/spanien/barcelona/forum/2271.aspx/spanien/barcelona/forum/2271.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LegendenN10
12/22/2015 10:15
Jag räds inget lag i världen. Kasta de in i ringen vilka än de är, Bayern Arsenal real city United. Likt förra säsongen tror jag att vi kommer gå på knock out! #DeRegerandeTrippelMästarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/22/2015 08:54
Allt kan bu hända i fotboll men samtidigt så är vi ju favoriter? Så de e ju N självklarhet då att vi med största sannolikhet kmr gå vidare. I min bok är det så. 85-15 till vår vår fördel. Elr 80-20. Vi är så mycket bättre än Arsenal. Att dom lyckades slå oss 2011 var ett mirakel för vi var helt överlägsna. Matchen på Camp Nou var ju helt makalöst . 20-0 i avslut hur sjukt är inte de?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
12/22/2015 06:13
Amo.38 Arsenal skrämmer faktiskt inte mig nämnvärt. Dom har inte varit i en sån här bra sits i PL sedan Henrys dagar i klubben men samtidigt har dom ju saknat konkurrens fullständigt i år med en velande Van Gaal, en Mourinho i botten av sin karriär samt en Kopp som fortfarande lägger sitt pussel efter en kortare nytändning hos Pool, jag menar Leicester är ju i topp för fan. Tycker fortfarande att dom ser strukturellt för svaga ut för att räcka till mot toppmotstånd i CL. Med all respekt för Özils form, Alexis finurlighet och Girouds "personbästa" - det här mötet ska vi borsta av från axlarna med mindre besvär, sett över två möten. Kan inte se hur Arsenal ska stå emot oss på Campen även om dom kontrar in något sporadiskt mål. Grejen är dock att jag inte gorillabankar mig för bröstet och hånskrattande basunerar ut ett avancemang som att det är en självklarhet som står skrivet i något facit någonstans. Jag har sällan problem med folks åsikter eller förutspåenden utan mer med hur dom lägger fram det. Jag tror och förväntar mig att vi går vidare, men det finns inget som på förhand kan ändra det till ett faktum. Matcherna måste spelas först.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
12/22/2015 03:31
Xaviesta

Håller med dig på punkten att många lag kan skaka Luchos Barca. Jag tror mycket beror på att vi inte har samma kontroll över matcherna längre, på gott och ont självklart! Men Lucho kommer gå in bland en av de bästa som tränat Barca, för vinner han Ligan i år så är jag faktiskt mer än NÖJD (så länge Real inte tar CL). Är vår trio på spelhumör så blir det åka av för ALLA lag men jag tror Arsenal i år blir en väldigt svår nöt att knäcka, deras speed där framme skrämmer mig enormt med vår backlinje...
Barcelona Barcelonistas
12/22/2015 03:01
Xaviesta "Historien har lärt mig att Luchos Barca kan skakas av vilket lag som helst," Historien har lärt mig annat angående Luchos Barca. Det här med att alla lag kan slå oss? Ja om vi spelar skit och låter Lord Marlboro spela så är ju allt möjligt. Real 0-4 Barca Barca 3-0 Bayern Barca 3-1 PSG Barca 3-1 Atletico Barca 1-0 City ( där vi borde vunnit med 10-0) Vad vill jag komma till? Spelar vi på vår högsta nivå ska vi slå Arsenal väldigt enkelt. Inte nog med att vi är mycket bättre deras fotboll passar oss som i handsken. Lägg därtill det enorma psykologiska övertaget som vi har mot Arsenal. 2006 2010 2011 Har vi slagit som/ut dom ur turneringen. Det måste ske ett mirakel likt den Chelsea hade mot oss 2012 för att Arsenal ska slå ut oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
12/22/2015 02:31
1) Jag avskyr Fabregas och önskar honom all olycka det träbenta scandlines-långsamma loj-lunkar axel-ryckande "fotbollspelaren". Men faktum kvarstår att han är en katalan så det finns inte en chans i Bajsingdal att han skulle börja spela för Madrid. Att ni orkar sätta upp ryktet på tapeten ens.. 2) Shanghai har trollat här i herrans många år. Minns när han hette Shanghai shoot me $12 med sin jävla Al Bundy referens. Du trollade redan på den tiden med din ocharmiga pessimism och det var pinsamt genomskinligt redan då. Mig lurar du inte heller, med andra ord. 3) Historien har lärt mig att Luchos Barca kan skakas av vilket lag som helst, närsomhelst, även om vi ser ut som historiens bästa lag i 85 minuter. Fotbollen vi spelar bjuder in till sådan dans och man ska inte vara sådär självsäkert kaxig som Barcelonistas så orealistiskt illustrerar. Med det sagt så BÖR vi gå ifrån det här dubbelmötet tämligen enkelt men det finns inget som säger att vi KOMMER och SKA. Är det något som är avtändande med det här forumet så är det den direkta bristen på ödmjukhet och respekt emellanåt. 4) Seny 4 life.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/22/2015 02:20
Wallamannen - chansen större att Benitez blir fitness model.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
12/22/2015 02:08
Då går jag till vårdcentralen imorgon.. ;-) Klart att Arsenal kan skrälla. Inte troligt, men möjligheten finns.
Barcelona Barcelonistas
12/22/2015 02:03
Den som på allvar tror att Arsenal kmr ha en chans mot oss bör söka vård. Vad ska vi vara rädda för? Giroud är ett skämt killen är Lord Bendtner 2.0. Det finns inget som skrämmer mig vad gäller Arsenal. Bayern fullständigt demolerade dom på Allianz som om de vore ett blåbärslag. Har vi MSN skadefria tror jag att vi kan stänga dubbelmötet redan på Emirates.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/22/2015 01:53
Shanghai är ett troll precis som Gabriel säger. Killen kryper ut ur sin grotta från ingenstans och nämner celta Vigo matchen? Han nämner den matchen i varenda inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/22/2015 01:27
Hahaha Kanske inte ska lägga i mig diskussioner bär jag inte har läst allt.. Nu ser jag att Shanghai har sagt att Arsenal kommer käka upp sig. Haha att det kan vinna visst det kan dem göra under sina bästa dar men käka upp oss hahahaha. Inte under min livs tid iallafall!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
12/22/2015 01:27
En sista sak, du kanske inte är Pasillo även om du påminner sjukt mycket om honom och sättet han skriver på. Så om du inte är samma person så ber jag om ursäkt, men jag köper inte någonstans att du är culé. Du luktar madridista på långa vägar. Nu är jag redo att säga godnatt på riktigt, då godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/22/2015 01:24
Shanghai // Håller med dig! Att underskatta Arsenal är bara okunnigt ! Arsenal i topp form kan vinna över vilket lag i världen som helst. Arsenal har många duktiga unga hungriga spelare. Å med vår skakiga backlinje kan dem mycket väl göra oreda. Får hoppas på att masken rycker uppe sig oxh att Mathieu hålls utanför laget dessa två matcher...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
12/22/2015 01:23
Haha, alltså Shanghai bara ge dig, seriöst du kanske lurar vissa andra men inte mig. Jag ser rakt igenom sättet du skriver på och jag skiter fullständigt i om jag är en forumräv eller inte. Jag är medveten om att majoriteten här inne respekterar mig och gillar att läsa det jag skriver, och med det kommer även ett visst ansvar. Jag anser att det är en del av mitt ansvar att genomskåda dig för det är precis vad jag gör. Det här handlar inte ens om att vara "pessimistisk" som du så duktigt kallar det, för det får ändå finnas en gräns mellan pessimism och en överdriven idioti. Du nämner liksom att Arsenal kommer att käka upp oss (eller vad du nu än skrev) det sättet att uttrycka sig på är bara överdrivet och löjligt och inte en endaste culé hade uttryckt sig på det sättet. Visst, man kan visa respekt mot sina motståndare och ta en lite mer försiktig approach, men att säga som dig att vi kommer bli uppkäkade av Arsenal är både överdrivet och pinsamt. Att du sedan även refererar till Celta Vigo och Bilbao precis som Pasillo gör att jag utan tvekan ser mönstret som leder mig till slutsatsen att ni två är samma person. Nästan varje gång du skriver så är det något negativt, ibland kompletterar du det med något enstaka inlägg där du skriver något bra men det är enbart för att vilseleda och inte bli avslöjad. Så för att svara på din fråga, tror jag du skulle orka trolla sen 2009? Ja, no doubt about it. U don't fool me. Men jag måste be om ursäkt till resten av forumet för att ha sänkt nivån med det här inlägget då det riktar sig mot en person snarare än om ämnet Barcelona. Men jag kände mig tvungen. Det var allt. Godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
12/22/2015 01:03
Gabriel Tråkigt att du tycker jag är en maräng när jag har varit Culé sen år 2001. Jag har upplevt både bra och dåliga dagar som supporter och älskar klubben från Katalonien. Att du anklagar mig för en falsk antagelse är absurt då du är en forum räv och har varit här länge. Tror du ett troll hade orkat skriva här sen år 2009 på detta forum? Jag minns när alla hoppade på mig här för några år sen när jag tyckte Thiago Alcantara är bättre än Özil. Var jag då fortfarande en maräng? Att jag är pessimistisk är något som är bra. Visst det är negativ energi men hellre vara det än att underskatta motståndet och förnedra gång på gång. Vår arrogans kommer att krossa oss. Därför tycker jag att vi bör ta försiktiga åtgärder. Vi straffar oss själva med att underskatta andra och ha hög näsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
12/22/2015 00:52
@Gabriel:

Tänk dig att se Cesc springa runt med en Madrid tröja i ett Clasico på Camp Nou.. Killen skulle inte överleva!
Barcelona Gabriel
12/22/2015 00:14
Omg vad är det jag läser? Fabregas till Real Madrid? Herregud jag ska be till högra makter att det stämmer. Benitez och Fabbe tillsammans i Real Madrid. Haha jag hade mått så jävla underbart bra om det hände!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
12/22/2015 00:03
Shanghai är ingen culé, att ni inte lärt er det än vid det här laget. Det är en madridista som trollar och jag är på riktigt förvånad att forumet inte lärt sig det. Visst, han bryter inte mot några regler så det blir svårt för mod att spärra honom men det räcker att man analyserar sättet han skriver på och vad han skriver för att förstå. Han tar ofta upp Bilbao och Celta Vigo som exempelmatcher när han vill förminska oss och hur bra vi är, inte helt olikt en viss Pasillo hos grannarna. Min gissning är att det är samma person. Bona nit y visca el Barça!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
12/21/2015 22:57
Yaya kommer gå till Serie A till nästa säsong. Bör passa honom bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/21/2015 22:56
pep borde gå till chelsea snacka om revansch på mou=D
Barcelona jawwa
12/21/2015 22:53
Vid en ev pep anställnningen kommer yaya åka ut med huvudet före, maken till en mer ointresserad spelare får man leta efter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/21/2015 22:52
Nej jag är inte alls imponerad av Arsenal. De vann mera för att City var dåliga än att Arsenal var bra
Barcelona Andresito
12/21/2015 22:52
Navas har verkligen gått ner sig. Han saknar den där speeden som gjorde honom till en riktigt lurig ytter. Navas utan speed är ungefär som kaffe utan vatten.
Barcelona Rambla~
12/21/2015 22:51
Snälla City, ni borde göra bättre ifrån er mot detta Arsenal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/21/2015 22:50
Hela extra minuter gick vid inkast :)
Barcelona neymar JR
12/21/2015 22:50
Bony kommer flyga ut så fort Pep skriver under tillsammans med 8 spelare till
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
12/21/2015 22:48
Sterling kan inte ens få till en sidledspass på 2,5m och sätta upp för avslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/21/2015 22:48
Måste säga att jag börjar gilla pl Bra att ha på i bakgrunden medan man betalar räkningar, speciellt när en svensk kommentator försöker göra den mer intressant än vad den är
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
12/21/2015 22:46
@neymar JR:

FAN han tar ju kaffe UNDER matchen! Vad gör han!? =)
Barcelona Rambla~
12/21/2015 22:46
Är inte det där straff?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: