/spanien/barcelona/forum/2283.aspx/spanien/barcelona/forum/2283.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
12/19/2015 01:38
Utvecklad*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/19/2015 01:11
Angående laporte så har jag blivit mer tveksam för varje match som jag har sett med honom. Dock så är det priset som skrämmer mig mest, ifall vi värvar honom så blir han den dyraste backvärvningen (?) Sen blivit lite väl svag för bailly i villareal, samma ålder, billigare, inte lika utveckla men har attributen vi snackar bland mittbackar Snabb, aggressiv, bra bollbehandling, fysisk. Lite vilse ibland men han är ung och kan bli ett riktigt monster
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
12/19/2015 00:50
Sport la upp en ganska rolig artikel där de benämnde olika personer inom fotbollen och vilken Star Wars karaktär de är. Ganska rolig artikel ifall man tycker om Star Wars iallafall :).
Barcelona Gabriel
12/18/2015 22:19
The Octopus of Badia

Tack för videon. Jag får nog helt enkelt börja följa Athletics matcher hedanefter, ogillar att bilda mig en uppfattning kring en spelare via youtube videos där man sammanfattar bra prestationer men totalt struntar i att visa blunders etc.
Barcelona The Octopus of Badia
12/18/2015 22:12
Gabriel

Det är för mig ganska självklart att vi behöver en vänsterfotad mittback, som trivs bäst till vänster (då Piqué spelar till höger), är relativt snabb, teknisk och framförallt bra i luftrummet (så att Piqué inte behöver göra allt). Laporte uppfyller samtliga dessa krav och är dessutom född 94 och har en enorm potential av det jag sett. Dessutom är han ganska aggressiv av sig, vilket kompletterar Piqués mer följsamma attityd väldigt bra.

Jag gillar inte att använda Youtube-videos för att lyfta fram en spelare, men den här videon accentuerar hans spelstil ganska bra. Varit väldigt bra i Athletic under hösten förresten.
Barcelona Gabriel
12/18/2015 22:06
Det här är till alla er som vill se Laporte i Barcelona.

Jag måste fråga er, vad är det som gör att ni så otroligt gärna vill ha honom hos oss? För så som det pratas här inne skulle man kunna tro att han är nästa Maldini. Och missförstå inte, jag kritiserar varken honom eller er, utan jag undrar geniuint för jag har inte sett tillräckligt mycket med honom. Jag skulle uppskatta om någon som sett honom flera gånger skulle kunna förklara vilka hans egenskaper som fotbollsspelare är och varför just han skulle bli en sådan perfekt värvning för oss.
Barcelona Ali G
12/18/2015 21:42
@Neymar N11:

Fast då har vi fortfarande Pique, Batra, Mascerano och Vermaelen som mittbackar. Sen har vi mittbackstalangen Rodrigo Tarin som knackar på dörren. Laporte är långsam och gör väldigt många misstag, som bäst kommer han upp på Vermaelen nivå och Hans utköpsklausul ligger på 50M. Nej tack till honom!
Barcelona the cameroonians
12/18/2015 21:27
Ja, det var vad som sas då. Det senaste är att parterna närmat sig och att ett fyraårigt avtal om €60 miljoner/år plus en sign-on bonus på ytterligare €15 miljoner ligger klart för underskrift. Bartomeu vill gärna ha det klart innan transferfönstret stänger i januari så att se kan använda bonusen för att agera med köp om en eventuell lånedeal inte kan genomföras. Angående Nike säger mer insatta personer att de kan producera fram nästa säsongs tröjor så sent som mars, så det är ingen avgörande faktor längre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
12/18/2015 21:01
The Cam Hur går det med vårt sponsoravtal? Jag har för mig att du nämnde att Nike gav respit till sista november. Där efter var det tvunget att vara klart pga att Nike skulle kunna hinna producera fram nästa års tröjor i tid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
12/18/2015 20:13
Bartomeu (president): "Next summer we can spend 60 million, plus what we get for players we sell." [l'esportiu] Om detta stämmer så måste vi gå för Laporte under sommaren och det är ett måste. Ut med Matheiu in med Laporte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
12/18/2015 19:43
Intressant att dem här nye brassen som Barcelona lånar med köpoption på €7 miljoner (värderad till €250.000) har en agent som spelat futsal i Barça och var en nyckelperson i värvningen av Ronaldinho. Mer intressant är dock att denna agent, Vitor Leal, startade ett företag för mindre än tre månader sen, och nu är återigen en brasse på tapeten i en affär som verkar lika skum som den med Douglas. Jag hoppas att detta inte är något annat än en slump och inte en ny traffic-affär med pengatvätt i bakgrunden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/18/2015 19:18
Vad tycker ni om Peps år i Bayern? Lyckades han nere i Tyskland eller inte?


Han vann ju 3 raka ligatitlar vilket får ända ses som godkänt. Men i Cl tycker jag han faila rätt grovt i åtminstone 1 av semifinalerna. Jag tycker ändå Pep och Bayern gjorde en rätt så bra match mot oss jag kan inte se vad dom hade kunnat göra mer egentligen.Semifinalen mot Real var ju en taktisk kollaps framför allt matchen nere i Munchen. Nere i Bernabeu spelade man åtminstone bra,
Barcelona Barcelonistas
12/18/2015 18:17
Douglas är ju helt värdelös men han spelar åtminstone inte vilket gör det hela rättvist. Ska vi prata orättvist så har vi ju Lord Marlboro som får spela trots att han är den sämsta mittbacken någonsin i klubben.
Barcelona Stright outa Barca
12/18/2015 18:16
[QUOTE=neymar JR]Sluta nu, han må kanske inte vara en fantastisk spelare men nu är han en i laget. Varför skall man håna honom som brutalt? Hey fortfarande en bättre högerback än arbeloa :) [/QUOTE] Ja, han är bättre än Arbeloa iallafall hehe :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/18/2015 18:12
Sluta nu, han må kanske inte vara en fantastisk spelare men nu är han en i laget. Varför skall man håna honom som brutalt? Hey fortfarande en bättre högerback än arbeloa :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
12/18/2015 18:09
Suarez: "To whom I dedicate the win? To all those who weren't there. Leo, Ney, Douglas..." Douglas ??????
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
12/18/2015 17:44
@Vampíro:
Barcelona föredrar att värva spelare under somrarna när kassan tillåter. Vi är inte i desperat behov av en extra anfallare. Däremot är vi i desperat behov att låna ut Munir och ge Sandro en ärlig chans istället. Vad hände med Adama Traore och Dongou? När ska de få chansen? När de fyllt 30 eller? Känner att klubben är lite väl hård mot mörkhyade spelare. Call me an idiot. Gumbau & Co får chansen direkt utan att ha bevisat något liksom.
Barcelona Vampíro
12/18/2015 17:14
Atléti ser alltså ut att kunna knyta till sig Augusto från Celta. Tiago blir skadad och vips de ser ut att kunna fixa en ersättare direkt. Meamwhile Barça rotar i soptunnan för att möjligtvis, kanske, eventuellt, kunna få någon på lån.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/18/2015 16:44
Det skulle bli skönt om Messi sänkte River Plate och tysta sina hatare i hemlandet framför allt journalister. .
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/18/2015 16:12
Katalano

håller absolut med dig=). ska bli intressant o se vad priset blir haha.Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
12/18/2015 16:12
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Så skönt att höra. Det viktigaste är att han får spela igen i FC Barcelona. Om det är ödet kommer han nå A-laget i snar framtid.

Det jag kan konstatera är att spelare som S.W.Lee förtjänar verkligen att slå sig genom A-laget. När en talang som honom tackar nej till alla klubbar och stället åker på Exil bara för att få spela i Barca igen en dag. Då har den spelaren visat sina rätta färger. Inte för att jag skulle bli arg om han fick till någon annan klubb i den åldern då han behövde som mest speltiden.Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
12/18/2015 16:06
@DM1982:


Sant som de säger, resten är historia.

Det var det jag syftade på. Minns att jag var emot att Messi och Neymar förlängde sina semester dagar medan alla vara tillbaka. Om jag minns rätt så deltog inte ens Messi en enda träning med laget. Men, men som de säger, resten är historia.

Det jag tänker på inför nya året är att Messi kom tillbaka från jobbig skada för några veckor sen. Han behöver verkligen hitta sin rytm igen. Han behöver verkligen komma i form så att han hjälpa till laget som Neymar och Suarez när de pressar eller jobbar hem.

Har haft lite överseende med honom sen han kom tillbaka för att han får inte stressa fram. Jobbigt att se hela laget pressa, stressa, löpa för att öppna passningar, ytor medan Messi suger på tummen på planen. I slutändan är Messi ändå Messi. Men, men man väntar på att han börjar hänga med det höga tempot laget har spelat med när han var borta.

Saknar också när Messi deltog kontringarna med Suarez och Neymar. Senaste matcherna har han parkerat sin arsle på mitten och begärt att få bollen på fötterna. Han är fortfarande rädd att åka på någon skada. Hoppas spärren släpper snart.Barcelona Barcelonistas
12/18/2015 16:02
Va hände med brassen kerrison som vi värvade men som aldrig ens spelade 1 match i Barca?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
12/18/2015 15:53
@Josep "Pep" Guardiola Sala:


Har en fin teknik, men i övrigt så visar han inga egenskaper i denna video som gör honom intressant. jag ser inga snabba löpningar, inget spelsinne som står ut i mängden etc. Alla dribblingar han gör är i princip stillastående också. videon kanske inte gör rättvisa men jag såg inget speciellt alls i honom.
Barcelona Liunil Masse
12/18/2015 15:53
Är Robert en stortalang eller är det bara en till skum värvning som Douglas?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/18/2015 15:36
@enkos:

Lägg till Betis så spelar vi 7 av 8 kommsnde matcher i Barcelona. . Det här är ju perfekt för de som vill åka till Barcelona i januari och se flera matcher på plats då det blir matcher var tredje dag
Barcelona A good coach is everything!
12/18/2015 15:35
LE har tyvärr inte den feelingen att han låter Lee får spela några strö matcher!! LEs svaghet är att han inte ser skillnaden på potentiella klass spelare och vanlig spelare ..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/18/2015 15:33
Robert! här mina vänner youtube scouta lite haha
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/18/2015 15:29
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:ja det får han=) jag hoppas verkligen lucho tar ett snack med killen o visar att barca tror på honom. killen valde att stanna o kriga. tillskillnad från många katalaner. snälla LE ge killen en framtid. han förtjänar det inte MUNIR!
Barcelona enkos
12/18/2015 15:28
Det var som jag gissade Espanol i cupen alltså.. ja nu blir det så att vi kommer spela 6 av 7 matcher i januari i Barcelona. . Skönt för spelarna att slippa resa..
Annons: