/spanien/barcelona/forum/22629.aspx/spanien/barcelona/forum/22629.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Cristocea
12/25/2007 20:29
Shi//

Touré är minst lika bra defensivt som Diarra och Essien. Fast, tillskillnad från de två så har Touré otroligt stort spelföråelse. Passningspel av ypperst världsklass, nånting som inte är varken Diarra eller Essiens starka egenskap.

Han är den "nya Viera". Som kan bli mycket större spelare.
Real Madrid Shaboy
12/25/2007 20:28
inget e vettigare än o hylla REAL MADRID
Real Madrid Shi
12/25/2007 20:27
Ämne: alltså lägg ner ni f....
Stick härifrån om du inte har något vettigt och säga.
Real Madrid Shaboy
12/25/2007 20:26
alltså lägg ner ni förlora fare and square sluta skylla på laget o tränaren o hylla madrid istället
Barcelona Barca-nist
12/25/2007 20:19
jag är mer besviken på barcelonafansen är själva laget! Måste ett lag vinna alltid för att stödjas och älskas. de är inte vad 1 äkta fan ska va !
Det är vår plikt som barcaälskare visa hur vi bryr oss men på rätt sätt.
Jag tror det som hände Ronaldinho skrämmer flera andra spelare. som tex Messi så om messi inte pressterar lika bra som han brukar göra så ska vi spotta på honom, slänga ut honom ur läget?

Real Madrid Shi
12/25/2007 20:15
Ämne: Yaya Toure är mycket....
Du får nog lugna ner dig några kilon, du överskattar Touré något enormt. Vad har killen bevisat för att jämföras med Diarra och Essien bland annat? Killen är väldigt duktig och passar perfekt i Barcas spel men att på stå att han är en av dom bästa är absurt, inte just nu i alla fall men kanske i framtiden. Spelförståelse handlar inte bara om att slå fina passningar den spelförståelsen Diarra har gör att han kan läsa av och stoppa anfall väldigt ofta.

Att Diarra ska vara bra offensivt kräver vi inte då vi har andra som gör sitt jobb. Diarras jobb är att sköta det defensiva, gör han det så är jag nöjd i alla fall.
Barcelona Barca-nist
12/25/2007 20:15
det är så lätt att snacka om spelare som gjorde bra ifrån sig efter bara en match!!!!
Real har flyt just nu och allt går enligt deras planer men samt så har de med sig en del flyt som man får som vinnande lag.
Jag har sett Inter matcher som har vunnit i sista minnär de har fått straff. det är bara så när ett lag vinner så får man med sig flyten också. Just nu har real samma grund för det.
Det kan hända vad som helst som vände rpå det hela .Barca såg oslagbar ut förut men ser hur de kan gå för oss. det ger oss en vy på hur det kan kännas o förlora på små marginal.
Barcelona La_BARCA!
12/25/2007 19:58
Yaya Toure är mycket bättre än Diarra plus har mycket bättre skott än vad Diarra har. Men jag kan erkänna Essien är lite bättre än Toure.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
12/25/2007 19:50
Denari

Nu får folk ta och lugna ner sig en aning.

Diarra är en köttare och bra på döda ytor, Yaya är mer allround just nu tiden för utgöra hur bra han blir. En sak är säker är att Yaya har bättre spelförståelse än Diarra men i det deffensiva så är nog Diarra bättre.

Men bra är han men inte bland de bästa.

Diarra har gjort sig ett namn bland de bästa sen Lyon tiderna.

Låt oss ge 24 åringen lite tid innan vi börjar jemföra han med andra.
Real Madrid Ramos-Madrid
12/25/2007 19:49
Hehe grabbar har ni sett detta? Bilder på några Barca spelare när dom var yngre.
Deportivo Denari
12/25/2007 19:46
"Att Yaya Touré är den bäste defensive mittfältaren är bara struntprat, han är en riktigt duktig fotbollsspelare men inte i närheten av Diarra eller Essien."

Touré är minst lika bra som Diarra. Inget snack om den saken.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
12/25/2007 19:39
Shi

Jupp samma visa kommer det vara i madrid förumet när Barca gästar madrid, inget fel med att tro på sitt lag väl?

Men visst vissa inlägg kanske är överdrivna men sånt kommer ju ske i erat forum när clasico nr 2 är igång.

Yaya är tänkt som deff mitt men han är inte lika bra som Diarra och andra mittfältare på att döda ytorna. Det visste vi redan innan laget värva Yaya, han är mer en vieira typ än en makalele typ visserligen menar jag inte att dem skulle vara lika bra utan positionmässigt.
Iden är väl att ha en spelande deffmitt därav köpet av yaya, annars hade vi ju köpt Sissoko men ledningen ville ha en spelare som klarar deff och offensiva jobbet.

Ibbos

OM du inte kan föra en sansad disskusion bör du hålla dina barnsliga inlägg för dig själv.
Real Madrid Shi
12/25/2007 19:16
Ämne: För det första så är....Det smartaste är väl och inte slänga ur sig nått så dumt och börja snacka när man har segern i hamn.

ibbos

Japp då var man stämplad som dum inkompetent nolla oxå, visar kanske vem som är det i själva fallet. Tror du kollar på fel matcher lilla vännen, du kan inte jämföra en adrenalin hög Gattuso men Diarra som är en köttare på mittfältet. Diarra visade det i El Clasico för de som inte följer Real Madrid vecka ut o vecka in att han är i absoluta världsklass på sin position. Om Touré inte är en defensiv mittfältare som ska ha hand om ytan mellan försvaret och mittfältet vad är han då? Anfallare månne?
Barcelona FCBTilIDie
12/25/2007 19:16
Den bästa defensiva mittfältaren är helt klart Mascherano
Barcelona ibbos
12/25/2007 19:02
Shi

Din dumma inkompitenta nolla, Touré är ingen renodlad defensiv mittfälltare. Toure är bättre exakt överallt utan defensiven, syftar då på Diarra. Diarra kan inte ens kontrollera bollen. Diarra är en Gattusso kopia. Kom inte och säg att Diarra är bättre i någon annan egenskap än defensiven.
Barcelona El Culé
12/25/2007 19:02
För det första så är det en oerhört omogen och lönlös diskussion.
Vilket forum är mest aktivt?

Shi:

Om jag hade spytt ur mig en kommentar som Vi vinner lätt så skulle banne mig inte jag heller visat mig här nu. Visst, det är så otroligt dumt gjort att vara så självsäker innan matchen, men om du tänker dig in i situationen - hur skulle du gjort?
Barcelona tarrak
12/25/2007 18:49
Om det är så att det funnits en massa hobbysupportrar som försvunnit är det väl bara bra? Jag kunde inte bry mig mindre om vart de tagit vägen.
Real Madrid Shi
12/25/2007 18:41
Ämne: Ämne: Ämne....
Personligen snackar jag om många personer här inne som var helt säkra på seger och kläckte ur sig komentarer så som "Som vi kommer krossa franco laget imorgon", "vi vinner lätt, Real har ingen chans mot oss", "Real leder liga med tur och har inte mött några bra lag, men på söndag kommer vi slakta dem"

Så jag menar personerna som inte visade respekt innan matchen har krypit in i sina hål. Noterade även en sak efter El Clasico, bara under de få timmarna jag var inne på Real madrids forum såg jag minst 10 personer som precis blivit medlemmar, slumpen? Knappast, bara medgångsfans som hoppar från lag till lag.
Barcelona tarrak
12/25/2007 18:36
Ämne: Ämne: Det är ....
Knappast i samma utsträckning och då har vi ändå rensat och spärrat ton med maränger (och som ´vi vet väger ni inte mycket). Efter el clasico har LR varit det överlägset aktivaste forumet fram tills nu typ, så jag förstår inte vad du menar?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
12/25/2007 18:35
Shi

Det vart inte riktat till dig där utan till ljushuvet som har ett annorlunda syn på matchen, jag vet att du bara svarade på den som sa att han mindre bra. Jag orkade inte leta fram hans nick. :D

Som sagt det var flera spelare som inte var bra vilket man inte kunde säga om madrid där alla verkade veta vad det ska göra och utförde det på bästa sätt.

Real Madrid Shi
12/25/2007 18:31
Ämne: Det är så skönt att ....Vi fanns även innan El Clasico frågan är istället var är Barca fansen EFTER El Clasico.

Ride_The_Big_One(6)

Nej han var absolut inte dålig.han var bra enligt mig.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
12/25/2007 18:30
Shi

Roligt att du just tar det inlägget, du missade kanske mitt och några tills inlägg om att Yaya inte är den bästa ?

Hans första derby må det ha varit men att laget underprestera gäller flertar spelare och inte bara 1.

Barcelona tarrak
12/25/2007 18:26
Det är så skönt att det alltid finns en maräng beredd att berätta hur saker och ting ligger till. Undrar var alla höll hus innan el clásico?
Barcelona Barcanist
12/25/2007 18:20
Jävlar, kolla länktips, det jag tror är att inte Dinho säljs men Rijkard blir sparkad
Real Madrid Shi
12/25/2007 18:12
Läste att någon påstod att Yaya Touré var "dålig" på grund av att de va hans första stora match i form av El Clásico så ber jag dig ta en titt på Pepe som även han gjorde sin första El Clásico och totalt dominerade.

Cristocea

Att Yaya Touré är den bäste defensive mittfältaren är bara struntprat, han är en riktigt duktig fotbollsspelare men inte i närheten av Diarra eller Essien.
Barcelona Messidonaa
12/25/2007 17:53
Har en fråga bara, puyol blev utbytt i matchen dågick kaptensbindeln till dinho, sen blev xavi utbytt ...

vem hade fått kaptensbindeln om dinho hade blivit utbytt ? då skulle alla 3 kaptenerna sitta på bänken.. vem får kaptensbindeln då ? valdes eller ?
Barcelona Taherinho
12/25/2007 17:42
Viktor Gredin (eller Pio Pio, jag vet inte)

Underbar Kronika!! Igen!!!

Jag haller helt med dig pa samtliga punkter forutom ett, Jag tror pa tomten och jag tror fortfarande pa ligaguld (HMM... VALDIGT TVEKSAM) men jag orkar inte pynta mitt rum och inte heller bara matchtrojan langre...

Adeu
Barcelona kevina
12/25/2007 17:34
nu att spelarne har tagit ledigt, jag tycker att vi borde också göra det från forumet alltså. hahah.

gott nytt år
Barcelona kluivert9
12/25/2007 17:01
kolla länktipset
Barcelona Taherinho
12/25/2007 16:55
Tjena Grabs!!

Det ar forsta gangen nu jag har borjat lasa lite angande matchen. Jag ar i Barcelona nu och sag matchen pa en bar precis utanfor Camp Nou...var valdigt valdigt nara att kopa en biljett for 150 euro..hmm TACK GUD att jag inte gjorde det!!

Stamningen efter matchen utanfor Camp Nou var sorgligt och se. Jag bar min brazzetroja ut och in, mina katalanska kompisar gomde sina Barcahalsdukar och flaggor i protest. Min kompis tyckte att Ronaldinho kundu nu kopa en biljett och aka hem, jag ville saga emot men jag kunde inte fa fram ett ord efter en san match av HELA Barca...

Nu i efter hand och efter att ha sett en hel del highlights av matchen med lite oppnare sinne, Ronaldinho var inte alls sa usel aven om han inte var bra, problemet ar att det var bara han och Iniesta som forsokte med betoning pa forsokte... Eto´o har varit skadad sa hans osynlighet kan inte beskyllas sarskilt mycket. Toure slet hela matchen men hans passninsgspel tillsammans med Milito var ganska skrammande att se. Konstigt nog hamnade Deco och framforallt Xavi in i samma kategori. Lagg dartill att trots att Iniesta forsokte, sa var aven hans passningar i sondags inte mycket battre.


Hmm, ett lag som Barca som ar kant for sitt passningsspel och det inte funkar ALLS i en match mot Madrid, lagg dartill en Eto'o som inte var sarskilt alert( det ar helt okej dock, han har varit skadad ett langre period!), en superbrazze som liknar en helt vanlig vansteranfallare av okej klass. Resultatet 0-1 verkar "bra" efter ett sadant prestation... All snack om att Dinho bor lamna, Rijkaard bor sparkas ar LARVIGT enligt mig men det spelar ingen roll nu...Barcelona var bedrovliga och samtliga spelare (INKLUSIVE DINHO)bor KRITISERAS hart och skarpning kravs! Barca spelar ju pa halvfart hela matchen i arets viktigaste match...


Det ar FEGT i ett sant har lage att kritisera enbart Dinho men anda fortjanar spelarna det nu. ALLA bor kritiseras...Barcelona liknar Madrid ibland nu for tiden, springer och soker halvlagen for straff pa hemmaplan mot Madrid!!! Skammigt Assa!! Grattis till segern Madrid men Barca bor skarpa sig ORDENTLIGT...


Visca Barç...
Annons: