/spanien/barcelona/forum/2267.aspx/spanien/barcelona/forum/2267.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ali G
12/24/2015 16:29
Lion24

Peps främsta uppgift i Bayern var att vinna Champions League och där har han misslyckats grovt. Bundesliga eller Bayernliga som den nu kallas är redan i bagaget inför säsongen samma sak med tyska cupen. Den här tyska generationen är förmodligen deras bästa någonsin och Pep har inte fått ut de bästa av dem, tyvärr.

Men han kan fortfarande vinna CL då Heyneckes lyckades vinna trippeln på sin sista säsong, så nog kan Pep också göra det.
Barcelona Junta Dimision
12/24/2015 14:57
Oscar Garcia väntas ta över Red Bull Salzburg, hoppas han gör bra ifrån sig och lycka till Mister!
Barcelona Xaviesta
12/24/2015 14:30
DM1982 Där ser man. Ville minnas att Dona kom till oss 1984, får ta och uppdatera mig där. Själv är jag 33 år gammal och föddes således -82 så minns inte mycket av hans flytt till oss ;) Tack för belysningen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
12/24/2015 14:22
Xaviesta Du har helt rätt i att det är Maradona som mitt nick syftar på. Årtalet är året han kom till Barcelona, då var jag sju år och världens bästa spelare gick till det lag som jag sedan dess fastnade för. Jag är således 40 och säkert äldst här. Kanske är Barcadinho runt samma ålder. God jul till dig med. : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
12/24/2015 14:12
A good coach is everything!

Pep var en coach i Barcelona, inte en sportchef vilket somliga inte verkar förstå. Vad Ibra köps och säljs för har Pep väldigt lite med att göra. Tror du att han sitter och förhandlar med Milan om avbetalningsplaner? På samma sätt hade inte Tata Martino något att göra med Neymars transfersumma. Det är inte så att han förhandlade med Santos, investmentbolagen samt Neymars farsa om hur hur mycket och när man ska betala.
Barcelona Xaviesta
12/24/2015 14:04
DM1982 Det är mig veterligen riktigt underligt hur pass svaga spanjorer är med det engelska språket som verktyg. Hur är det möjligt 2015? Självklart förstår jag att det är en kulturell orsak som är bakomliggande men då får man väl ta och modernisera den biten tycker jag. Ramos engelska suger ju så pass att man får pussla sig fram till vad det är han försöker säga och han är långt ifrån ensam om det som spansk fotbollsspelare, som dessutom måste ge presskonferenser och tala med journalister på engelska i sitt yrke emellanåt. Pinsamt. Förresten måste jag fråga dig, vad står ditt nick för? Har alltid varit nyfiken. måste väl än vara Diego Maradona? Nu satte ju geniet sin prägel på VM 1986, speciellt mot England, så årtalet kan inte ha med argentinaren att göra. Jag gissar på Diego Maradona och 1982 är din egen ålder på dryga 33 år i dagsläget. God jul på dig och alla andra i forumet och tack för ett, överlag, givande år!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
12/24/2015 13:46
God Jul allihopa!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
12/24/2015 13:26
FUERZA Håller med till punkt och pricka. Visst gjorde Pep bra när han hade fealingen att släppa Dhinho och satsa på Iniesta Xavi osv. Men hans så kallad fealingen var långt ifrån perfekt Chygrinski för 25m är nog fotbollsvärldens dummaste köp. På den tiden kunde man få klass försvarare för dem pengarna. Vi har Eto'o, Zlatan affären som kom från klar himmel eftersom Eto'o hade spruta in mål. Det som gjorde mig mest frustrerad med den affären är hur man senare hanterar Ibra! Vi betala med Eto'os värde ca 80 mille för Zlatan. Hur kan man då slänga bort honom för 24 m året efter till Milan med en avbetalnings plan ???? Minns mycket väl hur jävla bra försäsong Zlatan visa innan han blev såld. Zlatan var faktist vår bästa spelare under för säsongen och blev ändå såld. Pep hantera det hela skit dåligt ! Pep har sina svagheter definitivt och dem lär synas ganska klart när han inte är i en klubb som Barca eller Bayern!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/24/2015 13:24
Lion24 Ser inget klubblag värdiga Pep, eller för den delen kunna ta till sig Peps filosofi. Ska han till England så kommer han behöva minst 5 år och ändligt många värvningar/talanger från akademier Annars så har Italien en uppåtgående kurva på homegrown spelare. Där hade han fått tiden på sig att revolutionera italiensk fotboll med sin filosofi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
12/24/2015 13:18
neymar JR

Jag förstår det där med expirementen men det är Pep. Han har gett Bayern ett grundspel att falla på, spelar man dåligt så vinner man ändå. Med Heynckes kunde det går hur dåligt som helst om man hade en dålig dag. Missförstå mig inte, Heynckes gjorde ett magnifikt jobb med Bayern. Annars tycker jag att han har gjort ett mycket bra jobb i Bayern men där expirementen varit något överdrivna men det är som sagt Pep, alla stora tränare köra sitt eget race. Personligen vill jag inte se Pep träna något landslag ännu för jag vill se och lära mig från hans arbete varje vecka :).
Barcelona Junta Dimision
12/24/2015 13:14
@Federer:

Hade för mig att det var 31 troféer han har vunnit!
Barcelona DM1982
12/24/2015 12:57
Från mig och Ramos till er alla, morri christmas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
12/24/2015 12:38
God jul alla Barca-fans \_/_/_/
Barcelona Federer
12/24/2015 12:15
Alves is the defender (all teams) who has won most trophies (29) in history.

Vilken king Alves är.
Barcelona neymar JR
12/24/2015 12:13
Frodo Ledning och fotbollsexperter är överlyckliga med Pep, fans inte så värst. Då jag har halva släkten nere i Bayern
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Frodo
12/24/2015 12:02
neymar JR

Varför säger du att han är missförstådd i Tyskland? Bayernsfansen på svenskafans representerar inte övriga Bayernfans i Tyskland och runtom i världen. Pep är snarare väldigt omtyckt och respekterad i Tyskland, både av fans och klubbledning. Varför tror du annars att de ville förlänga med honom?

Det finns en anledning till att de största klubbarna i Europa vill ha honom och inte Mou som är ansedd som ett geni här i Sverige för att han är "rolig" på presskonferenser.
Barcelona Gabriel
12/24/2015 11:56
God jul mis hermanos culés!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/24/2015 11:21
GOD JUL O GOTT NYTT BARCA PÅ ER BRÖDER O SYSTRAR!
Barcelona neymar JR
12/24/2015 11:00
Lion24 Absolut inget misslyckande sejour, men i Tyskland så är han missförstod. Att bara kunna få robben att passa bollen borde ge honom genistämpeln Mitt största problem med han i Tyskland var att han experimenterade bara för att göra det. 100 olika uppställningar och spelare som spelade hej vilt, så jag förstår ändå att Bayern fansen blev griniga. Dem vill ju ta den lätta vägen till mål varje gång Det är jävligt svårt att få tyskar att spela den fotbollen han vill då dom är vana med motsatsen. 3 år är brutalt för kort tid, att han ens har lyckats få ihop så mycket på den tiden är briljant Pep är "ingen" tränare utan en fotbolls teoretiker med en enorm strävan att fullända spelet Jag själv hoppas att han inte tar över city utan tar över det spanska landslaget. Där kan han sätta sin teorier i praktiken
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
12/24/2015 10:57
Mch Glömde att motivera.. Brukar säga, det lag som har bästa mittfältarna vinner alltid. Ett bra exempel är när Spanien vann EM utan anfallare. Spelade med mittfältare som anfallare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
12/24/2015 10:55
Mch Messi Iniesta Xavi
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mch
12/24/2015 10:54
En random fråga som jag kom att tänka på när jag kollade på Barca Dreams:
Vilken trio hade ni helst haft i laget; Messi, Iniesta och Xavi under deras peak eller MSN?

Det är svårt att välja tycker jag men Jag hade nog valt den förstnämnda pga att sådana spelaretyper med Xavi och Iniestas kvalitéer finns det få av medan det är lättare att hitta en duktig dribblar på kanten och en målgörare av rang. Messi är den gemensamma faktorn.

Motivera gärna ert val.
Barcelona Lion24
12/24/2015 10:52
neymar JR

Alltså jag förstår inte riktigt det där med Pep-Bayern. När jag läser kommentarer angående Peps sejour i Bayern så låter det som att han har total floppat. På skala 1-5 så ligger Pep på 4, kanske 4.5. För att få en 5:a krävs CL men i stort sett alla kräver CL av Pep, varje år. Det är ingen tränare som har lika mycket press på sig som Pep att vinna CL, jag fattar inte. Pep har gjort Bayern till en välfungerande maskin där dom vinner även om dom inte spelar bra. Säg inte att Bundesliga inte håller hög kvalité för det gör den. Den mest moderna fotbollen spelas i Bundesliga med en extremt hög tempo, presspel och där man varje år får fram unga talanger och även unga tränare.

Peps filosofi är extremt avancerad. Det är en extremt stor skillnad på spelarna han hade i Barca och har i Bayern. Pep har/hade Muller, Schweinsteiger, Rafinha och några spelare till som är långt ifrån anpassade till Peps filosofi. I Barca så ligger Peps filosofi i märgen på spelarna men Pep har på så kort tid fått fram sina idéer och gjort spelarna så extremt skickliga med boll att det nästan är löjligt i mina ögon. Som sagt, Bayern kan spela rent ut sagt bedrövligt men vinner ändå, tack vare Pep. Tidigare kunde man förlora med typ 5-3.

Det enda misstaget han gjorde enligt mig var mot Madrid men alla gör fel. Tvärtom skulle jag vilja ge cred till Madrid som ville avancera mer än Bayern. Bayern hade vunnit CL året innan medans Madrid väntade på sin decima och man hade perfekt utgångsläge nu. Mot oss så var han helt maktlös för dom spelade ganska jämnbördigt mot oss i första matchen, även om jag tycker att vi var bättre men när Messi blir Messi så kan man inte göra nånting. Hela Tyskland tjänar på att Pep var där så att man kan tänka fotboll på andra sätt än det ''vanliga''. Han har gett Tyskland fler atlernativ att tänka fotboll, det har varit en bra erfarenhet för den tyska fotbollen, för att inte tala om hans egen klubb Bayern Munchen.
Barcelona Lion24
12/24/2015 10:36
Sorry för OT men tänkte bara fråga om någon spelar klassiska Championship Manager 01/02 med upptaderade trupper? PM:a mig i såna fall, gäller även maränger på grannforumet.
Barcelona neymar JR
12/24/2015 10:33
Pep är en kontrollfreak på både gott och ont Han hade kunnat göra det enkelt genom att förenkla sitt egna spelsätt samt anpassa sig efter motståndare. Men han vill ha det på sitt sätt och när det stämmer så är det den finaste fotbollen som har upplevts Pep är ingen gloryhunter som jagar titlar till varje pris, han älskar sporten så mycket att han vill utveckla den till varje pris. Det är hans strävan, att ta fotbollen till en annan nivå Tyvärr så är Barcelona hans enda chans att verkligen lyfta fotbollen, men med den här ledningen gick det inte för våran perfektionist Tyvärr så har han tappat bort sig själv i Bayern och börjat bli för arrogant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
12/24/2015 10:02
Deal on transfer of B player Alex Grimaldo to Benfica was closed during meeting between clubs last weekend. Will sign until 2021. [o jogo] Snart blir det officiellt också på klubbens hemsida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
12/24/2015 09:01
@A good coach is everything!:


Pep är entusiastisk men det innebär per se inte att resultat följer med. Hans entusiasm passar inte alla fotbollsspelare dessutom och att överarbeta allt man gör garanterar aldrig framgång. Det kan tvärtom få motsatt effekt. I synnerhet är det bortkastad energi när det vankas stormatcher. Så jag håller med dig. Pep är en fantastisk tränare men han är fortfarande en människa.

Lyckas han ta över ett City eller United för att sedan göra det till en lagmaskin med liknande egenskaper som hans Barcelona eller Bayern hade ... då är jag övertygad. I Barcelona har den tekniska kvaliteten alltid funnits ... i Bayern hade han en fantastisk trupp att tillgå. I City och United finns det hyfsade spelare men de saknar både laganda och spel. Jag ser fram emot Pep i Premier League. Kanske de kan börja spela riktig fotboll för första gången. Senaste laget som kunde visa Europeisk toppnivå var Sir Alex's Manchester United.
Barcelona 100% AntiMadridista
12/24/2015 08:09
Jag älskade både Enrique och Guardiola som spelare. De var båda mina favoriter i Barca, men jag måste säga att Guardiolas lag var bättre än Enriques. Vi kontrollerade matcher mycket bättre än nu. Ledde vi med 2-0 så visste man att det var kört för motståndarna, men idag måste vi leda med 3-0 för att man ska känna sig trygg. Men som sagt jag vill ha kvar Enrique tills vi inte vinner titlar eller tills han känner att han inte kan motivera spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
12/24/2015 07:31
jag är lite orolig att pep ska sno åt sig någon av våra spelare... förövrigt känns det som.att vi har större chans att få hem thiago
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
12/24/2015 01:20
Håller med en kombination av Luchos fotboll och Peps fotboll är det bästa du kan spela. Känns som Lucho försöker med just det.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: