/spanien/barcelona/forum/22993.aspx/spanien/barcelona/forum/22993.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Ronaldinho#10]
2007-12-10 16:49
13 Dagar kvar till El Classico !
Va tror ni det slutar , hur bra kommer matchen vara?
Enligt mig så blir det så här :

Fc Barcelona 3-2 Real Madrid CF
A.Iniesta 24' , Raul 38' , Ronaldinho 51' , Rvn 61 , Eto'o 81' !

Det kommer att vara en mycket bra match med de nya spelarna för bägge lagen !

VISCA EL BARCA 3 !
Barcelona Klint
2007-12-10 16:18
När förväntas defintiv speltid beslutas till Barca - Madrid?
Barcelona barba
2007-12-10 16:12
Ämne: Nån som vet vad det ....
Etoo, Ezquerro, Giovani, Deco och Jorquera borde få speltid. Kanske även Marc Crosas?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-10 15:46
Sagna #3

Han har i stort sett spelat varje match denna säsong, Rijkaard tyckte inte han såg 100 och bytte därav ut honom. Vi har även Yaya toure och Abidal sjuka, så nåt går runt la masia.

Om det inte är skador så är det sjukdomar som drabbar spelarna, fyfan för dessa incidenter haha.
Barcelona Rambla
2007-12-10 15:45
Zambro har nyligen varit borta i över en månad för en muskelskada. Enligt honom själv så är han inte i hundraprocentig fysisk form ännu. Det kan vara en av anledningarna. Alltså, Rijkaard är försiktig med honom så att han ej överanstränger sig. Sen så har även Oleguer varit skadad till och från den senaste tiden och har därför inte kunnat avlasta Zambro på högerbacken.
Barcelona Paninho
2007-12-10 15:30
Ämne: Uttalas det Bojan el....
Bojan...

Ronaldinho måste hitta sin motivation och sin spelglädje innan han kan komma tillbaka på allvar. Sen finns det inga gränser för hur bra han kan bli när han väl är tillbaka!
Barcelona Kian
2007-12-10 15:28
Uttalas det Bojan eller Bohan?
Sagna #3
2007-12-10 15:16
Varför byts Zambrotta ut i nästan alla matcher när jag tittar på Barcelona? Är killen över?

//Arsenal.
Barcelona Baltasar00
2007-12-10 15:12
Sorry tryckte fel
Länktips: www.betsmart.se
Barcelona Baltasar00
2007-12-10 15:12
Nån som vet vad det blir för lag mot Stuttgart?
Kommer han vila spelare till Valenciamatchen eller?
Länktips: www.betsmart.se
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-12-10 14:12
Ämne: Många skriver att de....
Men när ronaldinho fick bollen av sylvinho tror jag det va, och två backar stog och kolla på bollen i minst 3-4 sek utan att röra en fena, det måste ändå varit kul och se? visar ju hur mycket respekt och hur rädda dem är för han.
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-12-10 14:06
Ämne: Skönt att Eto var ti....
nu ska vi inte klaga på deco, om du tittar ordentligt på vilken position han befann sig i när han fick bollen så gjorde han det som var bäst, visst någon fel pass kom men TILL OCH MED ronaldinho kan lägga passningar fel ibland, Deco är inte Ronaldinho, och med det menar du att han dribblar bort sig förmodligen, men grejen är att han kan dribbla så varför inte försöka? han gjorde ju inte det hela tiden men nån gång tycker jag att man ska försöka. han har inte varit borta hur länge som helst men ett par veckor utan spel, märker man på en spelare. (Inte etoó därimot som var en av dem bästa på plan när han var inne)
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-10 13:19
Tåget rullade ju inte hundra procentigt men det var mer ett kollektivt kämpande Barca, nåt vi sett alltför sällan denna säsong.

Det plus 3poäng och duons återkomst tar vi ifrån denna match. Ronaldinho visar äntligen intektioner att han älskar fansen och klubben, mer av sånt tack.

Ytterbackarna MÅSTE hjälpa till att dra isär motståndarna backlinje, precis så som Puyol och Sylvinho gjorde.

Holländaren och Rambla hade nån mini disskusion angående Sylvinho prestation igår. Den var magnifik om du frågar mig, hjälpte Dinho som genast fick mindre bevakning och kunde briljera lite.

En sak måste dock Sylvinho lära sig, vi har inte de mest huvudstarka anfallarna så inläggen bör oftast vara på marken,snett bakåt är alltid farligt.

Därimot om Eto löper sig fri kan man självklart måtta inlägg på huvudshöjd då han säkerligen kan få den på mål, men jag har svårt att tro ifall han har bevakning att han vinner huvudduellen där.

Barca erövra bollen hade bollinnehav visa intentioner att vi är på rätt spår.

Duon med i särklass största vinnarskalle Deco,Eto fick laget slå till cylindrarna.

Samma visa när vi möter Valencia.
Barcelona samot
2007-12-10 12:12
eto va ju helt bra kämpa som han skulle ronaldhino börjar komma igång va helt bra som han spela andra halvlek och sylvinho bästa spelaren på planen igår! deco bra passningar saknat deco i laget så mycke!!
Barcelona Sóm més que un club
2007-12-10 10:42
Jag tycker även att man kan lägga till att det var viktigt att vi kunde vända ett underläge till vinst. Det var faktiskt 13 mânder sedan vi lyckades med det, psykologiskt viktigt.
För ett par âr sedan var vi lysande pâ det, offensiven flödade och om vi gick pâ ett kontringsmâl bara ökade vi trycket.¨^alla var helt övertygade om att vi gör tvâ snabbt och sâ var nästan alltid fallet.
Att ibland inte hitta spelet fullt ut men ändâ lyckas vända är viktigt.
Titta pâ RM i fjol. Spelet var i stora delar inget vidare men Casillas räddade gansk mânga viktiga poäng. Pâ slutet när Barça hackade lite började dem spela bättre och när de fick guldvittring lyckades de vända vilket underläge som helst, utan att egentligen spela nâgot bländande spel.
Barcelona Der Afro
2007-12-10 10:39
Skönt att Eto var tillbaks och gjorde bra ifrån sig! Vänta bara nån match till sen kommer han vara på topp igen :)

Men synd att Deco var tillbaks och slog bort drygt hälften av sina passar. Varför kan han inte inse att han inte är någon Ronnie och i stället börja spela enkelt? :(
Siempre Futbol.
2007-12-10 09:18
Barcelona skall vara glada över tre poäng. Sju poäng upp till Madrid hade varit mardröm med tanke på matcherna som väntar.

Spelet såg inte bra ut, visserligen lite bättre i andra. Själv är jag förvånad över Xavis bollkontroll som var under all kritik i den första halvleken.

Mot nya tider!
Siempre Futbol.
2007-12-10 09:18
Barcelona skall vara glada över tre poäng. Sju poäng upp till Madrid hade varit mardröm med tanke på matcherna som väntar.

Spelet såg inte bra ut, visserligen lite bättre i andra. Själv är jag förvånad över Xavis bollkontroll som var under all kritik i den första halvleken.

Mot nya tider!
Barcelona PILMÀ
2007-12-10 09:17
Enligt mig så var Sylvinho absolut absolut matchens klart bästa Spelare efter det kommer Ronnie.
Barcelona Gorredinyo
2007-12-10 09:04
Ronaldinho är tillbacka hit och dit. Det räcker han är inte tillbacka, han kommer aldrig komma tillbacka till den han var. Vi får nöja oss med att han gör matcher som han gjorde igår, sen kanske han sätter ett par frisparkar också. that's it
Barcelona Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*
2007-12-10 08:44
Aja, Valdes ska ju ta målet, lite felplacerad... Men sådant händer alla målvakter, det är ju knappast Valdes bara som släpper in sådanna kanoner.

Måste få lyfta fram Sylvinho, Vilken match karln gör, helt fantastisk i mina ögon! ;)

bearlakeyours86//


Jag förstår och vill också se mer av Messi, men det är gansa svårt att göra något när du så fort du får bollen är omringad av 3 depor spelare ;)
Barcelona bearlakeyours86
2007-12-10 08:39
Samuel Eto'o härliga löpningar, har saknat hans target spel grymt mkt, Fanns bra intentioner hos både han och Ronaldinho som verkar vara nära formen nu. Jag vill ge lite kritik till Valdes som såg felplacerad ut igår vid målet, samt Zambrotta som såg ganska loj ut.
Vill se mer av Leo Messi! Visa det du kan!
Barcelona Kalle.
2007-12-10 08:34
Bra comeback av Eto'o. Syns att han är matchotränad men han tog många bra löpningar. Det lossnar riktigt på el classico.

Lysande match av Dinho igår! Visca el Barca.
Barcelona Oha789
2007-12-10 08:21
Grabbar snälla sluta gnälla på Ronaldinho.

Jag tycker att Ronaldinho gjorde en väldig bra match om vi ska täncka på att han börjar komma igång.

För ingen spelare som är riktig ur form kommer tillbax direkt och visar att han är i top form från katastrof form. Låt oss klappa händerna och le lite åt att han försökte väldigt mycket idag. Låt oss le när han vågar återigen dribla och göra bort 2 spelare totalt i matchen när han inte änns sprang för några veckor sen. Låt oss se när han gör sitt mål och blir sugen att spela fotboll igen.

Grabbar Ronaldinho börjar komma tillbaxs så därför ska vi vara glada över att han jobbar väldig hårt för att komma i form. Vi behöver han i laget och han är medveten om det.

Idag såg jag en spelare som värkligen brann för att spela varje minut för att bevisa att han börjar komma igång.

Mina kära bröder jag kan lova er alla här inne att imon 1 månad så ska ni se Ronaldinho i samma form som han var 04-05, För jag såg en spelare som värkligen jobbar för att komma tillbax det är väldigt positivt och sluta klaga på honnom, Glöm Ronaldinho för 2 år sen. Tänck på Ronaldinho för 1 vecka sendan och jämför hans vilja idag då är det stor skilnad.

OM HAN INTE KOMMER I EN LIVSFARLIG FORM OM 1 MÅNAD SÅ KAN NI SÅGA MIG HUR MYCKET NI VILL OCH DÅ FÖRTJÄNAR JAG ATT BLI SPÄRRAD HELA SESONGEN UT.

Visca El Barca!
Barcelona barca...eta7
2007-12-10 08:04
Härligt med en seger igår. Fast det såg inte säsrskilt bra ut i den första halvleken. För ni som vill se höjdpunkterna från matchen så finns dom i länktipset.
Real Madrid Fasihhh
2007-12-10 04:43
Ämne: Hallå grabbar... tän....
"Catalunya, triomfant,
tornarà a ser rica i plena!
Endarrera aquesta gent
tan ufana i tan superba!
Bon cop de falç!
Bon cop de falç, defensors de la terra!
Bon cop de falç!
Ara és hora, segadors!
Ara és hora d'estar alerta!
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines!
(tornada)
Que tremoli l'enemic
en veient la nostra ensenya:
com fem caure espigues d'or,
quan convé seguem cadenes!
(tornada)"

där har du =)
Barcelona B.A.R.C.E.L.O.N.A
2007-12-10 02:13
Hallå grabbar... tänkte bara kolla om någon kan få tag eller har barcas national sång samt text :) vill öva lite så att man kan sjunga ute på baren under el classico :)


Visca Barca
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-10 01:18
uio

Det stämmer bra det. Matchen visas på svensk tv.
uio
2007-12-10 01:15
Vet nån vilket tid el classico börjar , är det 22:00 den 23/12 ?
Barcelona Mot Nya Tider
2007-12-10 01:08
Delarocha RIP Puerta

Ja, visst är det komiskt att två cùles kan se samma match med olika infallsvinklar:) Givetvis är jag också glad över de 3 poängen vi fick med oss från ikväll, men mest glad åt hur Samu och Deco's comeback påverkat andra spelarna och deras inställning till ett snabbare spel;D
Annons: