom och han lugnar ner, återigen smittar det av sig till de andra på planen. Det är en egenskap som jag tycker ingen annan fotbollsspelare har i världen. Ett exempel på en sån spelare är t ex Maradona. Som även de dagar han inte var bra, alltid leverade en MAGISK passning eller ngt liknande som jag beskrev här ovan.

Därför och tillsammans med många andra egenskaper tycker jag att Dinho eller Ronaldinho är världens bästa fotbollsspelare.


Visca Barca!!!
Barcelona Cristocea
2007-05-16 16:04
Man kan inte jämföra Ronaldinho och Kaká de har två olika spestil.
Real Madrid SergiiiioR
2007-05-16 15:57
Grattis att ni har en av världens bästa fotbollsspelare. Men jag frågade bara en fråga, och den frågan tänker jag ställa igen. Vem är bäst? Ronaldinho eller Kaka?
Barcelona Eva
2007-05-16 15:46
Viera_Marcelo
Det har ju spekulerats en hel i detta redan från början. Jag tror att det har en viss betydelse att han gav sig av, men det är svårt att säga hur stor. Känslan är att det har varit lite mer taktiska egendomligheter och risktaganden den här säsongen om man jämför med förra. OCh det är ju lätt att sätta det i samband med att han stack. Sedan tror jag kanske inte att det är hela förklaringen. Att spelarna - vuxna män - ibland vandrar omkring på planen och inte ser ut att ens försöka vilja vinna en närkamp kan inte bero på att inte farbror Ten Cate finns på bänken. Det handlar om något annat.

Jag tror att Juneborg har rätt i mycket av det han skriver. Men att lösa problemen med exempelvis motsättningar och vem som eventuellt har gjort fel måste nog vänta till efter säsongen. Det som gäller nu är att få spelarna motiverade och fylla dem med j*vlar anamma så att de går ut och krigar de matcher som är kvar. Sedan får vi/de utvärdera och se vad som behäver göras. En förstärkning av tränarstaben med en Ten Cate-typ vore nog inte helt fel.
Annons: