/spanien/barcelona/forum/22917.aspx/spanien/barcelona/forum/22917.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona YayaYaya
2007-12-22 17:31
asaDinho:

det där var det absolut dummaste jag någonsin hört, inte bara här på forumet, utan över huvud taget. vilken jävla idiot du är o herregud, driver du, skäms du inte, ja skulle nog bara hänga efter nåt sånt där, IDIOT!
Barcelona PILMÀ
2007-12-22 17:06
Det kan förstå på ((Länken))att Ronaldinho älskar och skämta på tränningerna och vill ha roligt med sina lagkamrater och göra sina tricks inför alla.
ronaldinho världens bästa människa när han är på humör tro på mig.

kolla LÄNKEN.
Barcelona De Goda
2007-12-22 16:49
Har ni hört? Det står på www.fcbarcelona.dk att efterfrågan på biljetter till matchen är så stor att Nou Camp kunde fyllas två gånger om!!!! 80 000 tusen biljetter gick till medlemmar medan endast 15 000 tusen gick till ickemedlemmar. Undrar hur mycket de kommer ta för en "svartbiljett" ?
Barcelona L.Messi19
2007-12-22 16:48
"

Så det är rijkard, som inte ska kunna tro att han kan behandla spelarna hur han vill bara för han är tränare, ni ser vilken effekt det ger på spelarna.. "

Det är faktiskt det han kan göra!
Du har altså sett att Rijkaard inte hälsat på Ronnie, då betyder det nog att han ligger med hans dotter eller?
Real Madrid Paco Buyo
2007-12-22 16:40
ibbos:
Att skylla allt som skrivs på att Marca försöker skapa oro i FC Barcelona funkar ju inte om man ser vad sport.es och elmundodeportivo.es toppar sina hemsidor med.
sport.es: "Allt talar för att Ronaldinho inte spelar".
elmundodeportivo.es: Ronnie närmar sig bänken.
Barcelona De Goda
2007-12-22 16:38
Ämne: Till asaDinHo
Har s....
Var det där verkligen ditt första inlägg? hehehe :) vilken tålamod.
Sevilla Krille33
2007-12-22 16:34
Till asaDinHo
Har surfat runt mycket på svenskafans dem senaste åren.
Men ditt inlägg om Ronaldinho och tränarens dotter osv tar fan priset.
Hur gammal är du? 5 år?
Så mycket spekulativ jävla smörja så man kräks.
Fast aja du kanske var ironisk eller något?
Barcelona De Goda
2007-12-22 16:30
Ämne: Denna är riktad mot ....
Väl talat ibbos. Kan någon lära mig hur man använder Google eller var det kanske Babel (?) angående språköversättning. Kan inte spanska och vill gärna förstå SPORTs artiklar.
Barcelona Leva Barca
2007-12-22 16:28
Seriöst , vad försöker rijkaard göra ?
fösöker han lura hela Reals försvar eller , vad?
Jag tror så som de ser ut just nu, så är de en luring på hela Reals försvar & att även Messi kommer spela imorgon.
Va tror ni ?

Visca el Barça
Barcelona ibbos
2007-12-22 16:14
Denna är riktad mot Siempre futbol och asaDinHo.

Varför är alla så nervösa? Herregud det är klart som fan att Ronaldinho spelar el-clasico? Allt detta kommer från marca, vars tidning är baserad på madrid och dess klubb. Man ska inte tro på vad marca säger, de säger mycket skit och det är absolut inte första gången.

Jag hoppas folk börjar inse att Marca är en tidinig för alla marränger, en tidning som försöker psyka lagen innan mötena, försöker störa lagen inför andra möten, skapa rykten etc.

Deco å andra sidan är mer realistiskt att han inte startar pga hans skada. Det är fullt förståeligt om Rijkaard väljer att inte starta med honom. Men att den ena tror sig vara en kamera på barcas träningar och omklädningsrum och den andra om att Ronaldinho bör byta klubb för att få en ny utmaning, är bara onödigt att disskutera. Ronaldinho har nog den svåraste utmaningen man kan ha, att ta en plats i laget.

VISCA
Barcelona hOmbres
2007-12-22 15:50
När är messi tillbaka?

Åker ner för Barca - Racing 19 januari - är han tillbaka då ? Om inte kan man förvänta sig att ronnie spelar?

Krossa madrid nu !

Mvh
Barcelona Sürer
2007-12-22 15:47
man ser ju på videon att spelarna, zambo,abidal,sylvinho inte bryr sig så mycket vad ronaldinho håller på med visar ändå att de andra spelarna är taggade o tar träningen väldigt seriöst. men ja tvekar lite om de inte kan vara lite mörkande bakom decos uttalande , jag har aldrig hört att ngn i barca kommenterat en startelva inför ngn match om de tror att de ska starta eller ej o nu när deco även talar för ronaldinho verkar det lite skummt. Tror faktiskt på både på Ronnie o Deco från start
Barcelona Visca_Barca
2007-12-22 15:27
aså så som jag ser så verkar vi ha problem igenom laget. ronnie är inte seriös på träningar eller deco kommer sitta på bänken osv.
tro mej om g2s spelar så kommer han va osyling. han är inte redo. det marca skrev om runnie måste ja tror på . föratt man ser videon också.
och det är inte bra inför el classico.
barca moral har varit lågt
Barcelona Messidonaa
2007-12-22 15:22
Ämne: om nu inte ronaldinh....
Det är en mycket bra ide.

om Henry är helt frisk frisk, då bör han starta alltså då menar jag hellre han än Giovanni.

Men i första hand så vill jag att Ronaldinho startar!
Barcelona Sürer
2007-12-22 15:00
om nu inte ronaldinho spelar, vilket jag ser som tjänstefel vill jag hellre se att Henry startar, inget illa menar mot dos santos men han e absolut inte redo för el classico. Hans avslut är alldeles för dåliga o han behöver flera chanser för att näta vilket man inte har råd med i el classico. En taggad Henry som tränat bra i veckan ser jag hellre , Henry,etoo,iniesta.
Barcelona AssaDinHo
2007-12-22 14:55
Siempre Futbol:

sluta diskutera andras prestationer, så slipper du detta!
Barcelona Boixos Nois 81
2007-12-22 14:55
Ämne: AssaDinHo:

Ja jag....
hehe.. jag vet inte varifrån han har fått alla dessa information..
Barcelona Boixos Nois 81
2007-12-22 14:53
Ämne: AssaDinHo

Får man....
LOL! AssaDinHo... Snälla låt Barca spela först innan du snackar skit om tränaren. Imorn efter att Barca har vunnit så kommer alla att berömma Rijkaard. Ronaldinho KOMMER att spela, men jag tror inte på Deco.
Siempre Futbol.
2007-12-22 14:52
AssaDinHo:

Ja jag är inte mycket för kvantitet, gillar mer kvalitet tillskillnad från någon.

Jag orkar inte diskuttera mer med dig. Men du, jag kan hjälpa dig med ansökningsblanketterna till Se & Hör, dom kan ha stor nytta av dina insidestories!
Barcelona El Culé
2007-12-22 14:50
Killar!

Vad jag vet så har det inte skett några officiella uttalanden än så länge.

Det förstår väl ni också att detta är drömmen för nyhetstidningarna. Fortsätta karusellen med Barcelona och få dom ur balans till El Clasico.

Själv har jag ingen aning om startelvan, om dom skall bänka Ronaldinho eller om dom skall bänka Deco. Men ta det med en nypa salt.
Barcelona AssaDinHo
2007-12-22 14:49
Siempre Futbol:

oj vilken liten rad det blev för din del då,
antar att du börjar inse, att du är efter inom fotbollen i barcelona!

Rijkaard, tröttnade på att Ronaldinho och hans dotter (Lindsay Rijkaard) träffades, och genom att börja behandla ronaldinho dåligt för det, så blev det mer som ett ultimatum för ronaldinho, att sluta träffa Lindsay

Men Ronaldinho slutade inte, kärleken är blind, visst är det tränarens dotter, men ska han skada sin egen själ, för att rijkaard vill det!

Sen så gav sig rijkaard ett tag också, men sen så kom medierna med att Lindsay spenderade 2 nätter i rad hos Ronaldinho, och då blev det för mycke för rijkaard...

Jag var som sagt i barcelona, såg vissa träningar, rijkard går mot spelarna, ronaldinho försöker få kontakt med honom, men rijkaard tittar bort och ronaldinho får en sorgsen blick, medans etoo klappar ronaldinho på ryggen och liksom menar, skit i det!

Det är rijkaard som har behandlat ronaldinho som skit, anledningen är förhållandet mellan dottern och ronaldinho, kan han inte hantera en sån sak

hur fan ska han då kunna leda världens bästa klubblag!

Ska du säga han har vunnit ligan o CL, men snälla det var ronaldinho's tjänster
Barcelona Palle Kuling....
2007-12-22 14:47
Om Deco och Ronaldinho börjar på bänken imorgon, så har fan Rijkaard gått för långt!! Han har gjort många misstag, specielt den här säsongen. Men bänkar han Ronaldinho och Deco, så blir jag inte sur om han får sparken.
Barcelona tarrak
2007-12-22 14:37
AssaDinHo

Får man fråga hur det kommer sig att du har så god insyn i Barcelonas omklädningsrum? Delar du kamerautrustning med Mijatovic?
Siempre Futbol.
2007-12-22 14:35
Frågan är vem det är som har koll.

Hur menar du att Ronaldinho behandlas dåligt av Mister?
Barcelona AssaDinHo
2007-12-22 14:32
men va är det du inte förstår?

Hoppar du över vissa rader när du läser??!?!

Ronalinho kan inte hålla det goda humöret 24 timmar non stop...rijkard's beetende mot honom vart för mycke till slut...och Ronaldinho visar, jag har en gräns..du må va min tränare, men du kan inte behandla mig som en skit inför alla människor i världen, speciellt mina lagkamrater...

Så det är rijkard, som inte ska kunna tro att han kan behandla spelarna hur han vill bara för han är tränare, ni ser vilken effekt det ger på spelarna..

om det är så att det är ronalinho's fel, siempre futbol?...hur kommer det sig då att spelarna står bakom ronaldinho och visar honom stöd för det han får stå ut med just nu...

Antar att du inte såg spelar-intervjuen igår, där hade du kanske fått lite fakta också..

så babbla inte på om nåt, du inte en har koll på!
Barcelona Messii19
2007-12-22 14:31
synd att messi inte är med.. han skulle showa upp real madrids vänsterback.. men ja hoppas att de blir en bra ersättera i messis position...Skulle vilja att en fruktad spelare spelar på den position.
Siempre Futbol.
2007-12-22 14:25
Men vad är det med alla Barcelona supporters, eller skall man säga Ronaldinho supporters?

Ronaldinho har gett klubben otroligt mycket och har ett stort hjärta - men han kan inte bete sig hur som helst!

Klart slut.

AssaDinHo:

Hehe, du drar dina egna omogna slutsatser. Det jag försöker förklara för dig är att Ronaldinho kanske behöver ett miljöombyte för att bli hungrig igen. Du har sett några träningar med Barcelona och drar en slutsats av att Rijkaard inte hälsar på Ronaldinho, det säger allt om dig.
Barcelona AssaDinHo
2007-12-22 14:22
Siempre Futbol.


Haha snälla kan du inte ringa laporta o säga, gör dig av med ronaldinho...

Vem är du som ska kritisera ronaldinho, om han vore blind, så skulle han prestera mer än va du kan drömma om..

Antar att du är en kille, vars drömmar sprack om att o bli en stjärna en dag, och nu har du inget bättre för dig än att kritisera andra som lever upp till dina drömmar...taskigt läge!

Den dan du presterar lika mycke som ronadinho, och uppnår det han har lyckats med, då kan du börja snacka....

Antar att du inte skulle bry dig, om din tränare inte hälsar på dig? bullshittt isf...
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-12-22 14:16
Ni som vill att Ronaldinho ska säljas, tänk efter! Utan honom hade Barca aldrig vunnit CL för snart två säsonger sedan och inte varit i närheten av samma popularitet som vi har idag. Mirakel var vardagsmat för Dinho för två säsonger sedan och som vi alla vet har formen bara sjunkit sedan VM 2006. Nu har det till och med gått så långt att han kanske bänkas inför årets match, av en 18-åring som ännu inte riktigt presterat i La Liga. Jag tycker absolut att Ronaldinh ska spela, speciellt det han visat de senaste matcherna. Han har inte varit i närheten av dålig, men ska vi jämföra med Ronaldinho mått har han heller inte varit bra. Vad hade vi sagt om G2S gjort 6 mål i ligan på ca 10 matcher? Alla hade hyllat honom, men när Ronaldinho gör det och inte övertygar på Ronaldinhosätt då ska man bänka honom i årets viktigaste match och sälja honom. Det jag vill säga är att han underpresterar efter sin egen förmåga, men han är fortfarande bättre än vad G2S är för tillfället.

Som någon annan här inne sa för någon timme sedan, är Ronaldinho ett barn längst inne. Hans hjärta slår för fotbollen och hans leende visar hur lycklig han är när han får spela. Alla vet vad han har uppnått. Redan vid 25 års ålder skrev GOAL så här om Ronaldinho när de valde ut All Star-laget för säsongen 2005/2006: "Kommentar överflödig. Världens överlägset bästa spelare. Är han till och med den bästa genom tiderna?". En kommentar från en fotbollsexpert. Jag kan inget annat än att hålla med. Finns det ens 20 % att han kan komma tillbaka i något som är i närheten av den formen ska vi behålla honom, tveklöst. Därför ställer jag mig frågande till dem som vill sälja honom. Vill ni att han ska bli världens överlägset bästa spelare i en annan klubb? Måhända att han skämtar lite väl mycket på träningarna, men vad jag har sett av bilderna verkade många av hans lagkamrater bli glada av det. Man ska också komma ihåg; vem var det som bar hela Barcas offensiv på sina axlar när Eto'o och Messi var skadade? Vem gjorde den magiska frisparken mot Zaragoza som fixade 3 poäng? Vem var det som assisterade Messi till två mål mot Real Madrid? Vem fixade oss vidare till åttondelen i Champions League? Just det, Ronaldinho!

Ni som nu påstår att Ronaldinho bara spelar på 60 % av sin kapacitet vill jag säga till er att han är fortfarande bättre än G2S då och dessutom har han visat stigande form och är en av världens tre bästa frisparksskyttar. Och vi ska bänka honom för en yngling som inte spelat en enda riktigt stor match istället för en Ronaldinho som visat sig vara avgörande i stundens hetta. Herregud...
Siempre Futbol.
2007-12-22 14:12
AssaDinHo:

Och du är bundis med Ronaldinho?

Vad vi har sett hittills av Ronaldinhos insatser så är dom helt klart underkända (iallafall majoriteten). Alltså spelar inte Ronaldinho bra, det är en ganska enkel ekvation grabben.

Du säger att Ronaldinho "strejkar" på grund av Rijkaard vilket du således tycker är rätt?

Jag vet inte när du blev Barcelona supporter, men vi står för Més Que Un Club. Lagsammanhållning och lagmoral. Går det dåligt för Ronaldinho så skall det gå ut över laget? Indirekt det du påpekar.

Är det så så kan både du och Ronaldinho försvinna.

Visca el Barcelona.
Annons: