/spanien/barcelona/forum/2306.aspx/spanien/barcelona/forum/2306.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Den vise mannen
2015-09-10 19:27
Styrelsemöte på FIFAS-huvudkvarter 2013

-Går det inte lite för bra för dom där FC Barcelona. Säger Blatter och tittar ut över styrelsen.
Övrig styrelsen nickar instämmande.
-Dom vinner ju nästan allt och ser ut att vara ostoppbara de närmsta åren, säger Blatter.
-Finns det inget vi kan göra? undrar Blatter.
Alla sitter och tittar på varandra och funderar.
Plötsligt räcker en man upp handen. (vi kallar honom Perez för enkelhetens skull).
-Jag vet!! Det finns ju massa regler gällande hur man får värva minderårgiga osv. Ni vet dom där reglarna som alla skiter i!!
Alla tittar nöjt på varandra.
-Jag begär in papper på dessa övergångar, så jag se vad jag kan göra, finns säkert massa smaskigt som jag kan använda. För inte jävel följer dessa regler, säger Perez.
-Briljant!!, utbrister Blatter. Kör på det!!

6 månader senare, nytt möte.
-Hur går det för dig Perez? undrar Blatter.
-Alla tiders, hittat massa felaktigheter, säger Perez nöjt.
-Det saknas lite dokument osv som det gör för alla. Så här kan vi knyta åt säcken rejält!!
-Bra jobbat!! Perfekt!, säger Blatter.
-Det här måste straffas rejält!
-Perez du som är insatt. Vad är ett lämpligt straff?, undrar Blatter.
-Jag förstod att du skulle fråga. Har redan tänkt ut en mästerlig plan. Vi ger dom transferförbud ett par år och så tar vi bort hela la Masia för dom. Hur låter det?, säger Perez.
Hela styrelsen lyser upp med breda leende och nickar gillande mot varandra.
-Genialt, utbrister Blatter!!
-Det här måste vi fira!!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-09-10 19:21
Nästa fråga är, klarar sig Barto återigen? Alla pratar pengar hit och dit. Men om Rosell och Bartos oerhört oprofessionella sätt att leda klubben gör att vi får ytterligare straff kommer det påverka oss sportsligt, både kortsiktigt och långsiktigt. Ett exempel är vår bänk nu, finns inte en vettig ersättare förutom Rafinha för att ändra en matchbild känns det som. Att EU:s politik är rasistiskt ser vi bevis på nu runtom Europa med murar som byggs. Det kan inte vi rå för som idrottsklubb men viset fan kan vi slänga ut våra ledare,..
Barcelona koeman92
2015-09-10 19:14
Kröjf

Du har PM
Barcelona Barcelona 1899
2015-09-10 19:02
Hahaha, dagens största skämt hittar vi på blocket idag.

"Söker 4 biljetter till ordinarie pris till Champions Leuge matchen mellan Malmö FF- PSG den 25 november 2015."

Hahahahaha, good-fucking-luck-chuck.
Barcelona Rambla~
2015-09-10 18:56
Finns det verkligen ingen på hela SF som kan förklara för mig/oss varför andra klubbar tillåts hålla på med samma sak? Ta tex Atletico, hur många ungdomar som inte fyllt 18 har de skrivit kontrakt med de senaste fem åren? Var ens Kun 18 när han anlände till Atletico? Fast de kanske är medvetna om att de står på tur att få ett transferförbund inom kort. Det är väl därför de värvar typ 20 spelare under varje fönster.
Barcelona Rambla~
2015-09-10 18:53
Den vise mannen

Det är uppenbart att Fifa (och några till :P) är rädda för att det ska kläckas ut en ny Messi från La Masia. Därför har de nu riktat in sig på att sänka hela La Masia.

För och bli lite allvarlig. Ungdomarna har stängs av tills vidare bara, till dess att deras papper på övergångar och liknande är i sin ordning. Lite onödigt kan jag ju tycka. Det är ju knappast några kriminella vi har och göra med här, de små liven.
Barcelona Gabriel
2015-09-10 18:47
Jag älskar Lee, vilket klubb hjärta den killen visar upp. Hans talang gör att han kan gå till vilken klubb som helst, alla står säkert och radar upp sig och ber om hans signatur men han vill inget hellre än att lyckas hos oss. Han skiter i alla andra och deras checkar, han har bestämt sig för att lyckas i Barcelona. Nu har alltså FIFA stigit in i handlingarna igen, pinsamma är dom. Nåval, Lee har väntat i 2 år och han kommer att vänta till Januari utan problem. De kan ta bort spel och tränarlicens från killen men något de inte kan ta bort är hans talang samt kärlek för Barcelona.

Fuck you, Fifa. Längtar redan tills Lee gör A-lagsdebut, känner på mig att vi alla väntar på något riktigt stort där.
Barcelona Den vise mannen
2015-09-10 18:45
Rambla Förstår fortfarande inte riktigt. Vi blir alltså straffade innan utredningarna är färdiga!! Var ngn annanstans funkar det så?? Vi får alltså inte värva. Inte ha ngn ungdomsverksamhet. Vilka ska spela? Ska vi ställa upp med materialare, massörer och planskötare!! Då kanske andra lag har en chans. Men bara kanske??????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-10 18:44
Nu kommer Lee inte att ens träna med Barca förrän 4 januari när hans avstängning upphör. Klubben vågar inte riskera något då han anses vara ett specialfall, har säkert och göra med hans exeptionella talang.

Bra jobbat Fifa, ni har förstört 2 år av en ung pojkes fotbollsdröm. Hoppas ni mår bra alla ni ofantligt rika ledamöter, som trots era rikedomar inte kan hålla er borta från att mutas av diverse fotbollsförbund.
Barcelona Rambla~
2015-09-10 18:39
@Den vise mannen:


Ja Barca riskerar ytterligare straff från Fifa om de anses skyldiga. Då lär det bli ett kännbart straff jämfört med det förra. Förvånar mig inte om klubben stängs av typ 2 år från att värva spelare och den här gången kommer de sannolikt att se till att Barca inte ens får värva in spelare även om de ej registreras. Detta är ju något som retar Fifa rejält, alltså att Barca värvade Vidal och Arda i somras trots en avstägning från transfermarknaden.
Barcelona Rambla~
2015-09-10 18:35
@the cameroonians:
Xavi Simmons tex har ju växt upp i Spanien. Vad fan är problemet? Hur kan Fifa anse det vara något fuffens i hans flytt till Barcelona med sina föräldrar vid 7 års ålder? Hur kan Fifa förhindra vuxna människor flytta runt som de vill inom EU? Det strider ju för fan mot mänskliga rättigheter och ter sig helt bisarrt. Hur är detta annorlunda mot det Wenger och Arsenal håller på med? Han terroriserar talanger från La Masia som ännu inte fyllt 16 år (Cesc bla) och deras föräldrar. Övertalar dem att flytta till London genom att erbjuda hutlösa löner för den åldersgruppen (ja, Arsenal är den klubb i världen som ligger i topp när det gäller löner till tonåringar). I vissa fall lockar de även föräldrarna med att flytta med då de erbjuds jobb. Hur är detta tillåtet samtidigt som Ben Ledermans föräldrar inte får flytta till från USA till Europa och Spanien enligt Fifa? Jag spyr....
Barcelona Barcelonistas
2015-09-10 18:33
Det är någon som inte gillar Barcelona vilka är dessa personer? Kan vara människor som ger information till FIFA elr är det någon/några inom FIFA som inte gillar Barca?.


Hmmm något är begraven här mina vänner.
Barcelona Den vise mannen
2015-09-10 18:30
Vad fan händer? Vad vill FIFA? Dom menar alltså att Barca är ENDA klubben i HELA VÄRLDEN som gjort ngt felaktigt bland dessa helt luddiga och motsägelse fulla regler som finns. Fatta det, i hela världen! Det alltså bara vi som felat. Känns helt absurt!!! Pågår det fortfarande utredningar? Hur kan man straffas innan utredningar är färdiga? Kommer vi bli mer straffade? Fattar nada!! Hjälp mig förstå!! I'm lost!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2015-09-10 18:20
Så jävla löjligt, först Messis skatt, sedan Transfersförbud, sen vill FIFA krossa våra ungdomar och nu Mascheranos skatt... vad kommer nästa? vilka är de här horungar som vill skada vår vackra klubb!?
Flavía
2015-09-10 18:07
Tydligen kommer Mascherano bli åtalad för skattebrott...
Barcelona Andresito
2015-09-10 17:42
FIFA alltså.. Snart ifrågasätter de väl Messis övergång och stänger av honom också. Herregud, att kidsen får lida i onödan. Fotboll är fortfarande lek i den åldern, att då inte få spela med sina kompisar och göra det man gillar är ju helt ofattbart. Vad är det FIFA vill egentligen? Visa sin makt? Få uppmärksamhet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-10 17:04
FIFA är en maffia organisation, dom vill stoppa våran dominans det vet vi sedan länge. För detta är inte normalt det är någon som verkligen är ute efter att skada våran klubb.


Jag väntar fortfarande på Bartos uppgifter där han under Tata menade att det finns personer som vill skada oss. Well hitta dom personerna och avrätta dom ( inte döda) men ni fattar vad jag menar.
Barcelona the cameroonians
2015-09-10 16:59
@Rambla~:


Ja, nu kräver de att Barcelona ska visa upp alla papper gällande spelarna och deras licenser. Och i väntan på detta stänger de alltså av dem från spel. Jisses - låter som att det är värsta traffic-caset alltså.
Barcelona påfågeln
2015-09-10 16:53
enkos: De har inte köpt TV-rättigheterna, bara sett till att ta del av Unibet:s rättigheter för att streama via deras sajt (de har säkert fått betala för det, eller gjort upp om att Unibet får göra reklam under sändningar eller liknande). Men förhoppningsvis ska man via Aftonbladet kunna köra fullskärm. Edit: Unibet såklart, precis som the cameroonians säger, ändrar.
Barcelona enkos
2015-09-10 16:52
Ja nu såg ja de tar det från United
Även bet365 sänder live både serie a o la liga varje match o omgång
Barcelona the cameroonians
2015-09-10 16:52
@enkos:


Det är ett samarbete med Unibet (och deras streamsida), och de har väl köpt in sig vid detta enskilda tillfälle. Inget långsiktigt alltså.
Barcelona enkos
2015-09-10 16:47
Hur köpte och av vem AB de rättigheterna. . Undrar vad de har kostat..
Barcelona Rambla~
2015-09-10 16:41
Fifa, en organisation som själva utreds för korruption av FBI, bedriver alltså en häxjakt på en fotbollsklubb. Fuck logic...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-09-10 16:39
Grattis alla fotbollsälskare - i helgen kan ni njuta av Ronaldo, Messi, Milanoderbyt och Guidetti. Sportbladet.se sänder alla 20 matcher från Serie A och La Liga helt gratis.
Barcelona the cameroonians
2015-09-10 16:37
WOW - FIFA har alltså stängt av ytterligare 8 spelare i ungdomsleden, bland dessa supertalangen Xavi Simmons som växte upp i Alicante och kom till Barcelona som 7-åring.

Hur hittar de felaktigheter kring detta undrar jag?
Läser man artikeln som är länkad finns det ingen anledning.

Det här känns mer och mer som en häxjakt där barns tillvaro ställs på kant och där FIFA åter igen visar sin vidriga sida.

Jag hoppas verkligen att det bara handlar om administrativa fel och att detta reds ut innan barnen och dess familjer hinner ta någon mer skada.
Barcelona Smogen
2015-09-10 16:35
Sportbladet sänder alltså helgens alla matcher i laliga. otippat och kul! Helt gratis säger dom!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Meessii10
2015-09-10 16:34
Sportbladet visar helgens omgång av både la liga och serie a gratis på sin hemsida
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymars
2015-09-10 16:34
Aftonbladet kommer sända helgens matcher gratis.
Barcelona enkos
2015-09-10 16:15
Vilken länk var det nu som enbart räknar poäng på Europa spel? Jag tycker att alla matcher på alla plan borde räknas. . Och med tanke på att Real vunnit ligan bara 1 gång på mycket länge borde inte placerat de så högt..
Barcelona Rambla~
2015-09-10 16:14
Skulle det inte komma nyheter om tv-rättigheterna igår kväll? Har det verkligen varit "tyst" om detta hela dagen?
Annons: