/spanien/barcelona/forum/22638.aspx/spanien/barcelona/forum/22638.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2007-10-28 13:37
Ja, Kom igen Ronnie!
Kan inte han och Henry bara komma ut på Camp Nous gräsmatta och visa världen vilka dom egentligen är.

Vore så sjukt j*vla gott.
Barcelona RonaldinhoKungen
2007-10-28 13:09
Låt oss alla be för att Ronaldinho visar det bästa han kan ikväll!! Ronaldinho föralltid!
Barcelona PatrickKluivert
2007-10-28 13:00
Ämne: Ämne: Om jag ....Visst Iniesta tycker jag ska spela HELT KLART! Men förstår inte varför du gnäller över att Puyol spelar högerback. Om du såg matchen mot Rangers vet du lika väl som jag att Puyol gör ett bättre jobb där ute än Oleguer gjort någon gång. Sedan så är inte Thuram och Milito ett så dåligt mittlås trots allt.
Barcelona PatrickKluivert
2007-10-28 12:54
Visst jag gillar Ronaldinho och kommer alltid att göra, för hans sätt att spela fotboll. Tekniken och glädjen han tillför när han spelar är fantastsikt njutbart att se. Men jag tror för Barcelonas bästa och Ronaldihos att det är dags för oss att gå skilda vägar. Det finns spelare i Barcelona som är som visar att dom är mycket mer hungriga än Ronaldinho i nuläget. Om inte Ronaldinho motbevisar mig innan Januarifönstret så tycker jag Ronaldinho ska byta klubb.
Barcelona PILMÀ
2007-10-28 12:13
Ämne: Mijatovic måste få h....
Bojan Krkic#27
Hahaha Jag tycker faktiskt att vi bör ringa sjukhuset innan det går åt hel**** hela saken.
Robinho platsar inte ens top 20 enligt mig.

Bopi

Ja men det kan ändra sig i sista sekunden som vanligt.
Barcelona Bopi
2007-10-28 12:03
en fråga, visas barca idag eller inte???
Barcelona J.J
2007-10-28 11:39
Ämne: Om jag skulle få drö....
Varför sätta en av världens bästa innerbackar (Puyol) på en kant och varför peta Iniesta från sin innermittfältsposition?
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-10-28 11:08
Mijatovic måste få hjälp! han gick nyss ut och sa att Robinho är bäst i världen. hahah
Barcelona Smogen
2007-10-28 10:52
Men om vi också tänker ekonomiskt ang. Ronaldinho drar han förmodligen in betydligt mer i intäkter än sina 8€ miljoner han har i årslön.
Det är ju inte heller så att han gör ett dåligt jobb på sin kant, bara inte lika bra som innan. Mot Glasgow spelade han ju centralt, där har han aldrig gjort bra ifrån sig enligt mig. Han ska vara på sin vänstersida men byta position ofta däremot. Då är han som bäst.
Förra året fick han dra ett enormt tungt lass då både Etoó och Messi var skadade stora delar av säsongen, i år kommer han snart märka att han har lite större ytor igen och då kommer självförtroendet och spelglädjen tillbaka, vilket är det som just nu saknas hos vår kära Ronnie.

sen är det bara att hoppas att han stannar.
Barcelona Tompa
2007-10-28 10:20
På kort sikt tappar La Liga givetvis en stor profil om Ronaldinho försvinner till England eller Italien men ligan skulle inte lida så mycket om det ändå, är övertygad om det. Messi är redan på god väg att bli fotbollens nästa megastjärna och kommer snabbt att fylla Ronaldinhos plats som ligans största attraktion. Och att Messi lämnar Barca anser jag faktiskt är väldigt många % lägre än att Ronaldinho gör det. Sen finns det ju andra stjärnor på väg uppåt, Kun Aguero och naturligtvis våra egna jättetalanger B Krkic och Dos Santos för att bara nämna några. Desstom kommer nya stjärnor att anlända till La liga, så har det alltid varit.
Barcelona Tompa
2007-10-28 09:48
RobelSamsoon:
"Först och främst så är det inte så stor chans att han säljs eftersom att detta har pågått i flera månader!"

Till att börja med har ryktena kring Ronaldinhos framtid surrat betydligt längre än några månader... Han har ju kopplats ihop med Milan och Chelsea i två års tid nu, ungefär.

Sen till alla er som inte kan tänka er Barca utan Dinho. I fotbollens värld är det så att spelare kommer och går från klubbarna det är bara att acceptera annars bör man ägna sig åt något annat än att hålla på en fotbollsklubb.

För egen del vill bara ha spelare som verkligen trivs och VILL spela för futbol Club Barcelona. Vill de inte vara här ska de säljas sen spelar det ingen roll hur bra och hur stora stjärnor de än är. Och även om vi bortser från Ronaldinhos formkurva börjar jag faktiskt bli allt tveksammare hurvida han verkligen VILL spela för Barca.

Den Ronaldinho vi såg för några år sedan hade jag inte sålt mot hans vilja hur mycket pengar Abramovitj än hostat fram. Ronaldinho anno 2004-2006 var osaljbar. Men då var man också 100 % säker på att han verkligen älskade att spela för oss, något jag tvivlar på allt mer nu.
Barcelona RobelSamsoon_
2007-10-28 09:18
Varför klagar alla över allt skvaller om Ronaldinho?
Först och främst så är det inte så stor chans att han säljs eftersom att detta har pågått i flera månader!
Även om han säljs så har vi flera bra mittfältare som kan ta hans plats, t.ex. Iniesta och Gudjohnsen, alla som såg matcherna när de 2 spelade istället för Ronaldinho såg att det gick bra utan honom!
Själv vill jag inte sälja Ronaldinho för om han kommer tillbacka till sin rätta form så är det en spelare man värkligen vill ha.
Barcelona MQUC
2007-10-28 02:47
Sälj INTE Dinho, världens bästa spelare kommer snart tillbaka i sitt rätta jag.
Barcelona Plankton
2007-10-28 01:50
*

Drömma? Vi har ju alla dessa spelare och spelar tom så ibland. Är Essien din dröm?
Barcelona Plankton
2007-10-28 01:46
.
Barcelona The-Bloody-AlboZ
2007-10-28 01:34
det e bara bättre om ronaldinho går till milan ju .. får han ett bra bud varför ente typ 700 mille .. vi har endå henry-etoo-messi ... ronaldinho gör ingenting på plan just nu det har gått mkt bättre utan honom .. och med dom pengarna kan man köpa 2-3 bra spelare så jag hoppas ronaldinho drar faktist han gör ingenting nu bara stoppar barcas spel hela tiden
RuudsLilltå
2007-10-28 00:54
Om Dinho lämnar Spanien förlorar ligan en mycket stor profil och det kanske inte alls är så bra för ligan. Därför får man väl hoppas på att han blir kvar. Han är ju en konstnär på planen, men i en svacka just nu.
Länktips: tabellen.nu/
Barcelona ze nemo
2007-10-28 00:39
Fc Barcelona / Ronaldinho;
Tror de syftar på Edmilson.

*;
Sluta underskatta Zambrotta, jag har inte sett honom göra mycket misstag.
Barcelona little_master
2007-10-28 00:08
Jag säger så här. Jag kan inte tänka mig ett Barca utan Ronaldinho. Det kunde jag inte utan Rivaldo heller. Spelare lämnar och så är det tyvärr. Presterar inte Ronaldinho så är det tråkigt, men jag tror nog han behöver ett miljöombyte, för hans egen skull och fotbollens skull. Vi har ju ett så starkt anfall att vi står inte och faller utan honom. Kommer han upp till den form han hade för 2-3 år sen, då äär det en annan sak, men frågan e om han kommer komma upp i den formen
Barcelona Myrran
2007-10-28 00:08
Fc Barcelona

Säg någon gång någon har sagt att man ska lyssna på sportal? Det är bara skitsnack Xavi är inte skadad. Dem kanske tänker på Yaya men han gör väl comeback nu också har jag för mig.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-10-27 23:30
Ser jag fel ?, står att Xavi är skadad?
Barcelona *
2007-10-27 23:22
Om jag skulle få drömma om startelvan till nästa säsong:

*************Valdes**
Puyol**Marquez**Millito**Abidal**
*************YaYa**
*********Essien***Xavi
**Messi*******Eto'o*****Iniesta**
Deco (min favvo men börjar bli gammal till inter chelsea?)
Dinho (gör många mål och assist men orkar inte springa längre :( till milan eller chelsea)
Zambotta (brukade vara världens bästa ytterback men har tyvärr inte varit närheten av det i barca. milan,inter eller juve "tror inte på juve")

Henry (börjat dåligt men vi ger han till slutet av säsongen att visa vad han går för. Annars tilbaks till Frankrike eller till Inter kanske för stora pengar?)
Gudjohnsen (Tillbaks till england för riktigt stora pengar?)

För full för att skriva vilka nyförvärv vi ska ha förutom Essien.

Några spelare på bänken:
Isaksson (kanske billig?)
Crosas
Bojan
Dos Santos
Oleguer (Omöjlig att sälja?)
Sylvinho (inte den bästa men väldigt duglig)
Barcelona Rambla
2007-10-27 23:11
Ryktet om Xavi kan vi ta död på med en gång.

Han gav nyligen en intervju efter en av veckans träningar och nämnde då detta. Han sa att han pratat med både Txiki och Rijkaard och att han var 100% säker på att han stannar. Han sa också att hans lagkamrater inte vill att han ska lämna. Sen på slutet la han till: "Så detta rykte förvånar mig en aning. Nej, vänta, nu när jag ser var det kommer ifrån så förvånar det mig inte alls.
Barcelona Tompa
2007-10-27 22:44
Däremot känns ryktena kring Xavis eventuella flytt från Barca väldigt osannolik. Har oerhört svårt och se att Xavi självmant väljer att lämna Barca, tillsamas med Puyol är han själen i laget.
Barcelona Tompa
2007-10-27 22:30
Mycket snack om Ronaldinhos framtid nu. Vad kommer hända? Blir mer och mer övertygad om att han spelar sin sista säsong i Barca. Ryktena har pågått så länge nu att det vore direkt korkat och blåneka till att det inte finns en kärna av sanning i dem.

Ronaldinho i en annan klubb? Spontant känns det inte så kul precis men det brukar ju heta att ingen spelare är större än klubben. Med andra ord-Barca kommer klara sig alldeles utmärkt utan Ronaldinho, är 110 % säker på det. Men när man läser inläggen här verkar det på vissa som att världen kommer rasa samman om Dinho flyttar. Jag undrar bara - vem gillar ni bäst - Ronaldinho eller FC Barcelona?

Jag älskar Ronaldinho me saningen är att det bästa spelet hitills i år har laget presterat utan Ronaldinho. Lagets anfall står alltså inte och faller med Dinhos form längre. Drömmen och förhoppningen är givetvis att han kommer tillbaka i gammalt gott slag men det känns tyvärr allt mer osannolikt. Väldigt tråkigt i så fall då han bara är 27 år och borde egentligen vara som bäst kommande 3-4 åren.

Han var verkligen inte dålig fjolårssäsongen men tvärtemot vad jag trodde i somras fortsätter formkurvan att peka neråt och det är illavarslande.
Barcelona Barcelona_Villutz
2007-10-27 22:21
3 - 0 till BARCA! Messi(2) Ronaldinho(1)
Barcelona Henry#14
2007-10-27 21:53
Mycket intressant intervju med Toure Yaya !
Barcelona Barca style
2007-10-27 21:21
Jabbe
Krossa tror jag inte men 2 ler 3 mål blir det säkert
Barcelona Jabbe
2007-10-27 21:20
Jah tror vi kommer krossa Almeria
Barcelona Jycken
2007-10-27 20:36
Ämne: skulle inte gråta en....
Varför skulle vi köpa Dieogo.. vi har ju Crosas ! han kmr bli stoor , jag lovar !
Annons: