/spanien/barcelona/forum/22622.aspx/spanien/barcelona/forum/22622.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona De Goda
1/8/2008 17:00
Stå på dig Flow! Tydligen får man inte kritisera sitt lag. Lite som George Bushs politik: "Antingen är ni med oss eller mot oss".
Jag kan säga så här, fortsätter Ronaldinho spela uselt och för oss, ja då ska hans lön sänkas. Och om Deco INTE har blivit felciterat, ja då kan han lämna oss. Men Santos får gärna vara kvar och utvecklas. Vänsterfotade behövs alltid.
Barcelona YayaYaya
1/8/2008 16:37
lite speltips tack, onsdagens CdR-matcehr har riktigt fina odds, men dom är inte helt lätta att tippa. Tacksam för seriöst svar.
Flow
1/8/2008 16:32
Rambla/

Om någon spelare blir bättre än en annan, då är det ganska självklart att man tar en plats, det säger ju sig självt(se Anderson vs Albino).

Jag har inte skrivit att Anderson dominerat varenda match, jag har skrivit att han dominerade i matcherna mot Liverpool och Arsenal, de bättre lagen. Han har dock varit dominant konstant de senaste veckorna/månaderna.

Vad som inte är vettigt är att ta upp vilka spelare man tycker ett lag bör köpa, när någon annan inte tillför ett skit.

Jag har heller aldrig påstått att de tre spelarna skulle komma till Barca, men jag hade velat det, och jag var Barcafan.
Barcelona Rambla
1/8/2008 16:31
Ämne: e det ngn som vet om....
Messi är tidigast tillbaka 20 januari.
Barcelona Messi_FCB
1/8/2008 16:28
e det ngn som vet om Messi e med mot Murcia...?

Flow säg inte att alla kommentarer e dumma för alla tycker som de tycker.Ska vi nu säga att dina kommentarer e helt patetiska eller?

Rambla du har rätt om Anderson och Iniesta.
Barcelona Rambla
1/8/2008 16:26
Du gav dig in i diskusionen, då får du väl för fan tilföra något vettigt.


Ähum. Det skrivet av samma person som ansåg att Barca skulle sälja Deco, Ronaldinho och Giovani, för att istället köpa Kaka, C.Ronaldo och Anderson.

Vettigt så det förslår. :D
Barcelona Rambla
1/8/2008 16:24
Flow:

Sluta nu upp att hitta på saker. Jag skrev aldrig att ""Kommer aldrig bli bättre än Iniesta". Det jag skrev var:

Vi har Iniesta på mittfältet, en spelare Anderson aldrig någonsin kommer att rubba på Barcas mittfält. (det är bara att scrolla ner och kolla)

Jag står fast vid det, Anderson kommer aldrig att rubba Iniesta på Barcas mittfält. A-L-D-R-I-G


Sen överdriver du något så oerhört när det gäller Anderson. Han har inte alls dominerat i varenda match. I början av säsongen var han rent ut sagt kass, det är först nu på slutet som han har spelat upp sig.

Vi har förstått att du är en ManU-supporter som bara försöker hävda dig här inne. Du kan inte komma in här och påstå att en spelare som Carrick, som har teknik jämfört med en allsvensk spelare, skulle gå in och ta en plats på Barcas mittfält, utan att förvänta dig att vi höjer på ögonbrynen.
Flow
1/8/2008 16:22
Criff, låt bli att skriva då, hur svårt kan det vara? Du gav dig in i diskusionen, då får du väl för fan tilföra något vettigt.

Aha, så du tycker alltså att bara för man är stammis ´är man värd mer än andra? Jag har hängt här förut, det var dock ett tag sedan.
Stick du! Vilken jäkla logik..
Barcelona Criff
1/8/2008 16:11
Flow, har jag ens antytt på att jag vill argumentera med dig?
Du har ingen fotbollsförståelse överhuvudtaget så vad skulle jag ens få ut av att föra en diskussion med dig?
Sen att du skriver till r_hyder att han/hon ska sticka härifrån är ganska befängt med tanke på att han/hon är stammis här medans du kommer in och slänger ur dig en massa dumma kommentarer som får hela forumet att bli irriterat.
Är det någon som ska sticka är det du!
Flow
1/8/2008 16:07
r.Hyder/

Du drog paralleller mellan Anderson och Dos Santos. Om du inte tyckte att dom haft lika förutsättningar torde det vara lönlöst och orelevant att ens dra några som helst paralleller..

Föresten. Du verkar tycka att Barca är världens bästa lag.. Som det är nu skulle både Anderson och Carrick ta plats på Barcas mittfält. Stick nu härifrån.

Criff/

Det du påstår angående Rijkaard är hypotetiskt. Kom gärna med lite konkret fakta, eller vettiga argument.

Smogen/

Du verkar inte förstå. Hade han blivit bättre tidigare hade han kommit upp i A-laget tidigare, easy as that.

Jag får yttra mig hur mycket jag vill om drömvärvningar. Barca har värvat dyrt förut.MANloveUTD
1/8/2008 16:05
Flow// är du samma flow som på man us forum?
Barcelona Unicef
1/8/2008 15:58
Flow!!! den enda människa som ska värvas till Barca till nästa säsong borde ju vara du med din stenkoll!!! kanske oxå Ebba von sydow för att åtgärda borta ställen!
Barcelona Smogen
1/8/2008 15:50
Förresten har ni sett om Kamerun? Plötsligt säger dom att Barca hittat på att Etoó ska få stanna till på söndag i Barcelona. Något som alla andra i Spanien vetat i flera veckor. Just idag kom dom tydligen på att han inte var med laget på träningen eller vadå? Hur som helst, dom vill att han ska ansluta till laget snarast. Verkar lite skumt.... Madrid har tydligen återigen gett någon lite pengar...
Barcelona Smogen
1/8/2008 15:46
Men snälla flow, för det första. sluta skriva att alla inlägg där någon har en åsikt som inte stämmer överens med dina är patetiska.
För det andra, Dos Santos har väl knappast haft hur lång tid på sig som helst att bli bra? Han kom till A-laget för 6 månader sedan. Dessutom konkurerar han med Messi på den positionen. Det finns ingen spelare i världen, vare sig han är 18 eller 32 som kan ta en ordinarie plats på den kanten då.
Glöm inte heller att Messi som nu anses vara en av världens tre bästa spelare länge fick sitta på avbytarbänken till förmån för Giuly. Messi, på bänken, han som anses kunna bli den bästa spelaren genom tiderna. Ge Dos santos en vettig chans innan du klagar.

och för det tredje, sluta skriv om drömvärvningar. Visst hade gärna haft Anderson, Kaka och C.Ronaldo i laget. Men som sagt. Trots vad många tror, Barca gör inga galacticos värvningar för 700 miljoner. Eller 1 miljard, som United har sagt att man ska ha för C.Ronaldo.
Barcelona Criff
1/8/2008 15:41
Flow, argument? du skriver nog över dina förmåga här. I mitt inlägg var där inte något att argumentera. Jag yttrade bara min rädsla över hur vissa personer kan skriva så korkade saker men ändå vara relativt gamla.
Jag svarade varken på dina FM drömmar spelare eller något annat.

Jag tycker Rijkaard är en harmonisk tränare, han hetsar inte upp sig och försöker förstå problem.
Du verkar inte förstå att i motgång händer saker, oftast bråk och i Eto & Dinhos fall handlade det om att Eto var trött på Dinhos loja inställning och inte den enda i laget heller.
Sånt händer i motgångar. Hade vi fortfarande vunnit varje match och Dinho hade lekt upp alla backar på läktaren hade ingen ens behövt yttra sig om att Dinho springer tidigare från träningen eller whatever.
Du som fotbollsexpert måste väl ändå förstå det?
Barcelona r.Hyder
1/8/2008 15:38
Flow

Nu när jag faktiskt förstår att du inte är ett Barça-fan klarnar det upp för mig.

Jag har inte sagt att Dos Santos är lika bra som Anderson. Du verkar ju ha fått för dig det. Carrick och Fletcher hade inte på långa vägar platsat i Barça, det vet du också tror jag. Anderson hade aldrig petat Xavi, Iniesta eller Deco. Det tror jag att du vet också innerst inne.

Lönlöst att disskutera med dig eftersom att du verkar leva i dina drömmar och vägrar förstå hur det egentligen ligger till.
Barcelona Zlobban
1/8/2008 15:36
Ämne: Zlobban

HUr kan d....
Jag tycker att Isaksson ÄR en bättre och mer stabil målvakt än Valdes. Tänk efter, hur många RIKTIGT stora grodor har Valdes gjort? Det är ett par stycken, eller hur? Jämför det med Isaksson när han var i Rennes, så ser man en viss skillnad.Därmed inte sagt att Valdes är en dålig målvakt, inte alls...Vad jag tycker är att Isaksson inte är lika spektakulär som den gode Victor, men han känns mer stabil och framförallt mer säker..Detta är dock UNDER FÖRUTSÄTTNING att han är matchtränad och i gammal god form, annars är självklart Valdes ett bättre val!!
Flow
1/8/2008 15:30
Fyfan vad subjektivt skrivet r.Hyder(haha).

Ännu ett patetiskt skrivet inlägg.
Om du inte ser skillnaden på Anderson och Dos Santos är det ju sjukt.

Dos Santos är inte ordinarie i Barca, men det är Anderson i United, efter EN HALV säsong i kanske världens bästa klubb!
Han har verkligen presterat, match efter match.

Sen påstår du att alla de spelare du rabblar upp är bättre än Carrick &co..

Det går verkligen grymt bra för Barca nu, och dom spelar verkligen bra nu...
Barcelona r.Hyder
1/8/2008 15:24
Flow

För mig är det solklart att tidningar felciterar saker om bland annat Barça och spelare för att ge en negativ bild av laget. Madrid-baserade tidningar för att ta som exempel. Jag kan inte vara säker på att Deco blivit felciterad, men det är mycket möjligt att det han sagt åtminstone vinklats och bör tas med en nypa salt.

Anderson är inte dålig. Men att han skulle peta en spealre som exempelvis Iniesta är för mig och alla andra cules omöjligt. Att Anderson SPÅS en lysnade framtid borde väll inte spela någon roll för dig. Dos Santos SPÅS också en lysnade framtid men det spelar ju ingen roll för dig.

Förresten, Grattis, Anderson petar spelare som Fletcher och Carrick. Dem går ju inte ens att jämföra med Deco, Xavi och Iniesta. Släpp din dröm om du inte vill lida mer med vetskapaen att Anderson aldrig kommer komma till Barça i sina unga dagar.

EDIT: Att du sedan tippar att Murcia vinner med 9-0 visar ju hur stort barça-fan du är.
Barcelona Gio2Santos
1/8/2008 15:18
haha ALDRIG ISAK vill inte ha honom då tar jag hellre oier
Barcelona Gio2Santos
1/8/2008 15:17
Ämne: Ronaldinho suger.. H....
varför slösa så mycket pengar på c.ronaldo,kaka och anderson samtidigt det räcker med en dyr spelare sen har vi ju lovande spelare också i gio2santos och bojan och vet du vad c.ronaldo,kaka och anderson är värda tillsammans?
Barcelona Gio2Santos
1/8/2008 15:14
Vad många det är somhar klagat på Gio2santos kom igen nu grabbar jag syftar på dem som har skrivit att han är "sämst","suger" m.m snälla killen är ju bara 18 år och det är en mycket lovande spelare i framtiden tillsammans med bojan
Flow
1/8/2008 15:12
Anderson har kommit från Porto denna sommar, där han var skadad i ett halvår förra säsongen. Innan det hade han, som 17-åring varit Portos ledande figur, och var den som skulle leda Porto frammåt i CL, tills skadan kom..

Han har tagit en ordinarie plats på Uniteds mittfält, petat Carrick, Fletcher osv.

Han dominerade mittfältet i matcherna mot Liverpool och Arsenal, och han är FYRA år yngre än Iniesta.
Anderson har kallats den nya Ronaldinho, och spås en lysande framtid...
"Kommer aldrig bli bättre än Iniesta", vad grundar du det på?
Barcelona Karlssoooon
1/8/2008 15:11
Ämne: De som inte har någr...."Förenkling: Spelare som tidigt blir upptäckta och som det satsas på stenhårt brukar tidigt utvecklas(Messi osv)."
FEL!
Det finns ingen statistik som visar att spelare som man satsar på tidigt utvecklas snabbare. det handlar om människor och det finns inte två människor på jorden som utveckals exakt likadant.
Jag skulle snarare anse att de spelare som det satsas på tidigt är de som är bra när de är unga men det behöver inte betyda att det är just de som blir bra när de blir äldre.
Faktum är att det sällan är den som är bäst i ungdomslagen som bli bäst som seniorspelare utan det brukar vara den som ligger runt 3-4e plats.
Spelare som blir tidigt upptäckta blir upptäckta tidigt på grund av den anledning att de redan har utvecklats en hel del men det betyder inte att de kommer vara bättre än sina lagkamrater om 5 år. Du kan aldrig på förhand veta hur bra en spelare kommer att bli det är något man kan se först i efterhand.
Barcelona Rambla
1/8/2008 15:05
Barca kommer inte att köpa C.Ronaldo, Kaka och Anderson oavsett hur mycket du grinar om det. Så bryt ihop, bit dig i underläppen för Giovani och de andra lär du få dras med. Åtminstone den här säsongen ut.

Dessutom, Anderson? Vad fan har han presterat? Vi har Iniesta på mittfältet, en spelare Anderson aldrig någonsin kommer att rubba på Barcas mittfält.
Flow
1/8/2008 14:55
De som inte har några vettiga argument är svåra att ta på allvar(Criff bla.).

Jag ställer inte orimliga krav på unga spelare. Men Dos Santos har väldigt länge varit lovande, men hans genombrott kommer aldrig.
Förenkling: Spelare som tidigt blir upptäckta och som det satsas på stenhårt brukar tidigt utvecklas(Messi osv).
Detta har inte Dos Santos gjort. Nu tycker jag nästan att Bojan är ikapp honom, trots att det snackats om Dos Santos iår..

Jag tror fortfarande att Dos Santos kan bli bra, men inte bland de bästa.

Det är också svårt att ta "Criff" på allvar. En person som tycker att Rijkaard skapar harmoni i laget.. För Barca är ju väldigt harmoniskt, och har varit väldigt harmoniskt i ungefär ett år nu.. Bråk hit, bråk dit...

Att man sedan påstår att Mourinho slänger ut spelare och inte ger dom chansen... Pff... Samma gäller Capello, men framför allt Mourinho.


R.HYDER/

Ronaldo var itne borta särskilt länge, men kom aldrig riktigt tillbaks.

Det är skillnad på att sälja spelare som inte presterar, och att sälja spelare som presterar(Etoo, Yaya osv.) så det var riktigt patetiskt skrivet... och om du på fullaste allvar tror att man felciterat Deco, okej.. Jag tror att varje gång Ronaldo går ut och säger något om spanska ligan, t.ex att han gillar den osv, då felciterar tidningarna honom och skriver att han vill spela i spanska ligan!!

Det känns som att alla skriver "ge killen(Ronaldinho) lite mer tid. När man sedan gett honom mer tid, då ska man ge honom ÄNNU längre... Det är jag grymt trött på nu.

Angående Dos Santos, läs ovan.

Barcelona HeNrY_!!
1/8/2008 14:54
Här är truppen till imorn.

Valdés, Oier, Xavi, Iniesta, Puyol, Eto’o, Márquez, Henry, Milito, Thuram, Gudjohnsen, Abidal, Edmílson, Zambrotta, Bojan and Giovani.

Deco kommer inte att vara med eftersom han har problem med sitt knä. Rätta mig om jag har fel?

Visca Barca!
Barcelona r.Hyder
1/8/2008 14:44
Flow

Så om Deco varit borta i 4-5 veckor ska du då jämföra honom med Ronaldo som var borta hur länge som helst? En konstig jämförelse i min mening.
Om du ska köra på det spåret så kan vi lika gärna sälja Eto'o, Henry, Yaya osv. vilka också varit skadade ungefär eller längre än Deco. Sedan angående Decos uttalande om att han vill gå om vi inte vinner något. Tror att media har vinklat och felciterat Deco. Om man ska sälja alla spelare som ,enligt media, uttalar sig någonting negativt om Barça då är inte Deco den ända som ska dra.

Ronaldinho är inte i form. Ingen säger emot. Men snälla, ge honom resten av säsongen för att sedan utvärdera hans prestationer under hela säsongen. Han har gjort en del mål men inte presterat utöver det alls nästan. Vi vet alla hur bra han var under våra senaste guldår, han har det inom sig. Jag börjar också tappa tålamodet och är trött på att vänta att det ska lossna för Ronaldinho men jag tycker att alla ska ge honom resten av säsongen i alla fall.

Dos Santos kommer inte bli något? Vad grundar du det på? Det är inte för inte som han har flyttats upp i A-laget, spelar för Mexikos A-landslag och ses som en av världens mest lovande talanger. Märk order "lovande". Han är ingen världsspelare än vilket inte någon har begärt förutom du verkar det som. Han var en av lagets bästa spelare under försäsongen och har varit bra i en del matcher som han fått chansen i. En del plattmatcher har han också gjort, men är det så konstigt? 18 år, ny i a-laget och är i behov av att spela in sig med sina medspelare. Jag kan slå vad om att du tyckte att Dos Santos var hur grym som helst efter Valencia-matchen exempelvis. Men bara för att han gjorde ett dåligt jobb senast mot Mallorca ska han nu säljas. Förstår inte hur du tänker eftersom att tid genererar tillslut i en mognare och bättre spelare. Det är den stigen Dos Santos kommer att ta.

Att du vill köpa Kaká, C.Ronaldo och Anderson är ju bara som grädde på moset och visar att du är en drömmare och orealistisk. Förstå att Barça med Laporta i rodet aldrig kommer köpa sådana spelare för sådana stora summor pengar. Men det kanske inte du tänker på.
Barcelona Criff
1/8/2008 14:37
Ibland blir jag rädd när jag kollar runt på dem olika forumen över olika kommentarer, för att sen trycka på profil knappen och se att människan som sitter bakom tangentbordet är 11 - 14 år gammal. Då blir jag genast lugn.

Sen har vi dem fallen som Flow, som man ser skriver något helt befängt och så tänker man: "äsch han är bara 12 år". Så trycker man på profilen och så ser man 18 ÅR.
Vet inte vad jag mer ska säga än att jag verkligen hoppas han är något madrid fan som bara kommer hit och ska skapa pajkastning, för att vara 18 år och slänga ut sig sådana dumma saker så är det något som inte står rätt till.
Barcelona Barça-fan
1/8/2008 14:35
Ghazza.
Det är väl klart att han får vara bättre än Valdes. Hittar vi en målvakt som gör jobbet bättre och kan få honom för en rimlig peng så är det inte mer än rätt. Även om det innebär en petning av Valdes.
Annons: