/spanien/barcelona/forum/232.aspx/spanien/barcelona/forum/232.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Davids3
2017-04-20 11:35
@the cameroonians:


Hade det handlat om 4 andra 23-åringar med samma kvalite på sin position som Umtiti har på sin position, så kan jag lova dig att läget hade sett annorlunda ut idag. Paco, Suarez och Gomes var inte direkt skit i sina tidigare lag. Vettefan, hur ska man kunna veta om de kommer prestera i Barca också? Det är inte så att man hade sett mer eller visste mer om Umtiti. Känns som mycket chansning när det handlar om så unga spelare, såvida det inte är något helt unik spelare.
Barcelona Cule4life
2017-04-20 11:35
Det jag tror Kröjjf menar bl.a är att Messi ska vara antingen eller. Inte mitt emellan så att han vandrar vilse med flåsande försvarare som är där redan innan bollen kmr till honom. Messi ska vara på kanten, få bollen, få en stund på sig och titta ut mot planen och sen agera som bara Messi kan göra.
Han ska göra sitt hemjobb dessutom. Man kan te.x inte lämna nu mot Madrid Roberto själv mot Marcelo och Ronaldo. Antingen så är Messi mitt 9a och tar bara första pressen eller så spelar han på kanten. Han kan inte få båda delarna, Spela på kanten men slippa samtidigt hemjobbet. Tränaren måste vara bestämd där.
Barcelona L.A.M Nr 10
2017-04-20 11:31
Den vise mannen Jag kör också 1-5. 0 - Avgå. 1 - Underkänt 2 - Godkänt 3 - Bra 4 - Mycket bra 5 - Messi Ter Stegen - 2 Cillessen - 2 Masip - 2 Vidal - 2 (hade han vart skadefri hade han nog nått högre Roberto - 3 Pique - 3 Umtiti - 4 Mascherano - 2 Alba - 2 Digne - 2 Mathieu - 1 Busquets - 3 Iniesta - 2 Rakitic - 2 Gomes - 1 Rafinha - 3 Denis - 2 Messi - 4 Suarez - 3 Neymar - 4 Arda - 2 Paco - 1 Orkar inte kommentera alla. De som får ettor har helt underpresterat. Paco kommer dock bli bättre, jag ger han en säsong till, han har ingen lätt roll. Messi får en knappt 4, jag tycker inte han varit fullt i slag nu i de matcher vi verkligen behövt honom. Dock har han haft väldigt många klockrena insatser och att ge honom en trea känns som att sätta orimliga krav. Suarez gör det bra men kan bättre. Neymar är ojämn men denna säsong är trots allt ett stort steg framåt, han har verkligen cementerat sin position som topp 3 i världen. Det man kan konstatera är att Barcelona för att få en lyckad säsong måste ha en startelva där samtliga slutar på 3 eller högre. Alba, Iniesta, Rakitic, Ter Stegen med flera är inte tillräckligt bra. Ingen får en 5 och bara tre spelare får 4, det säger också en hel del. Jag ger Umtiti det betyget för att han så snabbt tagit en ordinarie plats genom imponerande försvarsspel. Pique håller minst lika hög nivå men där handlar det om kravställning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-04-20 11:30
@Soko:


Du missuppfattar mitt inlägg. Min poäng är alltså att Pep också hade en spännande generation från La Masia att arbeta med, samtidigt som det fanns en äldre och rutinerad stomme i laget. Precis som läget är nu med andra ord.

Sen håller jag helt med Katalano att det har med tränaren att göra. Att just spelare som Iniesta och Busquets blandar och ger vittnar ju på det. Skulle de "vara slut och lämna skorna på hyllan" skulle de inte prestera i absoluta världsklass till och från.
Barcelona messimal19
2017-04-20 11:25
Under säsongen så har vi spelat utan en högerytter (Messi). Han ser att mittfältet är odugligt så han droppar ned. Året då vi vann trippeln så gick allting igenom Messi på högerkanten, Neymar och Suarez hade båda betydligt större ytor att arbeta med. När Messi kliver in i mitten är det mycket enklare och stoppa honom, samtidigt så stänger han ytorna för Suarez. Om Messi håller till på kanten istället så måste mittbackarna i motståndarlaget ha större mellanrum mellan varandra och eller så flyttar dem över vilket leder till att neymar har havs av yta att arbeta med. Igår så var Juventus svaga länk deras vänstra kant, Mandzukic, Khedira och Alex Sandro hade uppgiften att täcka upp det. Sista 10 så gick Neymar och tog sig förbi gång på gång på den kanten. Tycker att man bör kunna se det som tränare såvida man inte är efterbliven. Sen så kan man undra hur Lucho tänkte med att ha Mathieu i en 3 backslinje när han inte ens duger i en 4 backslinje... Ni säger spelarna löper mindre och visar Brist på energi och annat, hur mycket trivs dem med läget i klubben? Hur mycket glädje ser ni hos spelarna? Vi har ingen ledare på plan likt Puyol! Iniesta är ingen ledare som skäller ut laget när det går dåligt inte Messi eller busquets heller, våra kaptener är mesar som skiter i! Vi behöver ledare och tränare med karaktärer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-04-20 10:52
Det är inte kul just nu!
Min oro fanns redan innan säsong och inledande träningsmatcher indikerade på hur säsongen skulle se ut.
Jag har skrivit många gånger detta att fjolårets säsong hade vi en svag länk i startelvan och det var Rakitic. När vi sedan tappar Alves och Bravo utan att ersätta dessa tre, så är startelvan sämre. Inköpta breddspelare har heller inte levt upp till dem vi sålde Pedro, Munir, Ramirez, Adriano etz.

Problem nummer två är för mig Luchos sett att hålla spelarnas fysiskaform på topp. Spelarna är inte tillräckligt löpstarka, rörliga, smidiga och explosiva och det har bara blivit sämre och sämre för varje Lucho år.
Ta t ex Iniesta och Busquets, som var lysande förra säsongen. Iniesta också en av dem bästa i EM. Efter EM vilan undrar man vad som hände, utebliven försäsongsträning????.

Problem nummer tre är att speltaktiken är utformat efter Messis.
Vet inte om det är Lucho eller Messi som styr detta efter som att man inte har den insynen i deras verksamhet. Offensivt är det självklart att dem bästa spelarna ska ha så mycket boll som möjligt.
Men grundformationen/taktiken styr först och främst efter defensiven och där är det helt klart att Messi spelar forward med Suarez, när motståndarna har boll.
Det är det här som blir konstigt när Messi droppar och vill ha boll och hamnar i vissa possitioner på plan när vi tappar boll och gör då inte jobbet som en mittfältare.
Ta ett exempel igår när Paco kommer in, då ska han spela forward med Suarez när vi har boll och vi tappar boll ska han spela högeryttermittfältare.
Det funkar inte i pressspel eller vid omställningar från försvar till anfall.
Vi spelade liknande redan förra säsongen med Messi, men då klarade vi det bättre på grund av att Alves var vårat hot på högerkanten med hans löpstyrka.
Barcelona Soko
2017-04-20 10:45
Katalano

Jag hade ingen syfte utan bara åsikten att de spelare som gjort Barca till det bästa laget genom tiderna är på väg att ta slut och inte konstigt med tanke på deras ålder.

Men jag håller med dig att Enrique har ansvaret att använda de på rätt sätt och rätt tid. Som tex Zidane använder sina spelare bla Ronaldo och sparar honom till rätta matcher.
Hos oss spelar MSN varenda match, även de matcher vi avgjort efter 60 minuter. Då har man inte hunger och engagemang att prestera på topp varenda match har var tredje dag.
Barcelona Kröjjff
2017-04-20 10:40
Luis Enrique talade om fem mål innan matchen. Men med ett enda skott "on target" är det inte lätt att infria ett sådant löfte. Själv skrev jag tidigare under gårdagen ett inlägg, i vilket jag inte trodde på någon upprepning av vändningen mot PSG. Men jag hade fel när jag något slarvigt beskrev laget som en "andrasorteringsupplaga". Sanningen är ju att han ställde upp med bästa möjliga lag; även om Racitic lämnar frågetecken efter sig. Och inte heller kan vi klaga på de byten som gjordes, den här gången. Barca är helt enkelt inte bättre än så här för "tillfället", i avsaknad av en fungerande spelidé eller tränare om man så vill. Och en ikon som Iniesta på klar nedgång. Barca har kort sagt för tillfället inte mycket mer att komma med. Och att av gammal vana åter beklaga sig över en parkerad buss, förtar inte det faktum att Juventus vann vår kvartsfinal med hela 3-0. Ja ärligt talat, sett till dubbelmötet gjorde det helt rättvist, utifrån sin spelmodell. Med vilken man manövrerat ut Barcelona på kanten och täppt till de centrala ytorna med disciplinerad finess snarare än i kraft av fult försvarsspel. När jag såg Neymar igår, kom jag att tänka på den återkommande rubriceringen från det 1:a världskrigets skyttegravskrig och som blev en berömd bok: På västfronten intet nytt. Visst tar han fart framåt med lätta snabba steg utmed kanten och vinner mark. Men när han så till slut närmar sig motståndarmålet, tar det förr eller senare tvärstopp och sedan är det bara att vända hemåt och börja om igen. Med samma resultat i slutänden. Kan inte se varför lite mer svett än Messi i pannan eller tårar i ögonen efteråt, skulle göra vare sig till eller ifrån. I all fall inte strikt fotbollsmässigt sett. Så var kommer Messi in i bilden? Har han inte sett ovanligt blek ut i största allmänhet den senaste tiden och mot PSG borta i synnerhet? Jo, några verkar tycka så och ser Neymar som den drivande kraften framåt. Men så låt oss då sätta saker och ting i sitt rätta sammanhang samt använda matchen borta mot PSG och bussmetaforen som ett vägledande exempel att ta till. I Paris fick framförallt Neymar men också hans landsman Rafinha på andra kanten sin beskärda del av berömmet, storförlusten till trots. Messi däremot fick ris snarare än rosor, eftersom han i mångas ögon i stort sett inte syntes till. Men den bild som dyker upp i mitt huvud är en fullsatt buss i vilken Messi vankar fram och tillbaka i en smal mittgång, utan att finna någon plats för sig och sitt breda register av driblingar och framspelningar. Suárez som tyvärr även han försvann där inne någonstans, hamnade också i kläm mellan en osedvanligt stor mängd slipade motståndare som tagit på sig mittbacksrollen i en eller annan mening. Men i min metafor, hade bussen helljuset på och parkerades så att det riktades åt vänster håll i båda halvlekarna. Där Neymar fick jämförelsevis fritt fram och från skillnad till Messi och Suaréz, tydligt syntes i strålkastarskenet. Rafinha fick nöja sig med baklyktorna men det räckte för att också han fick sin beskärda del av fansens och barcapublikens uppmärksamhet härinne. Om "bussen" däremot varit vänd åt andra hållet och Neymar fått kliva in i den istället för Messi och denne flyttat ut på högerkanten, så hade vi troligtvis sett betydligt mer av såväl honom som Suárez än vad som kom att bli fallet. Inte minst som Lionel Messi är långt mer fruktad av motståndarförsvaren för sina framspelningar och avslut. Han hade tvingat dem att bredda sig med mer bevakning på den kanten, än den som tog sig an att få stopp på Neymar utmed den vänstra sidan av plan och öppnat dörrar in i "bussen". Men så vad har då denna obegripligt krystade metafor med gårdagens match att göra? Det är upp till var och en att lista ut själv. Men Lucho göre sig icke besvär, för han är och förblir ett enda stort frågetecken.
Barcelona Den vise mannen
2017-04-20 10:40
Hur ser ni på spelarprestationer sett till HELA säsongen hittills? Min bedömning utgår från spelarens egna kapacitet och förutsättningar. Vore kul om ni gjorde er lista! 1-5 plus Här kommer min + Mathieu - El fumador Gomes ++ Rakitic Sergio D Suarez Arda Iniesta Rafinha Masch Paco Alba Digne Roberto Vidal MAtS +++ Pique L Suarez Messi Ney Cillissen ++++ Umtiti Sammanfattningsvis så är det alldeles för lite spelare som har presterat bra och knappt ngn som gjort det bättre än förväntat. Där har ju en Lucho ett riktigt stort ansvar för det är ju hans jobb och se till att de gör. BRA tränare som hittar tillbaka till vårt spel är ett måste. Verratti alt Thiago (helst båda) är prio 1. Högerback ser ingen som skulle kunna gör ngn revolution så vill hålla i den pengen i en säsong. Sen måste det givetvis rensas en hel del. Den pucken låter jag vila lite men mannen först på min ovanstående lista kan jag säga är först ut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-04-20 10:19
Soko

Förstår inte syftet med ditt inlägg. Spelarna du nämner är inte lika bra i år, check, det vet vi alla. Men ansvaret ligger på Enrique. Spelarna är fortfarande värdsklass allihop och tillräckligt bra för att fortsätta vinna, bara de nyttjas på rätt sätt p planen, vilket de inte gör idag.
Barcelona LennyRomario
2017-04-20 09:58
@Soko:

Men då säljer vi Iniesta, Pique, Busken och Messi till Man City då? Och Alba också kanske, som många stundtals klagar på. Så kan Pep få vinna CL igen, vore trevligt för honom.
Barcelona Soko
2017-04-20 09:55
Bosketts Direkt efter Pep tiden och idag är det inte samma sak. Då var de nämnda spelare runt 25 år och nu är de runt 30 år. Iniesta 33 . Man ser att alla dessa har blivit sämre. Iniesta är nästan helt slut och bör lämna skorna på hyllan. Pique blandar och ger hela tiden. Busquets har blivit seg att han gör 1 bra match och 5 dåliga. Messi har rutin men man ser att han har gått ner sig en del, tappat farten och träffar inte målet som förr.
Barcelona LennyRomario
2017-04-20 09:45
Finns det något scenario där man kan tänka sig bli av med Bartomeu? Riktar mig främst kanske till dig Cameroonians, som har en bra insyn hur det fungerar i klubben. Laporta fick väl en misstroendeomröstning emot sig efter några titellösa säsonger? Visserligen klarade han den, men finns det något hopp där? Å andra sidan är det väl bra mycket svårare att få till en sådan nu, har för mig att Rosell höjde gränsen från underskrifter från 5% av medlemmarna till 15%? Och en misstroendeomröstning är kanske inte så trolig om man redan lyckats överleva stormar som transferförbud (nyvalet) och få klubben dömd i Neymaraffären? Själv bryr jag mig inte om resultaten, det är inte därför jag vill ha bort Bartomeu. Men tänker att det ändå är den troligaste vägen? Jag orkar bara inte se honom ända fram till 2021. Då har det gått så många år att jag stundtals är tveksam till om jag ens kommer ha någon kärlek kvar till Barcelona då. Jag är utan tvivel beredd att ta en förlust mot Real Madrid med 0-5, förlora varenda ligamatch som är kvar och dessutom förlora cupfinalen mot Alaves om det ger en misstroendeomröstning. Finns det något hopp?
Barcelona Bosketts
2017-04-20 09:39
Att Barcelonas storhetstid är över och förbi är något man pratat om sen Pep stack. Men vi har allt som oftast studsat tillbaka när en ny tränare kommer in i bilden. Skillnaden är att vi alltid haft La Masia att förlita oss på. Är det inte en Busquets eller Messi som ploppar fram, så har det varit en Sergio Roberto eller Jordi Alba. Men sedan misshandlingen av ungdomslagen har det varit snålt med tillflödet.

Nu börjar det återigen bubbla i leden. Vi har en kompetent Barca B-tränare som med allt att döma lyfter upp laget i segunda igen, samtidigt kan vi med en mer ungdomsfokuserad tränare i A-laget ta vara på talanger som Palencia, Alena, Cucu och Samper. Så egentligen är inte läget sämre än när Pep klev in efter Rijkaard. Den rutinerade stommen finns där, och det är bra för ungtupparna. Men vi måste få in en tränare som har kunskapen att ta vara på ny och rå talang.

Hoppet lever i allra högsta grad i mig. Vi har en mycket spännande generation på gång, 87-generationen är inte SÅ gamla och Xavi pluggar alltjämt till tränare.
Barcelona the cameroonians
2017-04-20 09:14
@Soko:


Det var därför klubben satsade på att köpa in fem 23-åringar förra sommaren;

Gomes
Suarez
Digne
Umtiti
Paco

Dilemmat är att dessa inte är spelare som kommer kunna bära laget till titlar, det krävs mer spetskvalitet för det.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 08:53
Du kan räkna med att kroaten stannar minst i 2 år till. När förlängde Barca spelares kontrakt för att trissa upp priset?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-04-20 08:51
Cuadrado är en spelare jag länge velat se i Barca! Arbetsvillig och en fin offensiv förmåga. Hade varit magisk att ha på våran högerkant. Och även om jag hatar Mandzukic så är han ett exempel på vad en duktig tränare kan göra med sina spelare trots ovana positioner. Allegri får Mandzukic att spela för laget och arbeta stenhårt i defensiven. En sådan tränare vill jag ha. Som kan utveckla spelare och få dom att spela för varandra och hitta nya positioner. I övrigt är jag imponerad av Juve men räknar inte med att dom står emot RM. RM har något jävulskt över sig nu och deras mittfält är fruktansvärt bra - likaså backlinje. Igår såg jag också Rakitic lata sig så förbannat! Han är så jävla dålig i försvarsspelet! Joggar hem och ser allmänt tung. Hoppas förlängningen va för att få bra betalt.
Postat via SvenskaFans-appen
MotFinal17
2017-04-20 08:33
Vad glad man blir när man skummar igenom ert forum, cred till er för att ni håller en sådan fin och värdig nivå. Den överträffar nog vår nivå för tillfället, men det är svårt att ha ett forum helt utan rötägg. Ignorera dom. I vilket fall som helst så är jag otroligt stolt över att vi lyckades hålla nollan i två raka mot er, samtidigt som en normalutdelning för er del inte hade resulterat i det. Messi fri i straffområdet brukar jag exempelvis räkna in som mål. Vi försvarade oss helt otroligt bra men hade också fru Fortuna lite på vår sida. Jag tillhör väl den mer nojiga skaran av supportrar, så jag kanske inte talar för alla, men jag satt helt seriöst och var lika nervös i minut 10 som 80, bara för att man vet att ni kan explodera när som helst. Detta alltså trots 3-0 som utgångsläge.

Nu hoppas jag att ni tvålar dit Real på söndag. En vinst där och dom kommer att börja känna flåset. Det skulle verkligen gynna oss om de måste fokusera på både ligan och CL. Sedan hoppas jag att vi lottas mot dom i en semifinal, så kan Giorgio ge Sergio en lektion i hur man spelar försvarsspel.

Väl mött och lycka till!
Barcelona wallmannen
2017-04-20 07:59
Barcelona kommer nog fortsättningsvis vara med där uppe och slåss om titlarna, men överlägsenheten mot de andra lagen är nog borta tyvärr. Ja, det kommer nog bli svårt att ersätta Messi... ;-)
Barcelona Soko
2017-04-20 07:28
Jag är orolig och rädd att Barcelonas storhetstid är nu över. Stomen i laget har blivit till åldern och att dessa kommer svårt att ersättas. Man märkte det ganska tydligt redan när Puyol och Xavi försvann. Nu är Piqué 30 , Busquets 29, Iniesta 33, Suarez 30 , Messi 30. Visst ska man kunna spela några år till men det går bara inte att göra det som vid 25 något är tydligt hos alla nämnda spelare. Man blir tårögd bara man tänker på det men sån är verkligheten tyvärr.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 06:20
Miljon*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-04-20 06:20
Fansen är helt klart det bästa med klubben den här säsongen. Som fotbollsspelare hade jag gett up en och annan miljoner varje år för att få det där stödet. Nu ska fan även domaren hyllas, visst blåste han lite väl mycket Juve i första. Men han styrde matchen från minut och föll inte för trycket. Man kan ju tänka sig att Bayern hade velat ha den här domaren istället. Det negativa; våra spelare som ska lägga ner så mycket tid på domaren. All jävla gestikulerande och gnällande som gör att vi tappar både tid och fokus på det som ska göras. El classico matchen kommer bli galet intressant, MSN nollade igen? Skulle icke tro det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caerr
2017-04-20 04:47
Vilket sorgligt liv, att enbart vilja provocera och trolla på ett forum som "neutral" åskådare. Allvarligt, tänk efter.

Spärr. /Mod
Barcelona S.Eto'o
2017-04-20 04:28
Det bästa skulle vara Semi: Juventus vs Real 3-2 Monaco vs atletico 1-1 Atletico vs Monaco 1-1, Monaco i straffar Real Madrid vs Juventus 1-1 Final: Juventus vs Monaco 2-2 Monaco 3-2 förlängning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Thierry Henry
2017-04-20 02:42
@Skurhink:Om du tror det är en medveten taktik att spelet skall gå genom Neymar istället för Messi så är du helt ute och cyklar.

Neymar får automatiskt mer boll då han är mer aktiv än Messi på plan. Svårare än så är det inte. Han springer mer visar sig mer och vill och utmanar mer än Messi i dom flesta matcherna. Då blir det automatiskt så att han får mer boll. Messi söker sig längre ner i plan och lunkar oftast omkring bara.

Med Veratti eller Thiago på mittfältet så hade Messi kunnat flytta högre upp i plan och ta den rollen Neymar tvingas till nu på sista tredjedelen. Men då krävs det också att han springer mer i matcherna än han gör nu. Som ett direkt svar på det kommer Neymar (som den otroliga anpassningsbara agspelaren han är) att börja gå mer i djupet. Vilket han gjorde 2015. Med Neymar hotande i djupet blir vi mer oförutsägbara och svårtolkade i anfallet. 2015 sprang Neymar i djupet och stänkte in mål som han vore en återupstående Thierry Henry i sin prime. Och det kunde han göra för vi hade ett mittfält med en fantastisk innersta och en stor spelande Rakiyic bakom trion. Men också en Xavi som kunde hoppa in å styra mittfältet då och då. Nu måste Messi gå ner på den positionen och Neymar får helt andra uppgifter där fram. Uppgifter han sköter med bravur vilket alla hans assists visar. Men det är ändå inte ultimat då Messi hamnar så långt ner. Vi behöver hela vår trio fokuserade på anfall om dom ska va så brutalt dödliga som dom va 2015. För det behövs ett mittfält värt namnet.

Neymar anpassar sig perfekt till vilka omständigheter som än är runt honom. Han visar mognad och en mångsidighet i sitt spel väldigt sällan skådat av spelare i hans ålder. Han är en naturlig spelare som kliver fram i stora sammanhang och Barcas framtid. Tårarna som strök hans kinder igår kväll fick mitt barca hjärta att blöda. Han visar hjärta mognad ledarskap och allt där till för att bli världens bästa spelare och Barca fanbärare i framtiden. Han är barca framtid och skall ingenstans
Barcelona shalit
2017-04-20 02:32
Så förbannad man blir på vissa härinne som sitter och redovisar Messis målstatistik. Han är inte anfallare längre utan en offensiv mittfältare. Ni får bedöma honom utifrån hans kreativitet och ur den aspekten var han Barcas absolut bästa spelare i detta dubbelmöte. Den enda urusla prestationen han har stått för är PSG borta, men då var hela laget under all kritik.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-20 01:48
För övrigt är Cuadrados spel över två matcher ren o skär värdsklass. Inte nog med vad han erbjuder offensivt, killen är svår att dribbla förbi 1 mot 1. Grym han är.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-04-20 01:46
Fin nivå på forumet trots nederlag o usel match (taktiskt som vanligt). Neymar andas verkligen Barcelonismo, det märker man. Cred till våra fans som sjöng för laget vid slutsignal, en annan klubbs fans hade buat (ni vet vem). Mer än en klubb!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2017-04-20 00:57
Vi kommer resa oss, hur tufft det än känns i nuläget och kom ihåg att det svänger snabbt i fotboll. Mycket tillfälligheter som avgör i den här sporten och det tjusningen med det trots allt. Vem vet, bättre avslut i det här dubbelmötet och det hade kunnat vara vi som var i semifinal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Caz
2017-04-20 00:48
Fan att man ska tycka om denna skitsporten. Varför kunde man inte blivit intresserad av golf eller något sånt istället?
Annons: