/spanien/barcelona/forum/2271.aspx/spanien/barcelona/forum/2271.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kröjf
2015-09-18 18:46
Vad sas när skådisen Suarez skulle äntra den stora scenen? Break a leg?
Barcelona Barcelonistas
2015-09-18 18:35
Romanista är välkommen här tycker jag han diskuterar bara. Han har inte provocerat eller något. Rambla - det är inte jag som har skrivit inne i Romas forum det är någon annan som har ett nick likt mitt.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-09-18 18:28
Romanista Okej, nästa gång ska jag fråga dig. Njut av er "vinst" tills vi möts igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Romanista
2015-09-18 18:16
@100% AntiMadridista:


Där var det ju Matiello som skulle blivit varnad, han går in och tacklar med sulan och kommer väldigt olyckligt in i situationen. Sedan får han nainggolan över sitt ben så att det bryts. Tror att roma faktiskt fick frispark i den situationen.
Dock som jag skrev tidigare en tragisk skada på en duktig fotbollsspelare.

Man ska gärna kolla situationerna. och vara lite källkrisisk, inte lita blint på Sportbladet
Mascherano#14 el Jefecito
2015-09-18 18:12
Romanista

Please, bara återgå till ditt egna forum. Du håller inte på Barca, Les Rambles är ett stängt forum, bara ta bort din barcatröja och återgå till ditt eget forum. Du tillför ingenting här inne.
Barcelona 100% AntiMadridista
2015-09-18 18:11
Romanista Federico Mattiello
Postat via SvenskaFans-appen
Romanista
2015-09-18 17:49
@Gabriel:
Berätta gärna vilken mer spelare nainggolan skadat med en vårdslös tackling, det har jag missat
Flavía
2015-09-18 17:13
@Gabriel:

Att vara jävligt förbannad över Nainggolans extremt vårdslösa tackling är fullt förståeligt, det är vi alla härinne.

Men när du säger "Ber till Gud att han får karma emot sig och bryter benet en vacker dag!" så ställer jag frågan: Vad vill du poängtera med det?
Barcelona ElRaval
2015-09-18 16:55
Lucho gör det sannerligen inte lätt för Samper.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-18 16:36
Jag sade innan matchen att den där Nainggolan kommer skada en av våra spelare. Var hundra på det och det skedde. Vissa spelare vet man är svin och förblir svin. Vi får akta oss för honom på Camp Nou, kanske Messis ben som ryker då....
Barcelona Lionel12
2015-09-18 16:34
Liunil masse: Dani Alves has stated that he is fit and ready for the game on Sunday vs Levante at Camp Nou. Levante hemma, perfekt att testa Alves som mittfältare! ---------- Kunde inte sagt det bättre själv. Det skulle va intressant att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-09-18 16:34
Såg för övrigt att Nainggolan skickade iväg ett "det var inte meningen att skada dig, krya på dig" meddelande till Rafinha på Twitter. Hade jag varit Rafinha hade jag svarat med att om han verkligen vill be om ursäkt så borde han istället fundera på att ändra sin spelstil. Det äe inte rätt att spelare som Nainggolan ska få spela matcher medans unga talanger som Rafinha missar en hel säsong tack vare sånna idioter.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-09-18 16:31
Romanista Suarez må vara vidrig i vissa beteenden men han sätter aldrig andra spelares karriärer i farozonen med sin spelstil på det sätt som Nainggolan. Visst han kanske svär, filmar, gnäller på domaren, räddar med hands i straffområdet och har tom bitit motståndare vilket faktiskt är sjukt onormalt - men han är fortfarande inte en fulare spelare än Nainggolan eftersom han inte skadar spelare på samma sätt med sin spelstil som Nainggolan gör. Du glömmer att Nainggolan hade ett liknande tacklingsförsök på Messi i den första halvleken där han som tur var missade. Rafinha hade inte lika tur, och Nainggolan blev uppsnurrad rejält av Rafa, vilket säkert hade sin beskärda del av anledningen till varför Nainggolan valde att tackla sönder honom som han gjorde (och inte som du säger för att stoppa en målchans - var inte ens en farlig situation). Att försvara Nainggolan är bara löjligt. Rafinha är inte den första spelaren han skadar och det kommer inte heller att vara den sista.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-09-18 16:24
På tal om ingenting men är det Zubi som gör reklam för manligt håravfall på svenskafans annonserna?
Postat via SvenskaFans-appen
Romanista
2015-09-18 15:49
@Barcelonistas:


så du menar att Suarez alla tilltag har med fotboll att göra? Tacklingen blir ju inte fulare för att rafinha skadar sig,är ung lovande och på gränsen till att spela till sig en plats I ett världslag , bara mer tragisk.

Barcelona neymar JR
2015-09-18 15:45
Nja skulle inte säga att hans tackling var helt missriktat, han blev ju totalt uppsnurrad momentet tidigare och det började svartna för ögonen Vill man stoppa upp ett anfall bakifrån så drar man i tröjan och inte saxklipper ens ben Vårdslös eller medvetet låter jag vara osagt, men när en upprepar samma beteende/tackling gång efter gång ja då är jag tveksam. Först halvlek så kunde det ha varit messis knä, pga samma idiot
Postat via SvenskaFans-appen
Romanista
2015-09-18 15:45
@Rambla~:


Sager inte att tacklingen inte var ful, för det var den absolut. Som jag skrev så skulle jag inte alls blivit förvånad om han fått rött. Men att ta upp situationer I andra matcher (exempelvis Matiello situationen) som personen uppenbarligen inte sett för att svartmåla Naingolan blir ju bara fel. Det hade ju varit en lika ful tackling även om inte Rafinha skadat sig, som han nu tragiskt nog gjorde.

Naingolan spelar fysiskt men är I mina ögon en väldigt ärlig spelare. Suarez däremot måste vi ju alla vara överens om, är en återfallsförbrytare.

Jag ser ju generellt sett suarez som en mycket mer ful spelare än Naingolan, då de saker han gör sällan är "olyckor".

Barcelona Arda-Turan
2015-09-18 15:38
Kahn (ex-Bayern): "I don't think Ter Stegen made a mistake. Playing off your line has advantages, but also risks - you have to accept these"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-09-18 15:38
Kahn: "Playing off his line is part of Ter Stegen's style. It's what keepers should do now. In my time, only Lehmann played like that" [sky] som sagt inte Ter Stegens fel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Arda-Turan
2015-09-18 15:37
De Rossi (AS Roma): "We've suffered, but the draw against Barcelona feels like a win." #fcblive #ucl hahhhah bara Barca kan få motståndarna att vara nöjda med kryss på hemmaplan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2015-09-18 15:19
Barcelonistas Kom igen nu, Nainggolan hade knappast för avsikt att skada Rafa. Så illa ställt är det inte ens med Nainggolan. Han ville stoppa Rafinha, det går faktiskt att sänka en spelare utan att skada honom för det. Han ville stoppa en eventuell farlig målchans som kunde dykt upp. Men skada medvetet? Nej nej, vägrar tro det. Korkad tackling helt enkelt. Sen förstår jag inte varför du ska in på Foro Romano och beklaga dig för? Tror du på fullaste allvar att du ska få någon medkänsla där? Det sitter med några få undantag bara nötter där som inte kan tänka självständigt eller objektivt. De hatar Barcelona innan match, efter match och kommer fortsätta göra så oavsett hur många korsband Nainggolan fixar fram. De har redan på förhand bestämt sig vad de ska tycka. Det beviset får du med deras pinsamma och barnsliga kommentarer som Uefalona etc. Lägg ner det bara. ;)
Barcelona Rambla~
2015-09-18 15:15
Romanista Sorry, men du kan aldrig få mig att hålla med om att det Suarez gjorde är jämförbart med det Nainggolan gjorde, aldrig. Självklart är det onödigt av Suarez att rikta en spark mot bollen när polacken har den under kontroll. Det är minst ett gult kort oavsett om han träffar eller inte. Vilket jag inte är säker på att han ens gjorde men jag säger inte emot dig. Vill inte starta en ändlös diskussion om den situationen. Fast, det Nainggolan gjorde är bra mycket värre än en "olycklig" tackling som du beskrev det. Det är en feg och ful tackling bakifrån där han gör en bensax på Rafinha och är inte ens nära att träffa bollen. Han var ute efter spelaren för att han just blivit bortgjord av Rafinha. Priset för Rafa blev hårt, korsbandet av och borta resten av säsongen med en tuff rehab framför sig. Jag hade tagit ett stukat finger alla dagar i veckan. Dock kommer jag inte önska Nainggolan någon elak skada som sätter hans fortsatta karriär på spel eller liknande, det är inte min grej. Konstaterar bara att vår unga och mycket lovande canterano kanske får ge upp sin stora dröm att spela OS för Brasilien i Brasilien tack vare Nainggolans mycket vårdslösa spelstil.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-18 15:08
Romanista - skillnaden är enorm min vän du kan inte jämföra så. Raffe var en ung spelare som hade stora drömmar, som precis hade tagit en startplats i världens bästa klubblag, han hade även debuterat för Brasiliens a-lag, allt såg så bra ut för Raffe. För varje match som gick så kunde man se den enorma potentialen, man kunde se att detta är en spelare som kan bli hur bra som helst i framtiden. Naingolan stoppade killens dröm med en helt vårdslös tackling som nu kmr hålla han tillbaka i en hel säsong. Vad jag tycker om Suarez vs eran målvakt? För det första är han borta 6 veckor så han kmr komma tillbaka. Så det går inte ens att jämföra med Raffes skada. sen så försöker Suarez träffa bollen då eran målvakt hade lite svårt att hålla i bollen och Suarez såg det som ett tillfälle att kanske göra mål. Den satsningen som eran Naingolan gjorde gör mig så förbannat arg, det där har inget med fotboll att göra, han hade bara en intention och det var skada. Naingolan borde förbjudas att spela fotboll framöver för han har precis förstört en ung persons drömmar. Det finns en risk att Raffe aldrig mer kommer bli sig själv igen efter den skadan.
Barcelona Liunil Masse
2015-09-18 14:59
Dani Alves has stated that he is fit and ready for the game on Sunday vs Levante at Camp Nou. Levante hemma, perfekt att testa Alves som mittfältare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Den vise mannen
2015-09-18 14:59
Xaviesta Jag förstår dig precis och köper det du skriver. Men för oss som inte ser spelarna varje dag på träning och match osv. Vi sätter ju våra referenser om spelarna på det vi ser. Samper har vi ju sett ett antal gånger och kan se att killen har ngt. Gumbau har vi ju inte fått se så mkt av och av det vi har sett så har han ju inte gjort ngn glad. Det är ju där frustrationen uppkommer. Sen kan man ju helt klart se en röd tråd vilka spelartyper Lucho föredrar. Pannben och grinta först. Vilket inte egentligen heller är det man associerar Barca första med. Vilket för många också är frustrerande. Föredrar just nu ändå Samper! Rätt eller fel?? Time will tell!
Postat via SvenskaFans-appen
Romanista
2015-09-18 14:55
Till MR. Barcelonista som var inne på vårt forum och skrev nedan text.

God eftermiddag Romanistas!


Först och främst så vill jag inleda mitt besök på Foro Romano med att berömma Romas fantastiska laginsats under förrgår. Det synts alltför väl att Bayerns 7-1 seger mot er satte sina spår i den gode Rudi García och valde helt enkelt att mönstra en defensivt inriktat elva. Något som gav oss en rejäl huvudbry matchen igenom. Att ni sedan kryssade förminskar verkligen inte er insats. Snarare säger det bara om hur bra ni var som stod emot, enligt många, Europas bästa lag mer än väl. Sedan måste jag även ge en ros till Florenzi vars mål var riktigt snyggt. Men som sagt, jag kan bara bli mäkta imponerad och skulle ej bli förvånad om ni återigen mäktar med en klockren defensivt insats på Camp Nou i returen.


Men sen måste jag säga några ord om (ursäkta språket) rövhålet Radja Nainggolan som gjorde en mycket vårdslös tackling på Rafinha bakifrån (som nu missar resten av säsongen p.g.a. en korsbandsskada) och slapp ett rött kort för det.


Jag skulle inte sörja alltför mycket som belgaren dra på sig en skada som hotar hela hans karriär. Kallsinnigt? Möjligtvis, men ni ska ha klart för er att jag har den åsikten p.g.a. svinet ifråga är en risk för andra fotbollsspelares medans han vistas på planen. Något som Glik, Mattiello och Rafinha har fått erfara bland annat. Jag önskar Nainggolan inget gott vad gäller hans karriärmässiga liv helt enkelt.


Väl mött!

//
Tack, jag håller med om att vi gjorde en väldigt bra defensive insats mot Barcelona.

Angående Dina synpunkter om Naingolan så tycker jag att du är helt fel ute. Visst tacklingen på Rafinha var väldigt olycklig och jag hade inte tyckt att domaren gjort fel om han visat det röda kortet, men när du tar med Mattiello I diskussionen så tycker jag att du kanske ska titta på situationen innan du tar upp den och inte bara går på vad som du last I tidningen. Det var snarare så att Matiello skulle fått kort I den situationen då det var han som tacklade Naingolan med sulan. Han hamnade dock helt fel och fick naingolan over benen så att det gick av (otroligt tråkigt på en lovande spelare.

Hur ser ni själva på exempelvis suarez som sparkade vår målvakts finger ur led, I en situation där man ser att han sparker ett flertal gånger när han ligger ner och bollen är blockerad?

I mitt tycke ska man inte spy galla over andra spelare när man har en som suarez I laget.
Barcelona Barcelonistas
2015-09-18 14:54
Barcaclasico - sant hade inte tackat nej till Gundogan. Något skadebenägen dock men jag välkomnar honom till världens bästa klubblag.
Barcelona Barclasico
2015-09-18 14:48
Luis Enrique wants to sign a player in January to strenghten the team. Gündogan, Nolito, and Denis Suarez are options.(Sport)

Ja tack till Gündogan!
Barcelona Barcelonistas
2015-09-18 14:48
Capitan - tråkigt att du tycker så.


1 Mille Euro är mycket men klubbarna kan göra mycket mer. Även Bayern har gett 1 Mille Euro. En bättre summa hade varit 10 mille. Tänk om Barca,Real,Bayern,City,United,PSG hade gjort det?

2 - jag kmr aldrig försvinna från detta forum deal with it.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2015-09-18 14:33
Barcelonistas

1 miljon euro är jävligt mycket pengar ändå. Fattar inte varför du alltid måste få in Real i sammanhanget? Heder och tacksamhet till Real som visar medmänsklighet! Förövrigt råder jag dig att vänligt försvinna från detta forum då ingen orkar med och är numer omöjlig att tas på allvar. Pasillo har mer självinsikt än du.
Annons: