/spanien/barcelona/forum/22882.aspx/spanien/barcelona/forum/22882.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelona#7
2007-09-24 16:53
Tja Puyol är tillbaka för spel till onsdagsmatchen men står kanske över men han kommer att vara med mot Levane på helgen... vem tycker ni att han ska peta??? jag tycker själv att backlinjen ska vara så här:::::


Zambrotta--Puyol--Milito/Marques--Abidal

Marques och Milito får rotera och den som rijkaard tycker är bäst får vara puyols backkompis
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
2007-09-24 16:15
Lionel Messi 19

Skriv ba Messi sen tryck på bilder så får du massa.
Länktips: www.google.se
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-24 16:12
Jag kommer inte riktigt ihåg vem det var som antydde att Ronaldinho inte var i camp nou under Sevilla matchen, men Yayas egna ord beskriver det bäst.
Barcelona Lionel Messi 19
2007-09-24 16:12
Vet någon nån hemsida med wallpaper på Lionel Messi?
Forza barça y Lionel Messi
Barcelona Beautiful_Barca
2007-09-24 16:07
"Ronaldinho Has No Problem With Barça - De Assis

Ronaldinho's brother has hit out at suggestions that the FC Barcelona superstar was left out of the squad against Sevilla because of a problem with anyone at the club."


Nyhetstorka som sagt. Patetiska journalister ska alltid ge sig på Dinho när det inte finns nåt att skriva om.

Två stora nyheter!
"Ronaldinho ska säljas"
"Nej vi skojade bara" :p
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-09-24 15:57
Nån som vet vad det står i offciella sidan om ronaldinho ? Svara snabbt är ni snälla är orolig för Ronaldinho har gjort så mycket för klubben. Kan inte se Ronaldinho spela för en annan klubb.

Hoppas han kommer ut säger att det bara är rykten och att alltid kommer stanna i barca.

Visca el barca ya Ronaldinho, Kungen av kungarna
Barcelona Xaviiiiii(Antonio Puerta)
2007-09-24 15:45
Cules det är bara Rykten! Dinho var petad eller skadad. Och dom som skriver har inget annat att göra så de skriver Dinho till Chelsea. Dinho stannar i Barca! Bara RYKTEN!
Barcelona Vampíro
2007-09-24 15:24
Mycket snack om Ronaldinho här inne. Vill han gå så finns det inget Barça kan göra enligt mig. För vi vill ju inte att det ska bli som Sevilla och Alves dvs ha en spelare i laget som vill bort. Tänk er hur dålig, omotiverad och ointresserad han hade varit då.

Men nu är han kvar åtminstone ett år till och vi ska vara mycket tacksamma över att ha en sådan spelare i laget. Ronaldinho är den som kom och gjorde Barcelona till en attraktiv klubb igen. Jag trodde aldrig inte ens i mina drömmar att någon skulle kunna ersätta Rivaldo men så kom Ronaldinho och han har varit den perfekta efterträdaren plus att han har varit lagets bästa spelare under dem senaste åren. Han kommer förhoppningsvis komma tillbaka till gammal form igen för laget behöver honom, Messi kommer också göra dåliga matcher och vem ska då föra oss till vinster? Ronaldinho ska vara kvar inget snack om saken. Men så länge han inte är bra och det finns någon som är bättre (Iniesta) så ska han tyvär inte spela enligt mig.
Barcelona Valdés
2007-09-24 15:01
Rambla; det har jag aldrig påstått att Du skulle ha sagt.

II Barça II; visst, ingen spelare är större än klubben. Men klubben är inte heller någonting utan sina spelare,och det gäller därför att behandla spelarna på ett sätt som gör att de är stolta över att spela för Barcelona.
Barcelona GiovanniDosSantos_FCB
2007-09-24 14:54
vad snackar alla om det är bara RYKTEN ronaldinho kommer bli kvar i barca.
tidningerna har inget fucking att skriva om nån så dom hittar på nåt han vart småskadad i lyon matchen och sa till rijkard att jag kan spela lite sen tar du in mig det är bara rykte man blir förbannad
Barcelona El Culé
2007-09-24 14:46
Men finns det något bättre läge att börja dra igång historier? Ronaldinho är "skadad" och vart tidigare avbytt två gånger i 70 minuten.

Tidningarna vill sälja sina tidningar. De Spanska nötterna hakar upp sig vad som står på de Engelska. En fruktansvärd röra.

Rolle kommer repa sig, och framförallt stanna kvar.
Real Madrid PILMA
2007-09-24 14:38
Vad fan snackar ni om vadå rekord Ronaldinho kommer inte att lämmna Barça även om det är en otroligt summa.
Barcelona Klint
2007-09-24 14:25
El Capitán

Först och främst vill jag säga att Xavi tillhör en av mina absolut största favoriter i Barca under min levnadstid. Det som jag tycker har varit Xavis styrka är, förutom passningssäkerheten, det att han ofta söker ett alternativ framåt i banan. Den senaste tiden har det dock blivit lite väl mycket Sidleds-Danne varning över honom. Det är ingen konst att rulla 100 passningar på en match till en omarkerad högerback. Nu menar jag inte att Xavi har varit dålig i Barca utan han har inte presterat på den nivån som han har bevisligen har visat oss tidigare.

Det jag ville komma till gällande Xavi exemplifieringen var just det att Xavi inte bör säljas bara för att han inte befinner sig i sin absoluta formtopp för närvarande.
Barcelona kirtap
2007-09-24 14:22
Ämne: asså OM vi skulle sä....
Jag kan se rubriken framför mig.
VI VANN INTE LIGAN,MEN VI HAR REKORDET PÅ DEN DYRASTE SÅLDA SPELAREN. Yes
Barcelona FCB10
2007-09-24 14:15
asså OM vi skulle sälja Ronaldinho OM... så skulle jag vilja att han gick till Milan och att vi säljer han för 100 miljoner euro. Då har vi iallafall rekordet av den dyraste sålda spelaren.
Barcelona kirtap
2007-09-24 14:13
Ämne: El Capitán

Visst ....
Jag vet inte det där om lönerna, som i mina mått mätt, är astronomiska. Men vem skapar dessa höga löner det finns något som heter tillgång och efterfrågan. Vi som betalar för att se laget på tv, eller live, köper tröjorna.
Vi vill ha det här, vi är lika delaktiga i hysterin som alla andra.
Exempel basket, ishockey, baseball alla är vi med och betalar deras jättelöner.
Däremot tycker jag väl själv att lönerna har gått till överdrift.
Barcelona Beautiful_Barca
2007-09-24 14:02
El Capitán

Visst är Xavi en av Europas bästa passningsspelare. Den bästa när han är i form. Det räcker dock inte att titta på statistiken. Han är inte i toppform just nu. Många av hans passningar går i sidled och han tar inte så mycket risker nu som han gjorde förut.
Jag saknar den Xavi som kunde väggpassa sig igenom fyra, fem man, på minimala ytor. Den Xavi man såg andra halvan av säsongen 03-04 framförallt och de kommande två säsongerna efter det. Innan han blev skadad.

Det är sorgligt att se att vissa inte tycker vi bör kämpa för att behålla Dinho. (Syftar inte på folk i forumet utan rent generelt). Visst, om han vill dra så ska man låta honom, men om han blir utbuad av fansen (vilket jag bara läst och inte märkt av själv), så kan man ju förstå det.

Saken är den att han är inte i bra form och då ska han inte spela hela matcher, när det finns folk som kan göra bättre. Alldeles normalt i mina ögon. Sedan måste media självklart blåsa upp det hela. Har inte sett Ronaldinho själv klaga.

Tycker som ni andra att man inte kan anklaga Ronaldinho för att spela dåligt, men ska kräva mer av honom. Detta på grund av den lön han får och på grund av att vi vet vad han kan.

Kanske är det svårt att glänsa just nu när Messi glänser så extremt. Alla kan väl inte glänsa samtidigt, eller kan de?

Jag kommer iallafall vara evigt tacksam för allt han har gjort för klubben. Så länge han inte går till RM.
Real Madrid PILMA
2007-09-24 13:57
Ämne: Hel Vetes Jäv La S-K....
Den dagen dinho Lämmnar vår käre Barça kommer att vara den sorgligaste dagen i hela mitt liv.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:55
Ämne: kirtap:

Möjligtvi....
Tack för svaret.
Nu förstår jag hur du menar.
Barcelona Ghazza
2007-09-24 13:55
Nu tror jag som Rambla, att Barcelona inte står och faller med Ronaldinho. MEN försvinner Ronnie är det ett sjukt stort avbräck. Både ekonomiskt och sportsligt.

Jag hoppas att han stannar så länge han har kvallitéerna han besitter.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:51
Jag har uppfattat detta som ett formum där man byter åsikter om barca. Alla har här inne sina favoriter i laget.Jag tror inte någon här inne menar att anklaga någon annan. Anser att man ska kunna möta ett inlägg konstruktivt, inte bara suga i sig den negativa kritiken som i många fall.
Barcelona Rambla
2007-09-24 13:49
kirtap:

Möjligtvis känslomässig katastrof ja, med tanke på vad han har gjort för klubben. Däremot vägrar jag att tro på att det skulle vara en katastrof för laget om han nu på EGEN begäran ber om att få lämna. Vad ska vi göra? Tvinga honom att stanna bara för att vi älskar honom så mycket? Diego vara bara en möjlig spelare som i sådana fall skulle vara ett bra alternativ.

Jag skriver inte om några sanningar eller någonting som är nära att inträffa. Det var enbart vilda spekulationer om nu ryktena visa sig stämma, och inget annat. Vi har så pass mycket kvalité i laget redan idag att klubben överlever ett sådant scenario.
Barcelona El Capitán
2007-09-24 13:42
//Klint

Måste bara säga att jag inte håller med när du skrev att Xavi inte har hållt sin "högsta" nivå. Jag anser att han verkligen presterar och oftast håller hög klass på sin plats.
Om jag inte har fel tror jag att han har en av Europas högsta träffsäkerhet när det gäller passningar, vilket även bevisades mot Lyon när han satte 79 av möjliga 82. Han tappar sällan boll jämfört med Deco eller Ronaldinho för den delen och klarar sig utmärkt i 1 mot 1 situationer.

Nu vill jag inte anklaga folk på något sätt men det känns som Xavi fått lite omotiverad kritik bara för att han inte får inte lika många skott på mål som kanske Lampard eller Sneijder.
Barcelona kirtap
2007-09-24 13:28
Ämne: Valdés:

Läs om, l....
Du skrev att det inte vore någon katastrof att sälja ronnie, och i samma inlägg prata om att Diego vore ett bra alternativ.
Där av min reaktion !
Annars ska du ha en eloge för dina nyanserade inlägg.
Visca Barca
Barcelona El Capitán
2007-09-24 13:25
Jag kan inte se något inlägg som hävdar att Ronaldinho ska säljas nu på direkten. Kan folk sluta anklaga andra hejvilt.

Jag tror inte att någon här inne vill se Dinho lämna till sommaren, men som Rambla sade måste vi vara beredda på en eventuell flytt och därmed även insiktade på att laget inte faller samman om han drar.

Och det där med Diego är bara en av många transferspekulationer. Jag kan säga för min del att jag ser honom som en ersättare till Deco (inte Ronaldinho som vissa inte verkar ha förstått) om han inte höjer sitt snitt den här säsongen.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-24 13:18
Klockrent! Du har summerat det som bör summeras.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-09-24 13:15
Klockrent! Du har summerat det som bör summeras.
Barcelona Rambla
2007-09-24 13:14
Valdés:

Läs om, läs rätt. Jag har under inga omständigheter påstått att jag VILL att Ronaldinho ska säljas. Däremot så skrev jag att om han SJÄLV vill lämna så står vi inte och faller utan honom. Det är en förbannad skillnad på det påståendet.

För övrigt kan jag bara instämma med resten i ditt inlägg.
Barcelona Klint
2007-09-24 13:07
Det är väl att dra lite väl förhastade slutsatser gällande Ronaldinhos vara eller inte vara. Visst har han inte presterat på den nivån som vi vet att han kan. Men har exempelvis Xavi gjort det så här långt? Inte enligt mig. Ska vi då ersätta honom? Nej.

Vad jag menar är att om nu Ronaldinho är i en formsvacka så är det väl helt naturligt. Det är svårt att prestera den fotboll som han stundtals gör i varje match. Vi har spelat 5! matcher den här säsongen. Känns som att dra lite väl förhastade slutsatser.

Skulle det dock vara så att Ronaldinho agerar märkligt både på och utanför planen samt att han inte vill stanna i klubben så ser jag ingen annan utväg än att sälja honom. Men att börja prata om ersättare i september 2007 under en säsong som slutar i maj 2008 känns bara löjligt.
Barcelona ZARM
2007-09-24 13:06
I ärlighetens namn vore det ingen större katastrof om Valdes såldes (finns bättre målvakter), om Puyol såldes (Milito och Marques är grymma) osv osv. Jag tycker att det är skrämmande hur pass lätt vissa härinne tar på att sälja ronaldinho. Hade han velat lämna skulle han inte ha stannat över sommaren. Han är ingen robot eller Gud så sluta sätta en sån press på honom. Han kommer att komma igen, det är jag säker på. Lämnar han kommer den dagen vara en av de sorgligaste i mitt liv.
Annons: