/spanien/barcelona/forum/22643.aspx/spanien/barcelona/forum/22643.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
adiiL
2007-11-11 02:01
ibbos

Tror inte att vårat spelsystem är sönderspelat. Rättare sagt kämparglöden som är som bortblåst.
Barcelona ibbos
2007-11-11 01:57
adiiL, tror inte att ett byte av ett sönderspelat spelsystem skulle skada SÅ jätte mycket, ett försök är alltid värt tycker jag
adiiL
2007-11-11 01:52
Ett nytt spelsystem skulle kanske vara bra faktiskt. Men hur lätt är det att hitta ett nytt spelsystem som ska fungera nu mitt i säsongen. Ska väl inte börja exprimentera igen som förra säsongen? Gick inte så bra va..
Barcelona ibbos
2007-11-11 01:48
Alltså nu räcker det, byt tränare, eller vad är det som egentligen är felt, ärligt talat? Är trött på vårat borta-spelande.

Varje gång jag kollar på våra borta-matcher så är känns det som om ingen vill ge allt, står och kollar, när de får lägen utnyttjar de, de inte. Det känns som om dom inte är motiverade på bortaplan och tror att de kan försörja sig på hemmaplan, eller så är det Rijkaard som säger åt dom att gå och njuta av det, vilket jag knappast tror?

Mätta spelare tror jag inte det handlar om, jag tror allt har med Rijkaard att göra, vårat 4-3-3 system är SÖNDERLÄST och funkar tyvärr inte längre, inte på bortaplan iallafall. Varför inte gå på en 4-4-2 eller en 4-5-1 med 2 spelare bakom anfallaren?

Det jag saknar i vårat Barca är den spelaren som SKRIKER på alla och taggar dem inför varje match, en STAM-typ, eller en GATTUSO som får igång publiken, iofs så är det inte hemmaplan med ändå? Vad ska man säga liksom, vi har världens bästa lag och kan inte slå ett Getafe, komigen? Jo visst alla vet att Getafe är svårspelade på hemmaplan men ändå, herregud 2-0 och ett uselt spel, det får inte ske! Dessutom så klagar jag verkligen inte på domaren eller att dom hade tur, vi spelade riktigt riktigt riktigt dåligt.

Mourinho tror jag inte heller är svaret på vårat problem, VI hatar Mourinho och han "hatar" oss. Dessutom så spelar han en mer defensiv defensiv-spelstil så jag tror knappast det skulle funka.

Jag saknar den hungriga anfallaren som springer på allt - ETO'O! Henry är sönderspelad, han e slut, det märks, ni ser ju, när han gör sina mål så är det 90% skitmål, det funkar inte så, saknar verkligen lejonet, hoppas han får spela från start när han är tillbaka

VISCA
adiiL
2007-11-11 01:40
Lukas.RP

Exakt. Men dem ska såklart kunna prestera vart som helst, i vilket läge som helst. Innan matchen hängde jag upp alla möjliga Barcakläder och prylar runt tvn laddade upp och tänkte; "Nu ska vi visa att vi kan vinna på bortaplan också. Det har vart nog med dåligt spel på bortaplan".. Och vad händer.. Istället gör dem den sämsta prestationen denna säsong, när denna dåliga trend egentligen skulle tagit slut idag. Något är fel.
Barcelona M79
2007-11-11 01:39
Va fan händer ???

Barca börjar glida efter mot Reöl vilket INGEN av oss vill !
Barcelona Messidonaa
2007-11-11 01:39
kommer deco och etoo tillbaks typ samtidigt eller ?
Barcelona Messidonaa
2007-11-11 01:38
Lukas.RP
2007-11-11 01:32
Ämne: Lukas.RP

Hmm, du ....
Jo, det är lite det jag tror. Spelarna är ovana och vet inte hur de ska aggera vid underläge. Det är givetvis något som Rijkaard måste göra något åt, det är hans uppgift att göra så att spelarn vet hur dem ska göra i alla lägen. Barcelona verkar för tillfället dock bara veta hur man spelar när man leder med 3-0, inte tvärt om.
adiiL
2007-11-11 01:25
Lukas.RP

Hmm, du kan ha en poäng där. Inte så vana vid att ligga under och ha press på sig, och får därför svårt att prestera. Tänk om det är nån slags psykisk sjukdom som spelarna har fått efter dåliga minnen från förra säsongen. Men det är endå ingen ursäkt, Barcelona är ett storlag. Det dem gör på bortaplan är ett BROTT.
adiiL
2007-11-11 01:25
Lukas.RP

Hmm, du kan ha en poäng där. Inte så vana vid att ligga under och ha press på sig, och får därför svårt att prestera. Tänk om det är nån slags psykisk sjukdom som spelarna har fått efter dåliga minnen från förra säsongen. Men det är endå ingen ursäkt, Barcelona är ett storlag. Det dem gör på bortaplan är ett BROTT.
Lukas.RP
2007-11-11 01:17
Ämne: Ämne: Ska ta ....Beror nog på att vi vanligtvis inte ligger under med 3 mål allt för ofta, men givetvis bör killarna visa mer vilja vid underläge. Dock visar man ingen vilja vid 0-0 heller, lite konstigt i mina ögon...
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 01:13
Ämne: Ska ta upp en grej R....
instämmer... verkligen .. även om de ligger under me 3 mål så gör de sitt bästa.. de saknas just nu hos barca!!!
Lukas.RP
2007-11-11 01:12
Ämne: jag såg tyvär bara f....
Du missade inget avsevärt spännande i andra mannen. ;-)
Barcelona Criff
2007-11-11 01:11
En sak är rätt komisk ändå, en utav mina bästa vänner är ett inbitet Real fan.
Så ringde vi varandra idag och så sa han "Jag tror ert problem är precis det som vi har haft de senaste åren, ni har stjärnspelare på varje position men spelet stämmer inte".
Blir bara räddare & räddare varje gång jag tänker på om det verkligen kan vara så.
Men samtidigt så spelar vi bra på hemmaplan.
Ja jag vet inte, hoppas Rijkaard fixar det!
Barcelona Jycken
2007-11-11 01:09
jag såg tyvär bara första halvlkek sen åkte jag o fira min kompis på 20års dagen.. tycker dock barca är bäst.. men messi borde hitta på nått nytt.. hela tiden ska han ta bollen, ta tre steg framåt sen göra ett ryck in i planen. alla vet redan att han gör det.

men iallafall så är jag jävligt full me njag älkskar barcelona mer än tjejer =)
arsenal så klart
2007-11-11 01:06
Visst det är ju Riijkards fel allting!?... jag blir så trött!

Jag menar det är ju självklart Riijkard som står själv på planen och spelar.
adiiL
2007-11-11 01:06
Ska ta upp en grej Real Madrid gör bättre än oss, är jävligt bra på och förtjänar beröm för. Om dem ligger under i en match så sliter heela laget som djur för att komma tillbaka. Varför sviker Barcelona sig själva och sina fans, varför....
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 01:00
Ämne: Barca-nist:

Hur v....
jag försöker vara kortfattad. tycker du ej om det kan du rulla ner bara ;)
Barcelona Rambla
2007-11-11 00:58
Barca-nist:

Hur vore det om du försökte samla din inlägg i ett och samma inlägg istället för att skriva en drös med inlägg?
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 00:57
vi får krossa Getafe hemma .o visa de va fotboll är. Barcelona kan skaka deras värld....
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 00:56
Ämne: Ämne: Ämne....
klart du är glad vid barca förlust..men ta inga vinster iförväg. ligan är inte avgjord än.
Samt Mr Bernd Schuster har nog snackat en del med getafe om hur man ska gå till väga. man kan förstå hur getafe samarbetar med Real. lågt men så är det.
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 00:53
Ämne: Ämne: Jag skr....
vad jag minns så klagade Real fans på samma sak som vi klagar på nu. men samt hade de tre mkt tuffa lag att möta så vi borde spela bättre--
Lukas.RP
2007-11-11 00:51
Ämne: Ämne: Jag skr....Prioriterar man en cupmatch högre än en ligamatch alltså, eller har Barcelona inget ord vad det gäller deras schema? Antar att det är det sistnämnda...

Jag menar, man har väl hellre en mindre dags vila in för en cupmatch där man ändå ställer upp rätt b-betonat? Och sedan få en extradags vila inför la liga...
Barcelona tarrak
2007-11-11 00:51
Ämne: Jag skrev det tidiga....
Jag håller med om att det är fel, men jag har för mig att det var tvärtom efter förra CL-omgången, dvs att Real fick tre dagars vila och Barcelona fem. Rätta mig om jag har fel.
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 00:50
inget barcelona kan ändra på. sist va de Real som hade färre vilo dagar den här gången drabbades Barcelona. jag tycker inte man ska skylla förlusten på detta. laget måste orka mer. ett lag som barcelona måste ha krav på sina spelare o tränare eftersom de strävar efter flera titlar. de va dåligt spelat helt ärligt . kan ej finna andra anledningar. vi måste skärpa oss.. vinst bara hemma räcker ej långt !!!
Barcelona Taherinho
2007-11-11 00:47
Barcas match gjorde ont idag och se... Verkligen ont och se. Mycket bra gjort av Rijkaard och ta ut Dinho och Messi. Går man på plan ointresserad så förtjänar man gå av. Bojan alldeles för ung för A-laget...håller inte alls. Giovanni okej, men lättare matcher tack. Hoppas att Misters byten var mer för att markera till Messi och Dinho.


Jag är inte oroad för förlusten eller bortaplanstatistiken. Jag är oroad för det sätt de "spelar" såna matcher. Hur kan de vara så ointresserad? Tror Barcaspelarna att de leder ligan eller? Real Madrid leder ligan, fattar de inte det!


Jag ÄLSKAR BARCELONA och stöttar dem i svåra stunder också. Dock måste jag skriva mina känslor efter matchen...(med risk för att bli bannad eller kritiserad)

Skämmigt, slöseri med tid, besviken, oroad, arg, ledsen, tårögd, förbannad, sur på Madrid, irriterad, uttryckslös, DEPPAD, oviss inför framtiden, viljelös och göra någonting, funderade att skriva en krönika och publicera den på Madridsidan och skriva bara SKIT om vårt älskade lag, viljan att applådera Madrid, känslan att ligaguldet är förlorat, framförallt... Ledsen.

Jag älskar Barca och hoppas de kommer igen. Dinho Messi Jag litar på er...


Visca Barca!!


Barcelona Rambla
2007-11-11 00:47
Ämne: Jag skrev det tidiga....
Orättvist eller inte, vad kan man göra åt det? Det skedde flera gånger även förra säsongen. Antagligen är det för att Barça har cupmatch på tisdag.
Barcelona Barca-nist
2007-11-11 00:47
jag tyckte att barcelona väntade på nån som skulle gnistra till men som lag spelade vi absolut inte bra . I helhet va de få som skulle få godkänd som spelare. vi får hoppas på förändring!!
Lukas.RP
2007-11-11 00:46
Ämne: Jag skrev det tidiga....
Har inte tänkt på det, men nu när du säger det så. Självklart skulle det vart rättvisare om det var tvärt om, att Real spelade idag och Barcelona imorn. Samtidigt går det inte att skylla på det, man ska kunna prestera bättre.
Annons: