/spanien/barcelona/forum/23166.aspx/spanien/barcelona/forum/23166.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dawelito.
2007-11-01 12:52
Är det nån som vet var man kan ladda ner alla barcas mål ?
Barcelona Messi_CE_Iniesta
2007-11-01 11:33
Varför inte låta Bojan starta?
Barcelona G2S #27
2007-11-01 11:18
Inte spelar väl Dos Santos centralt idag? Det lär bli R10 som spelar där. Tror mer på Dos Santos som kantlöpare
Real Madrid King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
2007-11-01 10:54
Klint,
Det har inget som helst med fotboll att gora, precis som ditt svar till mig inte heller har nagot med fotboll att gora. Ater till fotbollen.
Barcelona Lionel Messi 19
2007-11-01 10:36
Gammla storbacken Baresi ha vill Messi i Milan, det kan han ju bara drömma om! Messi kommer inte lämmna barça på 10 år hoppas jag :D:D

Forza Messi!!!!!!!!!!
Barcelona Messi_CE_Iniesta
2007-11-01 10:34
Så klart dom hade dåligt försvarsspel...
Heleguera spelade ju! :D
Barcelona Klint
2007-11-01 10:19
King_raul [r.i.p Antonio Puerta]

Du ska nog inte definiera Ramblas uttalande som en frågeställning. Han bekräftar mer sin egen hypotes om ditt stundande besök. Följdaktligen ser det inte bra ut att inleda en mening med ordet "och". Men va fan har detta med fotboll att göra?
Real Madrid King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
2007-11-01 10:14
Ze nemo,
Om du laser forsta meningen i Ramblas svar till mig ser du att han staller en fraga till mig "bara vantade pa att du skulle titta in", saledes ar det helt i sin ordning att skriva "Och" som forsta ord i en mening nar det ar ett svar pa en fraga.
Barcelona Tompa
2007-11-01 09:50
Oavsett Velencias form så är det imponerande av marängerna att vinna med 5-1 på Mestalla. Nu gäller det att vi inte underskattar Valladolid i kväll. Det är ingen "måste vinna match" men Shusters mannskap går som tåget så jag vill gärna att vi inte tappar poäng.
Barcelona Klint
2007-11-01 08:35
Emadinho

Väl formulerat och jag håller med dig till viss del. Tycker dock att du bör ha förståelse för att vissa som skriver här på Svenskafans inte har uppnåt byxmyndig ålder. Ingenting som du reflekterat över?

Sen hade det väl varit något av en kraftfull paradox om vi hade suttit här och hyllat Real Madrids spel. Skulle Mona Sahlin offentligt gå ut och hylla Reinfeldts politik?

Självklart tror jag att du förstår att vi inser att Real Madrid spelar bra fotbolll, om än för tillfället. Men varför skulle vi sitta här och t.ex. diskutera om Robinho är i sitt livs form eller inte. Kunde faktiskt inte ha brytt mig mindre.

Slutligen så vill jag att du först tar en titt i erat egna forum. Sen kan du komma hit och skriva. Personligen anser jag att dina kommentarer saknas substans och verklighetsförankring. Dels för att du missar åldern på dessa individer som skriver, dels för att du inte förstår att vi håller på Barcelona och slutligen för att du har skitit i det blå skåpet.

Tack för mig.
Barcelona Kalle.
2007-11-01 08:10
Man vet ju aldrig vad man ska tro. I pressen kan vilket skit som helst skrivas.

Dock, skönt att läsa!
Barcelona Suñol_
2007-11-01 02:26
El Gitáno: Ja väldigt intressant.

Jag märker att jag bara skriver surgubbe kommentarer hela tiden ska bättra mig!
Starkt av marängerna, känns som vi får inte tappa poäng imorgon...
Barcelona El Gitáno
2007-11-01 02:14
En lite kul, men totalt onödig sak, för er som är intresserade...

Jag och min kompis (han hejjar EXTREMT mycket på Real Madrid) spelade Fifa 08. Han får på ett brasseskott med Cannavaro och utbrister; JA! FERNANDO CANNAVARO!
adiiL
2007-11-01 02:09
Emadinho

Kan inte motstå att fråga dig hur det vara så omöjligt att motstå och hur orkar du skriva ett så långt inlägg bara för att några småttingar har retat Real Madrid litegran. Vi vet att Real gjorde det bra idag. El Clasico kommer bli intressant!!
Barcelona Ghazza
2007-11-01 02:07
Emadinho,

Nu såg jag ju inte matchen, men 1-5 säger sig självt. Valencia hemma på Mestalla har alltid varit en av seriens svåraste matcher. Speciellt för ett par år sedan. Jag kan mycket väl tänka mig att Madrid spelade en underbar fotboll idag, men faktum är att om det är vid något tillfälle man ska drämma till Valencia så är det nu. Efter 2-0 mot Rosenborg, en sparkad tränare och 3-0 mot Sevilla så är de nästan för sårbara. Men missförstå mig inte, jag tar absolut inte bort segern. Mer än att jag lyfter på hatten.

Det många culés stör sig på kanske är att ni alltid verkar ta poäng i matcher, hur dåligt ni än spelar. (ex Valladolid borta)

Men vi får se, jag tycker inte ni har fått den riktiga värdemätaren än. Den kommer den 23e december...

Bona nit!
Real Madrid Emadinho
2007-11-01 01:53
Observera alla innan ni läser mitt inlägg, jag vill absolut inte provocera er här inne, även om min tröjfärg kommer störa er så vill jag uttrycka mig för att det är helt omöjligt att motstå. Nog med det och till det viktiga istället.

Jag fascineras av många (inte alla) men många här inne som alltid ska nedvärdera Real Madrids insatser oavsett motstånd, resultat osv. jag menar kom igen man kan ändå inte vara så trångsynta så att man knappt kan se verkligheten. Det jag absolut inte kan förstå är att hat kan göra vissa människor så pass blinda att man absolut inte vill se det som händer i verkligheten. När Real spelar dåligt och förlorar så vill många få det till att “detta är dagens Real och dom är så dåliga”, när man vinner knappt så kan det låta antingen “tur” eller “domaren”. Och när man utklassar lag som Deportivo för att nämna någon så vill många få det till att motståndarna är helt enkelt för dåliga. Och när man utklassar topplag så är det inte Real som är bra utan det är motståndarna som är för dåliga.
Några exempel bara för att förstärka det jag skriver är när man bortabesegrade Villarreal med hela 0-5 på El Madrigal, då säger många; “Reals sena mål i första och tidiga mål i andra tog ut luften ur Villarreal spelarna med tanke på deras spelövertag innan målen”. När man vinner mot Valencia så är det antingen deras skador, dåliga form, eller så är det helt enkelt domarens fel.
Men ingen vill ens tänka på att Real också har flera skador på viktiga spelare, dom ska väll ändå vinna eller?
Min fråga till många blir då; vad är fotboll för er? Vad innebär fotboll egentligen? Det är egentligen inte bara fotboll utan all sport fungerar på samma sätt, där den ena parten i en match som gör andra parten svag (dagens fall). I vissa andra fall då ett lag som Real, Barca eller Sevilla möter exempelvis Levante, då handlar det om psyke till de underlägsna parten (Levante),då i 9 av 10 fall går Levante ut på plan som förlorare, man har allts redan förlorat innan man ens börjat matchen.

Det jag vill komma fram till är att det inte finns något lag av Valencias, eller Villarreals kaliber som går ut på plan med förlust i tanken när man möter Barca eller Real. Utan man självklart ser sig själva som minst lika bra och då är det i matchen det avgörs. Det laget som har förberett sig bäst. Visst kan ha Valencias läge inför matchen påverkat resultatet men det är absolut inte enbart på grund av Valencias dåliga form matchen slutade som det gjorde idag, utan det var att Real Madrid enligt mitt tycke spelade sin bästa halvlek på länge de första 45 minuterna idag. De som såg matchen kommer säkert veta vad jag menar och de som inte såg matchen drar egna slutsatser med tanke på allt som har hänt i veckan och att det var det som orsakade detta resultat. Man får inte vara så trångsynt och erkänna när ett lag verkligen spelar bra oavsett om man hattar eller älskar detta lag. Visst kan det vara svårt för vissa men jag tycker att man enbart skämmer ut sig själv att jämt och ständigt nedvärdera Reals insatser pga. hat.

Tack för mig och lycka till i fortsättningen
Barcelona ze nemo
2007-11-01 01:30
King_raul [r.i.p Antonio Puerta];

Varför rättar du andras stavfel när du själv börjar en mening med ordet "och"? Dumt att leka besserwisser när du själv skriver fel.

Angående matchen kan jag bara säga att Real spelade bra idag, men vi är också bra och det blir en tuff säsong.
Barcelona Braxingen
2007-11-01 00:48
Som A.Gaudi säger: Oavsett, så är det otroligt starkt av Real Madrid att besegra Valencia med 5-1 på Mestalla.

Vad vi kan ha i åtanke är att man aldrig kan ta mer än 3 poäng i en match, hur bra man än är. En säsong handlar givetvis om att kunda tända till i stora matcher, men framförallt om att ha en hög lägsta nivå, att kunna vinna matcher trots att man inte spelar bra, att vinna alla de här "enkla" matcherna som till antalet är betydligt fler än de svåra.

Givetvis ingen nackdel att visa upp en högsta nivå som Real Madrid gör, men det är inte den tyngsta faktorn i titelracet. Så ser jag på det och jag njuter när vi spelar lika dåligt som mot Almeira och ändå tar 3 poäng. Det är sådant som ger mig förhoppningar.

King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
Var snäll och påpeka inte andras stavfel. Du gör bara dig själv till åtlöje, då du dessutom förstod vad han ville ha sagt.
Real Madrid King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
2007-11-01 00:45
Rambla,
Och jag väntade på ditt intellektuella svar direkt efter... och se, åker i fällan varje gång :)

älskabarcelona,
Det heter ens, inte äns. Och för din info så har vi precis vunnit ligan och sist och näst sist vi möttes grät inte jag en tår vad jag kan minnas.
Real Madrid King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
2007-11-01 00:42
RonaldinhoGaucho10,
Mierda... hur gammal är du? 10?
Barcelona A.Gaudi
2007-11-01 00:32
aja hur vi än vinklar det är det bara väldigt starkt av real.

jag känner mig orolig över vilken form dom är i just nu. men enda som krävs för barca är kontiunitet. att vi aldrig förlorar våran form och viker oss som förra året. det är vi som ska vinna i år och inte Real som ska förlora ligan.
Barcelona RonaldinhoGaucho10
2007-10-31 23:55
Rambla

du glömmer inte bort att mierda släppte in 5 mål mot just Sevilla på hemma plan :D
Ivan Helguera måste ha gjort allt det här med flit. kanske har gjort upp med mierdas ledning att spela som han gjorde?
tur att vi inte köper mierda spelare. för dem hade gjort samma sak som Helguera gjorde.

Ivan Helguera är ett stort skämt faktist. Petter Hansson är klasser bättre än Helguera. Våran stjärna Oleguer är ju flera klasser bättre än Helguera. man kan bara skratta åt den människan att han ens spelar fotboll. trodde han lärde sig något i från ronaldinho ;D 0-3 matchen tänker jag på. GUD hjälp Ronaldinho till den klassen han var då!
Barcelona älskabarcelona
2007-10-31 23:50
wooohooo va glada madrid fansen är! Iriterande idiets . Inte äns 3:e del av säsongen är spelad å dom kallar sig redan mästare!:S Dom vinner mot Valencia som är i kris å fullt med skador å dom tror att dom har ligan. Snälla dra härifrån . Ni har inget rätt till att säga nåt när ni inte har vunnit ligan elr nån match mot oss. Längtar till den matchen otroligt mkt ! ska bli skönt å se alla madrid fans gråta :D
Barcelona Kalle.
2007-10-31 23:05
Ämne: Ämne: Ber om ....
Haha, det skulle jag vilja se!
Barcelona Rambla
2007-10-31 23:01
Ämne: Ber om ursäkt för al....Kul att du tittade in. Bara väntade på att du skulle ta upp det där.

Det du tydligen inte vill nämna, ja om du nu känner till det hela, var att de två pajasarna som satte sig mitt bland alla culés iklädda marängtröjor var just för att de suktade efter sina "2 min i TV". De rekommenderades att sätta sig någon annanstans eller ta av sig tröjorna av säkerhetsskäl. De flesta maränger har själva påpekat att säkerhetspersonalen uppträde korrekt. Tror du mig inte? Gå in och läs på AS i deras bloggar.

Du själv kanske sätter dig bland MFF-klacken iklädd en HIF-tröja? Modiga du. :D
Real Madrid King_raul [r.i.p Antonio Puerta]
2007-10-31 22:55
Ber om ursäkt för alla maränger som kommer in här, jag vet att det är förbjudet att bära Real Madrid tröja på Camp Nou, den liberala borgen.
Barcelona Kalle.
2007-10-31 22:52
Äh de tvivlar jag på Rambla.
Tror vi vinner med 3-1.

Messi x2 och Ronaldinho!

Skillnaden på Barcelona och Real är att marängerna är beroende av sina motståndare. Är motståndaren bra är de dåliga och tvärtom. Det har vi fått bevis på i dagens match och när de blev utspelade av just Valladolid för några omgångar sedan. Vi har alltid bollen och spelet!
Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-10-31 22:52
Mr Real M : Minns jag rätt har Valdes vunnit utmärkelsen som La Ligas bäste målvakt bäste målvakt senaste 3 säsongerna just ör att han har släppt in minst mål och Barcelona har i helhet släppt in minst mål under de 3 senaste säsongerna. Barcelona har också gjort flest mål de senaste 3 säsongerna. Offensiv fotboll är rolig och inte fegt som när Real Madrid kontrar hela tiden och gör mål på fasta situationer. Gör spelmål istället så får ni cred. Bara för att ni vinner mot ett sargat Valencia på bortaplan gör er inte till ett lag. Valencia som är i formsvacka, forlorat mot Rosenborg med 3-0 och nyligen sparkad tränare + att Hildebrant är mer öppen än ett hål (är det möjligt ? Verkar så iaf) Vinn istället med 5-1 mot Barcelona. (Dream on). Lycka till =)
Barcelona Rambla
2007-10-31 22:49
Många mål i den här omgången. Nu fattas det väl bara att vi åker på storstryk i morgon också, 4-0 i baken typ. :)
Barcelona Rambla
2007-10-31 22:47
Ok, att det är kul med många mål i en match osv, men att släppa in 5 mål på hemmaplan är fan parodi. Det får bara inte ske, oavsett sparkad tränare. Inställningen kan ju inte ha varit den bästa i Valencia. Snacka om att Koeman har lite och bita i nu.
Annons: