/spanien/barcelona/forum/2288.aspx/spanien/barcelona/forum/2288.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mdawg
2015-11-30 15:48
@Bästelona y M3ssi y BernaLeo:
Fifa-studion som just var, kolla klippet i länktips! Texten är dock hittad på Grup 14 på twitter (@G14_en).
Barcelona Bästelona y M3ssi y BernaLeo
2015-11-30 15:42
@Mdawg:

Källa?
Barcelona Andresito
2015-11-30 15:40
[QUOTE=LegendenN10]Det som måste kännas extra skönt för oss Suarez beundrare och han själv, att efter alla mindre bra saker gjorda i England så gick hans dröm i uppfyllelse efter det. Först så får han skriva på för Världens finaste och bästa klubb sen så återförenas han med sin stora kärlek som sedan många år tillbaka bor i Barcelona. PLUS att han bevisade för hela världen förra säsongen och han fortsätter på samma spår, att han är världens bästa forward. Han tystade alla kritiker Hårt. Vilken Revansch!!! Alla vi gör misstag, även professionella. Jag gillade faktiskt att han bet på chiellni, fulare spelare får man leta efter, iförsig jag hatar italiensk fotboll allmänt. Vamos Suarez!!! [/QUOTE] Det är riktigt starkt av Luis att komma tillbaka från avstängningen. Att vara avstängd i flera månad kan vara karrirärshotande om man inte har en stark mentalitet. Sedan hans återkomst har det bara handlat om det han är bäst på - fotboll. Och som han har presterat.. Skall dock tilläggas att Luis gifte sig med Sofia redan 2009, så Barca-övergången ledde inte till någon ny kärlek förutom till de blåröda färgerna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
2015-11-30 15:38
Citat från Nadine Kessler & Edgar Davies i studion (orkar ej översätta): Edgar Davids: “Player I don’t want to face? Messi definitely.” Edgar Davids: “Lionel Messi is a different species. Ronaldo is defendable.” Edgar Davids: “I’ve faced Cristiano Ronaldo. There was no trouble. Messi would be the hardest to face for me.” Edgar Davids: “Luis Enrique deserves the coach of the year award.” Edgar Davids: “Messi combines speed with power and his technical ability is brilliant. He deserves the Puskas award for that goal.” Nadine Kessler: “I agree, Messi’s goal was the best.” Nadine Kessler: “To always be on the top these past years is hard work, I have a lot of respect for Messi and Ronaldo.” Edgar Davids: “Neymar plays an important role and he is stepping up in Messi’s absence.” Nadine: “Neymar deserves to be in the top 3. He has had a huge development, talent to superstar.” Edgar Davids: “Messi or Ronaldo? Messi is the best, he can dribble, score pass. He has a good vision and knows the game.” Edgar Davids: “Cristiano Ronaldo is just an athlete.” Nadine: “There’s no doubt, Messi is the clear winner. Ronaldo doesn’t have a chance.”
Barcelona enkos
2015-11-30 15:28
Messi
Lira
Florenzi

De tre slås om Puskas pris
Barcelona LegendenN10
2015-11-30 15:24
Det som måste kännas extra skönt för oss Suarez beundrare och han själv, att efter alla mindre bra saker gjorda i England så gick hans dröm i uppfyllelse efter det. Först så får han skriva på för Världens finaste och bästa klubb sen så återförenas han med sin stora kärlek som sedan många år tillbaka bor i Barcelona. PLUS att han bevisade för hela världen förra säsongen och han fortsätter på samma spår, att han är världens bästa forward. Han tystade alla kritiker Hårt. Vilken Revansch!!! Alla vi gör misstag, även professionella. Jag gillade faktiskt att han bet på chiellni, fulare spelare får man leta efter, iförsig jag hatar italiensk fotboll allmänt. Vamos Suarez!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 15:23
Är det offentligt med platser 4 -23 ?
Barcelona Gabriel
2015-11-30 15:22
Se det från den positiva sidan, nu kan Ronaldo se på live när världens största och bästa vinner sin 5:e Balon D'or. Älskar för övrigt att se hur obekväm han alltid ser ut när han står bredvid Messi, framför allt när Messi står bredvid en annan Barça polare (i år med Neymar). Suarez skulle utan tvekan varit där som topp 3, men Ronaldos PR namn väger fortfarande tillräckligt högt för att automatiskt ge honom den platsen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-11-30 15:01
Jag är helt övertygad att de som röstar för Ballon d'Or (journalister, tränarna och spelarna) valde bort Suárez enbart p.g.a. hans dåliga rykte. Särskilt efter att han har gjort bitattacker, fuskat, rasistanklagelser o.s.v. Många människor avskyr honom p.g.a. anledningarna som jag nyss nämnde och trots att Suárez har varit en riktigt jävla bra under de senaste två åren, så kommer folk att bli påmind för sådana saker.

Det spelar inte ett jävla dugg roll hur bra han är, om en spelare inte är populär så blir han bortröstad.

Tyvärr men det är dagens sanning.
Barcelona Liunil Masse
2015-11-30 14:55
Edgar Davids: "Messi is an anomaly. He can dribble, mark, has the spend, has vision and understands the game. Cristiano is only an athlete."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 14:53
Top 3 var ju ganska väntat, enda frågan var ifall det blir neymar eller suarez. Neymars höst har lett till att det är han, hade det varit under våren så hade det varit suarez Visst man kan argumentera hur mycket man vill emot Ronaldos plats men alla här inne var medvetna om att han kommer stå bland 3. Oavsett om det är fel så gör det ändå ingen skillnad Messi nr 1 Däremot kommer det faktiskt bli intressant hur top 5 ser ut och hur långt efter suarez var
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-30 14:47
1. Lucho 2. Pep 3. Sampaoli 1. Messi 2. Ronaldo (tyvärr) 3. Reymar Kommer bli så här, rätt väntat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonismo
2015-11-30 14:45
Under gårdagen, var det väldigt många som tyckte att Madrid fick med sig en alltför billig straff. Något som stämmer inte ett dugg. Dani Garcias häl snuddade en löpande Lucas Vasquez, klicka länken nedanför för att kika på situationen.

Dessutom skulle Madrid ha fått med sig en regelrätt straff dessförinnan...
Barcelona Andresito
2015-11-30 14:44
[QUOTE=S.Eto'o]Konstigt att Suarez inte är med.... Avgjorde seriefinalen mot Real i Camp nou, slog ut både psg samt city ur Cl, Avgjorde Cl finalen mot Juventus samt krossade Real Madrid i bernabeu. Ronaldo har vart fenomenal trots en dålig höst men han har inte vart topp tre Ballon dor matrial. [/QUOTE] Det tar lång tid för fotbollen att slå om. Ronaldo kommer får en hel del kompisröster en lång tid framöver, precis som Messi hade fått även om han underpresterat. Spelare har inte så bra koll på fotbollsvärlden. Det är samma sak med så kallade experter, exempelvis i Viasat-studion som länge klagade på att Barca spelar sakta och saknar ett rakt spel, när man i själva verket så en tydlig utveckling till ett rakare spel under Lucho. Proffsen följer definitivt inte världsfotbollen så som vi fans gör. Bland annat Piqué har lagt upp bilder på Twitter på sjuka resultat från livescore. Och det är lite så det är, en spelare kanske gör lika många/få mål som en annan, men det kan vara otrolig klasskillnad på insatserna men som går obemärkt förbi av de som inte tittar på matchen. Hur många proffs tittade egentligen på Barcas enkla hemmamatch mot Sociedad? Neymar var matchens bästa spelare, men det är bara vi som tittar på matchen som vet det, samtidigt gör Ronaldo ett straffmål mot Eibar, vem tror ni får rösten? Sen så tycker jag att det är otroligt skevt att Lewandowski röstar på Müller, Vidal och Neuer. Och där Skjelbred röstar på Mascherano som nummer ett. Ballon d'Or hade gett ett mer rättvist resultat om det hade varit ytterligare en omröstning bland de 5 som fått flest röster, då hade folk varit tvungna att rösta på den de tycker är bäst, om de nu inte redan gjorde det. Tippar på Messi, Ronaldo, Neymar. I den ordningen. Anser dock att Ronaldo har varit väldigt dålig att leda sitt lag som den stora stjärnan han är. Suárez, Neuer och kanske Zlatan hade utgjort topp 5 tillsammans med Messi och Neymar, enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-11-30 14:38
Det mäktiga är att det är 3 underbara tränare som är nominerade tills årets tränare. 2 av med Barca anknytning och en tredje som riktig joker
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2015-11-30 14:37
A good coach Självklart kan vi inte påverka resultatet. Men man kan åtminstone inledningsvis ge sin åsikt om kandidaterna till balon d'or.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-11-30 14:37
Att Suarez inte är med är inte hela världen visst Ronaldo har vart usel under Detta år men målen är det som gör han till en kandidat !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-11-30 14:35
Seriöst kan vi någon gång bara lägga ner snacket om balon d or tills det är aktuellt alltså i januari ! Vi kan ändå inte påverka det!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-11-30 14:35
Pinsamt att Ronaldo är med istället för Suarez, som sagt Suarez vann trippeln och gjorde i princip lika mycket mål, nej en skandal. Antagligen sista gången Ronaldo är med i topp 3 dock då han är omsprungen av vår trio. Förhoppningsvis vinner Messi och Neymar som 2a.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-11-30 14:31
Skandal att världens bästa nummer 9 Suarez inte finns med jämte Messi och Neymar. Förstår inte hur man väljer flickan före Madrid dödaren Luis Suarez.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 14:29
I världen antar jag finns hälften som håller på Barca och hälften på Real och ibland undrar jag om folk röstar på tex Penaldo utifrån sympatier för Real.. Eftersom penaldo i stort sett är enda kandidat från Real medan Barca hade MSN så är risken att folk som hejar på Real gav alla sina röster på Penaldo medan MSN röster blev fördelade och då är alltså risken att Penaldo vinner.. mycket politik tyvärr så inget går att utesluta
Barcelona enkos
2015-11-30 14:29
I världen antar jag finns hälften som håller på Barca och hälften på Real och ibland undrar jag om folk röstar på tex Penaldo utifrån sympatier för Real.. Eftersom penaldo i stort sett är enda kandidat från Real medan Barca hade MSN så är risken att folk som hejar på Real gav alla sina röster på Penaldo medan MSN röster blev fördelade och då är alltså risken att Penaldo vinner.. mycket politik tyvärr så inget går att utesluta
Barcelona LeoMessi
2015-11-30 14:29
Det var ganska väntat att suarez skulle lämnas utanför topp-tre och jag är inte förvånad alls. Själv tycker jag att suarez förtjänar det med tanke på att han var en stor faktor till att vi vann allting förra säsong. Han stod för väldigt avgörande insatser och han hade en bättre säsong än Ronaldo. Även om Ronaldo hade en fantastiskt höst om man ser till hans målproduktion. En del av förklaringen kan ligga i att han blev avstängd i ett par månader och på så vis missade stora delar av hösten. Det kan vi tacka hans hjärnsläpp för.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 14:22
Förstår inte varför man redan nu inte medelar vem som är vinnare när man vet det. Det låter som att man kan nu fortsätta rösta på dessa tre fram till 11 jan något alltså inte går då omröstningen är slut..
Barcelona S.Eto'o
2015-11-30 14:22
Konstigt att Suarez inte är med.... Avgjorde seriefinalen mot Real i Camp nou, slog ut både psg samt city ur Cl, Avgjorde Cl finalen mot Juventus samt krossade Real Madrid i bernabeu. Ronaldo har vart fenomenal trots en dålig höst men han har inte vart topp tre Ballon dor matrial.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca MSN
2015-11-30 14:18
Messi, neymar och ronaldo är de tre finalisterna. Skandal om inte Messi vinner. Sen så kan man argumentera för att suarez borde vara före ronaldo, men det lämnar jag över till någon annan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-11-30 14:18
Ballon D'or topp tre är Messi, Neymar och Ronaldo. Så jävla orättvist mot Suarez. Kan man bli mer bidragande till en trippel som an var? Knappast. Bojkotta skiten!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-11-30 13:40
Shanghai
Gabriel
LeoMessi
Xaviesta


Tack för ett bra inlägg Gabriel. För att spinna vidare på det du är inne på Shanghai, med att andra supportrar provocerar med öknamn som Uefalona osv. Så är det detta som triggar de lite yngre i vårt forum att kasta lika mycket paj på andra lag och det är det som sänker nivån här inne så otroligt mycket vissa stunder, vilket LeoMessi och Xaviesta är inne på också. Det läggs otroligt mycket kraft på att nedvärdera andra lag och deras spelare och hitta på lika mycket öknamn tillbaka, där Penaldo är det mest vanliga som förekommit just härinne senaste åren.

Någonstans så tröttnade våra supportrar på allt tugg om att Barca var ett självspelande piano redan när Pep tog över och att bli kallade Uefalona osv och sedan dess har det hängt kvar. Jag minns i början av denna tid när de flesta här inne ändå ryckte på axlarna och njöt av avundsjukan hos andra, men därefter så blev det ett otroligt behov för vissa att hävda sig och det tråkiga är att det bara blivit värre sedan dess och ibland så faller även våra rävar ner i denna fälla då det sprids som en pest. Idag går det inte ens att kontrollera då mer än hälften av våra medlemmar ingår i den grupp som håller på på detta sätt. Trist.
Barcelona Shanghai
2015-11-30 11:34
Gabriel Som vanligt, extremt bra inlägg som får en att reflektera lite grand hur bortskämda vi är som supportrar efter all framgång de senaste åren. Många har velat se vårt lag misslyckas - skribenter skriver artiklar om vår nedgång vid minsta lilla, supportrar till andra klubbar provocerar och retar oss med - filmare, Uefalona bland annat. Vi bör njuta av detta lag så länge det varar, för såhär kommer det aldrig vara i evigheter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2015-11-30 10:17
Enligt SofaScore har Neymar bäst betyg hittills i ligan..

1. Neymar 8.63
2. Messi 8.43
3. Nolito 7.68

Flest lyckade driblingar
1. Messi 5.8 per match
2. Neymar 4.3
3. Halilovic 2.9
Annons: