/spanien/barcelona/forum/22864.aspx/spanien/barcelona/forum/22864.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La_BARCA!
2007-12-25 19:58
Yaya Toure är mycket bättre än Diarra plus har mycket bättre skott än vad Diarra har. Men jag kan erkänna Essien är lite bättre än Toure.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 19:50
Denari

Nu får folk ta och lugna ner sig en aning.

Diarra är en köttare och bra på döda ytor, Yaya är mer allround just nu tiden för utgöra hur bra han blir. En sak är säker är att Yaya har bättre spelförståelse än Diarra men i det deffensiva så är nog Diarra bättre.

Men bra är han men inte bland de bästa.

Diarra har gjort sig ett namn bland de bästa sen Lyon tiderna.

Låt oss ge 24 åringen lite tid innan vi börjar jemföra han med andra.
Real Madrid Ramos-Madrid
2007-12-25 19:49
Hehe grabbar har ni sett detta? Bilder på några Barca spelare när dom var yngre.
Deportivo Denari
2007-12-25 19:46
"Att Yaya Touré är den bäste defensive mittfältaren är bara struntprat, han är en riktigt duktig fotbollsspelare men inte i närheten av Diarra eller Essien."

Touré är minst lika bra som Diarra. Inget snack om den saken.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 19:39
Shi

Jupp samma visa kommer det vara i madrid förumet när Barca gästar madrid, inget fel med att tro på sitt lag väl?

Men visst vissa inlägg kanske är överdrivna men sånt kommer ju ske i erat forum när clasico nr 2 är igång.

Yaya är tänkt som deff mitt men han är inte lika bra som Diarra och andra mittfältare på att döda ytorna. Det visste vi redan innan laget värva Yaya, han är mer en vieira typ än en makalele typ visserligen menar jag inte att dem skulle vara lika bra utan positionmässigt.
Iden är väl att ha en spelande deffmitt därav köpet av yaya, annars hade vi ju köpt Sissoko men ledningen ville ha en spelare som klarar deff och offensiva jobbet.

Ibbos

OM du inte kan föra en sansad disskusion bör du hålla dina barnsliga inlägg för dig själv.
Barcelona Shi
2007-12-25 19:16
Ämne: För det första så är....Det smartaste är väl och inte slänga ur sig nått så dumt och börja snacka när man har segern i hamn.

ibbos

Japp då var man stämplad som dum inkompetent nolla oxå, visar kanske vem som är det i själva fallet. Tror du kollar på fel matcher lilla vännen, du kan inte jämföra en adrenalin hög Gattuso men Diarra som är en köttare på mittfältet. Diarra visade det i El Clasico för de som inte följer Real Madrid vecka ut o vecka in att han är i absoluta världsklass på sin position. Om Touré inte är en defensiv mittfältare som ska ha hand om ytan mellan försvaret och mittfältet vad är han då? Anfallare månne?
Barcelona FCBTilIDie
2007-12-25 19:16
Den bästa defensiva mittfältaren är helt klart Mascherano
Barcelona ibbos
2007-12-25 19:02
Shi

Din dumma inkompitenta nolla, Touré är ingen renodlad defensiv mittfälltare. Toure är bättre exakt överallt utan defensiven, syftar då på Diarra. Diarra kan inte ens kontrollera bollen. Diarra är en Gattusso kopia. Kom inte och säg att Diarra är bättre i någon annan egenskap än defensiven.
Barcelona El Culé
2007-12-25 19:02
För det första så är det en oerhört omogen och lönlös diskussion.
Vilket forum är mest aktivt?

Shi:

Om jag hade spytt ur mig en kommentar som Vi vinner lätt så skulle banne mig inte jag heller visat mig här nu. Visst, det är så otroligt dumt gjort att vara så självsäker innan matchen, men om du tänker dig in i situationen - hur skulle du gjort?
Barcelona tarrak
2007-12-25 18:49
Om det är så att det funnits en massa hobbysupportrar som försvunnit är det väl bara bra? Jag kunde inte bry mig mindre om vart de tagit vägen.
Barcelona Shi
2007-12-25 18:41
Ämne: Ämne: Ämne....
Personligen snackar jag om många personer här inne som var helt säkra på seger och kläckte ur sig komentarer så som "Som vi kommer krossa franco laget imorgon", "vi vinner lätt, Real har ingen chans mot oss", "Real leder liga med tur och har inte mött några bra lag, men på söndag kommer vi slakta dem"

Så jag menar personerna som inte visade respekt innan matchen har krypit in i sina hål. Noterade även en sak efter El Clasico, bara under de få timmarna jag var inne på Real madrids forum såg jag minst 10 personer som precis blivit medlemmar, slumpen? Knappast, bara medgångsfans som hoppar från lag till lag.
Barcelona tarrak
2007-12-25 18:36
Ämne: Ämne: Det är ....
Knappast i samma utsträckning och då har vi ändå rensat och spärrat ton med maränger (och som ´vi vet väger ni inte mycket). Efter el clasico har LR varit det överlägset aktivaste forumet fram tills nu typ, så jag förstår inte vad du menar?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 18:35
Shi

Det vart inte riktat till dig där utan till ljushuvet som har ett annorlunda syn på matchen, jag vet att du bara svarade på den som sa att han mindre bra. Jag orkade inte leta fram hans nick. :D

Som sagt det var flera spelare som inte var bra vilket man inte kunde säga om madrid där alla verkade veta vad det ska göra och utförde det på bästa sätt.

Barcelona Shi
2007-12-25 18:31
Ämne: Det är så skönt att ....Vi fanns även innan El Clasico frågan är istället var är Barca fansen EFTER El Clasico.

Ride_The_Big_One(6)

Nej han var absolut inte dålig.han var bra enligt mig.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 18:30
Shi

Roligt att du just tar det inlägget, du missade kanske mitt och några tills inlägg om att Yaya inte är den bästa ?

Hans första derby må det ha varit men att laget underprestera gäller flertar spelare och inte bara 1.

Barcelona tarrak
2007-12-25 18:26
Det är så skönt att det alltid finns en maräng beredd att berätta hur saker och ting ligger till. Undrar var alla höll hus innan el clásico?
Barcelona Barcanist
2007-12-25 18:20
Jävlar, kolla länktips, det jag tror är att inte Dinho säljs men Rijkard blir sparkad
Barcelona Shi
2007-12-25 18:12
Läste att någon påstod att Yaya Touré var "dålig" på grund av att de va hans första stora match i form av El Clásico så ber jag dig ta en titt på Pepe som även han gjorde sin första El Clásico och totalt dominerade.

Cristocea

Att Yaya Touré är den bäste defensive mittfältaren är bara struntprat, han är en riktigt duktig fotbollsspelare men inte i närheten av Diarra eller Essien.
Barcelona Messidonaa
2007-12-25 17:53
Har en fråga bara, puyol blev utbytt i matchen dågick kaptensbindeln till dinho, sen blev xavi utbytt ...

vem hade fått kaptensbindeln om dinho hade blivit utbytt ? då skulle alla 3 kaptenerna sitta på bänken.. vem får kaptensbindeln då ? valdes eller ?
Barcelona Taherinho
2007-12-25 17:42
Viktor Gredin (eller Pio Pio, jag vet inte)

Underbar Kronika!! Igen!!!

Jag haller helt med dig pa samtliga punkter forutom ett, Jag tror pa tomten och jag tror fortfarande pa ligaguld (HMM... VALDIGT TVEKSAM) men jag orkar inte pynta mitt rum och inte heller bara matchtrojan langre...

Adeu
Barcelona kevina
2007-12-25 17:34
nu att spelarne har tagit ledigt, jag tycker att vi borde också göra det från forumet alltså. hahah.

gott nytt år
Barcelona kluivert9
2007-12-25 17:01
kolla länktipset
Barcelona Taherinho
2007-12-25 16:55
Tjena Grabs!!

Det ar forsta gangen nu jag har borjat lasa lite angande matchen. Jag ar i Barcelona nu och sag matchen pa en bar precis utanfor Camp Nou...var valdigt valdigt nara att kopa en biljett for 150 euro..hmm TACK GUD att jag inte gjorde det!!

Stamningen efter matchen utanfor Camp Nou var sorgligt och se. Jag bar min brazzetroja ut och in, mina katalanska kompisar gomde sina Barcahalsdukar och flaggor i protest. Min kompis tyckte att Ronaldinho kundu nu kopa en biljett och aka hem, jag ville saga emot men jag kunde inte fa fram ett ord efter en san match av HELA Barca...

Nu i efter hand och efter att ha sett en hel del highlights av matchen med lite oppnare sinne, Ronaldinho var inte alls sa usel aven om han inte var bra, problemet ar att det var bara han och Iniesta som forsokte med betoning pa forsokte... Eto´o har varit skadad sa hans osynlighet kan inte beskyllas sarskilt mycket. Toure slet hela matchen men hans passninsgspel tillsammans med Milito var ganska skrammande att se. Konstigt nog hamnade Deco och framforallt Xavi in i samma kategori. Lagg dartill att trots att Iniesta forsokte, sa var aven hans passningar i sondags inte mycket battre.


Hmm, ett lag som Barca som ar kant for sitt passningsspel och det inte funkar ALLS i en match mot Madrid, lagg dartill en Eto'o som inte var sarskilt alert( det ar helt okej dock, han har varit skadad ett langre period!), en superbrazze som liknar en helt vanlig vansteranfallare av okej klass. Resultatet 0-1 verkar "bra" efter ett sadant prestation... All snack om att Dinho bor lamna, Rijkaard bor sparkas ar LARVIGT enligt mig men det spelar ingen roll nu...Barcelona var bedrovliga och samtliga spelare (INKLUSIVE DINHO)bor KRITISERAS hart och skarpning kravs! Barca spelar ju pa halvfart hela matchen i arets viktigaste match...


Det ar FEGT i ett sant har lage att kritisera enbart Dinho men anda fortjanar spelarna det nu. ALLA bor kritiseras...Barcelona liknar Madrid ibland nu for tiden, springer och soker halvlagen for straff pa hemmaplan mot Madrid!!! Skammigt Assa!! Grattis till segern Madrid men Barca bor skarpa sig ORDENTLIGT...


Visca Barç...
Real Madrid Prometheus
2007-12-25 16:37
Captain Fantastic!///


Haha. nee, smileyn tillkom precis som Cristocea säger, för jag lärde mig något ;-) Ingen ironi här inte.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 16:20
Radikalt

Yaya är ingen riktig deffensiv mittfältare han är mer en spelande mitt mitt, dvs han är ingen gattuso/diarra typ. Vad han utvecklas till senare är en annan 5a, han är stor stark och vinner mycket mycket boll därav används han som deffmitt hos oss.

Håll med vad du vill denna 24 åringen har framtiden framför sig att jemföra han med en medelmåtta som Linderoth är skrattretande.

Diarra och Gattuso är dåliga i det offensiva men har sin största styrka i det deffensiva, det ska vi inte ta nu då de betraktas som de bästa deff mittfältarna, ville bara att du skulle fatta poängen att han inte riktigt är en riktig deff mittfältare utan han används som de i Barca.

Hur kan en 24 åring som börjat bra ses som överskattad?

Han är en mitt mitt och ingen riktig deffensiv mittfältare som bara städar i det tysta, av det jag sett hittils och i landslaget så är han en spelande mitt mitt som råkar vara råstark och därav kan användas som deff mitt.

Yaya jemförs med Diarra redan nu?

Jösses, vet inte om jag ska skratta eller skratta lite mer.

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!
Real Madrid Radikalt
2007-12-25 16:14
Håller med Legenden, speciellt angående Linderoth (en av Sveriges absolut mest överskattade spelare, säg mig, allvarligt vad han gör? Han är inte bra i vare sig offensiven eller defensiven. Han är liten till storleken så ingen blir egentligen rädd för honom, vad är det då som gör honom så himla bra, att han är svensk?), även om jag tycker att Touré var helt okej under maatchen, generellt. Defensivt inte lika bra, speciellt i jämförelse med Diarra.

@ Messidona

Eh, alltså, tre gånger under en hel match är inte mycket, och man skulle nog till och med få det ner till två, samt att bara en av de ledde till något (den första "straffsituationen") nämnvärt. Ja, Aftonbladet är på en otroligt dålig nivå, och Sportbladet börjar sjunka till otroligt låga nivåer.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 15:54
RonaldinhoKungen

Jag förstår dig och håller med där, men de som såg matchen och som vet om att Dinho tränar extra hårt vet att han ser bättre ut och det bådar gott. De vissa tycker om han är bara temporärt han har gjort enormt för oss och det glömmer man inte över natt.

Mindre fokus på vår magiker som verkligen visar intentioner.

Vi kommer igen, vi må vara nere och vissa utrycker sig fel men är bara att blicka framåt.

Nya tag vi är inte alls ute ur racet.

Barcelona RonaldinhoKungen
2007-12-25 15:53
Någon som vet var jag kan hitta bilder från El Clásico?
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-12-25 15:49
Ämne: RonaldinhoKungen
....
Jag hyllar inte enbart en spelare, jag är arg på folk som inte förstår vad Ronaldinho gjort för klubben. Visst ska vi fungera som ett lag, självklart, men Ronaldinho var otroligt viktig för oss för två säsonger sedan. Det går inte att blunda för. Nu har vi andra spelare som är viktigare, jag tänker framför allt på Messi.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-25 15:37
RonaldinhoKungen

Givetvist var han det, men kom ihåg att när allt annat funkar så så tillåts han att göra sin grej.

Det är sånna fans som enbart hyllar 1 spelare när det går bra och skyller på 1 spelare när det går dåligt, funkar inte riktigt så och det är ett korstiktigt sätt att tänka på.
Annons: