/spanien/barcelona/forum/23245.aspx/spanien/barcelona/forum/23245.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:48
Rambla,
"slut på fantasilöner"
Snälla berätta vad Ronaldinho har i månaden?

Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:47
Rambla,
"hjälpa SIN klubb" :)
Du lever verkligen i en sardana-bubbla.
Det är anno 2007, Fotbollsspelare vill ha en fet lön och spela i de största klubbarna där det är störst chans att vinna titlar. Culés verkar tro att minsann alla som kommer till FC Barcelona ska indoktrineras i politiken och den katalanska mentaliteten... och var enda gång verkligheten hinner ifatt och någon spelare går till Real Madrid, ja då är dem minsann "peseteros", tragisk egenkär värld katalaner lever i isf.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:47
Ämne: som mes que un club,....
Ssälvklart har Ronadinho en hög lön men den är lägre än vad MU erbjöd men föredrog det projekt Barça lade upp och det funkade ju ganska bra.
Saviola sade nej tack och valde pengarna. (Han skulle antagligen fâtt mer i vinstpremier om han hade en lite skarpare hjärna, hade han fattat det). Tror inte att han egentligen efterât vart sâ nöjd med beslutet.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:46
King_raul:

Va inte så förbannat fånig nu.

"Barcelona där gör dem det för den katalanska kulturen...? Wow.. snacka om att blunda för verkligheten."

Varför tar du upp det här hela tiden? Är det någon som överhuvudtaget nämnt något om katalansk historia eller kultur. Håll dig till ämnet istället för att försöka få andra att framstå som naiva idioter.

Du är tydligen inte tillräckligt påläst för att yttra dig. Klubbens lönesystem konstruerades om helt och hållet när Laporta blev president. Alla kontrakt skrevs om. Det var slut på fantasilönerna under Gasparts tid.

Få det inte att handla om helt andra saker som du nu försöker.
Barcelona Klint
2007-07-10 14:45
King_raul

Det var du som gjorde liknelsen. Jag avslog den eftersom den inte finns. Saviola kom till Barca och behandlades med respekt. Eto'o kom till Madrid och behandlades som någon jävla turist på besök i staden. Och du kallar mig naiv?

Vi diskuterar ämnet Saviola och du börjar flumma iväg om katalanska kulturen? Jag förstår inte dina resonemang. Hade Saviola sänkt sina lönekrav så hade han troligtvis varit kvar i Barca. Men efter allt strul gällande detta tycker jag att han gör rätt i att dra iväg från den katalanska bänken. Bänkarna i Madrid sägs vara av yppersta världsklass...
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:42
Klint,
Där kom den, tidsfråga innan det skulle tas upp.
När man jämför två personer som "lika" kan du väl ändå inte vara så naiv att det ska vara spegellikt?
Ja vi kliver in och matchar hans lönekrav med andra ord "ger han chansen". Fotbollsspelare spelar för lönen också, men inte i Barcelona där gör dem det för den katalanska kulturen...? Wow.. snacka om att blunda för verkligheten.

Barcelona Xaviiiiii
2007-07-10 14:42
Hoppas vi köper Drenthe. Vill gärna se han i Barca.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:41
King_raul:

Nej, i det här fallet snackar du goja när det gäller Saviola. Han tänker mer på lönen än att hjälpa sin klubb som var i stora ekonomiska bekymmer. Tro inte allt du påstår är det korrekta, för så är det inte.
Barcelona ronaldinhogaucho_fcb
2007-07-10 14:40
Hur många matcher missar puyol när ligan börjar???
Barcelona Klint
2007-07-10 14:40
King_raul

Behandlar Eto'o och Saviola lika? Var det inte Eto'o som landade som 16-17 åring i Madrid utan att någon brydde sig om det trots att man värvat honom? Har inte Barca försökt att sälja Saviola? Ingen klubb har velat bemöta hans lönekrav förutom då ni kliver in i bilden.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:38
Ämne: Rambla,
Sen förstår....
Saviola har fâtt alla chanser i världen men han har inte tagit dem. Han ville inte vara med i Vârt projekt och valde att bli utesluten frân det och missade därmed tvâ ligaguld och ett CL mot att behâlla sin feta lön.... Ambitiöst??
Barcelona Klint
2007-07-10 14:38
Ämne: Grabbar?
Vad tycke....Om du hade bemödat dig att scrolla ner lite hade du nog kunnat läsa detta. Men jag anser Pepe vara en bra mittback, inte en av världens bästa som eran redaktion beskriver honom men dock en bra mittback. Dock tycker jag att 30 miljoner € är lite väl mycket pengar för honom. Men när han har anpassat sig i Madrid kan han nog visa sig vara en bra värvning.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:38
Klint,
Du snackar goja, Saviola har blivit utlånat, tagen tillbaka, bänkad... Ni behandlar han i samma ljusstöp som vi gjorde med Eto´o... You´re creating a monster.

Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:37
Ämne: Rambla,
Sen förstår....
Hehe, försöker komma in i en startelva och kicka boll. Ja du, det finns inte andra och lite lättare alternativ att välja menar du?

Du ser inte det beteendet? Men det gör däremot vi, och vi har också fog för det oavsett vad du tycker. Vi slutar denna diskussion, för den lär bara spåra ur ändå.

Saviola får gärna göra en Eto'o som du uttrycker det. Dock är det stor skillnad här. Barcelona ville inte ha Saviola, medans det var tvärtom med Samu. Han ville inte tillbaka. :P
Barcelona Ghazza
2007-07-10 14:37
La Cibeles,

Och Saviola har respekterat klubben? Knappast.
När ALLA gick med på att sänka sina löner för att hjälpa klubben ekonomiskt var det bara Saviola som inte ville. Redan där började han gräva sin egna grav.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:36
som mes que un club,
Ja Ronaldinho har nog bara veckopeng? Ni är så banala här inne, att yrka Real Madrid som klubben för peseteros när ni själv har lika höga löner på era "legosoldater". Att ni inte förstår att Ronaldinho, Eto´o & Henry mkt hellre spelat för samma peng i sina hemland. ALLA utländska spelare är "legosoldater" i grund och botten.
Säger det igen: Dem kom inte till Barcelona för att dem älskar den katalanska historien, hur mkt trångsynta culés än tror något sådant.
Barcelona Klint
2007-07-10 14:36
King_raul

Enda anledningen till att Saviola var kvar den gångna säsongen var för att ingen annan klubb ansåg honom vara värd den lönen som han kräver. Han bryr sig tydligen mer om lönespecifikationen visar 40 miljoner än om den visar 30 miljoner och han kommer till ett lag där han platsar och får spela boll. Är inte det ganska uppenbart?
Real Madrid BHFanatiKk
2007-07-10 14:35
Grabbar?
Vad tycker ni om Pepe?
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:33
Rambla,
Sen förstår jag inte vad du anser vara så nedvärderande med att jag ifrågasätter ditt uttalande om att Saviola är en legosoldat för att killen vill försöka komma in i en startelva och kicka boll?
Du anser ju att alla kommer komma ihåg honom som en "figo" som bara är ute efter pengar. Jag ser verkligen inte det betéendet hos Saviola som ändå fått "stå ut" rätt länge. Jag hoppas till och med han gör en "Eto´o" nu.

Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:32
Ämne: La Cibeles:

Vadå ....
Rambla:
Jo men han har nog kommit hem.
Casa de los peseteros de todos los tiempos.Barcelona Messi_CE_Iniesta
2007-07-10 14:31
värvar Real ännu en mittback?
hmm... Satsar dom defensivt?
Barcelona kluivert_nr9
2007-07-10 14:30
Roysten Drenthe!!!
Har Barca ens visat något intresse för Hollands största talang som både spelar vänster/mittback samt pivote/vänstermittfält?
Känns ju lite onödigt att lägga en massa pengar på en ganska gammal och skadebenägen (men bra) Abidal, innan men ens har försökt få en spelare som Drenthe till klubben.
Han är ändå född samma år som Messi :/


... för övrigt så är Saviola en kackerlacka. Har alltid varit, och kommer alltid vara :)
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:30
La Cibeles:

Vadå hem? Pinsam kommentar.

Ska du provocera kan du göra det med lite mer klass va.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:29
King_raul:

Jag fattar helt ärligt inte vad du snackar om nu.
Vadå kasta sten?

Ser du mig skriva nedvärderande på ert forum? Det är en sak om jag gör det här, det är mer politiskt korrekt för fan. :P
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:28
Ämne: Ämne: Känns i....
Den är pinsam ja, just av den anledningen att Saviola om någon borde vid det här laget veta hur infekterat en sådan övergång är för många fans i Barcelona. Han kunde gå till så många andra klubbar som varit intresserade, fått mer speltid och lika mycket i lön. Nu lär han bara kommas ihåg som en bitter liten skit som försöker ge igen.
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:27
Rambla,
Tja.. "Grattis, då har valt rätt klubb i sådana fall."
Den är ju inte så nedvärderande?
Kasta sten i glashus?
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:26
Ämne: Rambla,
Ja ALLA i B....
nej alla blir inte culés. Alla reder inte ut en Sudako heller.
Barcelona Sóm més que un club
2007-07-10 14:24
Ämne: Känns inte den värvn....
Jag har sagt det hela tiden, Saviola kommer att vänta utt sitt kontrakt och gâ gratis till den som betalar mest (inte helt osannolikt att de blev RM). Nâja kanske bänkarna pâ Barnabeu blir sköna för honom. Pinsam värvning.
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-10 14:24
King_raul:

Nu är du fånig. Har jag påstått det eller? Varför ska du alltid snacka så nedvärderande om Barcelona här inne?
Real Madrid King_raul
2007-07-10 14:23
Rambla,
Ja ALLA i Barcelona är ju där enbart för att dem älskar klubben. Särskilt spelare som Schuster, Riquelme, Figo & nu Saviola för att nämna några.
Tro inte för mkt om Barcelona, alla spelare som joinar blir inte automatiskt culés och dansar la sardana för det...
Annons: