/spanien/barcelona/forum/2278.aspx/spanien/barcelona/forum/2278.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona FCB_Messi
2015-12-02 17:47
Sorry läste det på inför rapporten nu
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2015-12-02 17:41
Någon som kan skriva ner dagens trupp och en gissning på startelva ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-02 16:56
Curro (Villanovense): "We'll try to enjoy out on the pitch. We know it'll be very tough, Barcelona score 4 goals against anyone these days."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-02 16:43
Luis Enrique sade att vi kommer värva en anfallare har jag för mig. Vidal är högerback och Arda är en mittfältare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-02 16:08
What's up med att vi måste köpa någon anfallare nu i Januari? Fattar inte riktigt... Räcker med Arda och Vidal. Det kommer att bredda truppen så det räcker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-02 15:51
Fattar inte varför ni vill ha Nolito. Att han är bästa alternativet är inget snack om saken. Dock är det synd att värva sen bänka honom för Nolito kommer aldrig få en startplats. Hans situation kommer var som Pedros. Dessvärre är han en landslagsspelare just nu och med hans ankomst till vår klubb kommer chansen minimera att bli uttagen till EM. Det är girigt beteende. Satsa på ett kort som är lämpligt. En spelare som är gammal (34 år och över). En som accepterar bänken och sätter inte käppar i hjulen på hans karriär. David Villa och Ricardo Oliviera är två spelare som jag kommer på just nu. Aduriz vill jag ha men han har haft en fin form och är Athletics bästa spelare för närvarande. Valverde sade att han önskar att FC Barcelona inte köper Aduriz.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-02 14:43
Eurosport 2 visar matchen ikväll
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-12-02 14:13
Vet inte varför men har otroligt svårt för Gary Neville. Ser heller inte hur detta ska fungera för Valencia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-12-02 14:10
[QUOTE=neymar JR]Blaugrana91 Räcker perfekt, 3-5 års värvningsfritt ger oss ca 350-500 miljoner € [/QUOTE] Fast du förstår väl att det där är helt omöjligt, visst kan vi alltid se till La Masia, men vissa spelartyper finns helt enkelt inte och man måste då värva. Att inte värva på drygt 5 år hade varit skadligt för klubben och hade riskerat att vi halkat efter så mycket att det inte kunnat räddats på lång tid, knappast värt det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-12-02 14:04
[QUOTE=messiooooxavii]Ni vill att Barcelona ska vara i framkant i världen då jävla måste man kunna konkurera ekonomiskt också. Tror ni på fullaste allvar att vi kan locka spelare som Neymar och Suares med bara namnet Barcelona? Nej nej det finns en ekonomi bakom som väger MYCKET.. Med Pls nya tvrättigheter som e 10 ggr la ligas typ så måste barca ta till alla små medel som ger klirr i kassan. Alternativet är att vi hamnar i en klass som AC Milan och värvar spelare som bacca ist för spelare av Neymars och Suarez kaliber. [/QUOTE] Jag håller med, är nog en av få som är okej med detta. Självklart skulle jag ju helst vilja att det var som det alltid varit, men med tanke på hur fotbollsvärlden faktiskt ser ut idag så inser man att det inte håller om vi ska fortsätta vara bäst. Många nämner att man är ok med uteblivena värvningar och titlar, jag tror inte helt på det om jag ska vara ärlig med tanke på hur det brukar låta här vid förluster bland annat. Sen handlar det inte bara om storvärvningar som blir svåra för oss, även vanliga värvningar blir svåra då man minst får slänga upp € 30M för en bra spelare idag. Även lönerna får man ta hänsyn till, tycker man är naiv om tror att spelare väljer Barca bara för att det är just Barca, självklart är det hög status att spela för Barca och där har vi en fördel jämfört med andra klubbar, men även lönen är givetvis otroligt viktig. Handlar även om att behålla spelare som t.ex. Messi, Neymar och Suarez , i takt med att lönerna ökar överlag så kommer självklart dem bästa vilja ha ännu mer och för att vi ska klara dem kostnaderna måste intäkterna öka. Man måste nog börja inse att Bartomeu knappast gör det här för att förstöra klubben utan för att han vill behålla våra spelare samt att hålla kvar Barca på toppen där vi hör hemma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-12-02 14:01
@messiooooxavii:


Du överdriver nu allt jag skriver. Jag har inte ens diskuterat valet av tröjsponsor eller ej, vad jag talar om är att det måste finnas en balans mellan vad man väljer att behålla och vad man säljer ut. Namnet på areran tycker jag helt enkelt ska hållas som Camp Nou, och inget mer oviktigt reklaminslag därefter. Vi har inte behövt det hittills och kommer inte att behöva det på åtminstone många år framöver, förhoppningsvis aldrig. Vi behöver inte köpa in någon med Neymars eller Suarez pris varje säsong. Vissa säsonger kan man köpa för en mindre summa och lägga undan pengar till en stjärnvärvning året därefter. Just idag så ar vi en fantastisk trupp som sportsligt kan hålla i många år framöver, med endast någon förstärkning här och där, truppspelare framförallt.
Barcelona Junta Dimision
2015-12-02 13:44
@neymar JR:
Jag tror Neville är såpass proffesionell och duktig nog att kunna anpassa sig till landet utan några större problem. Pochettino lyckades ju med det i England, så jag tror Neville kan göra detsamma. Sen var Valencia väldigt tråkiga och defensiva redan under Nuno, dock har Neville aldrig tränat något lag innan så blir spännande att se vad för filosofi han kommer att använda sig av.
Barcelona Mdawg
2015-12-02 13:44
Gary Neville kommer ta över posten som coach för Valencia först på söndag, alltså dagen efter matchen mot Barcelona till helgen. Hoppas han vänder deras negativa trend då, i både CL som Liga. Det är förövrigt lillebror Phil Neville och Voro som leder laget i Copa del Rey-matchen ikväll, och mot Barcelona på lördagkväll, förhoppningsvis inte riktigt lika trendbrytande egenskaper, iom att dessa även var assisterande under Nuno. Men det återstår att se!
Barcelona neymar JR
2015-12-02 13:29
Junta Jag har svårt att se det fungera tyvärr, språket kommer vara ett stort problem. Men troligtvis kommer det gynna deras talangfabrik Aja hoppas jag inte får se ett tråkigt defensivt Valencia
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2015-12-02 13:14
@neymar JR:
Måste säga att det är en väldigt vågad satsning av Valencia som jag ser mycket framemot. Neville är i mitt tycke en av de bästa punditsen på att analysera fotboll och jag tror och hoppas att han gör ett väldigt bra jobb i Valencia. Han har ju redan sin bror Phil i staden sen innan. Sen kanske han fick jobbet p.g.a samarbetet han har med Lim med Salford, men det kvittar för mig.
Barcelona messiooooxavii
2015-12-02 13:10
@Katalano:
Jag undrar hur taggad du skulle vara om vi hade pedro och munir istället för Neymar och Suarez, eller hur taggad en Messi hade varit i en sådan omgivning. JAg undrar hur mycket identitet Arsenal har förlorat pga att deras arena heter Emirates, jag undrar hur mycket identiet Real Madrid har förlorat pga deras Tröjsponsor, snälla lev inte på 90 talet då världsfotbollen såg helt annorlunda ut. Det är snart 2016 och Barca måste följa med utvecklingen av sitt varumärke om dom vill fortsätta vara konkurrnskraftige. Med Alla oljepengar i England samt tv rättigheterna som träder i kraft nästa säsong kommer Norwich ha lika myckt inkomster som Barca har idag.. Välj att leva på 90 talet utan en tröjsponsor och inget "extra oviktigt namn på arena" och lira med spelare som munir sandro gambau och lord Douglas eller följ med utvecklingen och mönstra ett världslag som vi NJUTER av just nu.
Barcelona messiooooxavii
2015-12-02 13:10
@Katalano:


Jag undrar hur taggad du skulle vara om hadde pedro och munir istället för Neymar och Suarez, eller hur taggad en Messi hade varit i en sådan omgivning.

JAg undrar hur mycket identitet Arsenal har förlorat pga att deras arena heter Emirates, jag undrar hur mycket identiet Real Madrid har förlorat pga deras Tröjsponsor, snälla lev inte på 90 talet då världsfotbollen såg helt annorlunda ut.

Det är snart 2016 och Barca måste följa med utvecklingen av sitt varumärke om dom vill fortsätta vara konkurrnskraftige.
Med Alla oljepengar i England samt tv rättigheterna som träder i kraft nästa säsong kommer Norwich ha lika myckt inkomster som Barca har idag..

Välj att leva på 90 talet utan en tröjsponsor och inget "extra oviktigt namn på arena" och lira med spelare som munir sandro gambau och lord Douglas eller följ med utvecklingen och mönstra ett världslag som vi NJUTER av just nu.
Barcelona neymar JR
2015-12-02 13:09
Deu Realistiskt är det beroende på kraven man ställer i det sportsliga Vår stomme har fortfarande bra många år kvar. Pique, Messi, neymar, suarez, busken, rakitic, Alba Sen kommer arda och Vidal Vi har halilovic, denis, Adama, munir, sandro, Roberto och flera andra i ungdomslagen Vi skulle absolut kunna överleva med dessa spelare en längre tid. Visst kommer resultaten bli sämre men bättre det än alternativet att byta namn på arenan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-02 13:05
Gary Neville appointed new Valencia coach, signing contract until June 30 2016 #UCL Inte bra, satan vad tråkiga Valencia kommer att bli
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Déu és Culé
2015-12-02 13:04
Att inte värva under 5 år är väl ändå helt omöjligt och orealistiskt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-12-02 13:03
Katalano

När har Barca inte köpt in en crack någon sommar?
Barcelona neymar JR
2015-12-02 12:02
Blaugrana91 Räcker perfekt, 3-5 års värvningsfritt ger oss ca 350-500 miljoner €
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2015-12-02 11:57
[QUOTE=neymar JR]Förläng kontrakten med 14 spelare Resterande matheiu, adriano, vermaelen osv kan spela klart sina kontrakt Fyll på underifrån Ge fan i att värva sparar vi in ca 100 miljoner €/ år Renovera arenan med dom pengarna som sparas in ( jag tycker att den är i behov av det, men absolut inte om man ska byta ut namnet) Titlar är inget bekymmer då vi har radat upp dom på senare år, men troligtvis kommer den här truppen fortsätta dra in titlar [/QUOTE] Ja fast nu kostar ju bara arenan över €300M att renovera och hela totalkostnaden för Espai Barca är €600M. Så räcker dessvärre inte men den lösningen du nämner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona dinho the artist
2015-12-02 11:39
Kul att se Deu briljera i Everton. Han spelar verkligen med annat självförtroende än tidigare. Som sagt- kul att se!
Barcelona neymar JR
2015-12-02 11:08
Förläng kontrakten med 14 spelare Resterande matheiu, adriano, vermaelen osv kan spela klart sina kontrakt Fyll på underifrån Ge fan i att värva sparar vi in ca 100 miljoner €/ år Renovera arenan med dom pengarna som sparas in ( jag tycker att den är i behov av det, men absolut inte om man ska byta ut namnet) Titlar är inget bekymmer då vi har radat upp dom på senare år, men troligtvis kommer den här truppen fortsätta dra in titlar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-02 11:03
Possible line-up (vs Villanovense): Masip - Alves Bartra Vermaelen Adriano - Rakitic Samper Iniesta - Messi Sandro Munir #fcblive [efe] Hoppas på den här elvan, samper tycks ha gott om gumbau Skippar hellre värvningar under 5 års tid än att byta namn på arenan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-12-02 10:29
@messiooooxavii:
Är fullt medveten om det, men vi klarade oss utan tröjsponsor och arenasponsor tidigare. Nu har världsfotbollen förändrats ekonomiskt men jag anser ändå att vissa saker inte ska säljas ut för det ekonomiska. Bartomeu drar det hela för långt istället för att finna en balans i det. Barcelona som klubb skulle fortfarande locka till sig lika stora spelare, men inte ha råd att köpa lika många av dem men det ser jag personligen att det är värt då jag värdesätter klubbidentiteten mer. Med mer fokus på att slussa in ungdomarna i a-laget naturligtvis. Annars blir vi bara ett nytt Real Madrid som försöker göra cracks varje sommar, men det verkar du tagga till på.
Barcelona messiooooxavii
2015-12-02 09:37
Ni vill att Barcelona ska vara i framkant i världen då jävla måste man kunna konkurera ekonomiskt också. Tror ni på fullaste allvar att vi kan locka spelare som Neymar och Suares med bara namnet Barcelona? Nej nej det finns en ekonomi bakom som väger MYCKET.. Med Pls nya tvrättigheter som e 10 ggr la ligas typ så måste barca ta till alla små medel som ger klirr i kassan. Alternativet är att vi hamnar i en klass som AC Milan och värvar spelare som bacca ist för spelare av Neymars och Suarez kaliber.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2015-12-02 09:04
@Barclasico:


jaha, vet inte vad jag ska säga längre. Camp Nou- Quatar Airlines incoming...
Barcelona Barclasico
2015-12-02 04:36
FC Barcelona will start looking for a 'surname' sponsor for Camp Nou. Minimum 20M a year. Deadline; general assembly in October 2016.[Diario Sport] Bartomeu, Ditt lilla kryp!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: