/spanien/barcelona/forum/22642.aspx/spanien/barcelona/forum/22642.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Kalle.
2007-11-17 12:29
Tänkte samma sak Delarocha.
Delarocha RIP Puerta
2007-11-17 12:26
Pinsam artikel nån maräng skriver om de sämsta minnena och är vansinnig över att publiken applåderade Ronaldinho efter hans mål. Hur gammal är snubben?
blablabla
2007-11-17 11:48
Rätta mig om jag har fel, men om N-Irland-Danmark blir kryss eller vinst för DAnmark så är Sverige och Spanien klara även vilket resultat det blir i matchen på Bernabeú?
Barcelona Kalle.
2007-11-17 11:22
Nemo.
Jo det gör jag med. Men ikväll representerar ju Puyol Spanien. Han får gärna göra mål. Men jag vill ändå att Sverige vinner.

Vet att mitt resultat inte är så realistiskt. Men det är mitt drömresultat!
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-11-17 11:21
Ämne: GODA NYHETER !!!

....
tror inte han lär få spela men man vet alldrig, v ifår väll hoppas, om inte rijkaard bestämt vilken match han ska få spela, tror knappast att man ställer högsta kvar på han direkt men vi vet ju att etoó ger allt han har alltid så.
Barcelona Sahandinho Kamal
2007-11-17 11:19
Ämne: Nemo;
Jublar du om ....
tror inte äns zlatan nätar ikväll, inte gjort det på ett tag och så ska han göra det mot spanien? nope.
Barcelona Nemo
2007-11-17 11:18
Kalle // Jag hejar ju mer på FC Barcelona än Sveriges landslag.

Vilket resultat. Det blir nog spansk vinst ikväll, vi måste vara realistiska. Och sen slår Sverige Lettland och vi är i EM:-)
Barcelona Kalle.
2007-11-17 11:07
Nemo;
Jublar du om Puyol sänker Sverige i den 90e?
Känns inte rätt även om han har det största möjliga Barcelona-hjärtat.

3-4 hoppas jag på.
(0-1 Zlatan)
(1-1 Xavi)
(2-1 Iniesta)
(2-2 Zlatan)
(3-2 Puyol)
(3-3 Zlatan)
(3-4 Zlatan)
Barcelona Nemo
2007-11-17 08:13
Landslagsuppehåll, snark!

Spanien - Sverige. Högintressant match. Fabregas och Iniesta på samma mittfält. Vi kan nog förvänta oss hög fart och snurriga svenskar.

Jag har sagt till alla jag känner: Gör Iniesta, Puyol eller Xavi mål så är det bara lugnt för mig. :-)

Jobbigt dock om ett mål kommer i 90:e minuten, nick från Puyol. Jag är nog den enda som jublar inne på puben då.
Barcelona PILMÀ
2007-11-17 07:53
Bojan måste få vara med A-Landslaget.
Flow
2007-11-17 01:54
Gött gubbar, denna uppställning vill jag se som ordinarie:
Valdes
Zambrotta Puyol Milito Abidal
Dos Santos Iniesta Thiago Messi
Bojan Etoo
Barcelona V ValdeS
2007-11-17 01:47
GODA NYHETER !!!

TISDAG 27 NOVEMBER

TV6 (20.30) LYON vs BARCELONA
Kommentator: Henrik Strömblad och Glenn Hysén

någon som vet om ETO kan spela mot LYON plzzz?
Spanien Fotboll10
2007-11-17 00:56
Lukas.RP

Lite synd dock.
____

Kom gärna med en länk på Bojans mål om ni har en ;-).
Lukas.RP
2007-11-17 00:40
Motsatsen till Bojan är helt klart Ronaldinho. Ronnie går från oklarhet till oklarhet.
Spanien Fotboll10
2007-11-17 00:35
lagkapten

Det låter mycket härligt! :-).
Svårt att svara på texten under bilden på sidan du länkade ;-).
Barcelona lagkapten
2007-11-17 00:24
Tydligen gjorde Krkic ett riktigt snyggt mål mot Polen och var matchens lirare. Inte illa med tanke på att han mestadels spelare med och mot 3 år äldre.
Barcelona lagkapten
2007-11-17 00:22
Samtidigt får man tänka på att spelarna är vanliga människor. Även om de är proffessionella är det omöjligt att inte påverkas precis som "vanliga folk" som jobbar påverkas om andra snackar skit om dem på deras arbetsplats.

Sen vet vi ju inte heller hur mycket sanning det ligger i ryktena om hans festande.
Lukas.RP
2007-11-17 00:18
Visst Ronaldinho har kritiserats hårt av media osv. Dock anser jag att, som ett fotbollsproffs bör man kunna hantera media på ett bättre sätt än att det påverkar ens spel på fotbollsplanen.

Visserligen är jag helt klar över att hans dåliga prestationer inte ligger i kritik från media. Det är nog framför allt hur han själv valt att satsa på träning med mera. Han har själv valt att festa sent, då han egentligen borde softa hemma för att vila upp sig. Blivit för mycket "lallande" efter alla priser? Kan tänka mig att han fått göra lite hur han vill på träningarna utan att folk i Barça sagt något. Ingen vågar väl gnälla på guldklimpen?
Man förlitar sig på att han tränar på sitt sätt bara han levererar...Konsekvenserna blev: Oj, vad hände nu? Han lunkar ju omkring och liknar Ronaldo?

Yes, media har fått det bästa som kan tänkas. Världens bästa fotbollsspelare anses blivit fetare...Det kan inte bli bättre för media.

Okej, det finns två alternativ enligt mig.

1. Ta ett allvarligt snack med Ronaldinho och se om han är beredd att satsa oerhört tufft för att nå tillbaka till gammal form. Samt att brasilianaren numera ska ingå som en helt vanlig individ i laget. Inte en som springer in med egna kläder på uppvärmningen, inte en som värmer upp på eget vis.

Alternativ nr 2. Sälja Ronnie och få ut de feta miljonerna som vissa klubbar fortfarande är beredda att betala.

Givetvis hoppas jag på det första!

Det var min lilla egna krönika.
Barcelona lagkapten
2007-11-17 00:07
Tjockare har han inte blivit. Han har bara lagt på sig muskler, vilket är naturligt för fotbollsspelare. Det är klart att han är kraftigare byggd nu än han var för några år sedan då han knappt var färdigvuxen. Fotbollsspelare styrketränar under hela vintern och man utvecklar hela tiden sin kropp. Dessvärre ger styrketräningen inte alltid positiv effekt då man lägger på sig muskler och naturligtvis ökar i vikt. Detta kan leda till att man blir slöare, tappar i koordination och man känner sig inte naturlig med sin muskelmassa. Men detta ska lösa sig när man har anpassat sig till sin kraftigare muskelbyggnad efter en tid.

Som någon påpekade tidigare hade Zlatan samma problem i Juventus och det tog en bra tid för honom att vänja sig vid sin kraftigare muskelbyggnad. Han såg stundtals slö och klumpig ut, men kolla på honom nu. Nu är han mycket snabbare och starkare vilket har utvecklat honom enormt som spelare.
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-11-17 00:00
Ämne: Ämne: Ämne....
Jag håller med, det är helt sanslöst hur mycket han har tappat på två år. För snart exakt två år sedan snurrade han upp Real Madrid på bortaplan med två Maradonamål och fick hans klubbs värsta rivalers publik att APPLÅDERA ÅT HONOM. Detta är han dessvärre inte i närheten av idag. Men jag tror och hoppas att han kan komma tillbaka. Jag har svårt att tro att en dag blir samma spelare som tidigare, utan mer en playmaker. Ronaldinhos karriär ska inte börja falla vid 27 års ålder. Det känns som han behöver en ny utmaning, att han är mätt efter alla priser och titlar. Det är möjligt att han känner att han inte har något kvar att vinna, men jag vet själv att jag skulle bli jävligt taggad på att visa vad man kan när en 20-åring glänser förbi med ljusår för tillfället. Det hade iaf inte jag accepterat.

En annan intressant sak jag tänkt på är om Ronaldinho skulle ta på sig samma matchdress som vi hade 2005/2006. Hur skulle han se ut? För just nu ser hans hållning inte lika bra ut, han verkar tjockare och på ett sätt inte samma spänst och kvickhet som tidigare.
Barcelona lagkapten
2007-11-16 23:59
Det mesta, skulle jag vilja säga, sitter i huvet. Visst har han tappat fysiskt också, men det är lättare att jobba upp. Extra löpträningar i en månad så ska det fixa sig. Problemet är psykiskt. Efter ständig press från media bl.a., i samband med att Ronaldihno underpresterat har lett till att det satt sig i huvet på honom. Det kan vara svårt att tro, men även världens bäste kan ha dåligt självförtroende. Alla som spelar fotboll vet hur viktigt det är med självförtroende. Då funkar allt. Men så fort man gör några dåliga matcher eller missar ett par målchanser börjar det sätta sig i huvet. Man börjar tänka negativt och tappar självförtroende. Då är allt mycket svårare.
När det sen har pågått ett långt tag är det svårt att komma tillbaka. Man känner sig i dålig form och inget funkar. Det i samband med ständig press och tjat från media har lett till att Ronaldinho har svårt att komma tillbaka till formen. Läget blir nästan så att du glömmer hur du spelade när du var i form och man spelar på ett helt annorlunda sätt.
Det är en ond cirkel. Han presterar dåligt p.g.a. dåligt självförtroende och han har dåligt självförtroende för att han spelar dåligt. Det psykiska är alltid svårare att läka. Fysiskt ska det inte vara några problem i en storklubb som Barça med all den personal som jobbar med spelarna.

Blev lite långt, men jag var tvungen att avreagera mig lite. Se det som en kort krönika (Lukas.RP).
Lukas.RP
2007-11-16 23:52
Ämne: Ämne: Jag und....
Precis vad jag menar, tänkte skriva det i mitt förra inlägg. Han måste ju för guds skull få se vilken fotbollsspelare han var för två år sen, till skillnad från idag.

Undra om det finns någon som kan förklara detta, om ens han själv? Han har förmodligen inte legat i speciellt hårt senaste åren, kanske tappat suget efter alla priser han tilldelats?

Så som han spelar nu vore det bättre att lägga ner hela hans karriär så att vi låter oss minnas den riktiga Ronaldinho. Blir lätt hänt att man minns honom för vad han uträttat på senare dagar...
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-11-16 23:46
Ämne: Jag undrar om han fa....
Det har jag också tänkt på! Man tror ju att han borde känna på sig att han inte är speciellt nära den magi han visade upp för två år sen. Som jag och några andra sa för någon månad sedan, vore det lämpligt att visa Ronaldinho en video där han får se vad han gjorde för två år sedan jämfört nu. Hur han allt oftare stannar upp istället för att sätta fart osv...
Barcelona Barcelonito
2007-11-16 23:42
Storleken på Ronaldinhos lår och vader är lite olika idag och för 2 år sen. De är mycket större nu. Zlatan hade ju liknande problem ett tag som han tog tag i och fixade. Det är ett av problemen. Sen så är det mesta psykiska påfrestningar också. Han är inte för gammal för att komma tillbaka iaf. Zidane gjorde det sist när han va 34 under VM.
Lukas.RP
2007-11-16 23:39
Red: En ny krönika skulle sitta fint såhär dags, något på ingång? :D

Lukas.RP
2007-11-16 23:32
Jag undrar om han faktiskt vet själv hur mycket han har försämrats. Han har ju tappat det mesta om man säger så, frågan är om killen någonsin kommer tillbaka i liknande tillstånd...

Så fort Ronnie gör en bra match tänker jag, yes nu är han påväg tillbaka. Desvärre har jag oftast fel. :(

Edit: Något som framför allt saknas, bortsätt från guldskor och röda shorts, det är det ständiga leendet!

Ancelotti: "Pato är bättre än Ronaldinho"
Jag är tyvärr beredd att hålla med, för tillfället...
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-11-16 23:31
Ämne: Nu vet jag vad felet....
Och på med de gamla vita skorna med det guldiga Nikemärket och bort med det onödiga pannbandet!

Barcelona Rambla
2007-11-16 23:22
Nu vet jag vad felet är. Ta tillbaka de röda shortsen. När de hade de röda shortsen så var Barça hur bra som helst.

Herregud vad snabb och rapp han var en gång. :(
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-11-16 23:13
Kolla länken, bästa videon för att visa Ronaldinhos teknik. Ingen har haft så bra teknik innan, och jag tvivlar på att någon kommer ha något liknande någon gång i framtiden.

Kolla speciellt på 00:39, hur han med en lätt touch, dock väldigt svårt att göra om man tänker sig hur snabbt försvaren kommer mot honom, att ens hinna tänka tanken att göra det och sedan utföra det på det viset Ronaldinho gör. Kolla också 1:24 - 1: 34 = ofattbar teknik. Även dribblingsraiden på 3:33 är makalös. Bättre teknik kan ingen ha.

Jag saknar den gamle Ronaldinho fruktansvärt mycket. Det är ett måste att han slutar upp med festandet, jobbar stenhårt för att få tillbaka explosiviteten för att kunna komma tillbaka till den gamla goda form han hade för två år sedan. Som Ronaldinho spelade mot Betis skulle jag säga att han spelar på max 50 % av sin kapacitet. Hopppas alla som är Barca- och Ronaldinhofans ber för att han ska komma tillbaka. Fotbollen behöver Ronaldinho och Ronaldinho behöver fotbollen. Enkel mattematik: Ronaldinho = Fotboll.
Barcelona Messidonaa
2007-11-16 22:52
Har någon länk till bojans mål ?
Annons: