/spanien/barcelona/forum/231.aspx/spanien/barcelona/forum/231.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 21:59
Bosketts - du tycker Eriksen är på Veratti nivån?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 21:52
Man ska aldrig ha sin farsa som agent stort misstag. Ney vill säkert stanna men hans farsa snackar om pengarna. Har man nån random som agent så kan man ta egna beslut utan att känslor kmr och tar över.
Postat via SvenskaFans-appen
Semedo
2017-07-24 21:43
Förstår inte varför man tillåter en utomstående hålla på så här mot klubben.
N€ymars farsa ord väger tyngre just nu än alla i ledningen. Om det är så här nu vad kommer hända i framtiden?
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 21:42
Vi är inte en säljande klubb? Vad är felet med det. Det blev ju brunt i Perez kallingar när Ronaldo ryktades bort..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2017-07-24 21:37
Ja! En del är ju pengakåta och en del whiskeykåta!
Barcelona El Tridente
2017-07-24 21:35

Bra artikel om vart våran klubb är på väg.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 21:33
Jag undrar vad i helvete sysslar Barto med? En fluga gör mer väsen av sig. Dags att sluta gömma sig och återgå till att värva lite spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Tridente
2017-07-24 21:26
@Criff:


Jodu många har grillat Ronaldinho för att han slarvade bort minst 3 år till som världens bästa.

Den här stilen Neymar kör just nu har Ronaldinho aldrig kört.
När han köptes från Santos så visste många att de skulle bli pengakrig runt honom och hans feta giriga farsa.

300 miljoner kr räckte inte långt för hans farsa som gick rakt ner i hans ficka.
Barcelona LennyRomario
2017-07-24 21:24
@Barca4life98:

Härligt! Pajasen håller storyn kokande, utifall någon skulle ha glömt honom. Håller mysteriet levande, uppmuntrar till mer spekulation och får några rubriker till.

P
A
J
A
S
Barcelona Barca4life98
2017-07-24 21:08
Neymar la precis upp en bild på sin snapchat story. Bilden var på honom i en Barcatröja när han firar ett mål tror jag...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-07-24 21:08
Neymar la precis upp bild på Snapchat i Barca-tröjan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-07-24 20:55
Tror ni inte bilden med Neymar Pique och han från Rakuten innebär något? Att dem fixat ett avtal som genererar pengar till nytt kontrakt för Neymar. Och att han på något sätt blir ett ansikte utåt för Rakuten?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fcb88
2017-07-24 20:50
Ärligt talat så vill jag inte ja Veratti längre, han verkar vara en man helt utan cojones..
Barcelona Rambla~
2017-07-24 20:41
Solo Verratti har redan fegat ur, vågar inte säga ett pip längre. När han tom tvingas att byta agent utan att protestera, vet man att den värvningen is all gone.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-07-24 20:38
Iniesta.70 Du kan fan dra till baguette och snigelfrossarna så fort du bara kan! Haha, skämt o sido, ett kul inlägg som livar upp den så tryckta stämningen de senaste dagarna här inne. Själv befinner jag mig i landet för tillfället (med bil på väg hem) och det står mig upp i halsen. Blir ju fan ruinerad med alla dessa jävla motorvägsavgifter som de verkar ta efter varannan 100:e km känns det som. Är just nu på ett Ibis-hotell ca 15 mil ovanför Lyon för lite vila och sömn. Tack och lov så passerar jag Strasbourg i morgon och tar mig äntligen in fantastiska Tyskland för att glida på Autobahn innan det vankas Danmark och Öresundsbron. För är det något die Deutsche kan så är det motorvägar. De har dessutom inte fräckheten att ta hutlöst med betalt för det. Har god lust att säga till fransmän här, ni kan ta Neymar illa kvickt, bara ni ser till och betalar för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-24 20:37
Om Veratti vill lämna för oss måste han göra något liknande Keita ..
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-07-24 20:31
Sluta sätt neymar i samma fack som Ronaldinho, vad Ronaldinho har gjort för den här klubben är ett fåtal som kan mäta sig med. Ronaldinho hade fått festa upp hela klubbens kassa med tanke på hans PRESTATIONER i Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Criff
2017-07-24 20:24
El Tridente,

Jo men Messi's & Xavi's historia liknar ju absolut Neymar's.
Neymar blev skolad i La Masia sedan barnsben osv..

Fattar inte varför man tror Neymar ska bete sig som Messi & Xavi, gjorde Ronaldinho det? Han tyckte väl festande och brudar var mer intressant än klubben? Inte har han fått lika mycket skit som Neymar för det..
Barcelona Soko
2017-07-24 20:15
@Barcelonistas:

Komiskt att PSG forum på SF ens existerar kvar när Zlatan inte längre är kvar i klubben. Stackars dessa människor som just nu inte vet vilket forum de ska tillhöra eftersom Zlatan inte är aktiv .
Barcelona El Tridente
2017-07-24 20:05

Neymar kan bli världens bästa spelare i Barca i minst 3-4 år och då bäddat upp för att så småningom spela i USA eller Kina för pengar han inte ens hinner torka röven med resten av livet.

Men han är tyvärr en barnrumpa. Det är inte direkt någon Messi, Xavi eller Iniesta mentalitet i denna snorunge.

Jag gillar hans talang för fotboll men absolut inget annat.
Barcelona Iniesta.70
2017-07-24 19:19
Ja, så här i transfer-tider så måste jag bekänna en sak. Ja, jag orkar inte bära det inom mig längre. Så här ligger det till: Jag har fått ett erbjudande att börja skriva på ett annat forum. Visst, PSG' forum är ute efter mig. Jag har blivit erbjuden 8st fulwhiskey pavor i bara sign.-on bonus. Sen dimper det ner en ny Jack Daniels vid var 10:e tumavtryck jag lyckas skramla ihop. Självklart har jag farsan bredvid mig under ett sådant tufft beslut. Ja, gubben är tysk så han skiter fullständigt var jag postar mina monologer till inlägg så länge jag håller mig borta från Bayern's forum med mitt dravel. By the way så hamnar tre iskalla Jägermeister i hans ägo ( under bordet, såklart)om jag "skriver på" för PSG' forum. Visst, jag har redan ex antal whiskey pavor i mitt "stash" men tror inte jag klarar mig riktigt säsongen ut. Jag menar, man måste ju överleva. Jag kommer ju alltid stå i skuggan av en hel bunt med giftiga skribenter på detta forum. Fan, man vill ju vara bäst! Herre på täppan! Hur ska man kunna bli det när Bosketts bara idag svingade till med nästan sjuttio-tumavtryck på ett inlägg!! Nää, nu sitter man här i valet och kvalet med en Crayon-krita i handen och svettas gammal Seagram's medan farsan hänger över mig och flåsar tyska ramsor om Jägermeister och Pariser-hjul. Ja menar, vafan är Messi, Iniesta, Roberto mot ett gäng nya halvtaskiga whiskey pavor till samlingen och chansen att få glänsa och inte stå i skuggan av nån annan dribbler till stjärn-skribent. Och, ja, kanske to m redan i år få chansen att vinna den så åtråvärda "Guldskölden":) Motorsåga motståndarlag från rivieran och mumla lite om rödvin och baguetter hur svårt kan det va? Edit: Sure, förstår om min "FanClub" vässar pennorna och är redo att skriva: Skriv på för faan! :)
Barcelona Andreas FCB
2017-07-24 19:11
@Soko:


Kommer vara spridda burop mot Neymar på matcherna om han stannar från de "riktiga fansen". Inte fansen på USA-touren, de fattar ju knappt bättre..

I alla fall hoppas jag fansen visar att beteendet inte är okej.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 19:08
Bjuder ni inte på Veratti så Get the fuck out of here mofo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-24 19:07
Komiskt att PSG supportrarna på allvar tror att dom kmr få Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-24 18:51
Håller med. Neymar är en hycklare av rang. Anledningen att han ännu är kvar är för att affären inte kan gå igenom. Antingen så är inte PSG villiga att hosta 4 miljarder eller så går det inte pga FFP.
Sen kommer Neymar att sjunga det ena och det andra att han älskar klubben för mycket bla bla. Vad jag hatar sådana lögnare.
Barcelona the cameroonians
2017-07-24 18:41
Den enda anledningen till att Neymar inte uttalar sig är, i min värld, att PSG fortfarande inte har hela den ekonomiska biten klar vad gäller klausulen. Om de löser den biten är jag övertygad om att Neymar lämnar, om de inte kan ordna med cashen så stannar han. Der är ju underbart att han inte vill bränna några broar. PSG (eller egentligen Neymar) behöver förresten inte betala skatt på klausulen då det blev en lagändring förra året kring detta. Tidigare kunde det vara mellan 21 och 47% skatt utöver klausulen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-24 18:35
fcb88 Eric Garcia är mittback och mig veterligen är det inte på den positionen City och Pep investerat. Däremot har City fyra gamla ytterbackar och det är rätt solklart att de då väljer att förstärka med tre när lika många lämnat. Och jaj, City har misslyckats med sin akademi de senaste åren och precis som Pep sa kommer det ta 10 år innan de är på samma nivå strukturnässigt som Barça och Madrid. Det fanns ingen konkret plan i la Masia utan han togs för givet av de ansvariga. Att se klubben köpa in en massa mittbackar på löpande band, både till akademin (Bueno), B-laget (Marlon) och A-laget (Yerry Mina) samtidigt som det blir svårare och svårare för egna produkter att ta sig framåt och uppåt adderar till en negativ upplevelse - och då blir valet ibland inte Barça utan en annan miljö. Tycker personligen också att det är värre att köpa Arda för €40 miljoner än Mendy för €60... För den sistnämnde finns i alla fall en plan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
2017-07-24 18:34
Neymar har väl helt enkelt inte bestämt sig än. Det nya kontraket från Barca kanske inte är klart eller tillräckligt bra. Något är det i alla fall. En sak är i alla fall säker; Neymar kommer lämna Barca så småningom. Frågan är bara om vi kan matcha han och hans äckliga fars ekonomiska krav så klubben Barca får njuta av han bästa år som fotbollsspelare. Jag har svängt lite i vad jag egentligen tycker om Neymar(som person) men väljer just nu att avvakta tills vi förhoppningsvis får fler detaljer om vad som EGENTLIGEN har försigått senaste tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Semedo
2017-07-24 18:34
@Koeman!!:

Snälla han är inte ens bäst ì liverpool. Fråga dom själva. Mané är bättre och betydligt jämnare. Countinho är inte värd dom priser som det skrivs om. Eriksen bör vara vår target.
Barcelona Prntscrn
2017-07-24 18:33
@Soko:


Tror du glömmer att Coutinho är realtivt ung.
Förra säsongen var han jämn. Hade lite svårt att komma igång igen efter skadan men utöver det höll han en hög och jämn nivå. 24 år gammal.

Att spelare på 22-23 år har problem med jämnheten i spelet är inte direkt ovanligt
Annons: