/spanien/barcelona/forum/23207.aspx/spanien/barcelona/forum/23207.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Juaníto
9/7/2007 14:21
Här nedan ser ni ännu ett exempel på varför goal.com är opålitligt skräp.

Rambla//
Lägg därtill varför de här klubbarna skulle vara benägna att spendera 30 miljoner € på en 18-åring som knappt spelat några tävlingsmatcher på högsta nivån. Chelsea har ju redan som du sa Wright Phillips, Cole, Malouda etc som de köpte in för stora pengar (dessutom har Roman stängt krigskistan och sagt till Mou att de här inte är Championship manager längre). Liverpool har inte råd med honom, dessutom skulle han inte passa in bra. Man Utd har inte heller råd, de spenderade allt på Anderson, Nani, Hargreaves och Tevez. Vem tror ni ärligt talat Giovani hellre spelar med, dessa eller Ronaldinho, Etoo, Henry, Messi, Deco och Bojan..?
Real Madrid Argentinho
9/7/2007 14:12
Motta: I want to forgett Barcelona.

Hmm, varför vill han göra de?

F.ö så tycker inte jag Goal.com är skitsida, den är väldigt bra uppdaterad med många nyheter, och majoriteten av alla artiklar stämmer.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
9/7/2007 14:08
Jag är inte orolig när det gäller Bojan och Giovani, de har båda fått indikationer att de kommer spelas in sakta men säkert. Denna säsong tränar båda med a-laget och tar viktiga lärdom varje dag från a- lag spelarna, de som kommer få oerhört svårt är Ezquerro och Gudj.

Låt er inte luras av skitblaskorna de har inget vettigt att skriva!
Barcelona Rambla
9/7/2007 14:07
Om jag har förstått det rätt så har Giovani fortfarande ett juniorkontrakt, så självklart kommer han att få ett nytt proffskontrakt inom kort.

När det gäller alla de rykten om Giovani till PL som nu ploppar upp lite varstans och i alla möjliga bloggar, kan vi tacka AS för ryktespridningen. Det är de som från början startat ryktena. De fortsätter som vanligt att överdriva och tom hitta på egna nyheter när det gäller Barcelona. Självklart alltid negativa ur Barcelonas synpunkt. De är så fruktansvärt avundsjuka på att Barca nu har två unga supertalanger som slår in sig i A-truppen, när el Real inte har några. De önskar sig ingenting hellre än att någon annan klubb, gärna då en brittisk, norpar spelarna framför näsan på Barcelona.

Varför i hela friden skulle Giovani gå till t ex Man U, Chelsea eller Liverpool? Han lär knappast få mer speltid i de klubbarna, enbart nonsens. De klubbarna har redan 2 spelare på varje positon och Giovani skulle få spela i deras reservlag. Lägg där till vad han känner för klubben Barca så är utgången självklar.
Barcelona the culé
9/7/2007 13:57
okej hoppas ändå att Giovanni skriver på ett nytt kontrakt snart. skulle vara oerhört svrt att se han i ett annat lag än Barca, fast jag tror inte att han vill flytta på sig han vet ju att hans tid kommer .
Barcelona Juaníto
9/7/2007 13:49
Fotbollskanalen är också skräp förresten. TV4 väldigt illa pålästa bönder ligger bakom, knappast förvånansvärt.
Real Madrid Paco Buyo
9/7/2007 13:46
Ämne: oj dubbelpost sorry....
the culé:
Enligt artikeln ovan ligger den på ca 30 milj. Enligt den artikeln är det dock Man Utd som är intresserade och man hänvisar till uppgifter i the Mirror.
Klart att flera klubbar är intresserade av en spelare som Dos Santos. Vad gäller klausulen lär elmundodeportivo.es dock ha bättre koll än fotbollskanalen.
Barcelona Juaníto
9/7/2007 13:32
Ta inte Goal.com på allvar. Det är ren skit. De översätter artiklar från spanska pressen felaktigt, och ofta så är det med flit för att det ska låta mer sensationalistiskt.

En hink salt. Själv bojkottar jag den smörjan som är goal.com.
Barcelona the culé
9/7/2007 13:32
oj dubbelpost sorry
Barcelona the culé
9/7/2007 13:32
oj dubbelpost sorry
Barcelona the culé
9/7/2007 13:32
från fotbollskanalen i dag "Chelsea jagar Barcatalang" och det står att bojan ska ha en lägstabudsklausul på cirka 190 miljoner kronor.

den sifran stämmer väll inte har för mig att det var ca 300 miljoner, eller?
Barcelona the culé
9/7/2007 13:28
skönt att Rijkaard säger att både dos santos och bojan ligger före guddy.
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
9/7/2007 12:38
Oj Enligt www.goal.com så kan Våran kära Oleguer få fängelse i 3 år! För att ha attackerat en polisman. Vet inte om det ligger nån saning i det.
Real Madrid Paco Buyo
9/7/2007 10:03
Sóm més que un club:
För tillfället rekommenderar jag ingen att ta tåget från flygplatsen.
Alldeles för mmycket störningar och förseningar, flybussen till centrum är säkrare. Går direkt utanför terminalen var åttonde eller tionde minut.
Barcelona COLLBLANC
9/7/2007 09:06
.
Barcelona COLLBLANC
9/7/2007 09:05
Rijkaard Sa i går tydligt att han kommer att satsa på dom unga spelarna.och att typ Gudjhnsen fick rakt i ansiktet att han inte kommer få någon chans i A truppen.....Bode han inte fattat det och dragit till typ west Ham???
Barcelona Sóm més que un club
9/7/2007 08:21
Mânga har frâgat om tunnelbana och liknande till Camp Nou. Har lagt en karta över tunnelbanenätet i Barcelona i mitt länktips, det är en pdf.
Man kan ta Linje 5 och hoppa av vid Colblanc eller Linje 3 (brukar vara nâgot mindre chokad) och hoppa av vid Maria Cristina eller Palau Reial. ett bra alternativ är att ta spârvagnen T1,T2 eller T3 och hoppa av vid Pius XII.
Pâ denna länk:
http://www.fcbarcelona.cat/web/castellano/club/planol_camp_nou.html
ser man Camp Nou och klickar du under pâ "Metro" "Tramvia" (spârvagn) eller "Autobus" ser du alla stationer som ligger i närheten av Camp Nou.
Själv föredrar jag en rejäl promenad efter matchen och insupa Barcelonaluften och begrunda matchen eftersom det brukar var trângt.
Det var mânga frâgor om billigt boende och flyg men för att inte förpesta forumet med reklam kan ni p.m.:a mig om ni vill ha tips.

Edit: Glömde, frân flygplatsen Prat gâr det bara en tâglinje R10. Tar ni den är det station sants som ligger närmast camp nou, byt till Metro linje 3. Skall ni till Plaza Cataluña eller omrâdet runt Rambla hoppar ni av vid "Passeig de Gracia"
Barcelona Baltasar00
9/7/2007 07:57
Hej alla Barcafans!
Om ni kollar länktipset kan ni få en Matchtröja från Centrebet! Det enda man behöver göra är att sätta 500 spänn på vem som vinner en liga. T.ex att barca vinner. Så det är en win win situation
Barcelona Myrran
9/7/2007 07:27
Ämne: Hm interesant, mycke....
Abidal kommer säkerligen inte spela mittback i Barca. Puyol, Milito, Marquez och Thuram går före i turordningen för mittback. Oleguer kan också spela där vet vi men han är back up till högerbacken just nu. Så Abidal får nog hålla till ute till vänster men av det jag har sett så har jag inget emot att han är där.
Barcelona hOmbres
9/7/2007 01:42
Hej!
Måste störa lite igen:
Vi ska ju som sagt åka till barcelona. Har några frågor.
Vart kan jag rå reda på vilka busslinjer, tullebana som går från el prat (flygplatsen) till city (hotellet) och mellan nou camp och city.
Ni vet hur mammor är;)

Hör av er!

Vore bra om någon kunnig kunde adda msn också då vi slipper skriva massa inlägg här.

ampieandreas@hotmail.com

tack på förhand!
Barcelona Mes Que Un Club!!!
9/6/2007 22:04
Hm interesant, mycket interesant, skulle bli kul o se hur han spelar där om barca har några skador.. :D
kolla länktips!
Barcelona Messi_CE_Iniesta
9/6/2007 21:59
Är det kört för Bojan att spela final? jag tänker, kommer ingen överklagan att ske?
Barcelona COLLBLANC
9/6/2007 21:58
Miguel Angel perez lasa Heter domaren vi har borta mot Osasuna:vi har haft honom två gånger tidigare bägge matcherna har givit tre poäng.Celta borta 3-2 och villareall hemma 4-0 dessa båda var senaste säsongen vi hoppas det är ett gott tecken
Roland
9/6/2007 21:39
Skönt att el capitán börjar komma tillbaka!
Barcelona Mackan/Iniesta
9/6/2007 21:04
Nä, Ezquerro ska tydligen ha varit sämst vad jag förstår! Skum kille det där!
Barcelona stonehill
9/6/2007 20:42
Xaviiiii

Vi är här hahah ibland så glömmer jag att jag är medlem på den här sidan ! vem tyckte ni imponerade mest mot Girona :O En jag inte va nöjd med var Ezguerro !!

Visca el barca
Barcelona Karlssoooon
9/6/2007 20:16
Ämne: Hola! Ska aka och ko....
Dos santos har Mexikanskt och spanskt medborgarskap
Atlético rawkus
9/6/2007 20:04
Hola! Ska aka och kolla Mex v/s Panama (bor i Cancun med frugan..) Undrar bara en sak ang Giovani Dos Santos: Har han Bras-Mex medborgarskap? Ar det mojligt att han aven kan skaffa spanskt medborgarskap?? Alltsa om man kan ha 3 pa samma gang....

Skont att killen antligen lirar med a-laget :)

Mvh
Delarocha RIP Puerta
9/6/2007 19:31
I Barcelona?
Menar du dem på forumen har dem nog annat för sig.
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
9/6/2007 18:38
Vart är alla Barca fans?
Annons: