/spanien/barcelona/forum/2284.aspx/spanien/barcelona/forum/2284.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2015-10-13 09:16
Bara jag som började vänja mig vid den där streamen? Vad betyder detta nu att Barças matcher kommer sändas på Viasat sport extra 8 om det krockar med PL?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-13 09:12
Fyfan vad härligt! Underbara viasat Camerooninas Tack för länken!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-10-13 09:11
Grymt med La Liga, Premier League och Serie A i Viasat! Champions League också såklart! Vad ska Cmore göra egentligen? Lägga ner?
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
2015-10-13 08:12
Officiellt: MTG (Viasat) har köpt rättigheterna till La Liga.
Barcelona ElRaval
2015-10-13 07:52
@the cameroonians:
Endast EN sekvens där han spelar bollen på one-touch. Nu förstår jag varför Lucho inte anser att han passar in i hans filosofi. Han är som en Iniesta fast inget driv framåt alls och inte lika finurlig. Som en Busquets utan den unika fysiken och om än bra spelförståelse, så inte lika bra som Sergio. Som en Xavi utan kvickheten och ögonen i nacken. Suck.. Ledsen man blir över faktumet att vi kanske aldrig får fram tre spelare lika ovan nämnda igen..
Barcelona ElRaval
2015-10-13 06:46
TIll Luchos försvar så är det svårt att plocka upp spelare från akademin som inte passar inte i HANS spelsystem. Han tror på det här till fullo och kan inte kompromissa för att göra folk glada. Det är synd om ungdomarna som kommit fram mitt i en sorts identitets"kris". De har specifikt tränat på bollinnehavsfotboll som domineras från mittfältet och när det äntligen är dags att ta steget upp så är det en annan filosofi som gäller. Syftar då främst på Samper, Adama och till viss del Deulo (även om han fick en chans i början men inte visade tillräckligt med kämparanda och defensiv). Bristen på kommunikation med Grimaldo är dock sjukt konstig. Det är en position om någon som vi borde se till att ha bra backup på.
Barcelona ElRaval
2015-10-13 06:39
@Cule4life:


Likväl måste man ha en bil. Förlustaffär eller ej. Pga ledningens tidigare oförmåga att hitta en bra bil så fick det bli en fransk bil, som egentligen inte är något vidare.

Det är inte hans fel att han spelar i en klubb han egentligen inte passar i, men han visade sin funktion förra året och varför han köptes. Hans mål mot Real i 2-1 segern och enda målet i Celta Vigo vinsten gör det svårt att säga att han inte bidragit med NÅGOT.
Barcelona Kröjf
2015-10-13 01:41
Det börjar bli lite tjatigt att behöva läsa att Lucho lyckats vinna en trippel. Det var väl laget i sin helhet som tog hem "rubbet"? Men om nu någon eller några ska framhållas alldeles särskilt i mängden, så är det väl inte i första hand Luis Enrique? Den ännu levande legenden Mohammad Ali som av många anses som den bäste boxaren någonsin, lyckades med bedriften att erövra eller återta tungviktstiteln tre gånger. Vad hans tränare hette vid samtliga tillfällen??? Angelo Dundee.
Barcelona Cule4life
2015-10-13 00:51
Mathieu är som en bil man köper från bilfirman, förlust affär redan när du startar den efter pappret är påskrivet.

Om ngn ger 5 milj för Marlboro så är det en
Barcelona Liunil Masse
2015-10-13 00:21
@Gio Style:


Så sant! Lucho må ha vunnit trippeln men han förstör mycket inifrån.
Barcelona the cameroonians
2015-10-13 00:16
[QUOTE=papillon]Vad har egentligen Grimaldo uträttat? En talang men inget utöver det vanliga. Vill han dra så är det bara till att dra. [/QUOTE] Gjorde sin debut i A-laget redan 2012 i Gamper-matchen. Blev samma säsong långtidsskadad och var borta i 10 månader. Kom tillbaka och gjorde en ok säsong som förra året följdes upp med att vara genomgående stabil även om laget underpresterade. Han har precis som de flesta andra inte kunnat utvecklats som man trott och hoppats under Eusebio, men med tanke på att Adriano är skadad mer än ofta och Mathieu inte är ett vettigt alternativ borde man titta på vad man har i huset. Åtminstone borde man gett Grimaldo en chans under försäsongen för att utvärdera honom i en skarp miljö. Istället går man bakom ryggen på honom och försöker få bort honom till en skitklubb sista dagen av transferfönstret. För mig handlar det mer om hanteringen av människan och bristen på långsiktig planering än just Grimaldo. Risken finns att vi kommer tappa än större talanger om detta får fortgå. Men det är klart, vill de dra så kan de, det är bara att köpa in nytt och fräscht med lite pengar från Qatar....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-13 00:14
Pep vågade ge chansen till de unga spelarna, spelare som Jeffren, Cuenca och Tello fick spela i El Clasico. Men nu har en clown till tränare som hellre väljer avdankade spelare som Adriano, Mathieu och Gumbua istället för talangfulla spelare som Samper och Grimaldo.

#LuchoOut
Barcelona Gio Style
2015-10-12 23:58
Förstår inte hur man inte kan tycka att det är alarmerande att unga spelare flyr från oss. Vi tar uppenbarligen inte bra hand om dem.
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 23:57
[QUOTE=neymar JR]Lite den kvalitén man vill se från samper oftare. Hur lirade han på en offensivare position? Xavi positionen är ju optimal för honom i mina ögon åtminstone [/QUOTE] Highlights med Samper som interior.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-10-12 23:50
Jag hatar faktiskt resonemanget "Vill han dra så är det bara att dra".
Så säger vi numera om alla talanger som flyr ifrån oss.

Jag kan delvist ge er rätt, men å andra sidan måste man ställa sig själv frågan:
Hade detta hänt om Guardiola vart kvar? Hade detta hänt om vi haft en tränare med ett gott öga för talanger?

Svar NEJ.

Många klagar på kvalitéen på La Masia numera men vi har ändå släppt spelare som Denis Suarez, Deulofeu, Traore, Tello och numera Grimaldo.

Det är inga dåliga talanger, samtidigt så har vi Munir och Sandro som får täcka upp för skador. Det är uselt skött faktiskt.

Visst har vi Buy-back på många men tyvärr tror jag att dessa spelare inte känt sig uppskattade hos oss och Buy-backen känns som mest plåster på såren på missnöjda culés.
Barcelona papillon
2015-10-12 23:34
Vad har egentligen Grimaldo uträttat? En talang men inget utöver det vanliga. Vill han dra så är det bara till att dra.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 23:03
[1/2] The club's technical secretary and the communication department didn't like Grimaldo's comments about Luis Enrique. [md] [2/2] They think Grimaldo shouldn't talk about Luis Enrique and that he is being ungrateful to the club that offered him to leave on loan. Och där kom MD med den efterföljande artikeln på Sports dito. Som sagt, broarna är brända, tveksamt om han är kvar säsongen ut. EDIT: Grimaldo does not like Luis Enrique. Barça wanted to off-load him on loan to Levante last summer (on deadline-day) without him knowing of it. (@gerardromero) Okej, apropå bra kommunikation. Vilken soppa. Alla förlorar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-10-12 23:03
Ali G HAHA utveckla gärna hur Ronaldo gjorde Özil och Di Maria bättre...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-12 22:58
Skillnaden är att Benzema varit med Ronaldo hela tiden i Real, medan "nummer 10" bytts ut. Benzema skapar ytor för Ronaldo, sen spelar det mindre roll vem som lägger assisterna. Utan ytor inga mål, såvida man inte heter Messi ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-10-12 22:50
Flavia

Så som folk trodde att han inte skulle kunna prestera utan Özil och DI Maria? Faktum är att utan Ronaldo har dessa två spelare misslyckats i sina klubbar och det är Ronaldo som får de att se bättre ut. Så sluta med skitsnacket!
Flavía
2015-10-12 22:24
Carlo Ancelotti: "A lot of the credit for Cristiano Ronaldo’s goals is down to the work of Karim Benzema and people forget that" Vi kan konstatera att portugisen kan ej prestera utan Benz. Det blir knappast lättare nu när den sistnämnde är skadad i minst tre veckor. Måste svida för Penaldo-fanboys (som antagligen besöker vårt forum) att läsa meningarna ovan.
Barcelona Z_Z
2015-10-12 22:18
@Barcelonistas:


Det hade nog blivit något färre situationer, men kan näst intill garantera att varje situation som uppstod bakom Alves hade varit en situation där Kroos inte hade täckt upp. I dagens läge med Roberto som högerback så skulle Kroos nog vara ett bättre alternativ, men förra säsongen med spelsystemet Lucho använde så tror jag vi hade tappat åtminstone en, men inte fullt omöjligt 2 titlar på att inte ha ett "städande" mittfält.
Barcelona Smogen
2015-10-12 22:13
Gör ont i mig att se Thiago spela och veta att vi slarvade bort honom till Bayern. Däremot börjar jag bli mer och mer sugen på en Nolitovärvning. Han hade kanske varit en perfekt ersättare istället för Pedro. Samtidigt vore det ju synd för tex. Rafinha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Raval
2015-10-12 22:12
Fattar ni. Barca hade kunnat ha Thiago och Isco på mittfältet idag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-12 22:12
Z_Z - Jag håller med dig att Rakitic är en bättre städare än både Kroos och Isco. Så långt är jag med dig men du glömmer av att "städjobbet" hade blivit mindre om vi hade haft mittfältare som faktiskt klarar av att kontrollera matcherna mer. Det hade blivit som en kompensation.
Flavía
2015-10-12 22:11
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:
Suárez är en fantastisk fotbollsspelare där han passar handen som i handsken utifrån vad som förväntas att vara 9:a för världens bästa klubb, en spelare som klubben inte har haft sedan en viss Eto'o. Men tyvärr finns det tyvärr en hel del att önska i uruguayanens register för att klassas som "världens bästa 9:a". I mitt tycke, är både Lewy och Benz bättre än den gode Luis. Edit: Och på tal om Benzema, så är fransmannen skadad och lär vara borta i minst tre veckor. Självfallet trist för honom förstås men mycket bra nyhet för oss då detta är en MYCKRT stor försvagning i Madrid.
Flavía
2015-10-12 22:05
@Junta Dimision:

Trippeln är ett resultat av hela lagets prestatiom eller menar du att Rakitic spelade helt själv under samtliga matcher under den föregående säsongen?
Barcelona Z_Z
2015-10-12 21:38
@Barcelonistas:


Kroos må ha större kvalitéer i det offensiva spelet och ett bättre passningsspel men ytterst tveksamt att han skulle kunna gjort ett bättre jobb än vad Rakitic gjorde förra säsongen med hans bristande defensiva kvalitéer. Rakitic hade fullt nog att städa på högerkanten på grund av Alves offensiv (och rejält bristande defensiv förra säsongen). Hur tror du en seg Kroos hade hanterat det.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-12 21:29
Junta Dimision - jag har stora krav som Barcelona supporter när det gäller mittfältet. Med tanke på vilka som har spelat på detta mittfältet senaste 10 åren så är det inte acceptabelt att vi idag har en spelare som Rakitic på det här mittfältet.


" Resulterade i en trippel"

Jo det gjorde ju Lord Douglas och mr Marlboro värvningarna också.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-12 21:14
@Barcelonistas:

Resulterade i en trippel istället.
Annons: