/spanien/barcelona/forum/22945.aspx/spanien/barcelona/forum/22945.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-01 19:07
Chivus agent Becali är sen igår i Barcelona och förhandlar med Txiki och Ferran Soriano (skönt att han är med). Barça erbjuder lite lägre lön än vad Inter gör, men istället så erbjuder de ett 5-årskontrakt mot Inters 4 år. Enligt Marca, hur trovärdigt det nu är, så är Barça överens med Roma och behöver nu bara komma överens med Chivus agent.

Fortsättning följer.
Barcelona krullo
2007-07-01 18:33
Nån som har bra koll på Dani Pacheco som verkar vara klar för Liverpool.

Yaya Toure känns som en vettig värvning har haft lite svårt för Edmilson. Vet inte om Abidal är värvad som vänsterback eller mittback men jag tror ledningen behöver värva en back till.
Barcelona Fredrik90
2007-07-01 18:19
Ämne: Ämne: Aha oke....
"His favorite soccer club is Barcelona and Ronaldinho Gaucho is his role model."

Tja, varför inte locka honom till Barca?! Snacka om potential. Dock har andra klubbar också visat intresse för honom, bl a Man United
Barcelona T#11
2007-07-01 17:52
Ämne: Aha okej. Laporta & ....
Sjukt vilken teknik den lillen hade, bara 12 år!
Barcelona Ettfan
2007-07-01 17:52
Vill se Ronaldinho på toppform med sina underbara finter och mål. Hoppas han inte blir en "mindre" målgörare bara för Henry anlände.
Lukas.RP
2007-07-01 17:48
Janne W

Jag bodde också vid Diagonal nu senast jag var nere i april, väldigt enkelt att ta sig fram via metron.
Barcelona Janne W
2007-07-01 17:46
Tack!
Barcelona Joey
2007-07-01 17:45
Janne W

Det åker bussar hela tiden från girona in till staden...tar ca en timme dit... o bussen kommer till arc de triumphe....där tar du metron till diagonal... det e 2 stationer ifrån !!!
Barcelona Janne W
2007-07-01 17:43
Tackar för all info:-D Är det någon som vet hur man bäst tar sig från flygplatsen (girona)till Barcelona ska bo med familjen vid Diagonal(2+2)?
Barcelona r.Hyder
2007-07-01 17:39
När Thierry Henry ryktades vara på väg till oss för ett tag sedan var jag väldigt skeptisk till den vävningen. Vi har redan R-E-M och ingen ska komma och splittra våran magiska trio. Det kommer kanske uppstå konflikter osv. vilket också talade emot vävningen av fransmannen. Men faktum är att vi behöver en till riktig klassanfallare med ett stort register som Henry har. Ledningens uppdrag är att täppa igen de hål som funnits i truppen den gångna säsongen, dem ska se till att problemen i truppen löses på ett bra sätt. Defensiven har varit rejält svajig därför värvar man nya backar, en är klar hittils och en till på gång. Man har rustat upp den defensiva mittfälltspositionen för avv väga upp defensiven lite. Vi hade problem i denna lagdel och därför förstärker man den. När Eto'o och Messí var borta hade vi inte tillräckligt med krafter frammåt vilket ett lag som vi bör ha. Gudjohnsen kunde inte infria de förväningar man hade på honom och klarade inte av att axla Eto'os roll på ett åtminstone ganska övertygande sätt. Messí ersattes många gånger av Giuly, komentarer överflödiga. Ronaldinho har även han varit borta X antal matcher och det har gått som det har gått i dem matcherna, vissa gick det bra i och vissa inte. Ledningen har hittat ett nytt problem i en annan lagdel. Att ersätta någon i R-E-M är oerhört svårt, vi hade inte dem resurser i truppen som krävdes för detta. Eftersom man vill lösa problemet värvar man Henry. Logiskt nog. Det ledningen gör här är att lösa ett problem vilket är ens skyldighet. Sedan kan det givetvis disskuteras hur vida man ska kunna tillfredsställa alla dessa 4 klass spelarna. Jag är övertygad om att Rijkaard och ledningen har sina planer klara. Dessutom om vi skulle drabbas av skador/avstängningar i anfallet så är problemen lösta då vi har 4 stycken klass spelare på 3 positioner. Jag ser inte värvningen av Henry som överflödig längre utan som ett sätt för att lösa problemen som vi har haft den gångna säsongen. Det är i alla fall vad jag tycker.
Barcelona Barça-Ronnie10
2007-07-01 17:36
Ämne: Enligt den franska t....
Jag skule helst vilja se Milito för att han har spelat i La Liga rätt länge. Chivu är väldigt bra också men det verkar som att han och hans agent bara är ute efter pengar. Chivu är också väldigt skadedrabbad, men om han väljer Barça så skulle han nog vara billigare än Milito. Men jag vill fortfarande att Milito kommer.
Barcelona Joey
2007-07-01 17:30
Enligt den franska tidningen så verkar Milito komma till oss... han säger att Real är helt uteslutet och Barca är hans dröm... kan det vara sant? och det står även att Chivu inte har valt vad han ska göra än.... hoppas vi får in nån av de snart... jag vill helst se Chivu... vem vill ni ha?
Barcelona Joey
2007-07-01 17:29
Enligt den franska tidningen så verkar Milito vilja komma till oss... han säger att Real är helt uteslutet och Barca är hans dröm... kan det vara sant? och det står även att Chivu inte har valt vad han ska göra än.... hoppas vi får inte nån av de snart... jag vill helst se Chivu... vem vill ni ha?
Barcelona Sürer
2007-07-01 17:19
köpet av henry är inte ett dugg onödigt. Vi har just värvat världens bästa anfallare när han är skadefri. Ronaldinhos sjuka passningar till henry desamma gäller etoo men etoo har enligt mig dåliga avslut. Glöm inte att etoo ska på afrikanska mästerskapen också då behövs ju henry
Barcelona Crosas
2007-07-01 17:13
Läste att Abidal föredrar mittbacksplatsen mer en yutterbacken emn att han spelar där han gör sig bäst för laget. Ifall det är så, så hade en värvning av Chivu varit grym om man flyttar han på kanten där jag tycker han gör sig bäst och använder Abidal som ittback ifall han övertygar. Skall dock sägas att jag aldrig sett han som mittback däremot.... men helt fel hade det inte vart om nu chivu kommer!!!
Barcelona Barça-Ronnie10
2007-07-01 17:09
Har vart inne o på Romas forum och enligt dem så är Chivu klar för nästan madrid. Någon mer som har hört något om detta?

Om det är sant så tycker jag att Barça ska satsa allt på Milito, han kanske är lite dyr men man ska ju sälja några spelare och så har han ju själv sagt att han vill spela för Barcelona.
Barcelona Fredrik90
2007-07-01 16:56
Aha okej. Laporta & co kanske ska rikta in sig på denna killen istället? ;) (länktips)
Barcelona BARCALONETA
2007-07-01 16:53
Under säsongen 06/07 åkte vi till Barcelona ett flertal gånger. Vi bokade flyg via Ryanair. Det går att få bra priser beroende på vilka veckodagar man åker. Matchbiljetter och hotell har vi bokat via SI Fotbollsresor. De skickar hem biljetter och hotellvoucher i god tid innan avresa. Skulle det bli ändrad matchdag (flyttas från sönd - lördag) skickar de ut meddelande om detta. SI har ett par hotell som de använder varav Amrey Diagonal är det bästa. Det ligger inte mitt i citykärnan, men ändå på bra avstånd till både kommunikationer och till strandprommenaden nere vid havet.
Är man medlem i FCB får man 20% rabatt på matchbiljetterna (vissa matcher 5%). Men då måste man köpa biljetterna direkt av dem.
Barcelona Kamelen
2007-07-01 16:41
Fredrik90

Vad jag hörde så krävde turkarna alldeles för mycket pengar för honom.
Barcelona Fredrik90
2007-07-01 16:40
Någon som vet om Barça värvade Muhammed Demirci? Eller väntar man tills han har fyllt 13, har för mig att jag läste någonstans att man måste ha fyllt 13 innan man kan köpa en spelare?
Barcelona BARCALONETA
2007-07-01 16:39
Spanska ligan startar helgen 25-26 augusti enligt FCB:s egen hemsida
Viera_Marcelo
2007-07-01 16:33
Grattis Barcelona för värvningen av Yaya Toure. Det är en grymt bra spelare som påminner om Patrick Viera. Han håller samma klass Diarra.

Men Henry, tycker jag att ni missade på det. Varför`? Jo, man köper en skadebenägen spelare(minns ni Overmars, Petit) som håller minst 2 år. Ni skulle siktat in er på Fernando Torres.....
Barcelona r.Hyder
2007-07-01 16:31
tarrak

Lampards nya kontrakt som han nobbade skulle ge honom den högsta lönen i laget. Jag tycker att han borde acceptera det kontraktet om han ens har lite hjärta för klubben. Vill aldrig se en sådan girig spelare i Barcelona, dem hör inte hemma hos oss. Inte nog med att jag inte tror att hans fotbollskunskaper räcker för vårat spel utan han har ett sinne för girighet också.
Barcelona messi_ftw
2007-07-01 16:30
Jag tycker att barca borde värva flera argentinska fotbollspelare. Jag tycker så därför at argentinska spelare bjuder på konster och schowar och det är för mig viktigast. Ett ex är messi har ni sett ngra såna rörelser med boll förut ??:S
Barcelona tarrak
2007-07-01 16:05
Rambla (Anims Puyi)/Jag brukar inte ha mycket till övers för giriga fotbollspelare, men jag kan ha en viss förståelse för Lampards krav. Det handlar nog inte så mycket om pengarna i sig, utan att han inte känner sig uppskattad, då både Sheva och Ballack har högre lön.

Barcelona r.Hyder
2007-07-01 15:43
En skön prick, Eric Abidal. Han säger att han är en 100%ig vinnare och har en attityd som hjälper laget att drivas frammåt mot seger. Han säger även att hans favoritposition är mittback men att han alltid spelar vänsterback för laget.

Den här sortes spelare är precis vad vi behöver i dagens barça. Inte för att exempelvis Puyol inte har en liknande karraktär men det finns alltid plats för flera.

Jag gillar Abidal och tror att han kommer hjälpa till att höja försvaret till en hög lägsta nivå.
Barcelona Lionel Andrés Messi
2007-07-01 15:17
Det ser ut som om jag har kommit till ett Rese Forum och inte Barcaforum?

:S
Barcelona Rambla (Anims Puyi)
2007-07-01 15:13
Lampard grinar över ett nytt kontrakt, han är inte nöjd med den veckolönen som han erbjudtis. Så mycket för hjärta för klubben. Han är som alla andra, vill ha så bra betalt som det bara är möjligt. Varför skriva nytt kontrakt när han har 2 säsonger kvar på det nuvarande?

Enligt engelsk press så har hans agent erbjudit honom till flera europeiska klubbar, men ingen vill ha honom.
Real Madrid beresor.se
2007-07-01 15:08
Ride_The_Big_One:

Jag är inte orolig...

Gillar inte Chelsea...Verkligen inte...
Kan inte tänka mej att de säljer många spelare...Kan nämna ett par som de med stor sannolikhet kommer sälja:

Shevchenko
Wright-Phillips
Ballack (kan nog gå till Serie A)

Det räcker med offensiva spelare för Barca tror ja...
En Makelele eller Gattuso hade inte vart fel annars...Bollvinnare
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-07-01 15:02
beresor.se

Henry var en ikon för henry och han gick, men jag tror inte Lampard kommer till den Spanska ligan hans sätt och spela passar inte in i Barcas sätt och spela. Därimot bör du oroa dig för att några Chelsea spelare packar sina väskor och drar till den italienska ligan.

Annons: