/spanien/barcelona/forum/23232.aspx/spanien/barcelona/forum/23232.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ibbos
2007-10-16 14:41
Viva Sevilla

Bara för att han är i en formsvacka för tillfället så ska han säljas? Är det det du försöker säga? ALLA spelare går igenom en formsvacka någon gång, hoppas du vet det.

Ang. det där med Fabregas tycker jag inte att Txiki skulle gå ut i media i säga sådär. Fabregas flyttade för att han såg chansen i A-laget för Arsenal inom en snar framtid, tvekade möjligtvis på den platsen i Barca,i och med de mittfälltarna vi hade i laget och ännu fler förstärkningar. Komigen, killen var 15 år och nu vill Txiki ha honom 'gratis'? Jag hade kanske inte gjort samma sak, men jag skulle svårt tacka nej till världens bästa ungdomstränare till min egna tränare. Jag ser både fel och rätt i hans beslut när han valde Arsenal före Barca. Barca borde ta större ansvar med att försöka behålla honom, efter misstagen av Fabregas och Pique har man nu lärt sig, det e därför spelare som Santos, Bojan och Gai Assulin fortfarande spelar för blaugrana.

VISCA
Sevilla ViVa Sevilla!
2007-10-16 14:16
Grabbar jag såg matchen iför går mellan Brazil och Colombia. Dinho har inte kommit upp i sin normala speed! Det såg man. Jag är inte här för att starta ett bråk eller nåt. Men jag tycker Dinho är slut för Barca. Han har vunnit allt som går och behöver en ny miljö. Vill inte säga det hära men han kommer lämna Barca i sommar 100%. Det är vad jag tror! Själv gillar jag Dinho mycket han behövs i Barca. Men han behöver en ny utmaning!

Barcelona Lionel Andrés Messí
2007-10-16 13:58
Tycker det är rätt av Txiki att nobba Cesc. Ska han komma till barca ska han visa att han verkligen vill och då komma för samma pengar han lämna för, alltså komma tillbaka gratis.
Frågan är annars om vi behöver han nu med tanke på att vi har Iniesta, Deco och Xavi och dem håller många år till.
Delarocha RIP Puerta
2007-10-16 13:48
Tycker det är helt rätt av Txiki. Cesc ska fan vissa att han ångrar att han gick utan någon kompensation från Barcá och att han verkligen vill hem för att han ska få komma tillbaka enligt mig.
Barcelona ibbos
2007-10-16 13:34
Myran & Rosenborg

Jag tror det handlar om att locka till sig spelare. Att visa hur framgåsrik klubben är, men vem vet inte att Milan är en framgångsrik klubb, med bra rykte ute i Europa? Jag tycker också det börjar bli lite uttjatat, Galliani aka skrytarN.

VISCA
Barcelona PuyolTheLegend
2007-10-16 12:37
fortfrande Barca forum Gaudi..;)
Barcelona A.Gaudi
2007-10-16 08:56
vad tycker ni om senaste eurotalk då?
jag gillade inte hammarby supportern. liksom varför ens ha honom där när det enda laget han är insatt i är hammarby. bidrog inte med nåt!

f´ör övrigt hoppas jag att frankrike och skottland går vidare. italien ska ut!
Barcelona Myrran
2007-10-15 23:03
Rosenborg BK

Tur för dig att du sa vad du sa i slutet annars skulle jag gott bersärker på dig.

Varför man säger så? Vissa presidenter måste bara visa vad dem har uppnått. Några presidenter måste vissa att dem är bäst osv. Varför han sa detta i den artikeln får du fråga han själv, kanske lite svårt och göra men vi kan ju endas spekulera.
Real Madrid Rosenborg BK
2007-10-15 22:36
Förlåt killar nu, det här är väldigt off-topic men jag kunde inte låta bli, hoppas ni kan ge mig svar.

" However, Gourcuff has to understand he is lucky to be playing in the team that has won the most trophies in the world, and if he is really that good he should be able to break through into the side, even if now we have one more midfielder." (saxat från www.acmilan.com)

I samma intervju slår den gammle till igen i ett helt annat ämne.
" saw Ronaldinho last night, with Brazil, along with Kaká. The market? It's our affair. President Berlusconi in 20 years has won 25 trophies and finished second 16 times, he doesn't have to justify himself to one."

Det jag vill komma fram till är att varför äcklet Galliani måste alltid på sina intervjuer skryta och påmina alla om alla deras stora titlar? ja vi vet att ni har mest i världen, men och vem bryr sig? stör mig så mycket på det, vad är det han vill folk ska tänka när han nämner titlar i meningar som handlar om Gourcuffs vara eller icke vara? kan någon analysera det och säga det till mig?

PS. har bara Reals tröja, gillar er i spanien=)
Barcelona Captain Fantastic!
2007-10-15 22:27
Lästa på sport idag att Marscherano skall vara i ledningens tankar. Fråga är varför man funderar på nyförvärv redan nu när säsongen inte ens kommmit nära "halv-tids vilan"?

Annars skulle Marscherano smaka mumma på den DM positionen. Han och Toure roterandes på den positionen ger en häftiga funderingar. Det tråkiga är att Marquez kan komma i kläm, och som Marquez startat säsongen så behövs det knappast någon förstärkning, allt han behöver göra är att hålla sig skadefri.

Men som sagt, jag tycker det är för tidigt på säsongen för att fundera på nyförvärv. Speciellt när alla har börjat såhär bra.
Barcelona Suñol_
2007-10-15 22:14
Christoo_Madrid: Jävla böghatare...
Barcelona Montjuïc (D.E.P. PUERTA)
2007-10-15 21:49
Ja Nina, kul att läsa.
Kul att vara med på bild också ;)
Barcelona Rambla
2007-10-15 21:10
Nina, låt mig passa på att ge beröm för en riktigt bra krönika om Victor Valdés. Det skriver jag inte bara för att du gillar honom, hade varit en lika bra krönika för det. Kudos!
Det var extra charmigt hur mycket din lillebror tycker om Victor. ;)
Zaragoza Nina (Red.)
2007-10-15 18:03
Ämne: Skumt att Nina allti....
Jag har ett komplext förhållande till Barcelona. Men jag tycker bättre om dem för var gång jag skriver (och förhoppningsvis lär mig lite, lite mer) om dem.
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 17:32
Ämne: Gustaf och co.

A....
Nu förstörde du min konspirationsteori. Vi kunde säkert spunnit iväg och avslöjat att Nike har en illegal sweatshop under Camp Nou.
Verkar dock rimligt. Det är fâ lag som har det pressuppbâdet pâ träningarna. Det är dock märkligt att man inte tog med det i beräkningarna när man bygger 140.000 m2 träningsanläggning att ha ett pressrum t.ex.
Barcelona Rambla
2007-10-15 16:55
När ombyggnaden av Camp Nou sätter igång lär de ändå bli tvugna att hålla träningarna ute på Ciutat Esportiva. Jag läste också under försäsongen att det planerades att flytta verksamheten från La Masia ut dit. Pios inlägg angående mediaresurser verkar vara en rimlig orsak att man fortsatt på La Masia. Dessutom så finns ju gym och alla andra faciliteter i Camp Nous inre.
Las Palmas Pio pio
2007-10-15 16:45
Gustaf och co.

Att det tränat på La Masia hittills beror på att la Ciutat Esportiva inte har/haft kapaciteten för att klara av mediaresurserna. Man har inte färdigbyggt pressrum osv. Så det är mest det, förresten så vill faktisk spelarna träna därute då man vill ha en fotbollsplan som har samma mått som Camp Nou osv, det var ett önskemål från kaptenerna i truppen inför detta år.
Real Madrid Artan | Ruudinho
2007-10-15 16:41
Är rättighetstjafset slut? Läste en Atletico artikel för några dagar sen.
Tacksam för svar.
Barcelona II Barça II
2007-10-15 16:36
Christoo_Madrid:
Jävligt moget.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-10-15 16:35
Sóm més que un club /

Jag skulle i alla fall inte bli förvånad om ett vidrigt företag som Nike skulle göra något sånt. Allt handlar mer och mer om komersialism i dagens fotboll. Och Nike är frontifiguren.

PS: Har ni sett vad den nya national arenan kommer att heta...Swedbank arena! Hur pinsamt är det? Fotbollen säljer bara sin själ mer och mer...
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 16:22
Ämne: Sóm més que un club/....
Tja det är möjligt men eftersom det är fâ som promenerar till Camp Nou och det är mindre än 5km till nya anläggningen känns det som ett I-landsproblem.
Flera, t.ex. Ronaldinho bor söder om stan och har faktiskt närmare till Ciutat Esportiva än till Camp Nou. Jag vet inte vad skälen är men skulle inte bli helt förvânad om Nike vill ha träningarna nära Mega-shopen vid Camp Nou men jag är kanske ovanligt cynisk.
Barcelona Gustaf
2007-10-15 16:15
Sóm més que un club//
A-lagets stjärnor orkar inte ta sig ut till Ciutat Esportiva utan tränar hellre på La Masia, som väl ligger vid Camp Nou? La Masia är väl inte så himla mycket centralare i stan me så står det i förra nummret av Offside i alla fall.
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 15:56
Ämne: .....
det är en sport att gâ in och kladda i wikipedia eftersom det är ett öppet uppslagsverk.
För övrigt är det mig likgiltigt vilka sexuella preferenser han har sâ länge han stoppar bollfan. Sâvitt jag vet var han tillsammans med tjejen som är med Alonso nu vilket âterigen bevisar att när en culé anser att nâgot är slut sâ duger det för en maräng.
Real Madrid Christoo_Madrid
2007-10-15 15:47
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 15:21
I mitt länktips ännu en Dinho vändning.
Har bara ett par frâgetecken
1.Bronzetti är agent, men inte Ronaldinhos. Pâ vilket sätt är hans âsikt intressant.
2. Det var FC Barcelona som ville att Ronaldinho skulle bli spansk medborgare och det pâverkar absolut inte hans skatteplikt. Efter 5 âr mâste alla betala normal skatt.
3. "säger Bronzetti enligt klubbens hemsida." Vilken klubbs hemsida? Pâ FC Barcelonas hittar jag inte det i alla fall. Mâste vara ett syftningsfel.
Hursomhelst ännu en journalistiskt usel historia för att vinna intresse. Mârten Lundmark har skrivit under sitt väl underbyggda mästerverk.Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 15:09
Det är den typen av inställning a la Gattuso som man vill se, Abidal verkar ha den och Touré är ocksâ en kämpe. Messi och Iniesta är ocksâ som duracellkaniner. Vâr kapten har alltid visat hjärta och lungor. Hoppas att den andan är och blir den dominerande. För att vinna titlar mâste alla mer eller mindre vara sâ taggade och aldrig ge upp.
Barcelona Rambla
2007-10-15 14:41
Skön story:

Under matchen mot Osasuna skadade Abidal sin ankel och fick den behandlad med bla en ispåse. Rijkaard krävde att han skulle vila och ville byta ut honom Då sa Abidal till Rijkaard:

Mister, det här är inte fotboll för mig. Det är ett krig och jag är en soldat. Jag bryr mig inte om smärtan i ankeln, den kan jag stå ut med.

Heh, Abidal vilken krigare. :D
Barcelona Rambla
2007-10-15 14:34
Usch, match i Los Angeles. Det är "bara" 9 tim tidskillnad. Ännu en spelare som lär lida av jetlag på lördag.
Barcelona ZARM
2007-10-15 14:29
Ämne: * Kazakhstan - Portu....
Rambla//

Här har du Mexicos spelschema. Match den 17de, vm kval har inte börjat för deras del.
Barcelona Sóm més que un club
2007-10-15 14:24
Ja lite märkligt är det att A-truppen inte tränar där dâ det onekligen är en imponerande anläggning som ligger väldigt lättillgängligt. La Masia är naturligtvis kult men i alla fall.
Tack för uppdate om vâra gubbar. Ja Ronaldinho blir omöjligen âterhämtad. Vad jag minns är Ecuador ett gäng rejäla biffar ocksâ. Överraskande att de fick stryk hemma i Quito mot Venezuela. Tufft för Messi och milito ocksâ.
Annons: