/spanien/barcelona/forum/22549.aspx/spanien/barcelona/forum/22549.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Foadinho_2pac
1/19/2008 12:04
Lukas.RP

Aldrig!!
Barcelona Rambla
1/19/2008 12:01
Laporta sa senast igår att varken han eller någon i ledningen har för avsikt att sälja Ronaldinho. Det är upp till vad Ronaldinho vill och något säger mig att han inte har en tanke på att vilja flytta.
Lukas.RP
1/19/2008 11:53
Drogba mot Ronaldinho månne?

Se länktips
Barcelona Foadinho_2pac
1/19/2008 11:30
Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*

Hehe den har jag sett Bojan är så skön.
Barcelona Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*
1/19/2008 11:18
När vi väl håller på att kolla på en massa Barça-klipp, måste jag visa detta: Bojan förnedrar Hilbert i Stuttgart
Barcelona Foadinho_2pac
1/19/2008 11:18
Jag fick nästan tårar när jag såg den här videon!
gd
1/19/2008 10:56
Ämne: Ämne: Hej vän....
Okej, tackar så mycket för infon. Hoppas söndagens match blir en trevlig tillställning, men det tror jag absolut att det kan bli.
Barcelona El Culé
1/19/2008 10:54
gd:

Som tarrak säger så är det inga större kontroller. Dock vet jag inte hur det fungerar med 'större, mer avanserade' kameror osv.

Men titta på youtube videon i länktips, så kan du avgöra själv om du vågar ta med digitalkamera eller ej hehe. Du är inte ensam isåfall :-)~
Barcelona FCB10
1/19/2008 10:32
Kolla in den här videon när Ronaldinho, Deco, Motta och en kompis spelar fotboll på stranden!
Barcelona tarrak
1/19/2008 10:29
Ämne: Hej vänner. Är det n....
Så vitt jag vet så finns det inget kameraförbud på Camp Nou och om det skulle finnas spelar det ingen roll, då kontrollen vid ingången är minimal. Jag har alltid med mig kamera på matcherna.
gd
1/19/2008 10:10
Hej vänner. Är det någon som vet vilka restriktioner som gäller om man vill ta med sig en Systemdigitalkamera med objektiv in på Nou Camp? Går det överhuvudtaget? Om inte, är det isf okej att ta med en "vanlig" digitalkamera?

Tacksam för svar,
/gd
Barcelona Kallé
1/19/2008 10:05
Lite orolig för matchen imorgon, men ändå inte.
Racing är ett bra lag.

Tror vi vinner med 2-0, Henry nätar och messi kommer in i slutet och punkterar matchen.

Visca el Barca!
Barcelona Unikkati
1/19/2008 08:55
Ska inte Messi och dinho spela imorgon, dom är väl klara för spel eller för messis fyra veckor har gått ///skrev fel
Barcelona Unikkati
1/19/2008 08:54
Ska inte Messi och dinho dom är väl klara för spel eller för messis fyra veckor har gått
Barcelona Ronaldiinho
1/19/2008 03:05
Vet någon när Ronaldinho kommer tillbaks? för han har vart borta ett bra tag nu.

Barcelona Foadinho_2pac
1/19/2008 02:27
Det går inte en dag utan att det blir nån tjafs med ett annat lags fan här i Rambles. Irriterande!

Nu till laget hoppas Messi får vara med i truppen (om läkarna tycker att det är okey) så han åtminstone kan få komma in de sista 10.
Barcelona Rambla
1/19/2008 01:37
Hörrö dammsugaren, ta och töm din påse någon annanstans. Det var ju just det du tydligen själv inte begrep. Bara genom att kalla sig dammsugare och slänga sig med allehanda klämchecka uttryck, ja då tror man verkligen att man håller i taktpinnen på SF.

Du läser ett inlägg om Zlatan som du inte håller med om och känner dig genast tvungen att fåna dig och trycka ner den som skrev inlägget. Det behövs inget geni för att räkna ut att det inte dröjer så värst länge innan den gode Rey Etoo9# försöker ge svar på tal genom att kalla dig korkad som inte tycker som han gör och så är karusellen igång. Vilket säkerligen resulterar i ett tiotal meningslösa inlägg mellan er där ni bara käftar och aldrig lär bli överens. Men hej, lycka till om det gör din dag.

Om det inte framgick, så anser jag att Rey Etoo9#s inlägg var meningslöst, intetsägande och framför allt en helt orättvis beskrivning av Zlatan.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
1/19/2008 01:16

Bedöms inte "årets lag" av det man gjort säsongen innan?

Förstår inte riktigt vad årets prestationer har med saken att göra.

c.Ronaldo,Messi,Drogba,Zlatan(jag har säkert glömt en massa men jag kommer inte på mer) mm var alla strålande, känns som vissa är en aning enögd men visst lätt att det blir så.

Jag vet inte om man kan säga att Zlatan bär inter på hans axlar men mycket går via honom och han är hur grym som helst, Drogba därimot bär eller bar Chelsea på sina axlar hur gick det när han inte spela?

Massa oavgjort och förluster!

Klart som fan att dessa är kandidater till att var amed årets lag.

Aja ingen ide att forsätta på denna disskusion den verkar ändå vara avslutad.

A bid you all adiue.
Volta Dammsugare
1/19/2008 01:04
@Rambla

- Alltid kul med folk som tror sig hålla i svenskfans-taktpinne.

"Det är inte V75 vi diskuterar här."

- Oj, ser man på. Du är ju en skarp individ. "Lycka till med eventuella högre studier."

@Ronaldiinho

- Zlatan kan bara inte vara med. Han är självskriven där. En annan sak som jag däremot kommer alltid att vara nyfiken över är hur en Zlatan och en Ronaldinho i ett och samma lag hade sett ut? Träningarna hade garanterat varit full ös och rock and roll men själva matcherna är lite av ett mysterium för mig. Flipp eller flopp?

Mvh:
Barcelona Ronaldiinho
1/19/2008 00:47
Okej zlatan kan vara med men då borde messi spela brevid honom, drogba har gjort 5 mål i ligan och inte så många i CL heller den här säsongen.

Messi har 8 mål i ligan och 4 mål i CL
och i våren var han gryymmmt bra i Ligan.
under sommaren så lyste han i Copa America.

Han har defentivt visat mer än Drogba och förtjänar sin plats i UEFA's startelva.
Barcelona Rambla
1/18/2008 23:03
Dina synpunkter som talar emmot honom är sen så lätta att genomskåda att dem är inte ens värda en halvdels sekund av reflektionstiden .

Då kan man ju undra vad du gör här?

Gud vad kul det är med alla dessa "tok-roliga" klatschiga metaforer som så många envisas att slänga sig med, så som tex "alla hästar inrapporterade i stallet" och liknande. Det är inte V75 vi diskuterar här.

Jag blir så trött....zzzzz
Volta Dammsugare
1/18/2008 22:52
Ämne: Messi inte med årets....@Rey Etoo9#

- Ibra överskattad? Uppenbarligen så är inte alla dina hästar inrapporterad i stallet. Dina synpunkter som talar emmot honom är sen så lätta att genomskåda att dem är inte ens värda en halvdels av en sekund av reflektionstiden .

Kort och gott: Bland så många bling-bling spelare där ute så är ibra den ende som verkligen levererar. Effektivitet är ett signum med dagens Zlatan. Fyra år Iitalien snart – snart med en fjärde scudetto på kontot.

I början, när Zlatan verkligen blev verklighet för inter så var jag emot. En diva sa jag. Som enbart tänker på sig själv och ingen annan. Han kommer att sabba hela stämningen i laget. Det här kan bara sluta illa. Men det han har gjort här har varit det motsatta. Han lyckades med en sak som så många stora fotbollsikoner före honom försökte med – att nämligen spola bort inters stämpel som den eviga tvåan. Bara en sån sak....

Ett rykte som uppkommer sen lite alltför ofta är Zlatan och Real (Real, som är ett lag jag verkligen avskyr förövrigt). Här bör ni verkligen hoppas på att det är och det förblir ett löst rykte och inget mer än så. För om i någon mardrömsscenario och han hamnar i Real, då kan du käre ”Rey Etoo9#” börja viska namnet ”la liga vinst” vid varje säsong-slut så länge han spelar där. För närmare än så kommer du aldrig vara en la liga seger om hans spel står till förfogande för det äckliga laget i Madrid.

Mvh:
Barcelona Rey Etoo9#
1/18/2008 22:08
Unikkati/
haha tyvärr inte men all heder åt den som gjorde det!. jag uppmanar alla som inte sett den att kolla, ett riktig mästarklipp:D
Barcelona Messidinho 10
1/18/2008 21:44
va ska man säga. Dom som varit med om det vet mest. Rivaldo fick se sin karriär förstöras när han lämnade Barca, ett val jag önskar han aldrig hade gjort.Han nämner också att en spelare som Messi kmr se på hur Ronnie hanterar situtionen, för att kanske göra samma sak när han kommer upp i den åldern. Hoppas verkkligen att Messi stannar i Barca för alltid!

Rivaldo e Bäst och kmr alltid att vara d.
Barcelona Unikkati
1/18/2008 21:12
Rey Etoo9

Underbar video, du som gjort den eller? för man blir verkligen ledsen när man ser dem spela så! för det är så jävla underbart spel så det inte är sant, om vi bara kan koma upp till hälften vad vi gjort 05-06 så komer vi vinna alla titlar tack vare våran försvar för den är mer stabil änn på många år!
Barcelona Rey Etoo9#
1/18/2008 20:37
Messi inte med årets lag? skrattretande asså ibra är så F***** överskattad asså vi bler ju bombaderade av vad som händer alltså fakta i minsta detalj. *Inget Mål i landslaget på två år(strejk inkluderat)
*Kan bara spela med världsspelare
*Har bara imponerat från början av säsongen!(Noll mål i cl förra året)
*Och i visa matcher är han bråkig han visar brist på hjärta man kan tro att han enbart fokuserar på sin egen prestation och S-k-i-t-e-r i de andra! och i vissa topp matcher försvinner han TOTALT.
Real Madrid Ramos y Hierro
1/18/2008 20:24
och för övrigt kolla länken


HALA MADRID PARA SIEMPRE
Barcelona 2santos
1/18/2008 19:48
Ämne: Messi borde väl ta p....
Man tycker de...
Barcelona RonaldinhoKungen
1/18/2008 19:26
Min Ronaldinho video på länken. Barcelona vinner 3-0 på söndag!

Visca Barca y Ronaldinho
Barcelona BarcaFan!
1/18/2008 19:22
tack för svaren Barcelona # 7
Annons: