/spanien/barcelona/forum/22899.aspx/spanien/barcelona/forum/22899.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jycken
10/27/2007 20:36
Ämne: skulle inte gråta en....
Varför skulle vi köpa Dieogo.. vi har ju Crosas ! han kmr bli stoor , jag lovar !
Barcelona Saman.
10/27/2007 19:52
Ser verkligen fram emot matchen imorgon! Hoppas få se Toure Yaya i startelvan och många mål!
Barcelona Plankton
10/27/2007 19:18
J.J

Roa dig med dessa matcher ^^

Lördag 27 oktober
18:00 Serie A, Torino-Cagliari, TV4 Sport
20:00 La Liga, Mallorca-Espanyol, TV4 Sport
22:00 La Liga, Athletic Bilbao-Real Betis, TV4 Sport

Visca_Barca

Barcas visas på TV4+ 19:00
Barcelona J.J
10/27/2007 18:37
Så e man sjuk ida o så visas ingen bra match på tv! KUL!?
Barcelona Visca_Barca
10/27/2007 18:25
tja. har en fråga vet nån om de kommer sända barca match imon? isåfall viken kanal?
tv4sport kommer sända tenis kl 19:00 det e final.
så ja undrar om det blir nån match ?
Siempre Futbol.
10/27/2007 17:42
Jag tror att det är dags för Ronaldinho att röra lite på sig. Det känns på något sätt som om han har blivigt aningen trött på det.

Jag anser att en eventuell försäljning av Ronaldinho skulle leda till mer possitivt än negativt. Helst hade jag velat se ett Barcelona me Iniesta på vänsterkanten, då jag tycker han har varit helt fantastisk de gångerna jag har sett honom på den possitionen.

Ronaldinho kommer för evigt att vara en person som symboliserar Barcelona.
Delarocha RIP Puerta
10/27/2007 17:08
Om du vet hur Xavi är som person hade du insett att han aldrig kommer byta klubb. Jag såg ett reportage om honom och det framgick tydligt att han sätter vänner, familj och hälsa före pengar och kändisskap. Dessutom brinner han för Barcélona minst lika mycket som Puyol, dessutom är han väl fortfarande 2:e eller 3:e kapten? Han är ju en riktigt kugge för Barcá och en del av klubbens själ enligt mig.
Ett Barcá utan Xavi är enligt mig inte tänkbart.
Barcelona Vampíro
10/27/2007 16:55
A.Gaudi:

Vilka rykten? Dem som AS har hittat på och sidor som Sportal och Goal.com har kopierat? Xavi ska ingenstans han är given i startelvan och han är en äkta Culé sedan barnsben. Det finns ingenting att diskutera, Xavi stannar i Barcelona punkt slut!
Barcelona A.Gaudi
10/27/2007 16:46
vad tror ni om ryktena om en eventuell försäljning av xavi?

han är ju verkligen en cule så det känns svårt att se honom lämna. han är inte längre självskriven i startelvan men han har ju ett enormt hjärta för klubben. jag hoppas och tror inte att han kommer lämna.

om han nu stack, vad tror ni xavi är värd?
15-18 miljoner euro?
Barcelona Criff
10/27/2007 16:45
R.D.A.M, jaha så Henry spelade i Barcelona förra åreT? visste jag inte :)
Barcelona R.D.A.M
10/27/2007 16:28
Ämne: T#11, den största sk....
Criff

Anledningen till att Ronaldinho inte utmanat på "sin" kant är kanske till stor del på att Henry tagit hans vänsterkant i många matcher.

Självklart ska Ronaldinho stanna i Barca!
Barcelona Criff
10/27/2007 15:38
T#11, den största skillnaden när Iniesta spelade var att Iniesta sprang, så högerbacken och mittbacken i motståndarlaget fick gå ut mer från mitten och skapade mer yta till andra spelare.
Dinho har inte utmanat på sin kant på VÄLDIGT länge och där igenom behöver dem inte försvara sig så värst mycket på den kanten.
Det blir precis som vi har ewtt kantspel på högerkanten med Messi men resten spelas genom mitten om inte Abidal springer upp.
Så ska det inte vara.
Barcelona A.Gaudi
10/27/2007 15:24
fast självklart skulle det bästa vara om han kom tillbaka i storform. men det känns som om barca snart har väntat tillräckligt länge.
Barcelona # Denniz |
10/27/2007 15:24
förra säsongen var det samma sak om att ronaldinho kunde säljas när ha kom i en svacka men glöm inte bort att han gjorde många framspel o sen så gjorde han dessutom 21 mål o så många mål har han aldrig gjort i barca tidigare o alltså behöver vi han även om han inte är i så stor form som han var i för två år sedan. man kan inte sälja en spelare bara för att han inte e så bra som hans tidigare säsong, han e jue fortfarande en spelare som behövs i Barca.
Barcelona A.Gaudi
10/27/2007 15:22
skulle inte gråta en tår om ronaldinho lämnade, det skulle jag gjort för 2 år sedan däremot.

om han lämnade så skulle det skapa grunderna för att bygga upp en ny ryggstomme i laget. iniesta skulle få ta över hans plats och fabregas skulle kunna gå in på mittfältet. sedan kanske Diego är rätt man att få ta över decos plats när hans tid att kliva åt sidan kommer.

iniesta - etoo - messi

fabregas - deco(diego?)

. toure
Barcelona tribente_magico
10/27/2007 15:20
det är bara att erkänna att ronaldinho är inte alls lika bra som han var ett par år sen, allt gick mycke snabbare, och han var mer vältränad, det kan man se tydligt om man kollar på filmer från 04-05, trodde inte det var så stor skillnad som det verkligen är, då kunde han ju springa ifrån din försvarare, det kan han inte idag. sen tekniken, speluppfattningen, frisparkarna och allt det där har han kvar, men tempot och snabbheten har han tappat i allt han gjorde förut, fattar inte hur det kunnat bli så!
Barcelona T#11
10/27/2007 15:16
Criff
du kan inte tro att iniesta gör en sån match varje gång(inget ont om iniesta,älskar den spelaren) men hela laget var bra då. Klart att ronni har blivit lite sämre men han håller absolut hög klass fortfarande, att sälja honom nu vore inget annat än dumt.
Barcelona T#11
10/27/2007 15:08
Så nu är vi alla överens om att ronaldinho inte ska säljas,, gött!!! :D
Barcelona Criff
10/27/2007 15:06
Ni som försvarar Ronaldinho är skrämmande, bara för att killen är effektiv så ska han få bete sig hur som helst, utanför och på planen?
Vet ni ens vad måttot för Barcelonas fotbollslag är?
"Ingen är större än klubben"

Rpnaldinho idag är inte den magiker vi såg under hans 2 helöt makalösa år. Men ingen kan be han hålla den nivån i flera år.
Men när en spelare har massa miljoner i lön varje månad så måste man kunna kräva en löpning, ett försök i alla fall utav en spelare.
Och där är problemet med Ronaldinho idag, han har blivit för slö och genom det har hans självförtroende sjunkit och därigenom utmanar han inte längre. Utan går ner och möter boll och sen passar tillbaks.
Han låser spelet och en hel kant, blir ingen fart i spelet.
Sen klart han passningsspel är från en annan planet, men ska man ha en spelare på plan och hoppas på att han ska slå en avgörande passning? Nee tror inte det.
Ni såg väl när Iniesta tog Dinhos plats, silken fart det blev. Det är det vi saknar på vänsterkanten.
Ni som inte ser det är verkligen blinda.

Sen hoppas jag heller inte han säljs men att han kommer upp i duglig form så han kan ta sin kant själv. Fast helst till sin magiker form från föregående år :)

OCh sluta ta upp hans 23 mål och grejer, Real MAdrid leder ligan, vill ni att Barcelona ska spela likadan fotboll som Real Madrid bara man leder ligan? HELL NO!
Hellre än dinho som spelar som han gjorde innan och gör 10 mål än den dinho från förra säsongen med 23 mål.
Barcelona Plankton
10/27/2007 14:43
...
Real Madrid Realmadrid/Ronaldo
10/27/2007 14:22
grabbar hoppas Ronaldinho inte säljs hoppas han blir kvar i barca även om jag är Madrid supporter men la liga kommer tappa en stor spelare och de kommer kännas konstigt ett la liga säsong utan Ronaldinho och han passar inte heller i italienska ligan där allt går i snigelfart:P
Barcelona Mot Nya Tider
10/27/2007 14:10
Ronaldinho trivs jättebra i truppen, han vet att han har folkets stöd och lagkamraternas stöd, vi behöver ingen Ronaldinho i toppform för att vinna, vi kan vinna ändå, på andra sätt;) Han älskar staden, säger själv att det känns som mini-brazil, snacket om att han lämnar är inget mer än BS! Tidningar som försöker göra sitt bästa för att sälja, inget mer. Ni som vill ha bort honom tänker med röven, en av världens bästa spelare genom alla tider. Ronaldinho stannar, no doubt!
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
10/27/2007 13:41
Är det bara Real Madrid matchen som inte visas ?.

Barcelona andreasbarca
10/27/2007 13:36
Jag blir som många andra trött på det här tjafset om att Roni är dålig hit och att han skall säljas dit. Och det av så kallade supportrar! Ni fattar inte fotboll, ni tror att fotboll bara handlar om att sätta massa frisparkar och göra vackra saker som syns. Nu skall jag förklara Ronis geni lite snabbt, det stavas speluppfattning, eller spelgeni om ni så vill. Han hittar passningar ingen annan ser, men då han behöver spelar han enkelt (precis som man ska göra). Bara för att han är bäst i världen (nåja nu har vi ju Messi också :)) MÅSTE han inte slå geniala passningar hela tiden som borrar sig fram mellan 5-6 motståndare. En genial passning kan lika gärna vara att bredda spelet, börja om och samla laget på sina positioner etc.

Dessutom minns ni kanske hans facit förra året. 23 mål. Vart var han dålig någonstans? Var det hans frispark mot Zaragoza i 86´? Var det biccen mot villareal? Var det alla straffar han förvaltade på bästa sätt? Eller kanske alla hans geniala passningar som resulterade i mål? Eller mästerverket mot Bremen i Cl?

Visst gör han liksom andra spelare både bättre och sämre insatser, men att säga att han skall sälja och "bort med honom"..fyfan för sådana supportrar.

Men jag vet att lika otacksamma som ni är mot honom nu, lika tackamma var ni när han säsong efter säsong bärgade titlar till oss. Ni är en skam för fotbollen, för ni vet inte vad den handlar om. Vill ni se massa bicacletas, flipflaps, soloräder etc. kan jag ju rekommendera någon avlsappnad plan i Brasilien där fotboll blir till konst. Att göra detsamma i Barcelona, på högsta nivå, som Roni gör är en helt annan femma. Den konsten Roni och hela Barca lyckas med på fotbollsplan kommer ni aldrig att förstå er på.
Villarreal Fill
10/27/2007 12:10
Allt detta snack om att Ronaldinho har blivit dålig går mig på nerverna. Förra säsongen gjorde han 23 mål om jag inte minns fel, och då får man säga att han underpresterade. Bara att kolla PILMÀs länktips nedanför. Klart man har stora förväntningar på killen efter sina mega säsonger 04/05 - 05/06. Men det han gör på planen nu klarar ingen annan av. Klart, han har blivit sämre än den tiden och också sedan förra säsongen, men alla spelare har formsvackor.
Men att han är kass och dålig hatar jag att höra.
Han kommer tillbaka till sin toppform någon gång inom en snart framtid och kommer ej lämna Barcelona i vinter. Gör han det kommer jag seriöst att börja lipa.


Mes que un jugador.
Barcelona Bojan Krkic#27
10/27/2007 12:06
Tjena, har någon här inne denna Barca videon? om ni har kan ni ladda upp den åt mig på megaupload eller någon annan sida.

kolla länktips
Barcelona RobelSamsoon_
10/27/2007 11:30
Kan någon start 11 till matchen imorgon mot Almeria?
Barcelona PILMÀ
10/27/2007 07:42
Kolla på Ronaldinho vs Athletico bilbáo 07/08
Skulle vi sälja den här killen så skulle jag sannerligen bli riktigt riktigt besviken.
Gáucho gör nåt som medierna inte märker.
Kolla bara på hans Speluppfattning.
kolla när när han blir uttbytt hans lilla Son=Sött.
Valladolid Magnito_perez
10/27/2007 02:49
synd på Juande Ramos.. Sjukt va mycket tränar profiler PL får nu.. orättvist!
Barcelona Plankton
10/27/2007 00:05
Kalle.

Nätar Ronaldinho blir jag överlycklig!
Annons: